Samuilta Bangkokiin lentäen?

Riikkaf1

Ollaan menossa Samuille ja mietittiin että jos piipahtaisi Bangkokissa päivän tai pari..
Mitähän ne lennot maksaa?

7

1916

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...katso netistä

      Ajatteletko että täältä saisit luotettavamman tiedon hinnoista kuin www.bangkokair.com lentoyhtiön sivuilta?

    • Hei kaikille!
      Vastailen t22lt2 upouudesta Tallinnan kodistani t2h2n kysymykseen. Haluan pyyt22 anteeksi koska koneessani ei ole aakkosten kahta viimeist2 kirjainta. K2yt2n niiden tilalla 2 ja 6 merkkej2 niinkuin t22ll2 tapana on.
      Olin aikoinani Bangkok Airwaysin palveluksessa ja lensin juuri tuota kyseist2 Bangkok-Samui reitti2. Itse toimin stuertin teht2viss2 jotka olivat kaikin puolin mukavia hommia. Varsinkin ty6kaverit olivat erinomaisen mukavia ja yst2vyyssuhteeni heihin onkin jatkunut n2ihin p2iviin asti.
      Kysymyksest2si ei valitettavasti selvinnyt kuinka monta Teit2 lentolippua tarvitsevia on. My6sk22n ei selvinnyt oletteko t2ytt2neet jo 12 vuotta eli tarkoitan tarvitsetteko aikuisten lipun vai riitt2isik6 kenties lasten. Lasten lippu on hieman aikuisten lippua edullisempi.
      Samuille lent22 kolme eri konetyyppi2, Boeing 717, ATR 72 ja Airbus 319. Matka-aika Ranskassa valmistetulla ATR (Avions de Transport Régional) kaksimoottorisella potkuriturbiinikoneella kest22 90 minuuttia kun taas Boeing ja Airbus tarvitsevat aikaa vain 65 minuuttia. T2m2h2n johtuu tietenkin siit2, ett2 ainoastaan tuo ATR kone on varustettu mainitsemillani potkuriturbiineilla kun taas Boeing ja Airbus k2ytt2v2t ohivirtausperiaatteella toimivia suihkumoottoreita. Itse tykk2sin lent22 enemm2n ATR koneilla koska ne kulkevat hitaammin ja meill2 stuerteilla on tapana pyllist22 ikkunaruudulla kun saman yhti6n kone lent22 vastaan. Bkk-Samui lennon puolessav2lissa oli aina se hetki kun vilauttelimme kolleegoille toiseen koneeseen.
      Ymm2rsin ett2 tarvitsette edestakaiset lennot sill2 kerroit vain ett2 piipahdatte Bangkokissa. Ehk2 on j2rkevint2 etten ala arvailemaan matkustajien m22r22 ja kerron ainoastaan yhden aikuisen lipun hinnan. Lippuja on yleens2 kolmen hintaisia. Aamun ensimm2isen ja illan viimeisen lennon voi saada edullisemmin. Muuten liput ovat saman hintaisia riippumatta vuorokauden ajankohdasta. Bangkokista ensimm2inen lento l2htee kello 06.00 ja viimeinen kello 21.00. Ko Samuilta ensimm2inen l2htee samaan aikaan eli 06.00. Viimeinen l2htee tuntia my6hemmin kuin Bangkokista eli siis 22.00. Kaikki ajat ovat paikallista aikaa joten muistakaa k22nt22 kelloanne kun menette Thaimaahan. Kelloahan siirret22n normaali ajassa viisi tuntia eteenp2in ja kes2aikana nelj2 tuntia.
      Halvimmillaan edestakaisen lipun voi saada 5840 bahtilla. T2m2 sis2lt22 kaikki mukaan tulevat maksut. T2m2 on hinta siis jos onnistuu saamaan lipun ensimm2iseen tai viimeiseen l2ht66n nopeinten joukossa. Toiseksi halvin lippu maksaa 8480 bahtia ja kallein 8870 bahtia. N2iden kahden ero on siin2 ett2 kalliimpi lippu on voimassa 12 kuukautta kun taas halvempi 6 kuukautta.
      T2m2 nyt oli t2ll2inen nopeasti kasattu vastaus mutta toivottavasti se kuitenki auttoi edes v2h2n ja oli ehk2 jopa riitt2v2n kattava. Mik2li ep2selvyyksi2 j2i niin kerron niist2 mielell2ni enemm2n.
      Terveisin ex-stuertti Pellervo Hollo

      • 123xyz

        Hei!
        Nyt taitaa päästä jo Thai aiwaysillä lentämään Bkk postin mukaan ja löytyhän hintatietoa Thain sivuilta.


      • kerran tosi

        asiallisesta tietopaketista.

        Tuohon pyllistelyyn lisäisin vielä helikopterimiehen. Se olin minä. Ette varmaankaan huomanneet minua mutta viimeisessä ikkunassa olin minä ja kopterini. Se pyöri vinhasti. Suosionosoitukset jotka luulitte kuuluneen teille olivatkin minulle. Valitan.

        Sanailee Pattis....


    • -reissaaja-

      viime joulukuussa (2007) lennot olisi saanut siinä joulun aikaan halvimmillaan 200baht/suunta, joka sisältää kaikki. eli hinnatkin näköjään vaihtelee. netissä hinnat on kalliimmat kuin itse paikanpäällä, ainakin tuolloin oli (en lupaa mitään). Ja siitä mitä pellervo sanoi, hinnat on halvempia varsinkin aamulennoilla niille ensimmäisille.. eli euroissa saatat päästä hyvällä tuurilla n.80 välin Samui-Bangkok-Samui

    • Nimetön

      Lensin juuri viikko sitten. Maksaa 50 e/suunta. Siis tosi halpaa, kun bussi veisi 12 h. Lentovuoroja 20 päivittäin, mutta ovat aika täysiä, eli varaa heti kun pääset Samuille. Niitä saa joka mutkasta, niinkuin kaikkia muitakin varauksia Thaimaassa. Mitään ei kannata varata Suomesta, ei edes hotellia. Näin matkasta tulee vaihteleva ja saat paljon enemmän samalla rahalla. Kokemusta yli kuukausi juuri palaten.
      nimim: vain lento Suomesta

      • lskdjfois

        ja kuulemma illan viimeinen ja aamun ensimmäinen lento halvimmat. Paikalliset käyttävät enimmäkseen näitä...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      73
      5146
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2376
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1887
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1578
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1358
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1206
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1187
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe