HUOMENNA - 2000-LUVUN HUONOIN BIISI

steeveeen

Onneksi olkoon, te Uniklubista tykkäävät murrosikäiset tytöt, nimittäin Futisfoorumilla tämä Huomenna-biisi on päässyt ehdolle VUOSITUHANNEN ÄRSYTTÄVIMMÄKSI BIISIKSI yhdessä seuraavien kanssa:

Gym Class Heroes - Cupids Chokehold, Sean Kingston - Beautiful Girls, Kylie Minogue - Slow, Anna Abreu - End of Love, Shakira - Hips dont lie, 30 seconds to Mars - From Yesterday, Hanna Pakarinen - Leave me alone, Sturm und Drang - Rising Son ja Miehen puolikkaiden tunnari.

Voitte olla "ylpeitä" että bändi/biisi arvostetaan tuohon joukkoon :)

4

945

Vastaukset

 • sulle tiedosta! Hyvään joukkoonhan poijjaat on päässy...terv. yx "murrosikäinen" ;)

 • Ja sitten viittaat johonkin potkupalloilijoiden foorumiin ja siellä äänestettyyn ärsyttävimpään biisiin. Onnea vaan. Tarvitset elämässäsi sitä.

  • Sori nyt steeveeen, mut uniklubin huomenna ON MAAILMAN PARAS BIISI! JA PASKAAKS MITKÄÄ VUTIS FOORUMIT TÄSTÄ TIETÄÄ!! ÄLÄ JAUHA SONTAA VAA OO HILJAA; JA JOS SE ON VAIKEET NII TUKI SUUS PASKALLA!!!


  • oon teini kirjoitti:

   Sori nyt steeveeen, mut uniklubin huomenna ON MAAILMAN PARAS BIISI! JA PASKAAKS MITKÄÄ VUTIS FOORUMIT TÄSTÄ TIETÄÄ!! ÄLÄ JAUHA SONTAA VAA OO HILJAA; JA JOS SE ON VAIKEET NII TUKI SUUS PASKALLA!!!

   EBIN :-D


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 50
  1180
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  886
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  20
  443
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  417