onko mikään edullista

omat tupakit mukaan

Onko yleisesti mikään halvempaa kuin Suomessa ?

Voi verrata jopa Helsingin hintoihin !

Kiitos

12

3693

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pilvipoutaista

      Bussien kertaliput ja DART-junan 3 päivän lippu olivat halvempia kuin Helsingin / pääkaupunkiseudun liput. Kertalippu bussissa oli muistaakseni 1,3 euroa Howthista Dubliniin.

      Huom! Tupakointi kaikissa pubeissa ja ravintoloissa on kielletty.

      • Dubhub

        Taksit ovat edullisempia. Pubiruoka ja irlantilaiset oluet.


      • Lurps
        Dubhub kirjoitti:

        Taksit ovat edullisempia. Pubiruoka ja irlantilaiset oluet.

        Ja pubiruoka on erinomaisen hyvää. kannattaakin olla kunnon nälkä, sillä annokset ovat suuuuuuuuuuuuuuuuuria...
        Älä jätä maistamatta irlantilaista lammasmuhennosta, NAM.


    • Carry & Run

      Olen tulossa sinne töihin !

      Miten on parasta hoitaa puh yms laskut Suomeen ?

    • Mene ja koe

      Ei pidä aina uskoa kaikkeen mitä höpötetään. Matkakirjat ja nämä löpinäpalstat ovat täynnä Dublinin väheksyntää ja kalleuden kauhistelua, mutta mene ja katso, voit yllättyä kuten minäkin yllätyin. Olin menossa sateiseen, likaiseen, kylmään ja kalliiseen maahan mutta meninkin (elokuussa)aurinkoiseen, paikoin esimerkiksi Helsinkiä siistimpään ja edullisempaan, ihan kelvollisen lämpöiseen kaupunkiin jossa vastaantulija pyysi heti anteeksi, jos hihakin vaan hipaisi. Ja menen toistekin.

    • pubien kulkija

      Kyllä siellä pärjää, ei se nyt niin kallista ole. Jotkut jutut on vähän kalliimpia, mutta jotkut taas halvempia kuin Suomessa. Mutta kun tupakin otit puheeksi niin se todellakin on kallista; 7-8 euroa/aski.
      Pubeissa polttaminen on toki kielletty, mutta aika monessa pubissa on "beer garden" eli jonkinlainen terassi tai sisäpiha missä saa polttaa. Osassa on myös lämmitys. Eli se ei ole mikään ongelma.

    • Home Alonen

      Onko Irlannissa saunoja ?

      • paddy o'dear

        Joo saunat on Dublinissa tosi yleisiä pubien ja hotellien yhteydessä. Sääntönä kuitenkin on pitäisi tuoda omat kiuaskivet. Vihtoja kylläkin myydään lehtikioskeissa ja on myös ihan ok jos taittelet puistosta muutaman oksan ja väsäät itse...


      • dubliner6kk

        JOs kuulut esim johonkin kuntoklubiin mis sattuu olee sauna(liityttävä vuodeksi) eli ite en oo puolen vuoden aikana sit saunaan päässytkään sit vielä yksi vihje =) eli kun meet uimaan esimniin vaihda uikkarit jo kotona ja käy suihkussa uikkari päällä. Tää on näköjään maan tapa ja kun toisin teet niin oot sitten paljastelija =)


    • tavalla

      Tulimme eilen vaimon kanssa Dublinista,eikä oikeastaan ole kuin pelkkää hyvää sanottavaa ko.paikasta.Linguksen lennot oli erittäin miellyttävät,palvelu hyvää ja ystävällistä.Lentokenttä oli ehkäpä parempi kuin olisin kuvitellutkaan.Taksi hotellilta kentälle maksoi 17€.Hotellihuone oli siisti,henkilökunta erittäin ystävällistä,sijainti loistava(Clifton Court hotel).Huoneessa oli mukavan lämmin myös yöllä,aamiainen kohtuullinen.Hinnat olivat aika vaihtelevat riippuen siitä,missäpäin kulloinkin liikkui.Tietenkin aivan keskustassa,missä turistit liikkuu,oli hinnakkainta,pikku poikkeuksia lukuunottamatta.Pubeissa sai mielestäni kohtuuhintaan erittäin maittavia ruoka-annksia.Guinnes maksoi n.3,5-4,5€.

      • jatkoa edelliseen

        Ilmat oli tiedossa jo etukäteen.Välillä satoi,ei tosin paljoa,välillä paistoi.Tuuli oli aika kovaa kokoajan.Kaikenkaikkiaan ihan onnistunut reissu kun otti asioista etukäteen vähän selvää ja käytti järkeä eikä etsinyt niitä kalleimpia paikkoja.Voin lämpimästi suositella.


      • maan tavalla ja vielä
        jatkoa edelliseen kirjoitti:

        Ilmat oli tiedossa jo etukäteen.Välillä satoi,ei tosin paljoa,välillä paistoi.Tuuli oli aika kovaa kokoajan.Kaikenkaikkiaan ihan onnistunut reissu kun otti asioista etukäteen vähän selvää ja käytti järkeä eikä etsinyt niitä kalleimpia paikkoja.Voin lämpimästi suositella.

        Olipa mukavaa kuultavaa; olemme lähdössä 22. maaliskuuta kivalla porukalla reissuun ja hotellina pari yötä Clifton Court, yksi yö Ardmore Hotel, kun CC oli jo täysi. Jännää jännää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3683
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2297
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2009
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1884
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1306
    6. 80
      1215
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1104
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1030
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe