Melkein salaa

Maria Q.

Lukiossa Leila ja minä olimme parhaat kaverit. Kummallakaan ei vielä ollut poikaystävää, mutta kaikenlaisia viikonloppusekoiluja riitti. Niitä nauroimme kahdestaan ja haaveilimme miehistä, jotka olisivat vielä jotain ihan muuta kuin tuntemamme hätäiset pojanklopit.

Leila oli jo siihen aikaan upea ilmestys. Hoikka, muttei ollenkaan laiha, keinuvat lanteet ja mehevät kiinteät rinnat. Taisin itsekin olla mukavan näköinen tummine pitkine hiuksineni ja kapeine vyötäröineni. Mutta Leila oli meistä se kuningatar ja heti sen näki miksi.

Sinä kesänä meillä ei kummallakaan ollut kesätöitä kuin kuukaudeksi, ja lopun aikaa vetelehdimme kaupungissa. Yhdeksi viikoksi päätimme kuitenkin mennä vanhempieni kesämökille. Heiltä olivat jo lomat loppuneet, ja saimme laiskotella ihan kahdestaan, makoilla auringossa ja tarpeen tullen maleksia kyläkauppaan pienissä shortseissa ja topeissa keimailemaan.

Leila oli niin kaunis, punertavatukkainen ja pisamainen. Seurasin pisamien lisääntymistä päivä päivältä hänen ihollaan, kun otimme aurinkoa pihanurmella, jonka olimme pyhästi luvanneet leikata vaan ei siitä mitään tullut. Naapurien läheisyyden takia emme kehdanneet ottaa aurinkoa yläosattomissa saati alasti, mutta pienissä, oikeastaan liian pienissä bikineissä Leilan vartalo ja kuulas iho pääsivätkin paremmin esiin. Tietysti oli nähnyt hänet alasti tuhat ja yksi kertaa, koulun pukuhuoneessa, vaatteita sovittaessa ja vaihtaessa, ainakin viikoittain jo vuosia. Silti en väsynyt katselemaan häntä.

Olinko ihastunut Leilaan? Leila aina tuhahteli lesboille ja kertoi homovitsejä. Hän ei ainakaan ollut ihastunut minuun. Itsekin olin epävarma, halusinko oikeasti olla naisen kanssa. Halusin olla vain Leilan kanssa, saada luvan koskettaa, suudella... siinä vaiheessa kavahdin aina ajatuksiani.

Oli varhainen torstaiaamu. Nukuimme vanhempieni parisängyssä, koska kerrossängyt tuntuivat niin hankalilta kun piti yömyöhään kikatella. Nyt olin herännyt pissahätään, ja livahtanut nurkan taakse. Aamu oli vasta valkenemassa ja valo oli vielä kalpeaa ja järvi usvan peitossa. Menin sisään ja pyyhin kosteita jalkojani ovimattoon. Sisällä Leila nukkui sikeästi, enkä viitsinyt herättää häntä, vaikka aamu olikin oudon kaunis.

Leila nukkui pienessä toppimaisessa aluspaidassa ja pikkuhousuissa. Peiton hän oli tapansa mukaan myllännyt jalkopäähän, ja hänen vartalonsa lepäsi lakanalla itsetietoisen rentona, kuin vain nuori nukkuva voi. Pää oli kääntynyt ikkunaan päin ja minusta pois.

Jäin ensin ovensuuhun katselemaan häntä. Paidan alla kohosivat suurehkot nännit, ja pikkuhousujen lahkeensuusta pilkotti hieman karvoitusta. Tajusin todella haluavani ystävääni. Ystävää, jota tuskin koskaan saisin. Mutta katsoa sain, ainakin nyt. Leila tuskin heräisi tuntikausiin, ja valoa riitti.

Menin istumaan polvilleni sängylle. Leilan rinnat olivat vielä niin nuoret, että ne säilyttivät muotonsa kaikissa asennoissa. Mietin, miltä ne tuntuisivat koskettaessa. Kunpa voisin edes nähdä ne kunnolla.

Leila tuntui nukkuvan todella sikeästi. En oikein edes ajatellut mitä tein, kun siirsin paidanolkainta hieman alemmas ja nykäisin vielä lisää. Leilan vasemman rinnan nänni oli nyt näkyvillä, ja kosketuksesta se kohosi hieman pystympään. Nännipiha oli tumma ja kurtistui hieman.

Halusin lisää, enkä oikeastaan enää välittänyt heräisikö Leila. Kumarruin hänen ylitseen ja siirsin toistakin olkainta alemmas. Yöpaidaksi tämä paita oli joutunutkin, koska se oli niin kulunut ja venynyt. Minulla oli nyt kaksi kenties maailman kauneinta ja pyöreintä rintaa edessäni, valkoisen kuultavina kevyen rusketuksen keskellä.

Hieroin käsiäni reisiin, etteivät ne olisi tuntuneet kylmiltä. Kosketin Leilan vasenta rintaa alhaalta päin, koettelin sen tuntua ja painoa. Rinta tuntui raskaalta ja yllättävän pehmeältä. Tarkkailin samalla Leilan kasvoja, mutta heräämisen merkkejä ei näkynyt. Tartuin rintaan lujemmin ja puristin hieman. Tunsin kostuvani kovaa vauhtia, ja mietin, mitä tästä kaikesta tulisi. Sama se. Omatkin nännini kohosivat kivikovina paitani alla ja olo oli todella vaikea.

