Kuuma kesäpäivä

kesämekko

Tässä yli 40-vuoden takaista teinifantasiaani. En sano, että näin olisi tapahtunut, mutta ympäristöstä löytyy todellisuuspohjaa.

Kuuma kesäpäivä!

Oli kuumin kesä 60-luvulla. Lämmintä tuntui jatkuvan päivästä toiseen. Ahvenjärven rannassa oli rauhallista viettää lomapäiviä. Istuin Riitan kanssa pitkän uimalaiturin päässä olevan hyppytornin ylimmällä tasanteella. Uimapuvut olivat vielä märät äskeisen pulikoinnin jäljiltä. Pojat olivat juuri lähteneet pyöräilemään läheiselle soramontulle, jossa oli rakennettu kumpuileva krossirata pyöräilijöille. Mielestämme kylän pojat meille jo liian nuoria. Kukaan pojista ei ollut vielä edes rippikouluiässä. Olimmehan jo mielestämme melkein naisia (16 v), isommat pojat olivat alkaneet kiinnostaa kumpaakin entistä enemmän.

Kylä, jossa asuimme oli pieni armeijan varikko. Siellä majaileva komennuskunta oli kolmisenkymmentä sotilasta, jotka vaihtuivat muutaman kuukauden välein.
’Soltut’ tekivät vartiointi- ja huoltohommia, mutta saivat jonkin verran sotilaskoulutusta parakin kentällä silloin tällöin. Seurasimme mielellämme kentän huoltorakennuksen rappusilla, kun alikessut pistivät varusmiehet marssimaan ja tekemään kaikenlaisia temppuja kiväärinsä kanssa. Aina välillä kuului komento: ”Taakse poistu”, ja silloin pojat säntäsivät kohti kentän reunassa olevaa lepikkoa, että tomupilvi jäi vain leijumaan sorakentälle.

Nykyinen porukka oli tullut pari viikkoa sitten ja silmiimme oli tarttunut selvästi muita nuoremman oloinen poika, jota Koistiseksi kutsuttiin. Pojan harmaa sotilaspuku tuntui hieman roikkuvan harteilta ja housutkin lököttivät varsinkin takaa, kun sotilaat marssivat parakiltaan palveluksen tai syömään.

- Olekkos nähnyt hyviä unia soltuista yöllä? Riitta kysyi.
- Joo, viime yönä mä näin sellasen unen, missä katselin kun se nuori oli uimassa tuolla parakkien laiturilla. Minä olin saaressa ja katselin kiikarilla, kun se riisui itsensä ja meni nakuna uimaan. Aattelin, että miltä se tuntus koskettaa sen kalua ja miten se kasvas suuremmaksi. Aloin sormin hieromaan pimppiä ja sain sen ihan märäksi. Mutta sitten mä heräsin, olin kasannut peiton jalkojeni väliin ja painelin itseäni sitä vasten. Mulla oli ihan kuuma ja mun piti sormin tehdä itselleni orkku ennen kuin taas nukuin.
- Mä näin yhtenä yönä unta, että otin aurinkoa alasti tuolla hiekkapoukamassa ja se Koistinen tuli siivoamaan rantaa roskista ja käveli ihan läheltä ohi. En ollut huomaavinani ja levitin vielä jalkoja lisää ja näin kun se pysähty katsomaan suoraan haaroihini, Riitta jatkoi haaveilujamme.

Kerroimme usein toisillemme juttuja, joita sanoimme ’uniksi’. Ainakin minun uneni olivat ihan hatusta keksittyjä, ja niin varmaan Riitankin. Se ei meitä haitannut. Olivat meidän tapa jatkaa lapsenomaisia mielikuvitustarinoita näin hieman ”vanhemmallakin iällä”.

- Lähetäänkö vielä illalla saareen uimaan? kysyin Riitalta noustessani ylös alkaen pukea mekkoa päälleni.
- En mä tänään voi, sanoi Riitta, mun täytyy mennä kirkonkylälle, mutt’ nähdään huomenna.

