eräs monista uusista

kanavoiduista viesteistä:

MESTARUUS, LUOTTAMUS, JUMALAINEN TARKOITUKSESI

Mestari Argosta kanavoinut Chris Ten-Wolde (Uusi Seelanti)
Cosmic Lighthouse -verkkolehti, numero 01/2008 (www.cosmiclighthouse.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

On upeaa olla täällä taas kerran tänään, kyetä käyttämään tätä välittäjää ja kyetä saamaan viesti planeetallenne. Sillä tänä aikana on monia sieluja, jotka etsivät todellisuutta, informaatiota, kenties jonkinlaista ratkaisua elämäänsä ja jotka etsivät jotain, mihin uskoa, jotain energiaa, johon uskoa ja luottaa - kenties jotain uskontoa, jonka puoleen he voivat katsoa. Toisin sanoen he etsivät elämänpolkuaan. He etsivät, "mikä on elämän tarkoitus".

Sillä ihmistä on ajanut monien, monien maan vuosisatojen, aionien ajan tarve ymmärtää, mikä elämän tarkoitus on, mikä elämisen syy on. Sillä elämä ei voi olla ilman teitä. Sanon teille, että vastaukset ovat sisällänne. Vastaukset ovat osa sielunne matkaa. Olette kokonaistiivistelmä siitä, mitä olette olleet, mitä olette ja mitä tulette olemaan. Olette kokonaissumma kaikista elämistänne siitä päivästä saakka, kun olitte ensimmäisiä Jumalan valon kipinöitä kosmoksessa.

Kuitenkin teidän olisi mahdotonta muistaa kaikki tämä tieto hetkessä, koska teillä on vaikeuksia oppia hyväksymään se, mitä teille on tapahtunut nykyisessä inkarnaatiossanne. Sillä valitsette unohtavanne asioita tässä inkarnaatiossa. Valitsette uppoavanne kaikenlaisiin tunteisiin niistä tilanteista, joita on tapahtunut tässä elämässä. Valitsette sivuuttavanne tilaisuudet, joita esitellään polullanne, tai väittelette itsenne kanssa tilaisuuksista, joita teille annetaan, koska ne näyttävät liian hyviltä ollakseen totta - kuten asia ilmaistaan ihmismuodossa.

Olette arvokkaita ja ansaitsette korkeinta hyvää polullanne. Ankkuroidutte näihin epäuskon tunteisiin, että ette ole arvokkaita… Sitten teillä on vaikeuksia kokea sitä, mitä teidän tarvitsee kokea nykyinkarnaatiossanne. On vain tarkoituksenmukaista, että portinvartijanne, henkiset oppaanne, ylösnousseet mestarit antavat ympärillenne tämän "unohdusvyöhykkeen".

Kokemukset ovat kuitenkin tiedostamattomassa mielessänne. Se on osa muistianne, sielunne muistia. Siihen voi aina yhdistyä. Saatte kyllä erilaisia muistikuvia eri aikoina, kun menette tiettyihin paikkoihin tai tapaatte tiettyjä ihmisiä, ja se laukaisee tiettyjä tuntemuksia. Joskus ette ehkä edes tiedä, mistä ne tulevat. Olette kokonaissumma kaikista oppimis- ja päätöksentekokokemuksistanne, ja ne kaikki ovat sielunne energiaa. Sillä ilman noita kokemuksia ette tuntisi itseänne.

Jos katsoisitte matkaanne, joka teillä on tähän saakka ollut nykyisessä inkarnaatiossanne, nykyisessä elämässänne, voisitte nähdä käännekohtia. Pystyisitte näkemään tapahtuneet asiat. Näkisitte päätökset, joita teitte noustuanne aamulla ylös ja jotka itse asiassa muuttivat elämänne - jotka ovat lähettäneet teidät eri suuntaan matkallanne.

Nämä ovat oleellisia ajanhetkiä, jolloin liikutte eteenpäin, vaikka toisinaan se tuntuukin siltä, että olette siirtyneet sivullepäin. Sillä jokainen elämänne kokemus opettaa teille jotain - fyysistä, ajatuksiin tai tunteisiin liittyvää tai henkistä. Katsokaa noita käännekohtia - ei niin että voitte pitää niitä ajatuksissanne, ei niin että voitte elää niitä aina vain uudestaan ja uudestaan, vaan katsokaa noita käännekohtia ymmärtääksenne ne. Ymmärtääksenne, miten teistä tuli erilainen ihminen ja miten nuo tunteet loivat sen ihmisen, joka olette tänä päivänä.

Jos et pidä siitä henkilöstä, joka olet tänään, niin muuta sitä. Etsi uusi suunta, etsi jotain uuttaa tukea tunteillesi, mutta antamatta energiaa asioille, joita et voi muuttaa. Ja antaen energiaa asioille, joita voit muuttaa itsessäsi.

Elämä voi olla jännittävää ja iloista - niin oli tarkoitus. Sinun ELÄMÄNTARKOITUKSESI on olla oman energiasi mestari… Toisin sanoen, tuntea sielusi jokainen puoli ja kaikki energia, joka tulee sielusi myötä, YMMÄRTÄÄKSESI, mitä todellinen EHDOTON RAKKAUS on.

Kehotan sinua lopettamaan ehtojen asettamisen asioille. Jos valitset olla asettamatta ehtoja asioille, saatat saada rahtusen sitä, miltä ehdoton rakkaus todellisuudessa tuntuu. Me hengessä tunnemme vain ehdottoman rakkauden, ja kerron teille, että tämä tunne YLITTÄÄ ihmismielen ymmärryksen. Voitte kuitenkin saada viipaleen tuosta rauhasta ja harmoniasta, kun yhdistytte sydämenne todelliseen rakkauteen.

Itsemestaruudessa on kyse oikeiden valintojen tekemisestä sielunne matkan kannalta. Ei siitä, mikä on oikein jollekin toiselle… vaan siitä, mikä tuntuu intuitiivisesti oikealta teistä itsestänne. Kyllä, on työkaluja auttamaan teitä löytämään sen, mitä tiettyjä oppitunteja teidän tarvitsee oppia, mutta olemalla virittyneempi korkeampaan itseenne, joka on korkeimman tietoisuutenne henkinen osa, ymmärrätte itseänne vähän paremmin.

Kun opitte elämään egon kanssa - ihmisen alemman tilan kanssa - ja opitte, mitä se kokonaisuudessaan on, ja yhdistytte enemmän ja enemmän TODELLISEEN JUMALYHTEYTEENNE sisällänne olevan hengen kautta, silloin ja vasta silloin alatte todella olla se henkilö, se suunnitelma, kuka oikeasti olette.

Elämäntarkoituksenne on yhdistyä tuohon suunnitelmaan siinä fyysisessä muodossa, mistä tänä päivänä itsenne löydätte, yhdistyä tuohon korkeampaan itseen, joka löytyy sisältänne tässä inkarnaatiossa, toisin sanoen siihen korkeampaan lähteeseen, joka löytyy ruumiillistumastanne - korkeampaan intuitiiviseen itseenne.

Teille osoitetaan hoidettavia asioita ja kenties teille osoitetaan ihmisiä, joihin ottaa yhteyttä. Henki antaa teille niitä tilaisuuksia polullanne, joiden tiedämme olevan oikeita teille tietyllä hetkellä. Sillä teidän on käsitettävä, ettei teille anneta koskaan mitään, mistä ette pysty selviytymään. Edes rankimpia oppitunteja ei olisi annettu teille, jos sielunne ei olisi valmis siihen. Sillä Kaikkeuden korkeammat lähteet, kosmoksen koko tietoisuuden perimmäinen energia opastaa ja auttaa teitä. Ette voi mennä vikaan, jos kuuntelette tätä kosmoksen korkeampaa lähdettä.

Jumala ei lakannut puhumasta teille tuhansia vuosia sitten. Jumala kuuntelee, katselee ja opastaa teitä joka ikinen päivä… jos kuuntelisitte. Ja kun sanon Jumala, tarkoitan tietoisuuden korkeinta lähdettä, johon uskotte - tai ette usko. Tuo opastava valo sisä- ja ulkopuolella on kuin galaksinne kirkkain tähti, Sirius - kirkas koiratähti, niin kuin se tunnetaan - joka säteilee kirkkaasti kaikkien nähtäväksi. Etsikää tuota opastavaa valoa elämässänne ja löydätte vähän rauhaa. Löydätte elämänne todellisen tarkoituksen. Olkaa tarkkana ja etsikää tilaisuuksia.

Olette Kristus-tietoisuus. Kristus-tietoisuus on jo sielussanne ja kosmoksessa. Se on annettu ihmiskunnalle, ja ihmiskunta voi käyttää sitä yhdistymällä korkeampaan lähteeseensä, korkeampaan itseensä.

Rukoile luottamusta ja uskoa, sillä sinulla ei voi olla uskoa ilman luottamusta eikä luottamusta ilman uskoa. LUOTTAMUS opastavan valon todellisuuteen on kuin luottamusta siihen, että kehosi hoitaa tehtävänsä. Valtaosa planeetasta odottaa auringon nousevan aamulla ja laskevan illalla joka päivä. Ellette sitten ole niissä maailman osissa, joissa aurinko pysyy ylhäällä kuukausia kerrallaan, mutta silloinkin odotatte auringon laskevan tulevina talvikuukausina.

Luotatte siihen, että kun teette tiettyjä asioita, kehonne reagoi vastaavasti - niin se tekeekin. Kun opitte kävelemään, teidän ei enää tarvitse ajatella, miten kävellään. Teette sen automaattisesti ja luotatte siihen, että kun nousette ylös sängystä, jalka astuu toisen eteen. Luotatte hyvin moniin asioihin, joita ette voi nähdä.

Laitatte television päälle ja yhtäkkiä siihen ilmestyy kuva - luotatte, että kuva tulee, vaikka monet eivät ymmärräkään, miten kaikki toimii. Monet käyttävät faxia ja internetiä lähettääkseen kuparilankaviestejä. Luotatte, että kun painatte lähteä-painiketta, viesti vastaanotetaan toisessa päässä. Usein ette kuitenkaan luota itseenne, ette luota korkeampiin valolähteisiin.

LUOTTAKAA itseenne ja siihen tietoon, että tiedostamaton mielenne tietää, mikä on teille hyväksi. Tiedostamaton mielenne on yhteydessä kosmoksen korkeampaan lähteeseen, missä erilaiset hengenneuvostot ovat. Auttajat hengessä opastavat tietoisuuttanne, jotta kykenette tekemään oikeita päätöksiä sielunne matkan osalta. Sitä kaikkea on harjoiteltu, ennen kuin olitte täällä. Teidän täytyy olla täysin hereillä ja tarkkana niille tilaisuuksille, joita teille annetaan.

Elämäntarkoituksen lähde on sisällänne. Seuraamalla tuota opastavaa valoa, opettelemalla itsemestaruutta - itsemestaruus on jokaisen energiansa osan tuntemista - ja tuntemalla jokaisen kokemuksenne, opetuksenne ja oppimisenne osan, kasvatte. Oppikaa ja kasvakaa, kasvakaa ja oppikaa, oppikaa ja kasvakaa. Sillä olette itse kokemus ja olette opastava valo kosmoksessa.

Päästäkää irti asioista, jotka eivät ole korkeimmaksi parhaaksenne. Päästäkää irti asioista, jotka eivät ole eduksenne. Ymmärtäkää, kuka olette, missä olette olleet ja minne menette, ja matka on hieman vähemmän kuoppainen.

Jokainen teistä on kaunis valo kosmoksessa. Olette täydellisiä, koska olette jo osa maailmankaikkeutta, kaikkea energiaa, kaikkea mitä on. Elätte sitä, olette osa sitä. Siis ÄLKÄÄ VÄHEKSYKÖ ITSEÄNNE. Olette Kaikkeuden energian elävä kipinä, muuten ette voisi olla olemassa. Elämänhengitystä on laitettu teihin ja teidän lävitsenne.

Kunnioita itseäsi, sillä olet itse luomakunnan elävän Jumalan temppeli. Sinulla on sisälläsi kyky tehdä itsesi kannalta oikeita valintoja, jos lakkaat kuuntelemasta egotilaa, persoonaa ja löydät tuon opastavan valon tietoisuudestasi. Ja kyllä, toisinaan tarvitset auttavaa kättä ja se on paikalla hetkessä. Tyynnytä mielesi, rauhoita kehosi ja tuo valo on helpompi löytää.

Kun olet ulkona selkeänä, pimeänä yönä ja näet kaiken tuikkeen, kaikkien noiden tähtien tuikkimisen, vain oivalla, että olet yksi noista tähdistä, olet yksi noista opastavista valoista, joka valaisee yötaivasta. Sillä olemme kaikki osa kosmosta, olemme kaikki osa tuota opastavaa valoa. Ja sitten kun opit ja kasvat, siirryt uuteen ymmärrykseen ja värähtelytasosi muuttuu ja lisääntyy - ei koskaan vähene - niin sitten sopeudut, opit ja kasvat vähän lisää.

Sinulle on annettu tietoisuuden lahja, Kristus-valon lahja. Usko tai älä, Kristus on sisälläsi, ja se on kaikki mitä on ja se on yhteytesi henkeen, korkeimpaan energialähteeseesi. Olette upeita ihmisolentoja. Älkää koskaan antako kenenkään sanoa toista. Meitä ei olisi olemassa ilman teitä ja teitä ei olisi olemassa ilman meitä. Kyse on kumppanuudesta. Koko kosmos on itse tietoisuuden opastava voima, yksi osa kehittymässä toiseksi, loppumatta ilman rajoja.

Teillä ei ole mitään rajoja - poistakaa itsellenne asettamat rajat. Voitte saavuttaa mitä tahansa, mihin kohdistatte mielenne, jos vain LUOTATTE. Luottakaa itseenne, niin kuin jo luotatte näkymättömiin voimiin, niin kuin luotatte kehonne toimintaan, niin kuin luotatte suunne haukkaavan raikasta ilmaa - kyseenalaistamatta, tuomitsematta, kritisoimatta, sillä odotatte pystyvänne avaamaan suunne ja hengittämään elämänhenkeä.

LUOTTAKAA opastavaan valoonne, niin kuin luotatte kehoonne. Luottamalla näkymättömiin voimiin liikutte ja kasvatte. Kuunnelkaa ja vastuksia annetaan. Olkaa elossa, valppaana ja hereillä eri kulkusuunnille sillä polulla, jolla havaitsette tällä hetkellä olevanne.

Saavuttakaa ITSEMESTARUUS hallitsemalla se AITO henkinen SIELU, joka olette. Saavuttakaa vähän ymmärrystä elämästä ja elämästä tulee vähän vaivattomampaa elää. Elämänne on sitä, mitä siitä tulee valintojen kautta. Muuttakaa noita valintoja ja elämänne muuttuu. Jos kuuntelette sydäntänne ettekä päätänne, niin luotatte noihin valintoihin. Sillä tunnette oppitunnin vasta tapahtuman jälkeen.

Ole sinä. Ole se sisäinen suunnitelma, henkilö, joka päätit olla ennen saapumistasi. Pyydä enkeleiltäsi apua, pyydä Jumalaltasi apua. Löydä vähän rauhaa ja lohtua elämääsi, ja sitä annetaan. Etsi valoa sisältä ja ulkoa sellaisena kuin hengessä. Päästä irti itsesi tuomitsemisesta ja itsekritiikistä, sillä olet sitä, kuka olet, ja olet usein itsesi kovin tuomari ja valamiehistö. Luota siihen sieluun, joka olet, ja elämä on vähän kevyempää. Älä etsi mitään ulkopuoleltasi. Etsi sisältäsi, missä vastaukset ovat, ja ymmärrä, kuka olet, ja sitten ja vasta sitten voit siirtyä eteenpäin.

Toivotan sinulle hyvää elämäsi polulle, elämäsi matkalle. Me - Kaikkeuden henki - lähetämme rakkautta, valoa ja siunauksia sielullesi, siunatulle planeetalle ja ympäri kosmosta.

Heitän hyvästit seuraavaan kertaan saakka.

Argos

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

2

353

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sanoa

      mikä sinä olit edellisessä elämässäsi?
      Olitko kenties käärme? vai peräti säyne tai simppu??

      • orora

        Pitääkö se sanoa aina jos kirjottaa tänne? Vai onko tää joku uus trendi?

        Etten joudu lynkatuksi niin sanon varmuudeksi että olin entisessä elämässäni ketsuppi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1753
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1357
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1158
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1138
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      53
      987
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      966
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      954
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      870
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      783
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe