40.kymppinen yh

aikuinen mies

Pääkonttorillamme olen tutustunut eronneeseen nelikymppiseen Maarit-rouvaan. Satuttiin tässä kerran samalle työreissulle ja otimme hotellin baarissa muutaman paukun. Huomasin hänen viihtyvän hyvin seurassani. En kuitenkaan siinä sen kummempaa olettanut olevan, mutta ilmeisesti kymmenisen vuotta vanhemman aikuisen miehen rauhallinen seura tuntui turvalliselta. Sen jälkeen kun tapasin häntä, huomasin hänen tervehtivän ja hymyilevän minulle aiempaa iloisemmin. ”Bodylanguagesta” ei voinut erehtyä. Uutta tilaisuutta suhteen lähentämiseen ei tahtonut tulla, mutta kerran päätin kokeilla kepillä jäätä.

Toimin etätyössä, ja kerran yöpyessäni rouvan kotipaikkakunnalla kakkosasunnossani, tein jo päivällä tikusta asiaa ja soitin hänelle työasioissa. Siinä samassa kerroin että tulen kotinurkilleen jo samana iltana seuraavan päivän palaveria varten ja kysyin poikkeaisiko hän iltakahville luokseni. Maarit häkeltyi hetkeksi, mutta jotenkin puheestaan kuului kuinka hän mietti mitä vastaisi. Onko tämä pelkkä kahvikutsu vai sisältyisikö siihen myös muuta. Sanoin olevani perillä seitsemän aikoihin ja hän voisi soitella illemmalla, niin annan ajo-ohjeet. Olin vielä matkalla siinä puoli seitsemän aikoihin kun puhelin soi ja kenenkäs nimi siellä näkyi, Maaritin.

Terve, vastasin lyhyesti.

No moi, Maarit vastasi.

Tuletko käväisemään, kysyin?

Jos kahvit tarjoat, niin voisin piipahtaa, kun ei tässä mitään kummempaakaan ole. Lapset on omissa riennoissaan. Laitan heille iltapalan valmiiksi ja jätän lapun, nainen höpötti peittääkseen jännityksensä ja tehdäkseen selväksi että tämä vierailu olisi pelkästään ajankulutusta.

Annoin osoitteen, kerroin pysäköintipaikkavihjeet ja lupasin vielä tulla kadulle vastaan. Arvioin matkaan kuluvan ajan ja laskin olevani perillä samoihin aikoihin. Kannoin tavarani sisään, latasin kahvinkeittimen ja ehdin takaisin kadulle kun näin Maaritin autoineen. Heilautin kättäni ja hän pysähtyi. Hyppäsin kyytiin ja lähdimme etsimään autolle parkkipaikkaa. Kumma kun elokuvissa se paikka löytyy aina niin nopeasti ja aivan oven edestä. Löysimme vihdoin tyhjän ruudun parin sadan metrin päästä ja lähdimme palaamaan asunnolleni päin. Ensimmäisenä lähentymisyrityksenä ojensin hänelle käsivarren, johon hän tarttui luontevasti. Tunsin kuinka Maarit nojautui hieman minua vasten kävellessämme mukavasta syyssäästä ja illasta nauttien ja rupatellen..

Jätimme kengät ja takit eteiseen ja siirryimme peremmälle. Nainen oli pukeutunut tyypilliseen tapaansa housupukuun josta olen aina hänen pukeutumisessaan pitänyt. Maarit ihasteli remontoitua pientä kaupunkiasuntoani. Kahvi oli valunut ja tarjosin sen lisäksi pienen leivoksen, jonka olin tätä ajatellen jo varannut eväitä ostaessani. Radiosta löysin mukavan iskelmämusiikkia soittavan kanavan. Molemmat tunnuimme jännittävän tilannetta, kun tiesimme tai ainakin epäilimme mikä on tapaamisemme perimmäinen syy. Varoen yritin urkkia elämäntilannettaan, josko hän haluaisi purkaa sydäntään. Miehensä oli pari vuotta sitten löytänyt toisen naisen ja jättänyt hänet lasten kanssa. Onneksi he olivat jo teini-iässä. Katsoin silmiinsä ja huomasin niiden hieman kostuneen ja luin niistä miehen kaipauksen. Kätensä pyyhkäisi hiuksia kasvoilta korvan taakse.

Kahvin jälkeen Maarit siirtyi vaiti ikkunan ääreen katsomaan maisemaa ja illan kulkijoita kadulla. Sammutin valon huoneesta. Nainen vilkaisi puoleeni mutta kääntyi takaisin katsomaan ulos. Siirryin hänen selkänsä taakse seisomaan. Käänsin sälekaihtimet alaspäin jotta näimme paremmin kadun liikenteen. Myöskään vastapäisestä talosta ei siten näkynyt sisään. Painuin kiinni Maaritiin ja tunsin hänen värähtävän. Kiedoin käteni vatsansa päälle vetäen häntä tiukemmin itseäni vasten. Hän ei vastustanut ja pehmeä takapuoli painui vasten lantiotani jolloin nainen varmasti tunsi kovenevan kaluni. Avasin paidastaan yhden napin navan tienoilta ja käteni hiipi paljaalle vatsalle. Maarit paljasti kaulansa kun painoin suuni sitä vasten. Hamusin huulillani lämmintä ihoa ja suukotin niskaa ja kaulaa. Imaisin hieman voimakkaammin, mutta varoin tekemästä jälkiä. Maaritin käsi nousi hyväilemään niskaani ja hän veti minua itseään vasten tiukemmin. Näykkäsin hampailla niskaa ja korvanipukkaa varoen. Maarit värähti ja huokaisi. Nostin toisen käteni vatsaltaan pyöreälle rinnalle ja toisen käteni alavatsalleen painaen puristin häntä miehekkäästi itseäni vasten..

Käänsin naisen ympäri ja painoin huuleni huulilleen. Hellä ensi suudelmamme kesti pitkään. Se kuitenkin muuttui vaativammaksi ja molemmat teimme parhaamme kiihottaaksemme toisiamme. Huulemme hieroivat vasten toisiaan ja kielemme leikittelivät flirttailevaa kisaansa. Työntelin tiukalla kielellä huuliensa väliin ja nainen puristi suunsa kieleni ympärille. Tunsin tiukan kielen kärjen lipaisevan kieleni päätä joka kerta työntyessäni suuhun. Kumpikin tiesimme tämän leikin tarkoituksen ja mihin se väistämättä oli johtamassa.

Avasin loput napit naisen paidasta ja työnsin sen alas hartioilta. Kauniit tummanpunaiset pitsikoristeiset silkkiliivit kannattelivat suuria rintoja minkä pystyivät. Liivit olivat sen verran pienet että, vaaleat tissit pyrkivät pursumaan ulos. Nämä liivit oli puettu pelkästään riisumista ja kiihottamista varten. Nännipihan reuna pilkotti pitsin alta ja näytti suuntaa mihin päin edetä. Painoin huuleni lämpimään rintaan ja vedin liiviä sivuun. Löysin napakan nännin jonka imaisin suuhuni ja purin varoen. Maaritin hengitys syveni kiihottaessani herkkää aluetta rinnan kärjessä. Työnsin käden naisen jalkojen väliin ja tartuin häpykumpuun. Hieroin häpyä tiukasti ja Maarit painoi päätäni tiukemmin vasten rintaansa. Nainen siirsi jalkaansa hieman ja pääsin paremmin hieromaan hyväilyjä kaipaavaa kiihottavaa kumpua.

Haluan nuolla sun pillua, kuiskasin kiimaisena korvaansa.

Anna minä käyn vähän pesemässä, Maarit vastasi.

Anna minä kuitenkin riisun ensin sun housut, pyysin.

Laskeuduin eteensä polvilleni ja avasin housujen hakasen ja vetoketjun. Painoin päällimmäiset housut polviin. Satiiniset sukkahousut olivat sen verran läpinäkyvät että aivan pienet alushousut kuulsivat läpi. Tartuin sukkahousujen yläreunaan ja vedin nekin polviin. Nyt varmistuin alusasujen valinnasta. Pikkupöksyt olivat saman punaiset kuin liivit. Painoin huuleni silkkisille housuille ja nuolin ne aivan märiksi. Työnsin kieleni niin pitkälle alleen kuin mahdollista. Maistoin kiihkeän naisen maun joka tihkui housujen läpi. Tartuin pikkuhousuihin ja vedin nekin samaan nippuun polvien ympärille. Eteeni paljastui aikuisen naisen luonnollisen tuuhea häpykarvoitus.

Suutelin vielä alavatsaa, ennen kuin työnsin housut kokonaan pois. Nousin ylös ja ehdotin että laitetaan sohva yökuntoon ensin. Käänsin sohvan vuodeasentoon ja heitin kaapista petivaatteet sängylle. Sälekaihtimien välistä siivilöityvä katuvalo riitti näkyväisyydeksi. Maarit touhusi toisessa päässä sänkyä kiihottavan näköisenä. Alavartalo paljaana, paita avoimena ja liiveistä pursui toinen tissi puoliksi ulkona. Pyöreä valkea takapuoli loisti hämärässä. Hän nousi pystyyn, korjasi rinnan takaisin liiviin ja tuli taakseni. Itse olin vielä täysissä pukeissa, jonka tilanteen tasoittaakseen Maarit avasi vyöni ja housuni. Saman tien hän työnsi ne alas, hipaisi kaluani ja läpsäytti takapuoltani kiihottavan kovaa.

Potkin housuja ja sukkia jalostani Maaritin kipittäessä nopeasti vessaan. Paitapuseronsa lensi samaan kasaan housujen kanssa. Heitin oman paidan päältäni ja riensin Maaritin perään. Nainen istui pelkät punaiset liivit päällään pytyllä toimittamassa asiaansa. Avasin vesihanan ja tartuin jo täydessä mitassa seisovaan kaluuni. Vetelin kädellä kalun vartta ja esittelin 17-senttisen profiilia naiselle. Hän käänsi katseensa silmiini ja hymyili. Käänsin kyrpäni lavuaariin ja Maaritin seuratessa toimiani, pesin sen huolellisesti. Tarjosin kalun naiselle, joka empimättä tarttui siihen tiukasti ja vetäisi muutaman reilun vedon. Kokenut nainen tiesi ettei se ihan pienestä mene rikki. Kuin provosoidakseen, hän moiskautti reilun suukon terskan päähän ja päästi irti. Yritin työntää kalua suuhunsa, mutta hän pyysi suihkua.

Ojensin suihkun hänelle ja avasin hanan. Maarit otti saippuaa ja pesi pillun ja pyllyreikänsäkin huolellisesti. Kun hän nousi ylös sanoin että, yritän vielä kusta itsekin. Istuin alas ja sain erektion sen verran laskemaan että onnistuin toimittamaan asiani. Maarit seisoi edessäni ja vedin häntä itseäni päin ja painoin poskeni vasten sileää vatsaa. Tavoittelin liivien hakaset selän takaa ja sain ne auki. Maarit pudotti liivit käsivarsilleen ja nyt näin kauniit, suuret, hieman roikkuvat aikuisen naisen tissit. Imaisin toisen nännin nopeasti suuhuni ja puraisin siitä varoen. Nainen vinkaisi ja päästin irti. Työnsin kasvoni tissin alle ja imaisin voimakkaasti. Tänne halusin jättää merkkini. Vedin päätäni kauemmas ja nostin rintaa. Kaunis punainen jälki loisti rinnan alapinnassa. Siitä kehittyisi vielä komea tumma sinelmä huomiseen mennessä.

Otin suihkun ja pesin kaluni uudestaan. Maarit siirtyi huoneen puolelle ja saatuani alapesun tehtyä ja vessan vedettyä, seurasin perässä. Nainen oli jo sängyssä peiton alla ja laskeuduin viereensä. Painauduin häntä vasten ja suutelin päättäväisesti. Työnsin käteni naisen jalkojen väliin ja hän levitti ne auliisti aivan levälleen. Löysin poimujen välistä klitoriksen, jota painaessani Maarit tarttui kaulaani tiukemmin.

Tule jo, nainen kuiskasi korvaani. Viime kerrasta on niin kauan, enkä jaksa enää odottaa.

En ollut vielä ehtinyt edes koettaa, kuinka märkä nainen oli. Nousin jalkojensa väliin ja Maarit tarttui kaluun. Toisella kädellä hän levitti pillua ja toisella ohjasi kalun huulien väliin.

Ei sulla varmaan tauteja ole, niin tule paljaalla, nainen sanoi.

Tunsin lämpimien huulien suudelman terskallani ja painoin. Sporttinen nainen oli pitänyt hyvää huolta seurustelulihaksistaan ja synnyttänyt pillu oli uskomattoman tiukka, mutta myös aivan märkä. Yhdellä pitkällä työnnöllä olin naisen pohjassa. Maarit vinkaisi terskan törmätessä kohdunsuuhun. Ihana lämmin, pehmeä aikuisen naisen vittu ympäröi kaluni.

Sinä olet ihanan iso ja kova, nainen voihkaisi. Olen siitä asti kun soitit ajatellut vain tätä.

Sinä olet ihanan tiukka ja märkä, murisin miehekkäästi.

Pyöritin lantiotani hiljalleen Maaritin alavatsan päällä. Kyrpä hieroi pillunpohjaa syvimpiä sopukoita myöten. Tunsin kohdun suun terskallani ja pyöritin sen ympäri. Vedin hieman ulos ja painoin taas hitaasti mutta päättäväisesti pohjaan. Maarit voihkaisi taas. Painoin häpykumpuni vasten naista. karvoituksemme hieroivat toisiaan ja nainen voihki kyrvän täyttäessä hänet kokonaan.

Pane jo kovaa, Maarit aneli. En ole saanut miestä sen jälkeen kun ukko lähti.

Vedin ulos ja junttasin pohjaan. Nainen vinkaisi vaimeasti. Vedin ja painoin taas takaisin. Nyt naisen äännähdys ei ollut niin tuskainen, vaan ennemminkin kiimainen. Aloitin reippaan pumppauksen naiseen ja tavoittelin hänelle nopeaa ensimmäistä orgasmia. Sitten voidaan vähän huilata ja jatkaa muitakin leikkejä. Pitkään puutteessa ollut nainen voihki nussiessani häntä. Vedin koko kyrvän mittaisia vetoja ja terskan reunat hieroivat pillun suuta. Alapäämme läsähtelivät äänekkäästi vastakkain kiihdyttäessäni naimistani. Pelkäsin laukeavani liian pian, joten täytyi oikein keskittyä pidättelemään ja ajattelemaan aivan muita asioita kuin tätä kiihottavaa naista. Tunsin kuinka vittu supistui ja puristi kyrpääni entistä tiukemmin ja naisen orgasmi räjähti äänekkäästi. Pelkäsin äänien kuuluvan naapuriin ja painoin suuni vasten avointa suuta. Painoin kyrpää niin syvälle Maaritiin kuin pystyin ja nautin vitun supistelusta kalun tyvessä. Naisen huuto vaimeni suuhuni. Oma orgasmini jäi aivan hilkulle. Pidättelin laukeamistani kun kyrpä jo sykki ja ensimmäinen pieni ruiskahdus spermaa karkasi naiseen. Nyt tiesin että jaksan pitkään kun pidän vain pienen tauon.

Tunsin naisen väristysten vaimenevan ja nousin polvilleni jalkojensa väliin. En kuitenkaan päästänyt kyrpää sisältään vaan katselin hämärässä valaistuksessa märkää yhdyntäkohtaamme jossa kaluni katosi Maaritin karvoituksen alareunasta sisään. Ihailin näkymää edessäni, alaston kypsä keski-ikäinen nainen makasi jalat levällään sängylläni juuri tyydytettynä huohottaen. Suuret rinnat valuivat hieman kyljilleen ja kohoilivat rytmikkäästi. Talletin tarkasti tämän ihanan näkymän muistiini. Tulisin vielä monta kertaa runkkaamaan tämä näkymä mielessäni. En kuitenkaan pääsisi häntä naimaan niin usein kuin haluaisin. Orgasminsa oli erittäin kostea ja häpykarvamme kiiltelivät märkinä.

Kiitos, olihan ihana orgasmi, Maarit kuiskasi.

Saat kohta muutaman lisää, lupasin.

Hyväilin karvoitusta ja varoen peukalon päällä hipaisin välillä klitorista jolloin nainen värähti.. Vedin kaluni vitusta ja painoin sen klittaa ja karvoitusta vasten. Maarit laski kätensä kalun päälle ja painoi sitä itseään vasten. Nostin käteni naisen rinnoille ja puristin aikuisen miehen otteella. Maarit laski toisenkin kätensä kalulleni ja hyväili molemmin käsin terskan reunoja ja vartta kiitollisena. Peukalot pyörivät terskan kärjellä pehmeästi. Hierovat naisen kädet kalun ympärillä tuntuivat niin hyviltä että jäin paikalleni ainoastaan nauttimaan. Tässä oikein tunsi kuinka nainen halusi tehdä hyvää miehelle. Erektio nousi erittäin kovaksi. Maarit katsoi hymyillen silmiini ja näin uudelleen nousevan kiiman. Hänkin nautti aiheuttamastaan reaktiosta. Laskeuduin selälleni viereensä ja nostin sormilla tyvestä painaen kyrpäni pystyyn. Ilman kehotusta nainen nousi päälleni ja ohjasi kalun sisälleen. Hitaasti hän istui alas ja seivästi itsensä kankeeni. Tunsin kovan kohdunsuun painuvan taas vasten terskaa.

Ihanaa, nainen voihkaisi. Sä olet niin iso ja kova.

Maarit istui päälläni ja nojautui eteenpäin, riiputtaen suuria rintoja edessäni. Puristin ne yhteen ja imaisin molemmat nännit yhtä aikaa suuhuni. Imeskelin ja näykin varoen molempia. Naisen kiihko nousi nopeasti ja lantion pyöritys alavatsallani kiihtyi. Maarit nousi kyykkyyn päälleni ja katsoi väliimme kun nosti itseään niin että kaluni tuli melkein kokonaan näkyviin. Hän laski takapuolensa alas ja nosti uudelleen. Jaloillaan nostellen hän sai aikaan pitkät yhdyntäliikkeet ja kiihdytti tahtia. Märkä pillu läsähti tihenevään tahtiin vasten alapäätäni. Naisen orgasmi laukesi taas ja hän rojahti päälleni. Kalu tuli melkein kokonaan ulos kun hän horjahti eteenpäin, mutta vetäisin hänet hartioista tiukasti itseäni vasten. Huuliltaan pääsi vielä äänekäs voihkaisu kun kyrpä törmäsi sykkivän pillun pohjaan.

Nainen huohotti ja värähteli viimeisiä orgasmin järistyksiä sylissäni. Puristin häntä tiukasti itseäni vasten suojelevasti. Nyt varmistetaan pillun saanti jatkossakin.

Mulla ei tullut loppupäivänä töistäkään oikein mitään kun vain ajattelin mitä sulla olis mulle tarjota, Maarit tunnusti.

No kyllä mullakin oli vähän vaikeuksia keskittyä kun ajattelin vain soitatko, naurahdin.

Kaluni pehmeni hieman sisällään ja Maarit nousi päältäni ja sanoi käväisevänsä vielä vessassa. Jäin makailemaan selälleni sängylle ja vetelin hiljalleen kyrpää taas täyteen mittaan. Nappasin pöydältä pari talouspaperi siivua. Pyyhin kalusta liialliset liukasteet ja työnsin paperit tyynyn alle. Naisen orgasmit vaikuttivat aika kosteilta ja eihän sitä tiedä vaikka pääsisi pillusta valuvaa spermaakin vielä pyyhkimään. Kuulin kuinka Maarit hetken päästä suihkutteli taas bidee-suihkulla. Kun hän hetken kuluttua tuli takaisin ja näki minun runkkaavan, hän laski kätensä käteni päälle. Vedin käteni pois ja Maarit tarttui tiukasti varteen. Toinen käsi pyöri muutaman kerran terskan ympäri. Hän kumartui alemmas ja katsoin kuinka punaiset huulet ympäröivät terskani. Tunsin lämpimän suun ympäröivän kaluni kokonaan saadessani ihanan syvän kurkun. Työnsin käteni vitulle ja painoin sormen sisään. Pillu oli pesty eikä enää aivan niin liukas..

Vedin jalasta häntä lähemmäs ja Maarit ymmärsi aikeeni. Hän nosti jalkansa ylitseni ja painoi ihanan märän pillun vasten suutani. Vesi oli laimentanut naisen makua. Työnsin kieleni syvälle pilluun maistaakseni oikean kiimaisen naisen vitun maun. Maaritin kädet hyväilivät kalun vartta ja suu imeskeli terskaa koko ajan. Nussin muutaman työnnön kielelläni ja imaisin klitoriksen suuhuni. Maarit voihkaisi hiljaa ja päästi kyrvän suustaan. Nopeasti hän kääntyi ja seivästi rajusti taas itsensä kaluuni. Silmät sulkeutuivat kun hän hiljaa voihkaisten nautti taas kyrvän pohjatessa nyt jo pehmitettyyn vittuun. Lantio lähti pyörivään liikkeeseen ja kalu hieroi kohdunsuuta ja sen ympäristöä.

Haluatko takaapäin, kysyin hetken päästä.

Kyllä kiitos, Maarit vastasi nopeasti, nousi saman tien päältäni ja kävi viereeni polvilleen.

Nainen tarjosi persettään pystyssä selkä notkollaan. Hän painoi päänsä tyynyyn ja katsoi silmiini maatessani vielä selälläni vieressään. Hymyilimme toisillemme ja kurottauduin suutelemaan häntä nopeasti. Nousin ylös ja siirryin polvilleni naisen taakse. Pyöreä perse oli houkuttavasti halki ja tiukan reiän alapuolella häpykumpu oli halki ja turvoksiin nussittuna kiiltävän märkänä edessäni. Levitin huulet ja painoin terskan huulien väliin. Kireä peppureikä pullistui ulospäin, kun kyrpäni painoi välilihan toiselta puolelta. Hieroin peukalolla peppureikää kuitenkaan työntämättä sisään.

Ai kun tuntuu ihanalta, Maarit kuiskasi. Hyväile vaan siitä.

Sai kerättyä suuhuni hieman sitkeää sylkeä ja laskin sen sormilleni. Levitin kosteuden peppureiän ympärille ja otin lisää suustani.

Älä työnnä sinne sisään. Nussi mulle vielä yksi orgasmi, nainen pyysi. Teet sen niin ihanasti.

Tartuin tukevasti lantioistaan ja aloitin vetelemään naista tiukasti itseäni vasten. Muutaman työnnön jälkeen Maarit nosti päätään tyynystä ja kurkustaan pääsi tukahtunut voihkaisu kun samalla tunsin vitun tiukkenevan kyrpäni ympärillä. Painoin kalun pohjaan ja odotin naisen väristykset loppuun..

Onko sulla ehkäisyä, kysyin vaikka se olisi pitänyt kysyä jo ajat sitten?

Ei ole, mutta kuukautiset on juuri alkamassa joten voit kyllä laskea sisään, Maarit vastasi.
Panettaa aina ennen kuukautisia niin pirusti, hän jatkoi.

Muutahan en tarvinnutkaan, vaan pyysin häntä kääntymään selälleen. Jostain syystä minusta tuntuu parhaalta laskea sperma naiseen levällään olevien jalkojen välissä. Painaa alavatsa vasten häpykumpua, työntää kalu juurta myöten sisään, odottaa siemenen valuvan syvälle naiseen ja sitten jäädä tissien päälle makaamaan. Ehkä siinä on se, kun nainen vaan makaa avuttomana alla ja joutuu alistumaan, kun mies siittää.

Maarit kääntyi selälleen ja levitti taas auliisti jalkansa. Kävin päälleen, ja nostin naisen jalat koukkuun vatsan päälle. Polvitaipeista painaen ohjasin vitun oikealle kohdalle ja käsin koskematta työnsin kyrvän sisään liukkaaseen naiseen. Nousin ylemmäs ja painoin Maaritin tiukasti kaksinkerroin. Aloitin rajun junttauksen. En säälinyt häntä yhtään vaikka naisen kasvot vääntyivät, ehkä kuitenkin nautinnosta. Tunsin vitun kiristyvän taas ja Maarit voihki orgasmissaan. En antanut armoa vaan nyt hain vain omaa tyydytystäni. Alavatsamme läsähtivät äänekkäästi vasten toisiaan kerta toisensa jälkeen pumpatessani vittua kuin saisin sitä viimeistä kertaa. Pillun tiukkuus auttoikin eikä kauaa tarvinnut jatkaa, kun vihdoin tunsin ihanan kutinan alkavan välilihan ja kivesten tienoilta ja laukaisevan orgasmin. Painoin terskan vasten kohdun suuta ja kyrpä sykki syvällä Maaritissa kun suihkutin paksun sperman aivan vitun pohjalle. Junttasin vielä pari kertaa rajusti samassa tahdissa kuin kyrpäni laski lastiaan naiseen. Päästin jalat alas ja lysähdin hikisen naisen päälle makaamaan.

Hiljalleen hiipuen kaluni sykki vielä vitussa, viimeisten spermatippojen valuessa kohtuun. Naisen käsivarret kietoutuivat ympärilleni ja hän suukotti kaulaani.

En päästä sinua tästä enää mihinkään, kun nyt siititkin minut, hän kuiskasi naurahtaen..

Kyllä sinä tiedät itsekin että tämä on vaan seksiä, vaikkakin erittäin ihanaa sellaista, palautin Maaritia todellisuuteen.

Kyllä minä sen tiedän, mutta haluan vaan nauttia tästä hetkestä, hän myönsi.

Makasimme ääneti päällekkäin monta minuuttia. Kätemme kävivät läpi toistemme ihoja ja nautimme vain kahden ihmisen lämmöstä ja läheisyydestä. Suukottelimme välillä ja tunsin pehmenneen kaluni valuvan ulos naisesta. Nopeasti nappasin paperit tyynyn alta ja painoin ne pilluun. Maaritin kädet pysyivät kaulani ympärilläni kun hän naurahtaen totesi että sinähän olit hyvin varautunut. Kierähdin vierelleen ja nainen kääntyi kyljelleen nostaen jalkansa vatsani päälle. Samalla hän painoi paperit syvemmälle sisäänsä.

Nyt käydään vähän pesemässä ja katsotaan, josko pystyisin hetken päästä uusintaan, sanoin Maaritille.

Nainen istui pytylle ja veti paperit pillustaan. Kusensa valui pyttyyn samalla kun minä pesin kyrpää lavuaarissa. Jatkoin hiljalleen runkkailemista ja sain sen nousemaan. Käännyin naiseen päin hänen huuhdellessaan alapäätään ja työnsin vielä hieman pehmeän kalun suuhunsa. Maarit huuhteli pillua suihku toisessa kädessä ja toisella kädellä levitti huulia. Nainen katsoi silmiini ja hymyili samalla kun kaluni saavutti täyden mittansa lämpimässä suussa.

Nyt nopeasti takaisin sänkyyn, sanoin.

Maarit nousi pytyltä, veti vessan ja huuhteli kätensä. Tartuin käteensä ja vedin hänet perässäni sängylle. Painoin hänet mahalleen sängylle ja laskeuduin päälleen. Kova kalu painui pakaroiden väliin. Ohjasin sen pakaroiden alareunasta reisien väliin. Nainen työnsi kätensä alleen ja painoi terskan vittuun. Upposin helposti taas auliiseen pilluun. Nousin polvilleni ja istuin reisien päälle. Mittaa mulla on sen verran että, tiukasti yhdessä olevien reisien välistä yletin pilluun. Hieroin hellästi hartioitaan samalla kun hiljalleen liikuin sisällään. Vilkaisin kelloa. Maarit oli tullut jo tunti sitten ja naitukin oli jo puolituntia. En kuitenkaan olisi halunnut lopettaa vaan olisin voinut naida häntä vaikka koko yön.

Voiko nainen ihanampaa palvelua saada, kysyi Maarit vastausta odottamatta.

Kuinkas kauan voit viipyä, kysyin ja työnsin niin syvään kuin pääsin?

Paljonkos kello on, hän kysyi?

No se on kahdeksan tienoilla, sanoin ja siirsin jalkani naisen jalkojen väliin.

Maarit levitti jalkojaan ja käänsi selkäänsä notkolleen jolloin pillu tuli paremmin tarjolle.

Ehkä minä voin olla vielä puolisen tuntia, hän vastasi ja painoi päänsä tyynyyn.

Vai kellon kanssa kilpaa tässä joutuu panemaan. No, Maaritin piti mennä kotiin laittamaan lapsia nukkumaan, joten hyväksyin tämän kiireen. Olihan tässä kuitenkin vielä aikaa.

Haluaisikos rouva vielä jotain muuta, kysyin?

Mitäs olis tarjolla, Maarit kysyi?

Oralista tai anaalia vai tätä normaalia eri asennoissa, lupasin.

Tää tavallinen tuntuu niin ihanalta että kääntele minua eri asentoihin ja nussi vaan mun vittua, nainen vastasi härskisti.

Nussinhan minä jos lupaat, että tulet toistekin tänne naitavaksi, kiristin ja junttasin taas pohjaan.

Täytyyhän mun sitten luvata tulla, ettet vaan lopeta nyt, Maarit huohotti jo tiukemmin.

Eihän tästä kenenkään muun tarvitse tietää. Järkkäät minut vaan johonkin sopivaan työmatkaan mukaan, puuskutin jo itsekin hieman hengästyneenä.

Lähdetäänkin joskus johonkin sopivaan projektiin kahdestaan ja otetaan viereiset huoneet hotellista, kehittelin fantasiaa Maaritin kiihotukseksi.

Taitaisi jäädä projekti toteutumatta, nainen puuskutti.

Nousin naisen päältä ja tartuin toiseen jalkaansa. Käänsin hänet selälleen ja nostin jalkansa ylös. Painoin suuni vasten liukkaaksi naitua pillua. Naisen kiiman maku ja tuoksu täytti aistini ja söin naisen alavatsaa täysin estoitta. Painoin leveän kielen peppureiälle ja nuolaisin välilihan yli pillun aukolle, jonne kieleni painui syvälle. Jatkoin kuitenkin matkaa ja tunsin pissa-aukon jonka yli jatkoin klitoriksen metsästystä. Painoin leveää kieltä vasten kiimanipukkaa jota hieromalla sain Maaritin huokaisemaan taas raskaasti.

Parin pitkän leveän nuolaisun jälkeen painoin kielen kärjen anukselle. Maarit jäykistyi paikalleen, kun hän tunsi kieleni työntyvän peppuunsa. ryppynaru antoi periksi ja aukko antautui kielelleni. Nopeasti nousin ylös, painoin terskan peppureiälle ja hitaasti työnnyin sisään. Maaritin kurkusta kuului vaimea vaikerrus kun suuri kalu painui juurta myöten antautuvaan persereikään. Vedin vähän ulos ja painoin taas sisään. Aukon suun puristus oli tiukka, vaikka sisempänä tuntuikin tilavammalta. Tartuin nilkkoihinsa ja aloitin rauhallisen työntelyn anukseen. Maarit laski kätensä vitulle ja työnsi kaksi sormea sisäänsä. Tunsin kuinka hän painoi välilihan läpi kyrpääni. Toinen spermalastini lähti liikkeelle nopeasti ja aikuisen naisen tiukka anus otti kiitollisena vastaan lahjani.

8

33934

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fantasiaa??

      Kysymys kirjoittajalle - ehkä samanaikaisesti molempia?

      • aikuinen mies

        Lähtökohdat tietenkin faktapohjalta, eli nainen on todellinen ja muutama pikkuseikkakin, mutta toteutuspuoli ei valitettavasti. Mutta miten jatkossa käy, se näkee kuka elää.


    • TÄH?!

      siis neljäskymmenes kymppinen yh??? miten 10 vuotias voi olla YH? Ja vieläpä jo neljäskymmenes! Vai tarkoittaako että neljäkymmentäkymppinen eli yht. 400 vuotias. Vielä sairaampaa. Satanan negrofiili!YÖK!
      Olet joka tapauksessa tyhmä ääliö.

      • no...

        kumpikohan teistä lienee ääliömpi, henkilö joka kirjoittaa seksinovellipalstalle ihan kelpo novellin vai henkilö joka alkaa urputtaa yhdestä kirjoitusvirheestä? Äänestän jälkimmäistä, varsinkin kun veikkaan ettei ko. henkilön kyvyt riitä tuottamaan minkäänlaista kirjallista tuotosta tälle palstalle (hyvä jos lukeminen onnistuu). On paljon helpompaa arvostella muiden tekemisiä kuin itse tehdä jotain.


      • rasmusnalle
        no... kirjoitti:

        kumpikohan teistä lienee ääliömpi, henkilö joka kirjoittaa seksinovellipalstalle ihan kelpo novellin vai henkilö joka alkaa urputtaa yhdestä kirjoitusvirheestä? Äänestän jälkimmäistä, varsinkin kun veikkaan ettei ko. henkilön kyvyt riitä tuottamaan minkäänlaista kirjallista tuotosta tälle palstalle (hyvä jos lukeminen onnistuu). On paljon helpompaa arvostella muiden tekemisiä kuin itse tehdä jotain.

        Niin on laulu kuin on soittajatkin. Monena mies eläessään, mutta kuinka moni mies tai nainen saa näppäimistöltään noin hyvän teksin soljumaan lukijoiden silmien eteen.

        Huomenna menen työpaikalleni ja annan oppilaille jälleen aineen kirjoituksen aiheita. Viimeisenä siellä on vapaa valinta- otsake. Rohkeimmat tarttuvat siihen ja saavatkin usein loistavan tuloksen. Niin tämäkin kirjoittaja sai, vaikakin pelkäsin hänen käyttävän liiaksi alatyylin ilmaisuja, mitä tekikin. Ne kuitenkin sekoittuivat luontevasti siihen kerronnan kiihkeään etenemiseen.

        Lisää tällaista.


      • äidinkielenopettaja

        Aivan hyvää kehitystä ja laaja-alaistumista on tapahtunut lukevassa nuorisossa. Nyt ei enää pitäydytä pilkun n...sessa, vaan on siirrytty suorittamaan tätä toimintaa myös pisteiden kanssa.
        Vielä kun yrittää suorittaa tempun kysymysmerkin kanssa, niin voi lopulta ehkä päästä myös huutomerkkiin.
        Jos joutuu tyytymään yksintomintaan, kannattaa ehkä yrittää ajatusviivaa, mutta kyllä pieni sievä ranskalainenviiva on sentään jotain mihin kannattaa pyrkiä.
        Mitenkähän puolipiste ....


    • ainakin

      rupesi yli nelikympisenä yh:na panettamaan pirusti...
      tuollaisen käsittelyn kun pillulleen saisi! :))

      • Jakkej123

        kyllähän tollaisen käsittelyn pystyy antamaan oikeastikin, jos vain on aikaa......... ;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3040
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2194
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1604
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      73
      1067
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      921
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      894
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      805
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      746
    Aihe