Illansuussa soutaessani kohti Saunasaarta ajattelin taas samaa nuorta sotilasta. Mielikuvissa kävi monenlainen romanttinen tilanne, joka kääntyi aina seksiin ja miten poika saisi hyväillä sekä käsin että huulin vartaloani. Ajatuksissani veneeni ajautui kohti salmea, joka erotti saaren mantereesta. Käänsin venettä, ja samalla näin suoraan parakkien laiturille. Laiturin päässä oli joku sotilas, muutin mieleni ja päätin soutaa saunalle kiertäen saaren ympäri, jolloin näkisin kuka laiturilla oli ja mitä se siellä teki.
Kun lähestyin laituria, laiturin sotilas tunsi minut, olimmehan niin usein kaupan luona seuranneet Riitan kanssa, kun he marssivat ohi.

- Hei tytteli, oletko kalassa? sotilas huusi mulle.
Sydämeni ihan pomppasi kun huomasin, että siellä oli se sama ajatuksissani pyörivä sotilaspoika.
- Ei kun aattelin soutaa tuonne saunalle uimaan. Siellä on rauhallista ja vielä illallakin aurinkoinen hiekkaranta, vastasin. - Mitäs sinä täällä yksiksesi touhuat? kysyin puolestani.
- Töppäsin vähän päivällä sulkeisissa ja sain tehtävän korjata nämä laiturin portaat tänä iltana. Vastasi poika vasara kädessään. - Saanko kohta uida katsomaan sitä saunaa? Kunhan saa nuo pirun kaiteet paikalleen, hän jatkoi.
- Tule vain, jos siellä ei ole muita, vastasin ja lähdin soutamaan eteenpäin.

Mutta mullahan ei ole edes uimapukua, ajattelin lähestyessäni saunarantaa. Olin ajatellut uida alasti, niinkuin usein ennenkin saaressa Riitan kanssa teimme. No, onneksi otin tuo mekon mukaani, mietin kuumeisesti. Uin sitten nämä shortsin jalassa ja T-paita päällä.
Tiesin kyllä miltä näyttäisin kun valkoiset joustavat vartalon myötäiset housut ja T-paita kastuivat.
Lämpimät väreet alkoivat voimistua pitkin vartaloani, kun ajattelin itseäni märkänä sen pojan kanssa laiturilla. Rinnat ja varsinkin niiden nipukat törröttäisivät selvästi läpi valkoisen puuvillan alta. Entäs vako reisien välissä? Sekin varmaan näkyisi kun kangas kiristyisi huulien väliin?
Toisaalta, mitäs’ jos näytän sille oikein kunnolla rintani ja vakoni! ajattelin vetäessäni venettä rantaan.
Otan pikkuhousutkin pois shortsien alta niin se näkyisi kunnolla, jatkoin suunnitelmaani, vedin jalkaani pelkät joustavat lantion kurveihin muotoutuvat shortsit.
Katsoin, miten housut istuivat päälle ja oikein sävähdin kun huomasin miten kangas painuin kummun alla olevaan vakoon.
Varmaankin märkänä ollessaan sieltä näkyisi karvatupsukin, mietin. Sen olin tosin muotoillut, ettei se pursuaisi bikinien lahkeesta.

Istuin laiturin päähän. Kuuntelin lokkien kirkumista taivaalla ja seurasin pääskysten lentoa lähellä veden pintaa. Pian alkoi kuulua niemen suunnasta veden loisketta, kun nuori sotilas ui rauhallisesti kohti laituria.
- Etkö tulekaan uimaan, kun sinulla on vielä paita päällä sanoi poika lähempänä laituria.
- Aattelin uida näissä kuteissa, kun en ottanut uimapukua mukaan, enkä mä ainakaan alasti ui, vastasin hieman arastellen.
Samassa poika tarttui laiturin portaisiin aivan viereni ja huomasi vaon haaroissani. Kaverin katse pysähtyi hetkeksi suoraan reisieni väliin ja vilkaisi minua. Mutta samassa se otti vauhtia portaista ja lähti selällään liukumaan potkaisten pärskeet päälleni.
- Tule sitten vaatteet päällä, sanoi poika ja ui takaisin laituria kohti, roiskautti kädellään vettä paidalle, että sen etumus kastui.
- Mikä sun nimes on? kysyin uimarilta, kun hän tarttui taas portaasta kiinni.
- Pasihan minä olen. Sukunimen olet varmaan jo kuullutkin tuolla kentällä, vastasi uimari. Entäs sinä?
- Mä olen Tiina, ja punastuin hieman kun huomasin märän paitani ja terävien nännien törröttävän sen alla.

Otin käsilläni hieman vauhtia ja molskautin itseni järveen, sukeltaen suoraan selälle päin. Nousin pintaan vasta kun ilma tuntui loppuvan, ja käännyin katsoman missä Pasi tulisi. Pasi sukelsi perässä ja pärskähti pintaa ihan vieressäni tarttuen minua vyötäröltä, vetäen takaisin veden alle.
Pojan kädet tarttuivat kainaloitteni alta suoraan rinnoille ja painoin takamukseni vasten Pasia. Tunsin Pasin kalun itseäni vasten, kun nousimme pintaan ja lähdimme takaisin rantaa kohti.
Kahlasin ihan rantahietikolle ja istuin laiturin suojaan matalaan melkein kuumaan rantaveteen, että vain takamus ja sääret olivat veden alla. Vaatteet liimautuivat tiukasti ihoon kiinni ja ihan kuin olin arvellutkin, häpyhuuletkin paistoivat suoraan ohuen kankaan läpi. Jopa napukkakin näkyi selvänä kohoumana vaon yläosassa. Kiinteät rinnat ja nännit olivat terhakkaasti pystyssä viilentävän uinnin seurauksena.
Laskin itseni selälleen veteen ja tunsin nauttivani, kun Pasi istui vieressä ja ahmi vartaloani katseellaan.

Pasi laski kätensä reidelleni ja alkoi hitaasti siirtää sormiaan kohti vyötäröäni kastellen koko ajan valkoista kangasta lanteillani. Hän veti sormeaan pitkin rakoa reisieni välistä kohti vatsaa ja edelleen toisen rinnan alle ja pystyn nännin yli toiselle rinnalle.
- Sanoit ettet ui alasti, mutta nyt olet tosi namun näköinen, kun sinulla on nuo vaatteet märkänä. Pasi melkein kuiskasi liuttaen sormiaan takaisin vatsan yli kohti kumpua ja veden rajassa olevaa pilluani.
Nostin itseään hieman ylemmäs käsiensä varaan ja hymyilin Pasille.
- Se mulla oikeastaan oli tarkoituskin, sanoin ja katsoin Pasia lantiolle, jossa pojan kalu nosti housun lahjetta ja kun Pasi siirsi hieman jalkaansa koukkuun, niin kullin pää tuli esiin väljästä lahkeesta.
Otin kalun käteeni ja aloin hyväillä sen vartta. Vetelin rauhallisesti esinahkaa kullin pään yli ja takaisin.

Suureksi turvonnut terska oli ihan sinipunainen, kun se tuli esiin sormieni puristuksessa. Pasi siirsi kätensä haaroihini ja painoi sormensa kangasta vasten ja hieroi rakoani varovasti. Äkkiä Pasin vartalo jännittyi ja hän nojautui taaksepäin. Samassa vaalea neste pulpahti kullin päästä käsilleni ja siitä veteen. Säikähdin hieman, mutta jatkoin samaa liikettä sperman liukastuttamalla kädelläni. Toinen ja kolmas nesteruiskaus lensi reisieni yli veteen ja Pasi voihkaisi kuuluvasti.
- Sorry, en voinut sille mitään. Olet niin kiihottavan näköinen ja minä melko kokematon näissä touhuissa, Pasi sai sanottua kullin sykkeen rauhoittuessa.

- Haluaisin niin mielelläni nähdä tuon sinun pillusi ilman tuota häiritsevää kangasta ja tuntea sen muodot sormissani, Pasi jatkoi.
Nostin sen verran takamustani, että sain ujutettua märät housuni nilkkoihin ja pimppini paljastui avautuneena kuin persikan puolikas koukistaessani jalkojani.
Pasi vei kätensä kummulleni ja antoi sormiensa liukua huulien väliin veteen. Kun sormet painuivat aukkoani vasten, puristin reiteni yhteen ja Pasin sormet jäivät tiukasti pimppini vangiksi. Aloin liikutella lantiotani hänen kättään vasten veden loiskuessa ja tunsin kohta laukeavani.

Samassa järveltä alkoi kuulua veden loisketta ja airojen narinaa. Nousimme istumaan ja näimme, että vene lähestyi laituria.
- Mene äkkiä piiloon tunne saunan taakse, se näyttä olevan ruokalan emännän vanhapoika Pekka, eikä se saa nähdä meitä yhdessä täällä. - Jututan sitä, että pääset uimaan pois. Tule tänne ensi sunnuntaina samoihin aikoihin, niin jutellaan lisää, sanoin kiireesti Pasille.
Kävelin kohti laituria, otin kassistani pikkuhousut jalkaani ja ja vaihdoin T-paitani tilalle kuivan kesämekon. Istuin laiturin päähän odottamaan venettä. Pimppini sykki kuitenkin vielä, kun painoin käteni sitä vasten ja manasin huonoa tuuriamme. Että tuon kahjon pitikin juuri nyt tulla tänne, ajattelin.

Vene liukui laiturin vierelle ja Pekka huomasi minut.
- Moi! Sinä täällä? – ja uimassa tietenkin. Pekka nousi samantien laiturille. – Minun piti tulla tarkistamaan, että saunalla on puita valmiina, kun tänne tulee huomenna kerhon porukkaa saunomaan ja kaljalle.
- Ja mitä muuta hauskaa tekevätkään, jatkoin hymyillen.

Olin kerran keväällä yllättänyt Pekan kirjaimellisesti ’housut nilkoissa’ runkkaamassa voimistelusalin pukuhuoneessa. Sieltä Pekka ryntäsi vaatemytty seisovan kalunsa suojassa pakoon. ennen kuin oikein tajusinkaan.
Olisikohan nyt sopiva hetki kokeilla mikä vanhapoika olisi miehiään.

Mutta se onkin jo toinen juttu.

6

7406

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Odottava

      Kerro se toinenkin juttu.

      Miten Pekan kanssa meni ?

      Entä Pasin kanssa silloin sunnuntaina ?

      Osaat kirjoittaa juuri sopivan kiusoittelevasti
      ja mikä sen parempi.

      Jatka kirjoittamista !!!

    • Diego

      Nam, hyvä tarina. Olet taitava kirjoittaja.

    • Kolmas tarinaa odottava

      Älä lopeta näiden tarinoiden kirjoittamista! Kerro ihmeessä se toinenkin juttu, se Pekan juttu! Näitä on herkullisen ihana lukea! :) Terveisin. Kisu

    • kesämekko

      Niin, ei se Pekan kalu ollut ihan niin iso, että koko vaatekasa olisi sen alle peittynyt, vaan ne vaattet olivat vehkeen suojana.

      • Kolmas tarinaa odottava

        *erittäin vittumainen virnistys* Ai, että ootkin niin vittumainen muija, ettei sulle sovi naisten kehut yhtään? Vai niin... Eihän kukaan teistä muista lukijoista, edes sinäkään, tämän tarinan kirjoittaja voi todellakaan tietää, miten tuon tarinan oon lukenut ja millä mielellä oon silloin ollut. En maininnut viestissäni todella sanaakaan mistään Pekan kalusta enkä edes vaatekasastakaan. Haista todellakin paska!!! Tiedoksi sulle vain, että onneksi et todellakaan mua tule tapaamaan missään, koska oon juuri tuollaisia sun tapaisia ärsyttäviä ihmisiä aika helposti vetävä kuonoon. Siitä huolimattakin miehet ovat juosseet perässäni. Mikäköhän on ollut yleensäkin syy..? Mietipä vähän. Jos et tuota tajua, niin oot aika tyhmä. *todella vittumainen nauru*


      • mirri

        siis..aivan mahtavia tarinoita..joku sitten osaa kirjottaa..ja vielä kiusoittelevasti..jatka samaan malliin..tälläsiä juttuja on ilo lukea ;)!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2021
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1932
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1515
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1163
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1127
    Aihe