Sisäoppilaitoksessa(vähän kinkymäinen)

Oppilastyttö

Tää on tämmönen fiktiivinen koulumaailmaan liittyävä stoori sisäoppilaitoksesta.. Jatkoa tarinalle on mutta katsotaan kehtaanko laittaa koskaan julkaisuun. Kommentteja kiitos! :)


Sisäoppilaitoksessa-Amanda, nyt se suu kiinni ja keskity opetukseen!, opettaja huusi. - Mutta minä, Amanda aloitti, mutta opettaja menitti siinä vaiheessa kokonaan hermonsa.
- Nyt ulos luokasta ja rehtorin kansliaan saman tien.
Amanda pakkasi kamansa ja lähti luokasta. Amanda kirosi koko koulua, ei kukaan tänä päivänä käynyt sisäoppilaitoksessa jos oli koulupuvut ja jossa ajateltiin että naisten kuuluu olla hiljaa kotona ja tehdä niin kuin miehet sanovat. Rehtorin huoneen ovi läheni vääjäämättä ja Amandaa otti päähän koko ajan enemmän ja enemmän. Ja kuka ensinnäkään on keksinyt nämä koulupuvut, hän kirosi mielessään. Hame on niin lyhyt että täytyy varoa jos kumartelee ja paidasta näkyy melkein läpi. Amanda huokaisi syvään oven edessä, nappasi teko hymyn naamalle ja koputti oveen.
-Sisään, kuuluu saman tien.
Amanda astui sisään ja katsoi rehtoria suoraan silmiin. Rehtori rykäisi ärtyneen kuuloisen ja Amanda laski katseena.
-Hyvää päivää herra rehtori, Amanda mutisi.
Rehtori huokaisi syvään ja pyysi Amandaa istumaan.
- Lehtori McGregor soittikin jo, hän sanoi. Olet taas hälissyt tunneilla. Tämä on jo 3 kerta kun olet täällä ja nyt ei näytä auttavan mikään muu kuin järeämmät otteet asian suhteen.
-Mutta, rehtori, Amanda sanoi, sinä tiedät että minulle on todettu ylivilkkaus ja en pysty olemaan hiljaa vaikka kuinka yritän.
Amanda katsoi anovasti rehtoria.
-Amanda, olet todella kaunis ja fiksu nuori nainen mutta en näe muuta vaihtoehtoa. Tämän on loputtava. Juttelen vielä lehtorin kanssa mutta tällä tietoa olet jälki-istunnossa 5 tuntia. Tänään ensimmäinen tunti.
- Mutta, Amanda yritti.
- Ei mitään muttia! Sinä tulet koulupuvussa kello 18 liikuntasaliin. McGregor saa päättää mitä teet nämä 5 tuntia mutta toivon että otat opiksesi. Juokseppas nyt tunneille.
- Kyllä, Amanda mutisi ja lähti.
Hienoa, 5 tuntia McGregorin kanssa, ei elä voisi mennä paremmin, Amanda mietti surkeana.


Kello oli viittä vaille kuusi kun Amanda lähti laahustamaan kohti liikuntasali. Liikuntasali sijaitsi ihan kellarikerroksessa missä kukaan ei koskaan käynyt vapaaehtoisesti. Kaverit olivat yrittäneet lohduttaa häntä mutta olo oli silti surkea. McGregor odotti jo liikuntasalin edessä kun Amanda pääsi sinne.
- Tulithan sinä, hän tiuskaisi, jos olisit tullut myöhässä olisin saanut antaa tunnin lisää istumista.
Amanda katsoi paremmaksi olla hiljaa ja seurasi lehtoria liikuntasaliin. Samalla kun lehtori sulki liikuntasalin ovia ja laittoi ne lukkoon Amanda katseli ympärilleen. Liikunta salissa oli laitettu esille outoja tavaroita. Siellä oli yks penkki, kasa erilaisia naruja, pari pingismailaa ja pari kassia joiden sisältöä hän ei nähnyt.
- Juttelin rehtorin kanssa ja hän antoi minulle luvan opettaa sinulle vähän tapoja, McGregor sanoi, näiden 5 tunnin aikana opit olemaan kiltti tyttö.
Amanda katsoi ympärilleen peloissaan ja katsoi opettajaansa, tämä näytti oudolta ja silmissä oli outo kiilto.
- Tule tänne penkille, hän sanoi. Kumarru penkin yli niin että mahasi on penkillä.
Amanda katsoi häntä ihmeissään, eikä liikkunut. Lehtori tuli Amandan viereen ja nappasi häntä kädestä kiinni ja vei hänet penkin luo. Hän paiskasi Amandan penkin päälle ja nappasi Amandaa niskasta kiinni.
- Ja nyt siihen asentoon mihin käskin, hän sähisi.
Amanda yritti parantaa asentoaan opettajan mieleiseksi, mutta se oli vähän hankalaa kun McGregorin käsi painoi niskassa.
- Nyt siinä paikka tulen hetken päästä, hän sanoi.
Amanda katseli kuinka hän käveli tavaroiden luokse ja otti sieltä jotain. Ennen kuin Amanda kerkesi katsoa mitä se oli, oli lehtorin käsi taas niskassa kiinni.
- Nyt opetetaan vanhanaikaisesti tapoja neidille, lehtori sanoi ja kiskaisi hameen helman ylös. Samassa pingismaila lävähti Amandan takapuolella. Amanda huudahti kivusta ja ei kerennyt kunnolla henkeä vetämään kun toinen isku tuli.
- Saat nyt kymmenen iskua tälle ihanalle pyllyllesi näin alkuun lehtori selitti. Ja joka kerta kun huudat tulee yksi isku lisää. Amanda puri huultaan ettei olisi parahtanut. Hän laski mielessään iskuja ja oli onnellinen kun kymmenes tuli. Lehtori kiskaisi Amandan ylös ja repäisi hameen pois Amandan päältä.


- Eihän tämä ole edes rangaistus kun ei tämä tule paljaalle pyllylle ja repäisi Amandan alushousut pois, ja tarviihan minunkin jotain hyötyä rangaistuksesta, hän sanoi ja repäisi Amandan paidan auki. Amanda seisoi kauhusta jäykkänä lehtorin edessä ja ei tiennyt mitä tehdä. Aivoissa yksi osa huusi tekemään jotain mutta ruumis ei tehnyt mitään. Lehtori nappasi Amandaa kädestä kiinni ja vei hänet seinän viereen.
- Seiso siinä hän sanoi ja katosi tavaroiden luokse. Kohta hän tuli parin narun kanssa ja asetteli Amandan seinän viereen. Silloin Amanda huomasi seinässä pari rengasta. Lehtori sitoi narut Amandan ranteisiin ja käänsi Amandan kasvot seinää päin ja sitoi narut renkaisiin kiinni.
- Nyt saat kunnon rangaistuksen, lehtori kähisi Amandan korvaan, sen jälkeen teet minut hyvin onnelliseksi, hän lisäsi. Kauhukuvat vilistivät Amandan silmissä ja hän yrtti riuhtoa itseään karkuun.
- Ole hiljaa, lehtori tiuskasi ja läväytti karttakepillä Amandan paljaalle pyllylle. Amanda huusi tuskasta. Eikö sana mene perille, lehtori huusi ja löi vielä lujempaa. Amandasta tuntui että hän pyörtyy kohta.
- Nyt saat 5 iskua niskottelusta, 5 iskua tunnilla puhumisesta ja 5 iskua tuon ihan pyllyn keikuttamisesta, lehtori selitti kiihko äänessään.
Amanda pyri huultaan niin että veri valui ja laski iskuja mielessään. 15 iskun jälkeen hän huokaisi syvään. Samassa hän tunsi kädet aralla pyllyllään.
- Arvaa montako kertaa olen halunnut tätä pyllyä, lehtori kähisi, tätä herkkupyllyä jota keikutat aina.
Amanda ei uskaltanut vastata mitään. Hän tunsi kuinka sormet vaeltelivat pyllyllä ja eksyivät koko ajan lähemmäksi pillua.

Yhtäkkiä lehtori työnsi sormensa Amandan sisään.
- Täällähän ollaan kosteana, hän mutisi ja työnsi toisen sormensa sisään. Hän liikutteli niitä alkuun hitaasti ja kokeillen mutta nopeutti nopeasti vauhtia ja alkoi kunnolla runkkaamaan Amandaa. KOhta sormien lisäksi sinne eksyi kieli. Amanda ei voinut uskoa kuinka mikään saattoi tuntua noin hyvältä. Vaikka kuinka Amanda yritti olla kiihottumatta taitavat sormet ja kieli saivat Amandan nopeasti kiihottumaan ja erittäin kiimaiseksi. Amanda tunsi kuinka reisiä pitkin valui hänen kiimansa nesteet ja hän pystyi haistamaan oman kiimansa. Yhtäkkiä lehtori lopetti ja Amandalta pääsi pettynyt huokaisu.
- Älä pelkää herkkupylly saat sinne kohta jotain muuta, lehtori kuiskasi Amandan korvaan. Ja samassa Amanda tunsi kuinka kova kalu painautui hänen pyllyään vasten. Lehtori levitti hänen jalkojaan ja siirsi pyllyä vähän kauemmaksi seinästä.
- Nyt saat sitten kunnon miestä, lehtori mutisi ja työnsi yhdellä työnnöllä ison kyrpänsä Amandan sisään. Amanda huusi kivun ja nautin sekoituksesta kun lehtori alkoi panna häntä. Lehtori mutisi vielä Amandan korvaan, et tule nauttimaan tästä ja tämä ei ole nopeasti ohi. Lehtori lykki nopealla vauhdilla hentoista Amandaa joka huusi vuoroin kivusta ja vuoroin nautinnosta. Lehtori piti toisella kädellä kiinni Amandan lantiosta ja toisella tämän rinnasta. Vauhdin koventuessa lehtori väänsi Amandan nänniä yhtäkkiä niin lujaa että kyyneleet valuivat Amandan kasvoille.
- Sanoinhan ettet nauti tästä, lehtori kähisi.


Amandasta tuntui ettei tämä ikinä lopu. Amanda tunsi kuinka samalla orgasmi teki tulojaan. Amanda huusi tulevansa ja sai elämänsä suurimman orgasmin. Hänen pillunsa supisteli voimalla ja hänen koko kroppansa tärisi. Lehtori vain jatkoi painamista mutta Amandan orgasmin voimakkuus vaikutti myös häneen. Hän painoi vielä muutaman syvän työnnön ja veti munansa pois.
- Nyt tulee, hän ähkäisi ja samalla Amanda tunsi kuinka hänen pyllynsä päälle tuli lämmintä tavaraa. Lehtori veti muutaman kerran syvään henkeä ja kävi tavara kasan luokse.
- Tunti onkin jo mennyt, hän sanoi, vielä viimeinen rangaistus ja ylihuomenna jatketaan.
Samassa Amandan pyllylle lävähti ruoska.
- Ja nyt niin kuin kaikki kiltit tytöt, sinä lasket jokaisen iskun ja kiität, tai saat tupla määrän iskuja. Onko selvä?
- On, Amanda sanoi mahdollisimman nopeasti.
Ensimmäinen isku lävähti, ja Amanda sanoi yksi ja kiitti iskusta. Kymmenen iskun jälkeen lehtori päästi hänet irti ja komensi suihkuun. Amanda hoiperteli suihkuun ja mietti minkälainen seuraava jälki-istunto olisi. Viimeiset iskut ei olleet enään tuntuneet pahoilta ja kovilta, vaan olivat saaneet mukavia aaltoja menemään pitkin Amandaa...


Jatkanko vai jätänkö tähän...

11

15741

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ...

   Tykkäsin. Lisää jatkoa vaan. Vähän kinkympää saisi olla.

   • ffffffffff

    Kyllä jatka tykkäsin paljon:D


  • juuh....

   laita vain jatkoa... ;)

  • odottaen

   kirjoita ihmeessä lisää!!

  • koko aresti

   siis se viis tuntii ja jos jostain tulee lisää, niin se kuudeskin!!!

  • Esel

   Jos meinaat jatkaa, niin tarkista kirjoitusvirheet pois ennen viestin lähettämistä.

   Kiva tarina muuten.

  • minä vain

   jatka!

  • lady---

   jatkoa vain :D

  • piiax

   jatkoa odotellessa :)

  • pyg

   oli hyvä.. kirjota nyt loputkii jälkiistunnot.

  • hannaaahhhhh

   Laukesin..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohunäyttelijä Aku Hirviniemi täyttää tänään pyöreät 40 vuotta. Onnea kaikesta huolimatta!

   Näyttelijä, juontaja Hirviniemi on ollut otsikoissa ja hänen keikkojaan sekä tuotantojaan on peruttu julkisuuteen nousse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   166
   3406
  2. Miten sinä juhlistat Suomen itsenäisyyttä 6.12. - Onko millaisia perinteitä?

   Itsenäisyyspäivä on näinä aikoina entistä tärkeämpi osa suomalaisuutta ja merkittävä juhlan aihe meistä monelle. Miten s
   Maailman menoa
   392
   1843
  3. Kiitos että olet

   Tiedän, että sinä olet ja ajattelet minua välillä. Se tuo minulle voimaa, et tiedäkään miten paljon. Vaikka meistä ei tu
   Ikävä
   44
   879
  4. Sinä siellä

   Kerro vielä oliko se aitoa rakkautta ja olet päässyt eteenpäin
   Ikävä
   101
   781
  5. Eläköönhuuto veteraaneillemme!

   Huomenna 6.12. valtiojohto kutsuvieraidensa kera juhlii jotain olematonta - itsenäisyyttämme, jota ei enää ole! Tuon ol
   Maailman menoa
   289
   773
  6. Laita tähän ketjuun jokin tunniste teistä mistä hän voisi sinut

   tunnistaa. Jokin teidän kahden välillä tapahtuneesta tai mistä olette kahden kesken keskustelleet. Älkää laittako nimiä
   Ikävä
   21
   766
  7. Ei sydäntään voi pettää loputtomiin

   Vielä me toisemme löydetään.
   Ikävä
   59
   764
  8. Sofia & Stefan

   Kas kummaa, yhtäaikaa Dubaissa? Pääsikö Sofia pitkästä aikaa Dubain kotiin? 😂 Instaan muistettu laittaa kuva "vesi ton
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   753
  9. Nainen, joudutko muuttamaan pois vuokseni

   Koska koko ajan olet vaarassa törmätä minuun ja se on tosi kiusallinen ja vaivaannuttava tilanne sinulle. Miten olla koh
   Ikävä
   75
   695
  10. Muistan kuinka isovanhemmat kertoivat teinipoikia VIEDYN VÄKISIN kodeistaan SOTAAN

   Suomen sotien aikaan erittäin nuoria teinipoikia vietiin väkisin kodeistaan ja lähetetiin sotimaan. Meinaatteko ettei t
   Maailman menoa
   248
   693
  Aihe