Pitäiskö mennä

hassu klovni

Hillun par'aikaa alokkaana kolmatta viikkoani.

Minulle sanoi joku kapteeni yms. suoraan, että minut todennäköisesti halutaan aukiin. Koska ilmeisesti sisäänheittokriteerit aukiin tasoa "varmaan ihan jees tyyppi", mietin vaan että onko kys. touhusta mitään hyötyä oikeasti työelämässä.

Olen siis tällä hetkellä ihan kahden vaiheilla tämän aukin kanssa. Aika monella opiskelupaikan tyypillä(DI) on auk tausta ja kai siitä on jotain hyötyä ainakin CVssä, mutta toisaalta ajatus olla intissä 12kk ei nappaa ainakaan tällä hetkellä. rukista on käsittääkseni oikeastikin hyötyä, mutta jos niitä kaverin ruk juttuja on uskominen ei minua sinne saa kärpäspaperillakaan.

Elikkäs, onko aukin käymisestä oikeaasti mitään hyötyä IT-alan työpaikoilla tai missään? Vai käynkö samat kurssit vaikka amkissa kolmessa viikossa?

6

1630

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • entinen-RUKkilainen

      AAMUJA!!! HAHAHAHAHH!!!! LOSER!

    • kettetete

      Työnantaja ei edes saa kysyä miten olet velvollisuutesi suorittanut. Ja vaikka saisikin, ei nykypäivänä ketään työnantajaa kiinnosta oletko käynyt armeijan vai et.

      Paitsi tietenkin jos olet paskaa menossa lapioimaan, tai muuta vastaava amishommaa, niin siinä tapauksessa saatetaan kysyä. IT alalla ei varmasti kysytä

      • h3_kk@

        amis hommissa enää ole mitään väliä sillä onko sivari, tykkimies,alik,vänskä vai totaali tahi jotain siitä väliltä.. Paitsi ehkä yli 40vuotiaille työkavereille.. nii no enivei, amis on paskaa! Minä tiedän!!!


    • varusmies12

      Itse olen ollut myös tuolla intissä tammikuun alusta lähtien ja sairastellut olen lähes jatkuvasti. Olen aika kahden vaiheilla sivariin vaihdon kanssa, koska minua alkaa nuo roolileikit ja turhat kumartamiset pikkuhiljaa vituttamaan.

      Toki tuo vuosi armeijassa on varmaan kokemus sinäällään jos tuollaista toimintaa haluaa, mutta mielestäni tuo on niin järjetöntä ja hyödytöntä.

      Ylipäänsä koko armeija nykyisessä muodossaan, eli pakollisena ja lähes täysin epäammattimaisena on vain tajuton rahanreikä jonka hyöty on aika mitätön. Jos ajatellaan potentiaalisia uhkia niin ne ovat terrori iskut, luonnon katastrofit ym ja venäjä.

      Venäjää vastaan nykyinen armeija on selvästi alimitoitettu eikä tule mitenkään kykenemään puolustamaan suomea. Sitten taas näissä terrori-iskuissa ja luonnon katastrofeissa luottaisin paljon mieluummin pienempään todella ammattimaiseen joukkoon kuin puoliksi pakotettuna intissä olleisiin ja puolet opeista jo unohtaneisiin reservimiehiin.

      Eli tällaisissa tilanteissa suomen armeija on selvästi ylimitoitettu ja epäammattimainen. Kun koko ja pätevyys ei oikeastaan minkään uhan kohdatessa ole sopiva niin mielestäni olisi ehdottomasti paras vaihtoehto siirtyä siihen pieneen, vapaaehtoiseen ja motivoituneeseen joukkoon jolla nuo kriisitilanteet tulisi oikeasti hoidettua. Väkisten kun on aika vaikea saada ihminen asettamaan itsensä tykin ruuaksi. Ennemmin painostuksen alla kääntyy omiaan vastaan kuin puolustamaan sellaisia jotka sinut pakottavat kuolemaan.

      Takaisin aiheeseen. Eli jos haet töitä IT- alalta niin sanoisin että työnantajien kiinnostus siihen oletko käynyt intin vai et on todennäköisesti aika lähellä nollaa. Toki jos työnantajana sattuu olemaan joku armeijaintoilija niin silloin sillä voi olla merkitystä, mutta eiköhän nykyään yhä useampi ymmärrä että motivaatio inttiin vaikuttaa todella paljon siihen miten siellä pärjää. Ja on täysin tervettä ettei sellaiseen toimintaa kuin intissä on ole välttämättä kovinkaan motivoitunut. Ja nimenomaan ymmärtävät sen, että sillä miten pärjää intissä ei ole mitään vaikutusta siihen miten tulee pärjäämään valitsemassaan ammatissa. Ainakin minä toivon että kaikki vielä joskus ymmärtävät tämän, vaikka suomessa aika ahdasmielisiä vielä ollaankin tämän intin suhteen.

    • Ylikersantti 2/85

      Aukin käymisestä ei oo työelämässä mitään hyötyä. Muuten siitä on haittaa, joudut esim. useammin kertausharjoituksiin, jos paska tsäkä käy. Vältä koko roska, kesäksi kotiin sieltä!

    • alik. 2pionk.

      ei siitä oikeasti ole mitään hyötyä enään nykypäivänä. itse tyhmänä kävin pioneeri aukin, älä sinä sinne mene!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5259
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4715
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3006
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1804
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1757
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      110
      1744
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1730
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1643
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1571
    Aihe