Sattuuhan sitä

Ukkomiehen elämää

Työn takia joudun asumaan arkipäivät toisella paikkakunnalla työsuhdeasunnossa. Tämä tietenkin antaa mahdollisuuden niin syrjähyppyihin kuin salarakkaisiinkin, joten vaimoni aina leikillään vinoileekin "salaisista morsiamistani". Todellisuudessa työsuhdekämpässäni ei ole vietetty järin rietasta elämää, ellei sellaiseksi katsota pornolehti- ja videopinoa joita joskus iltaisin katselen. Totta puhuen en edes etsi nais- tai seksiseuraa. Teen pitkiä työpäiviä, otan kotimatkalla parit oluet paikallispubissa ja menen aikaisin nukkumaan. Ja perjantaisin lähden ajamaan kotiin perheeni luokse heti kun mahdollista.

Viime perjantaina vaimoni kuitenkin ilmoitti pitävänsä "tyttöjen illan", joten sovittiin että saavun kotiin vasta lauantai-illaksi. Tein töitä tavallista pidempään ja poikkesin kotimatkalla paikallispubiin ottamaan parit huurteiset. Olut alkoi maistumaan ja valomerkin jälkeen päätin poiketa vielä läheiseen tanssipaikkaan ottamaan muutamat yömyssyt. Liekö syynä tipaton tammikuu vai mikä, mutta paikka oli jokseenkin kuollut ja jokaista daamia kohden oli vähintään neljä vonkaajaa. Itse keskityin lähinnä olueeseen ja live-musiikin kuunteluun.

Valomerkin jälkeen suuntasin ulos räntäsateeseen. Tupakkaa sytytellessäni tuli keski-ikäinen rouvashenkilö pyytämään tulta ja tiedusteli tietäisinkö mitään yökahvilaa tai muuta paikkaa missä voisi odotella Tampereen junan lähtöä. Oli kuulemma ilta venähtänyt vähän pitkäksi ja myöhästynyt iltajunasta. Tarkastelin naikkosta lähemmin: Keski-ikäinen, kohtuullisen hyvän näköinen punapää, sormuksista päätellen varattu, siisti eikä liian kännissä. Totesin etten näistä yökuppiloista juuri tiedä, kun en pahemmin harrasta yöelämää, mutta jos haluaa niin voihan hän tulla kämpilleni pitämään sadetta.

Hetken mietittyään hän totesi että voihan hän tulla joten jatkoimme matkaa räntäsateessa kämpilleni. Kämpilleni päästyämme käväisin vessassa ja takaisin tullessani ihmettelin mihin naikkonen oli hävinnyt. Siellähän ne hänen vaatteensa olivat mytyssä sängyn vieressä ja hän itse sängyssäni peiton alla. Koska pienessä kämpässäni ei ole muuta makuupaikkaa riisuuduin kalsareilleni ja kömmin hänen viereensä peiton alle. Ilman sen kummempia taka-ajatuksia toivottelin hyvää yötä.

Vaan rouvalla taisi olla muuta mielessä. Jo puoliunessa ollessani tunsin kuinka hänen kätensä laskeutui vatsalleni ja siitä edelleen alaspäin alushousujeni sisään. Kaluni reagoi tähän välittömästi nukuksissa olevista aivoistani välittämättä, ja kun pehmeät sormet kiertyivät kaluni ympärille se jämähti täyteen seisokkiinsa. Yritä siinä nyt sitten nukkua kun naisen käsi runkkaa kaluasi. Käännyin naisen puoleen ja ujutin käteni hänen jalkoväliinsä. No niin, märkä tussuhan se siellä. Hiljaa kuiskivasta omantunnon äänestä huolimatta kampesin itseni naisen jalkojen väliin, annoin kaluni liukua hänen sisäänsä ja aloitin hiljaisen nainnin etteivät naapurit häiriintyisi. Tunsin kuinka nainen vastasi työntöihini ja hänen kätensä puristuivat pakaroilleni vetäen minua vaativasti sisäänsä. Tahti kiihtyi väistämättä ja naimisen äänet täyttivät hiljaisen huoneiston. Saatoin vain toivoa että naapurit nukkuisivat sikeästi tai olisivat jossain muualla viikonlopun vietossa kun sänky hytkyi lattiaa vasten. Lopulta tunsin kuinka satsit irtosivat. Junttasin kaluni niin syvälle kuin mahdollista ja annoin satsini ryöpsähtää naisen sisään. Hetken maattuamme sylikkäin kierähdin hänen viereensä ja nukahdin hänen päänsä rinnallani.

Seuraavana päivänä ajoin hänet rautatieasemalle ja jatkoin matkaani kotiin perheeni luokse.

4

15825

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiimapill...

      ...uskomattoman tylsä tarina. Kiitos.

      • Ukkomiehen elämää

        Mutta totta.


    • harvinaisen

      hienotunteinen mies kun vierasta naidessa murehtii sitä ettei naapurit kuule...

      • soimaa

        Taisi kuitenkin se vaimokulta saada kunnolla kyrpää siltä nuorelta varastomieheltä samaan aikaan.Joten tasan meni.( vai tyttöjen ilta...Miksei ukko voinut tulla kotiin silti...)
        Paitsi että akkakulta vonkaa seuraavalla viikolla varastomieheltä lisää, ja kirjoittaja on ns. saamaton.
        Mut varmaan kokolailla noinhan ne jutut menee, reissuhommissa.Parempi naida kuin palaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3075
    3. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3074
    4. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3070
    5. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe