Kuuma kesäpäivä 2

Kesämekko

Viikonvaiheen tapahtumia: jatkoa Kuumalle kesäpäivälle ja kesäillalle

Lauantaipäivää vietettiin Riitan kanssa rannassa pulikoiden ’pikkupoikien’ kanssa. Oli hiostavan helteistä, kunnes taivaalle kerääntyi tummia pilviä ja ukkonen kolautteli muutaman kerran järven takana. Lähdimme kiireesti pukeutumaan ja juoksimme rannasta kotiin päin, kun alkoi sataa. Vettä tuli kaatamalla. Salamat välähtelivät järven suunnalla. Kastuimme likomäriksi ennen kuin olimme suojassa verannallamme.
- Huh, mun vaattet ovat ihan märät, eikä mulla ole muita kuteita kasissa, sanoi Riitta tukkaansa kuivaten.
- Saat multa paidan ja housut, kun mennään sisälle, vastasin hänelle. Menimme yläkertaan huoneeseeni, kaivoin pari XXL-paitaa ja pikkupökät kaapistani ja olo alkoi helpottaa vaikka ukkonen salamoi ja jyrisi jatkuvasti. Ilma pimeni syksyiseksi harmaaksi.

Olimme kuunnelleet musiikkia ja selailleet Suosikkeja jonkin aikaa, kun mankka hiljeni ja valot sammuivat pari kertaa välähtäen. Muuten oli hiljaista, mutta sateen rauhoittuva ropina kuului ulkona ja ukkosen jyrinä jatkui jo kauempana. Tiesimme, että sähkökatkos saattaisi kestää pitkäänkin. Etsin kynttilän palamaan pöydälle ja menimme sängylleni selälleen, mutta siinä ei nähnyt edes lukea.

- Mitäs sun poikakaverilles kuuluu, kävitsä siellä viikolla? kysyin Riitalta, joka oli keväästä asti seurustellut yhden Karin kanssa.
- Joo, mä olin sen luona silloin torstai-iltana, ja kuunneltiin levyjä sen huoneessa, Riitta vastasi.
- Ootteks te olleet sillai yhessä? kysyin Riitalta, - Ootsä nähnyt sitä alasti ja minkä näkönen sillä oli?
- Ei me olla koskaan alasti oltu, maattu vain näin sängyllä ja muutaman kerran se on tehnyt mulle käsillään kaikenlaista ja mä olen ollut ihan kuumana. Kerran mä laitoin käteni sen kalulle, ja Kari otti sen esiin. Mä kattelin sitä ja koskettelin sen vartta ja pidin pusseja kädessäni. Karillekin se taisi olla ensimmäinen kerta, kun se laukesi melkein samantien ja tahri mun vaatteet päiväpeitteestä puhumattakaan.

Sade taukosi vihdoinkin. Kysyin Riitalta tulisiko hän meille yöksi, niin saatais jutella. Riitta vastasi, että hänen pitää mennä ensin hakeen kuivat vaatteet kotoa, mutta tulisi sitten illalla.

Makailimme Riitan kanssa taas vierekkäin vuoteellani, ja kertoilin sepustustani iltapäivästä Pekan kanssa saunalla. Kuinka olin runkannut aurinkovoiteesta liukasta patukka ja miten valtavat ruiskaukset sain aikaiseksi, kun lasti tuli käsilleni.
- Onkohan sillä Pekalla iso kalu? Riitta mietiskeli ja huomasin, että hänen kätensä laskeutui yöpaidan helmalle lähelle pikkuhousujen kuminauhaa.
- Kyllä sillä varmaan on. Oothan sä nähnyt joskus salilla kun se kattelee meitä ja sen kalu pullottaa lahkeessa, totesin Riitalle. Huomasin hämärässä Riitan haaveilevan katseen ja hänen kätensä ujuttautui hitaasti pikkareitten sisään ja sormet liikkuvat hitaasti haarojen välin.
Käännyin kyljelleni Riittaan päin ja laskin oman käteni hänen kätensä päälle ja tunsin, että Riitan sormi oli melko syvällä pimpissä. Riitta katsoi minuun säikähtäneenä, vetäisi kätensä pois ja siirtyi hieman kauemmas minusta.
- Meidän on kai nukuttava, kun kello taitaa olla yli puolen yön. Mä siirryn tonne patjalle lattialle nukkumaan. Sanoi Riitta siirtyen pois vierestäni.
- Nukutaan vaan, myönnyin ajatukseen, vaikka pettymykseni oli suuri, sillä olin monesi haaveillut saavani kokeilla miltä Riitan namu tuntuisi ja maistuisi. Olin mielikuvissani monesti hyväillyt sitä kielelläni ja Riitan tekevän sitä samaa minulle.

Riitta kääntyili rauhattomasti ja arvasin hänen ajatuksensa. Aloin hengitellä tasaisesti, aivan kuin nukkuisin ja samalla seurasin Riittaa. Näin hämärästä huolimatta hänen vilkaisevan mua, ja arveli varmaan mun nukkuvan. Riitta siirsi peittoa päältään, vei kätensä jälleen haaroihinsa sekä toisen käden yöpaitansa alle rinnoilleen ja seurasin, kun hänen kätensä liikkui kiihkeästi pillussa ja hän liikutteli lantiotaan samaan tahtiin. Oma käteni oli myös tiukasti omassa kolossani ja sormeilin sitä varovasti, ettei hereillä oloni paljastuisi Riitalle.
Riitta hengitti kiivaasti, päästi muutaman varovaisen huokauksen lauetessaan melko nopeasti. Hän vilkaisi taas minua, mutta jatkoin valeuntani rauhallisesti tuhisten. Riitta käänsi kylkeään ja nukahti saman tien ilman peittoa selin minuun. Katselin Riitan yöpaidan alta paljastunutta hoikkaa vyötäröä ja pikkuhousujen peittämää takamusta, kun tyydytin itseni uneen Riitan vaalean karvoituksen peittämää häpykumpua ja pillua ajatellen.

Kun aamulla heräilimme oli aurinko jo korkeella. Ilma oli raikas ukkosen ja vesisateen jäljiltä. Sovimme saareen lähdöstä iltapäivällä. En puhunut Riitalle mitään Pasille ehdottamastani tapaamisesta. Mahtoikohan nuori sotapoika tulla sinne.

Soutelimme kohti Saunasaarta, tai Riitta souti ja minä istuin perässä ja huolehdin suunnasta. Uhkaavan näköisiä mustia pilviä oli järven takana, mutta ukkosen ääntä ei kuulunut. Saaren ranta läheni ja silmiini tarttui heti saunan viereisellä kallioniemellä sininen hahmo.
- Hei, tuolla niemessä on joku, sanoin Riitalle ja osoitin kohti kalliota.
Riitta vilkaisi taakseen ja manasi, ettei taida uimisesta tulla mitään jos siellä on porukkaa.
Tiesin kuitenkin kuka niemessä istui.
- Soudapa sinnepäin, niin katsotaan kuka siellä on. Käänsin veneen kulkusuuntaa hieman perämelalla.
Kun vene oli melkein rannassa Riittakin tajusi, että sehän oli se unelmiemme sotapoika

- Teitähän tuli ihan kaksittain, totesi Pasi kun pysäytimme veneen rannan kallion viereen.
- Pyysin Riitan mukaan, kun ajattelin täällä olevan taas pahankurisia solttuja pulikoimassa, hymyilin takaisin Pasille. – Mutta me mennään heti uimaan, ennen kuin tuo sadepilvi peittää auringon, viittasin samalla tummenevaa taivasta.
- Et saa sitten katsella, sillä meillä ei ole uimapukua, jatkoi Riitta ja alkoi soutaa laituria kohti.

Laiturilla minun piti tunnustaa Riitalle viikolla tapahtuneesta kohtaamisesta Pasin kanssa ja uinnistamme saaressa.
Riisuimme vaatteemme laiturille ja sukelsimme. Nousimme välillä laiturille ja Pasi katseli meitä sadan metrin päästä. Hän oli riisunut verkkapuseronsa.
Tumma pilvi alkoi peittää aurinkoa ja samassa alkoi sataa. Nousimme vedestä ja kietouduimme pyyhkeisiin. Juoksimme saunalle sateen suojaan. Huusin myös Pasille, että se tulisi perässä.
Tiesimme missä saunan vara-avain oli piilossa. Menimme sisään kuivaamaan itsemme ja pukemaan vaatteet päällemme. Pasi oli sillä aikaa juossut saunan rappusille. Sade yltyi ja voimakas tuuli painoi sitä katoksen allekin. Ilma muuttui hetkessä viileäksi. Pasikin tuli sisälle, koska sen pusero oli ihan märkä hartioilta. Sytyttelin tulen takkaan. Pian olisi kodikkaan lämmintä.

Pasi laittoi puseronsa takan loisteeseen kuivamaan. Paitana pojalla oli sellainen verkkoaluspaita, mikä on tullut tutuksi Turhapuron Uunon asusteena.
Kuivailimme Riitan kanssa tukkaamme ja kyseltiin Pasilta mikä hän oli miehiään. Pasi kertoi mistä oli kotoisin ja missä koulusa oli ollut.
- Tulin inttiin vapaaehtoisena 17-vuotiaana ja taidan ehtiä siviiliinkin ennen kuin täytän 18, Pasi sanoi.

Siis vain vuotta meitä vanhempi, ajattelin ja nousin istumaan isolle pirttipöydälle jalat penkin päällä.
Riitta istui sohvalla ja näytti seuraavan tilannetta hieman taka-alalla. Pasi istui sen verran matalammalla edessäni, että hameeni noustessa reisille, hän varmaan näki suoraan pitsikoristeiset pikkuhousuni.
Pasi vilkaisi Riitta, sitten housujani ja minua. Hymyilin takaisin Pasille ja samoin Riitallekin. Levitin hieman jalkojani ja nojauduin käsieni varaan taaksepäin.

Pasi nousi kohentamaan takan tulta ja lisäsi sinne pari puuta. Kun hän oikaisi vartalonsa huomasimme, että hänen vekkareittensa vasen lahje pullotti voimakkaasti. Pasi käveli eteeni, työnsi käsillään mekkoni helmaa reisille ja siirsi jalkoja vieläkin enemmän levälleen.

- Saanko nyt maistaa, miltä tuo sinun persikkasi maistuu? Pasi kysyi laskeutuen polvilleen penkille eteeni.
En vastannut mitään, mutta siirryin istumaan ihan pöydän reunalle. Pasi kumartui ja painoi huulensa napaani ja puhalsi hieman. Sitten hän siirsi huulensa housujen kangasta pitkin kummulleni ja puhalsi hieman voimakkaammin suoraan häpykielelleni kankaan läpi. Pasi hyväili huulillaan molempia reisiäni, jossa paljas ihoni alkoi.

- Otanko nämä pois? hän kysyi tarttuen housujeni kuminauhasta ja alkoi ujuttaa niitä alemmas. Nostin itseäni ja Pasi sai housuni reisille ja edelleen kokonaan pois sekä heitti ne pöydälle.
Käänsin katseeni Riitta kohti. Hän istui kädet sylissään ja seurasi silmät suurella touhuamme. Vinkkasin hänet lähemmäs samalla kun Pasi painoi kielensä takaisin syliini. Pasin kieli painautui rakooni ja alkoi avata häpyhuuliani liukumalla hitaasti alemmas aukolleni. Sitten hän otti klitorikseni suuhunsa, imaisi sitä varovasti ja lipoi kielellään pimppiäni.
Riitta oli siirtynyt vierelleni pöydälle ja seurasi Pasin kielileikkiä haaroissani. Riitan sormet olivat valuneet reilusti housuihin ja hän hyväili itseään samalla kostuttaen kielellään huuliaan. Pasi levitti kädellään häpyhuuliani ja sormi liukui sisälle aukkoni.

Riitta laskeutui alas pöydältä, siirtyi Pasin taakse ja löysäsi nyörin verkkareitten kauluksesta, jolloin housut valahtivat nilkkoihin. Pasi potkaisi ensin tossunsa pois ja astui ulos housujensa lahkeesta ja potkaisi nekin reilusti kauemmas pois tieltä. Tartuin Pasia paidan helmasta ja vedin hänen verkkopaitansa pään yli samalla kun Riitta laski Pasin mustat, lyhyet kalsarit nilkkoihin.
Pasi seisoi edessäni kyrpä pystyssä. Riitta oli hänen takanaan ja tarttui lanteiden ympäri Pasin aseesta molemmin käsin kiinni, ja minä istuin pöydällä ’maali’ avoimena.

- Tuolla puseron taskussa on jotain, mitä nyt varmaan tarvitaan, muisti Pasi ja siirtyi tutkimaan vaatteitaan. Hän tuli takaisin eteeni pitäen kädessään litteää pakettia. Hän avasi hampaillaan paketin ja sieltä paljastui tietenkin kortsu. Pasi tarttui kaluunsa, veti esinahkaa taaksepäin, asetti kortsun renkaan peitsensä päähän ja alkoi rullata. Katsoimme touhua ihmeissämme.

Olimme Riitan kanssa kerran löytäneet paketin kumeja kotoani eräästä laatikosta. Otimme tietenkin yhden ja puhalsimme sen ilmaa täyteen. Pidimme hauskaa sen kanssa pitkään ja keksimme kaikenlaista hupia mitä sillä tehtäisiin.

Nyt sellainen oli Pasin kalun päällä ja se sojotti suoraan kohti minun avoimena kiiltelevää pilluani.
Pasi siirsi edessään olevaa penkkiä pöydän alle, että pääsi lähemmäs. Elimemme olivat samalla korkeudella, joten Pasin tikkarin pää ja siinä oleva kuminen pussi oli aivan pilluni aukon suulla.

- Osaatko olla varovainen? kysyin Pasilta todella jännittyneenä ja hätääntyneenä ihan yllättäen tulleen tilanteen pelästyttämänä. – En ole aikaisemmin kokenut sitä.
- Olen rauhallisena tunnettu sotilas, Pasi virnisti vastaan ja ohjasi kaluaan hieman aukostani sisään.
Pasin kulli oli ilmeisen tavallinen nuoren pojan suippopäinen ja hieman sivulle kaareutuva peli. Onneksi ei sellainen kuin olin nähnyt Pekalla.
- Sano, jos se sattuu, niin otetaan vieläkin rauhallisemmin, jatkoi Pasi, tarttui lanteisiini ja alkoi työntyä sisälleni. Laskeuduin kokonaan selälleni pöydälle. Pasi liukui hitaasti syvemmälle, siirsi käsiään vartalollani kohti rintojani ja tarttui niistä kiinni, kun tunsin että Pasi oli koko mitaltaan sisälläni.
Pasi liikutti itseään muutaman kerran edestakaisin kumartuen vartaloni päälle ja tarttuen huulillaan rintojeni pystyssä nöpöttaviin päihin ja imaisten ne vielä enemmän törröllen. Sitten hän tarttui käsiini ja veti minut istumaan kalun ollessa edelleen paikoillaan. Tartuin Pasia kaulasta, kun hän nosti minut kankuista kiinni pitäen ilmaan. Tartuin tiukemmin Pasin kaulaan, kun hän alkoi kävellä kohti sohvaa. Hän laski minut sohvalle, alkoi taas nuolla avointa aukkoani, jonka kosteus valui alas vakoa pitkin sohvalle asti.

Pasi kumartui ylleni, ohjasi kädellään heppinsä pään uudelleen aukkoon ja oli käsiensä varassa päälläni. Tunsi hänen kullinsa tunkeutuvan nyt helpommin ja karhea karva painautui vasten klitoristani. Kiedoin jalkani Pasin jalkojen ympärille ja aloitimme rytmikkään yhdyntäliikkeen. Pasi painoi lantiotaan voimakkaasti vasten lähes karvatonta kumpuani. Riitta oli polvillaan vierelläni ja katsoi kiihottuneena meitä. Hänenkin pöksynsä olivat lattialla ja Riitta hyväili itseään kiihkeästi hengittäen.

Pasi siirsi toisen kätensä takamukseni alle ja tunsin hänen sormensa emättimeni aukolla, joka puristui kalun ympärille.
Sitten Pasikin tuntui värähtävän, kun siellä alkoi seikkailla myös toiset, hennommat sormet. Riitta oli tarttunut käsillään temmeltävien elimiemme sekaan. Toinen käsi tuntui olevan Pasin kivespussien ympärillä ja toisella hän sormeili pimppiini tunkeutuvan peniksen juuressa.
Se tuntui olevan Pasille viimeinen ärsytys. Hän tuntui työntyvän napaani asti ja alkoi sitten sykähdellä tiukassa puristuksessani useita kertoja tasaiseen tahtiin. Itse olin niin jännittynyt, etten tuntenut mitään niin järisyttävää, kuin yleensä omin sormin oli kokenut.

Sotamies päälläni rentoutui hitaasti ja huohotti kaulaan vasten. Hänen poskensa ja koko vartalo oli hiestä märkä, kun hän nosti itseään ylemmäs ja tarttui pelivälineestä sen liukuessa ulos pimpistäni. Pasin elimen päässä roikkui vaalealla nesteellä täytynyt kortsu. Pasi otti siitä kiinni ja veti sen pois vielä jäykästä varresta.
- Mitäs tällä tehdään? hän kysyi nauraen. Haluatteko lisää liukastetta?
- No, ei varmaan haluta, vastasin vilkaisten Riittaa, jonka posket hehkuivat punaisina, vaikka oli vain seurannut sivusta leikkiämme.
Pasi sitoi kumiin solmun ja heitti sen minulle, nousi ja sanoi menevänsä pesulle saunaan. Katselimme Riitan kanssa pussissa lilluvaa siemennestettä.
- Mitähän tämä sais aikaseksi, jos se olis purskahtanut suoraan sisääni, aprikoin ja punnitsin sitä kämmenelläni.
- Mahottoman paljon sitä näyttää tulevan, siunaili Riitta läpinäkyvän pussin liukasta sisältöä tunnustellen.
– Mitäs luulet Tiina, saisinkohan mäkin kokeilla Pasin nekkua? Riitta jatkoi. Se oli niin kiihottavan näköistä touhua, että minä luulin alkavani ulvoa nautinnosta.

Pasi tuli takaisin tupaan, laittoi taas pari kalikkaa takkaan. Ulkona satoi vieläkin hieman. Istuimme Riitan kanssa sohvalla. Annoin Pasille pyyhkeeni. Hän kuivaili itseään ja istui sohvalle väliimme. Pasin kulli oli laskeutunut lähes lepotilaansa, kun hän laski pyyhkeen syliinsä, antoi pusun poskelleni.
- Mitäs luulet Tiina, olenko minä nyt mies ja sinä nainen, kun ollaan naitukin kuin oikeat aikuiset? Pasi kysäisi.
- Oliko se sullakin ekakerta? vastasin hieman ihmetellen Pasille.
- Olen minä tuon kortsun kanssa harjoitellut, ettei menisi sormi suuhun tositilanteessa ja muutaman niitä täyttänyt itsekseni sängyssä selälläni maaten, sanoi Pasi. - Siinä kokemukseni!

Nostin pyyhettäni Pasin haaroista ja otin sormiini pehmenneen peniksen.
- Tää taitaa olla vähän pitempi kuin mitä mun pimpilläni on syvyyttä, koska se tuntui porautuvan ihan pohjasta läpi, sanoin katsellen kullin siloista vartta ja vedellen esinahkaa rauhallisesti terskan päältä pois.
- Mitäs luulet, tekisitsä Riitastakin aikuisen, että oltas taas yhtä kokeneita, kysäisin kuin sivumennen Pasilta.
Pasi katsoi ensin minua ja sitten Riittaa ja Riitan vaalean hennon karvan peittämää pillua, joka oli vielä äskeisen kiihottumisen jäljiltä turvonnut ja avoin. Riitta siirtyi ihan Pasin viereen ja tarttui Pasin kalun juuresta kiinni minun käteni ollessa edelleen terskan ympärillä.
- Koettakaa kielellänne saada se samanlaiseen kuntoon kuin äskenkin, niin miksei! vastasi Pasi.

Otin sen pään huulieni väliin ja aloin pyöritellä kieltäni ympäri, Riitan laskeutuessa Pasin kivespussien lähelle ottaen sen ihosta kiinni hampaillaan ja nostaen sitten suutaan pitkin kullin vartta ja pian huulemme olivat vastakkain kalun ympärillä ja pidimme kiinni nopeasti tanakoituvasta varresta. Kastelimme sitä liukkaaksi ja vetelimme sitä käsissämme, välillä sen päätä lipaisten.
- Onhan sulla toinen kortsu mukana? Mä haluan tätä, sanoi Riitta upottaen peniksen syvälle suuhunsa.
- Onhan mulla, ottakaa sieltä taskusta, vastasi Pasi nojautuen taaksepäin vasten selkänojaa.
Kävin hakemassa uuden kumin, avasin sen kuten olin nähnyt Pasinkin tekevän ja asetin sen sotilaana seisovan kalun nupille. Aloin kelata rullaa auki.
- Varo teräviä kynsiäsi, varoitteli Pasi, ettet vaan riko sitä.
Saimme varmuusvälineen kullin päälle. Vetelimme sitä vielä varovasti alaspäin ja penis tuntui kasvavan joka vedolla lisää mittaa.

- Nouse Riitta siihen päälle, sanoi Pasi ja tarttui itse elimeensä. Riitta asettui hajareisin Pasin lantion yläpuolelle ja minä autoin Pasia ohjaamaan kalun Riitan tiukan tuntuiseen aukkoon. Riitta kuitenkin jännitti itseään, eikä penis mennytkään yhtä helposti sisään kuin äsken minuun.

- Rentoudu Riitta, sanoin ystävälleni ja kostutin syljellä sormiani ja levitin sitä Riitan aukolle. Kokeilin samalla sormella sen tiukkuutta. Ohjasin Pasin kullia uudelleen sisään ja nyt se alkoikin upota hitaasti. Riitta päästi kuitenkin aikamoisen voihkauksen, kun Pasi työnsi viimeiset sentit kaluaan Riitan pimppiin. Punainen verivana valui Pasin haaroihin, kun hän nosti hieman itseään.

Riitta nojasi käsillään Pasin rintaan ja alkoi tosi varovasti liikkua hieman ylös ja alas. Pian kuitenkin Riitan pillu rentoutui Pasin kullin muotoihin ja he alkoivat tasaisen liikkeen. Riitta lantiolla kiertäen ja Pasi antaen sille vauhtia altapäin. Sitten Riitan vauhti kiihtyi nopeiksi edestakaisiksi nykäyksiksi ja hän vaipui Pasin rinnan päälle ja huohotti posket hehkuen. Pasi siirsi kätensä Riitan reisien taakse ja työntyi syvemmälle Riittaan.

Riitta nousi ylös ja kääntyi istumaan Pasin syliin selin ja alkoi uuden ratsastuksen Pasin reisillä. Pasi punnersi itsensä ylös ja he laskeutuivat polvilleen paksulle matolle. Pasi vetäytyi taaksepäin ja Riitan aukko paistoi pienen ryppyreiän alapuolella.
- Nosta takamustasi pystyyn, neuvoi Pasi ja veteli samalla tiukkana seisovaa kaluaan kostutetulla kädellään.
Riitta teki työtä käskyn mukaan. Hänen pillunsa avautui entistä maukkaamman näköisenä pyöreitten ja kiinteitten pakaroitten kehystämänä. Riitta painoi vielä ylävartalonsa alas mattoon, kun Pasi työntyi kerralla sisään. Katsoin näytöstä uudelleen kiihottuneena ja ajattelin, että tossa asennossa haluan joskus itsekin nuolla Riitan pillua ja antaa hänen tehdä sitä mulle.
Pasi lykki takaa ja kohta Riitan voimat loppuivat ja hän laski lantionsakin lattialle ja pyöritti pyllyään Pasin nivusia vasten. Olin polvillani heidän vieressään. Pasi nosti itseään ja käänsi Riitan selälleen lattialle. Menin Riitan vierelle kun Pasi laskeutui yllemme toinen polvi Riitan jalkojen välissä ja toinen minun haaroissani ja alkoi runkata kaluaan päällämme, nykäisi kortsun pois punaisena loistavan elimensä päältä ja alkoi uuden käsiliikkeen vatsamme päällä. Pasilta pääsi voimakas ulvahdus, kun häneltä alkoi tulla uusi lasti. Osa lensi kaulallemme, mutta suurin osa valui vatsojemme päälle josta sitä levitimme ylemmäs rinnoillemme. Pasi kumartui vielä lähemmäs vartaloamme ja Riitta otti viimeiset tipat kielelleen Pasin kullin päästä.
Pasi laskeutui lattialle selälleen ja oli todella hengästyneen oloinen.

- Nyt täytyy pitää pieni tauko ennen kuin pystyn jatkamaan, hän puuskutti.
- Kyllä minäkin haluan takaapäin, sanoin tiukkana Pasille. Aloin kuitenkin samantien nauraa, kun näin Pasin uupuneen olemuksen ja ponnettoman näköisen työkalun.
- Onhan meillä tässä lämmin kesä aikaa, jatkoin ja aloin kuivailla vartaloani. – Mennään Riitta uimaan, kun tuo aurinkokin näyttää taas paistavan ja antaa tuon väsyneen soturin levätä rauhassa.

Kesäjutut jatkuivat pari kuukautta, ennen kuin Pasi joutui lähtemään takaisin omaan varuskuntaansa.

7

7787

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2.mies

      Tuli vallan mieleen omat inttimuistot ja erityisesti yksi pitkä saarireissu sotkun aputytön kanssa. Kiitos kun palautit mieleen!

    • Kiitos

      Tarinasi saavat joka kerta kuumaksi.

    • Lukija

      Kiitos, olet hyvä kirjoittaja!

    • Lukija

      Miten Riitan poikaystävälle kävi?

      • girl

        enpä oo pitkästä aikaa lukenu noin hyvää tarinaa..oot tosiaan hyvä kirjottaan! sai tarinasi kiihottumaan..lisää tällaisia..=)


      • girI

        Minulla on pitkä


    • nautiskelija

      saisko vielä lisää...? voisit kertoo mitä se tiina ja riitta teki yhdessä.. :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      164
      2783
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2011
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1816
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe