Curacao / Aruba

Synttärit Curacaolla

Olemme lähdössä vaimon kanssa helmi-maaliskuussa Curacaolle ja Arubaan. Ensin olemme Curacaolla 12 yötä ja sitten Aruballa 10 yötä. Matkalla on tarkoitus on juhlia vaimon 4-kymppisiä. Syntymäpäivänä olemme Curacaolla. Sinä iltana haluaisin viedä vaimoni syömään romanttiseen ravintolaan. Olisin kiitollinen vinkeistä jos jollakin on kokemusta Curacaon ravintoloista.

Muutenkin olisi kiva saada vinkkejä liittyen näihin saariin. Mitä kannattaa tehdä, minne kannattaa mennä, hintataso, hyviä ravintoloita, tippi-käytäntö, taksit, jne jne.

Vastauksista kiitollinen

8

4825

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pasi36

      kannattaa lukee uusi matkaopas lehti...siellä tietoo curacao saaresta......

    • Maruzka

      Matkailumessuilla ihastuimme Curacaon mainoksiin ja aiemmin suunnittelemamme Meksikon rinnalle se tuli toiseksi mahdolliseksi vaihtoehdoksi omien 5-kymppisten viettopaikkana. Kun olette käyneet, laita tietoa tänne, olisi kiva lukea mielikuvia ja käytännön vinkkejä. Lähinnä mietin mitä tekemistä löytyy, en ole innokas snorklaaja/sukeltaja? Pyöräilyä? Veneilyä? Ratsastusta? Tanssia?

    • Matkavarauksesta

      Moi!

      Mitä kautta muuten varasitte matkanne aruballe sekä curacaoon? täysin omatoimi vai matkatoimisto. Entä hotellit??
      Itse meinaan suunnittelilla saman tyylinen yhdistelmämatka. Otan mielelläni kaiken tiedon vastaan. Olisi myös upeaa kuulla kommenttejanne matkan jälkeen!
      Ihanaa matkaa!!!

      • HGJK

        Hei,

        Ainakin Helin Matkat tekee yhdistelmälomia, kannattaa vierailla heidän kotisivuillaan.


      • Kohteessa käynyt

        Anteeksi, että sekaannun keskusteluunne, mutta meiltä muutama vinkki.Meidän porukka matkustaa 95% varmuudella omatoimisesti. Voit toki ottaa vinkkiä matkatoimistojen tarjouksista ja sitten vertailla hintaa netin kautta löytämiinne tietoihin.
        Matkoja voit katsoa esim poptravel.fi tai momondo.com tai charter-lentoja kuumat.com...kaikki halpalentoyhtiöt jne. ..löytyy paketteja ja pelkkiä lentoja.
        Hotelleja löydät hotelscombined.com (browse by country) ja kaikennäköisiä/kokoisia taloja/mökkejä/asuntoja esim. vrbo.com.
        Jos olette reisussa 3 viikkoa, niin ehditte käydä myös Bonairella. Saarten välillä lentää isompia ja pienempiä potkurikoneita, lippuja saa ostettua myös paikanpäällä. Ei muuta kuin reissuun.


    • Hiukan käy kateeksi

      Olimme kesällä 2005 Aruba-Curacao-Bonaire kierroksella ja hauskaahan se oli.
      Kävimme syömässä hyvinkin monessa eri paikassa (lasten takia myös mukaanlukien hampurilais- ja pizzapaikat). Tiedä nyt niiden romanttisuudesta, enemmänkin eksoottisia. Kaikkihan on sinusta kiinni, miten kauniisti osaat katsoa vaimoasi silmiin auringon laskiessa horisonttiin ja lämpimän tuulen helliessä teitä.
      Vuokraa auto molemmissa paikoissa ja hommaa räpylät, snorkkeli ja maski. Curacaolla on paljon pikkurantoja, joissa voi nähdä hyvinkin värikkäitä koralleja ja kaloja lähellä rantaa. Ehdit tutustua todella hyvin tuossa ajassa molempiin saariin ja vielä ehdit rentoutuakin kunnolla. Aruballa asuimme Eagle Beachillä ja oli se kyllä ihan upea valkohiekkainen paikka, käyppä sielläkin kurkkaamassa.
      Molemmissa paikoissa voi hiukan shoppaillakin, jos rouvaa kiinnostaa (Aruballa ehkä enemmän). Hintataso taitaa olla Suomen luokkaa ja tipithän kelpaa kaikille. Taksit toimii, voit saada ikälopun Hiacen tai upouuden Land Cruiserin.
      Olen kierrellyt jonkin verran Karibialla, itse asiassa tulin viime lauantaina Barbadokselta (myös synttärimatkalta) ja voin sanoa, että et ole valinnut huonosti lomakohdetta. Vinkiksi voin sanoa vielä, että tuossa ajassa ehtisit tutustua myös Bonaireen, mutta turha ahnehtia, jos olet jo buukannut hotellit.
      Pitäkää huolta toisistanne ja viettäkää hieno loma.

    • Tukaani33
    • Curacaolla

      Kannattaa kysellä myös hotellista mitä järjestävät. Ainakin Avila -hotellissa näytti olevan eräänä iltana illallinen katettuna kahdelle meren rannassa kynttilän valossa. Aruballa oli hiekkaranta -illallisia useissa hotelleissa.

      Curacaolla itse ihastuimme Willemstadin Waterfrontin ravintoloihin, joissa meri pauhasi aivan vieressä ja usein oli myös elävää musiikkia. Eikä hintakaan päätä huimannut, mutta tunnelma oli mukava. :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1847
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      759
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe