Hotellipähkäilyä

???

Olemme ajatelleet matkaavamme kevällä Azoreille, mutta emme ole vielä päässeet selvyyteen hotellista....esitteestä katselin Vip Executive hotellia lähinnä koska siinä oli maininta hotellin hyvin varustellusta kuntosalista. Olisko jollakin kokemusta/tietoa tästä hotellista ja siellä olevasta kuntosalista. Toinen hotelli vaihtoehtomme olisi Caloura Resort?? Ainakin kuvista katsottuna ihastuttavalla paikalla!

3

1318

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ja kuntosaleista

      Jos valitset hotellia kuntosalin perusteella, niin valikoimasi laajentuu, esim. Marina Atlanticossa käyneenä tiedän siellä olevan hyvinvarustetun kuntosalin, sitä tosin käyttää myös (ainakin silloin) paikallinen väestö. Myös Sao Miguel Parkissa on kuntosali.
      Caloura Resort -hotelli sijaitsee ihastuttavalla paikalla, mutta kaukana, joten siellä oleilu edellyttää auton vuokraamista - kaikki muu on sitten etäämmällä.
      Tuota Vip -hotellia en tunne, ohikulkiessa sen kyllä siellä näin, sijainti hieman kauempana keskustasta kuin esim. Marina (rannalla keskustassa) tai Sao Miguel Park, jonka sijainti hyvä (rauhallinen ja kuitenkin lähellä ostoskeskusta.

      • Haukkaturisti

        Me olimme pääsiäisen aikaan kaksi viikkoa Caloura Resortissa. Käytimme kuntosalia melkein joka päivä. Koskaan siellä ei ollut muita, mutta käytti sitä joku muukin, koska laitteiden asetukset olivat usein muuttuneet. Salissa oli juoksumatto, polkupyöräergometri ja sellainen ylämäkikävelyä simuloiva laite, jonka nimeä en muista. Varsinaisia kuntolaitteita oli neljä, mutta niistä sai kustakin useita liikkeitä laitteiden asetuksia muuttamalla. Varsinkin jalkalihakset sai treenattua hyvin ja niitähän ympäristössä kävellessä tarvitaan!

        Vuokra-autokysymyksestä sanoisin, että varsin monet Calourassa sen vuokraavat, mutta me tulimme vallan mainiosti toimeen kaksi viikkoa ilman autoa. Naapurihuoneen suomalaispariskunta vuokrasi kolmeksi vuorokaudeksi auton ja lopun aikaa viettivät enemmän siellä uima-altaan vaiheille. Hispanian tai Geo-Funin retkille haetaan hotellilta, joten niitä varten ei autoa tarvita. Itäänpäin meneville retkille kävelimme (15 min) Aqua de Paun "ukkotorille" retkibussiin. Ponta Delgadaan maksoi bussilippu 2 euroa ja taksi 17-18 euroa tips.

        Caloura Resort on jo sinänsä aivan viehättävä ympäristö, mutta kävelymatkan päässä on kalasatama, jossa on baari. Galeran kautta pääsee tekemään rengaslenkin saaren eteläisimpään kärkeen maailmanperintöluettelon kohteeseen. Caloura Resortista länteen on yleinen uimaranta beacheineen, jota en kuitenkaan nähnyt käytettävän. Aaltojen mylläämä merivesi on ainakin tähän aikaan kieltämättä kylmää. Aqua de Paun kylään voi vaihtelun vuoksi mennä joen vasenta reunaa. Sinne käännyttiin paikasta, jossa oli pari aasia laitumella. Aqua de Paun yläpuolella vuorella on pieni kappeli ja näköalapaikka. Se oli oikein mukava iltalenkin kohde. Vaatii kylläkin pohjelihaksia, mutta maisemat, kallannäköiset kasvit ym. kukat ja vuohien ja muiden kotieläinten näkeminen korvaavat vaivan. Calouraan näkyy valaantähystysmökki, josta on katto lysähtänyt kasaan. Sinne emme kuitenkaan ehtineet kiivetä. Pääseköhän sinne kävellen? Onko kukaan käynyt?


    • VIP Executive on uudehko hotelli Ponta Delgadan ydinkeskustasta koilliseen, olisiko n. 1,5 km:n päässä.

      Hotelli sijaitsee vilkkaasti liikennöidyn kadun ja sillä olevan liikenneympyrän tuntumassa. Varsinaiset huonekerrokset ovat kuitenkin korkealla kadun pinnasta.

      Lähellä sijaitsee SolMar Hipercor -market, monia eri alan liikkeitä ja muutamia ruokapaikka. Hotellista on varmasti hyvät näköalat merelle ja Serra de Água de Pau -vuorelle. Parikin minibussia kulkee aivan vierestä.

      Hotellissa on ravintola näköalatasolla. Pohjakerrokkseen on juuri avattu Cafe Bar Marrakesh.

      Hotellin kuntosalitilat ovat ilmeisesti suosittuja myös paikallisen väestön keskuudessa. Niissä järjesttäneen myös erilaista ryhmäliikuntaa.

      Caloura sijaitsee vajaan 20 km:n päässä Ponta Delgadan keskustasta erittäin luonnonkauniilla paikalla, mutta melkein vaatii käytännössä auton vuokrausta.

      Tällä palstalla ei tietääkseni ole esiintynyt negatiivisia kommentteja VIP Executive -hotellista.

      Calouraa on käsitelty Azorit-palstalla useaankin otteeseen. Nämä keskustelut löytää tämän palstan alussa olevalla hakutoiminnolla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      183
      11017
    2. Valkeakosken sekopää murhaaja.

      Itselläni on 3 teini ikäistä tytärtä ja tämä tapaus on herättänyt minussa tosi paljon surua ja vihaa. On käsittämättömän
      Valkeakoski
      143
      2078
    3. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

      Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
      Sinkut
      242
      1387
    4. Sille yhelle vaa

      Viime aikoina oon miettinyt sun juttuja aika paljon. Vaikka en oo saanu susta vielä kunnolla selvää kuvaa, jotenkin tunt
      Ikävä
      61
      1010
    5. Kiitos kun annoit värejä elämääni

      Edes pienen hetken. Sellasiakin mitä en muuten näe ;) ❤️
      Ikävä
      53
      910
    6. Hiljaista on

      Ei kuulu viestiä 😘 pallo on sinulla Mies, odotan!
      Ikävä
      60
      848
    7. Nainen, se kun olit joskus niin vakavana

      ja naama peruslukemilla, toisinaan silloinkin kun kuuntelit juttujani. Se ilme on jäänyt lähtemättömästi mieleeni. Mitäh
      Ikävä
      42
      747
    8. Onhan sulla

      Nainen nyt varmasti kaikki hyvin.
      Ikävä
      52
      699
    9. Olen ylpeä sinusta

      nainen. Vaikutat "vanhalta" tekijältä. Olet aarre tälle touhulle ja uskon että pääset vielä pitkälle jos haluat. Ehkä sa
      Tunteet
      25
      685
    10. Kysymys iltaan

      Kuinka kuuma kaivattusi on celsius-asteikolla?
      Ikävä
      42
      679
    Aihe