Siirryin hieman, jotta saatoin ottaa Leilan molemmat rinnat käsiini. Se oli paljon ihanampaa kuin olin osannut kuvitella. Puristin rintoja ensin yhteen, mutta ne olivat niin kiinteät ettei se ihan onnistunut. Silittelin niitä ja puristin taas. Halusin suudella niitä, ja kun Leila nyt ei tuntunut heräävän, niin miksipä en.

Kosketin ensin oikeanpuoleisen rinnan nänniä varovasti kielelläni. Se oli todella kova. Tunsin Leilan liikahtelevan allani, mutta ei kai vieläkään heräävän. Nuolaisin voimakkaammin, imin ja suutelin. Nännin ja nännipihan kurtistunut pinta tuntui jännältä kieleni alla. Mietin, mitä tämä kaikki Leilalle teki, millaisia unia hän näki. Siirryin nuolemaan toista rintaa, olisin halunnut ahmia ne molemmat. Leilan iho tuntui tulisen kuumalta ja hänen hengityksensä raskaalta.

Nousin ylemmäs katsomaan siinä makaavaa Leilaa, joka oli niin kaunis, paidan kohottamat rinnat pystyinä ja kiihottuneina. Vein käden omiin housuihini, eikä minun tarvinnut painella klitoristani kuin hetki, kun tunsin järisyttävän orgasmin sisälläni. Minun oli vaikea olla hiljaa, mutta oltava oli. Tuntui, kuin yksi ei olisi riittänyt, etten koskaan tulisi tyydytetyksi näin kiihottuneena.

En välittänyt enää mistään, edes Leilan mahdollisesta pilkasta tai kauhusta. Halusin nähdä kaiken ja koskettaa. Leilan jalat olivat hieman erillään, ja saatoin nähdä violettien pikkupöksyjen haarassa tumman läikän. Se oli minun tekosiani, arvelin.

Siirryin sängyn jalkopäähän ja siirsin Leilan jalkoja varovasti yhteen. Tartuin Leilan pikkuhousuista kiinni kummaltakin puolen lantiota ja vedin. Pienet pöksyt lähtivät sittenkin melko helposti jalasta. Laitoin ne huolellisesti patjan kulmalle, ajattelin kai laittavani ne Leilalle takaisin jalkaan, sen jälkeen kun... mitä?

Siirsin ensin toista ja sitten toista jalkaa. Nukkuvaa ei ole niinkään helppo käsitellä, ja sain hieman yrittää, ennen kuin näköala oli mieleiseni. Mutta mieluinen se oli.

Leila ei ollut ajellut kaikkia karvojaan, mutta trimmannut hieman kyllä. Kaikenhan me toisistamme tiesimme, tämänkin. Nyt näin hyvin hänen pillunsa kosteuteen. Se todella kiilsi, punertava ja suuaukon kohdalta melkein purppurainen, suloinen pillu. Klitoris erottui selvästi, ja halusin maistaa sitä.

Oli yllättävän vaikeaa löytää sopivaa asentoa. Tyynyä en sentään uskaltanut ujuttaa Leilan pyllyn alle. Hetken kokeilun jälkeen pääsin kuitenkin sellaiseen kulmaan, että saatoin maistaa kevyesti naiselle tuoksuvaa häpyä. Klitoris tuntui ensin painuvan ihan kasaan kieleni alla; opin kuitenkin pian nuolemaan sitä niin, että sain sen jokaisen poimun esiin ja Leilan huokailemaan yhä syvemmin. Levitin ulompia häpyhuulia sen verran, että klitoris tuli entistä paremmin esiin. Muistin omista masturbaatiokokemuksistani, että se myös lisäsi nautintoa. Ja minä halusin Leilan nauttivan. Huokailusta päätellen onnistuinkin.

Mitä se tarkoitti? Oliko Leila hereillä? Oli tai ei, jos hän ei ollut minua tästä karkottanut, se tarkoitti että sain jatkaa. Jatkoin kielen pyörittelyä hänen pillussaan, joka kostui yhä enemmän. Hän alkoi liikehtiä allani ja tarjota lantiotaan kasvojani vasten. Tunsin hänen pillunsa jännittyvän ja turpovan, ja tajusin olevani antamassa elämäni ensimmäisen orgasmin naiselle.

Leila levitti jalkojaan enemmän ja kohotti lantiotaan, koetin seurata perässä. Otin kiinni hänen pakaroistaan ja nuolin häntä nyt todella kovaa. Sitten Leila alkoi vavahdella ja voihkia hiljaa. Pillu sykki suussani, ja taisin melkein tulla itsekin. Olin puristanut jalkojani yhteen todella lujaa. Kasvoni olivat märät, Leilan mehuista ja omasta syljestäni. Olin aika pökertynyt. Leila vain ei tuntunut heräävän...

Ystäväni lepäsi siinä vuoteella jalat ammollaan, pillu hehkuvana ja hymy huulillaan. Nukkuen, muka. Ehkä, ehkä ei. Leikitään tätä sitten näin. Otin omatkin pöksyni pois, ja asetuin istumaan jalat levällään niin, että ylsin koskettamaan myös Leilaa. Pillumme olivat todella lähekkäin ja reitemme koskettivat toisiaan. Aloin jälleen hyväillä itseäni - olin niin litisevän märkä että ensin luulin jo pissanneeni housuun. Samaan aikaan työnsin etusormeni Leilan pilluun. Minun oli pakko saada tehdä se, tuntea se.

Sisältä pillu tuntui yllättävän sileältä. Tiukka se oli kuin mikä, ihmettelin että mikä sinne muka mahtuu, kuin hento keskisormenikin tuntui täyttävän sen. Mutta uteliaskin olin, joten otin sormeni pois, ja laitoin Leilan pilluun nyt yhden sijasta kaksi sormea. Pillu venyi ihanasti, ja tajusin miten mukavaa voi olla olla mies. Liikuttelin sormiani edestakaisin ja tunsin pillun vuorotellen antavan perään ja taas sulkeutuvan sormieni ympärille. Aina vetäessäni sormia ulospäin ne kiilsivät, mutta pillu ikäänkuin vetäisi ne takaisin sisäänsä. Leila liikutteli taas lantiotaan ja huokaili. Leikittelin omalla klitoriksellani, ja lopulta jätin Leilan hetkeksi rauhaan. Kävin selälleni ja työnsin itseeni Leilasta märät sormeni ja runkkasin itselleni elämäni mahtavimman orgasmin. Näin valehtelematta tähtiä, ja henki oli loppua. Huutaa en taaskaan uskaltanut, mutta jotenkin orgasmi tuntuikin jatkuvan pitempään sillä lailla.

Makasin voipuneena sängyllä, en tiedä kuinka kauan. Sitten havahduin muistamaan Leilan, ihanan Leilan. Olin jättänyt hänet aivan hunningolle. Palasin suorittamaan tehtäväni loppuun ja laitoin taas sormeni hänen sisäänsä. Leila nytkähti ja huokasi syvään, kun aloin jälleen työnnellä sormiani hänen tulikuumassa pillussaan. Nuoleskelin samalla hänen klitoristaan, ja kohta hän laukesi uudelleen, nyt jotenkin pehmeämmin ja lempeämmin.

Liu'utin sormeni vastetahtoisesti pois hänen sisältään, kun viimeinenkin sykintä oli ohi. Mitä nyt? Leilahan nukkui edelleen, posket punaisina ja otsa hieman hiestyneenä, mutta ilmeisesti omasta mielestään kuitenkin. Kirottu nainen, ihana nainen. Mitä minä sille teen, paitsi tottelen ja kärsin ja rakastan.

Niinpä otin lattialle pudonneet violetit pikkupöksyt, laitoin Leilan jalat yhteen ja vedin hänelle housut jalkaan. Hänen reitensä olivat kosteat puoleenväliin polvia ja lakanassa oli märkä läiskä, mutta minkäs teet. Laitoin sitten omatkin housuni jalkaan ja lähdin saunalle pesulle.

Aamu oli kirkastunut ja aurinko paistoi jo järven yllä. Oli tulossa kuuma päivä. Tänään ei kyllä otettaisi aurinkoa, vaan leikattaisiin se ruoho ja kitkettäisiin ja oltaisiin niinkuin kunnon ihmiset.

Kuulin Leilan askeleet kuistilta. - Huomenta, hän sanoi raukeasti. - Haluutsä kahvia?

9

13970

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Im just a girl...

      tooosi jees oli!=) ehdottomasti kuuluu suosikkeihin tästä lähtien. lisää samanlaisia.=)

    • heather

      Wau, kiitos. Tosi kuvailevaa ja silti kaunista. Ihana aamu :)

    • Mrxxx

      tarinasta todella paljon..olet hyvä =)

    • Joku vaan

      Hyvä ja hyvin kirjoitettu tarina
      Kiitos

    • Kata

      Kaunista,,,halusi saattaa aistia. Kokemus oli kauniisti kirjoitettu, todentuntuisesti, sensuellisti, naisellisesti. Pelkkää iloa näiden mällit naamallesi-tarinoiden keskellä. Ihanaa!!

    • Lissu

      A-luokan tarina! Todella hyvä fiilis! :)

    • Empress

      Todella ihana tarina. Sinussa on kirjottajan lahja :) Olen tuon lukenut jo 3 kertaa enkä vieläkään ole saanut tarpeekseni :)

      • Bloody

        No jaah.. Ei tää ny mikään ihme mun mielestä ollu.. samanlaisii kaikki, tosin ihmiset tykkää erilaisist jutuist.. Ja mä kyllästyin jo siinä vaihees ku se ekan kerran rupes sormettaa itteensä... :P


    • miäs

      Miehenä oleminen ei tosiaan ole hullumpaa, kiitos teille tytöt että olette olemassa :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4633
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1784
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1448
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe