Luistellen

Kesämekko

Pekan miehekästä olemusta olen miettinyt nämä nelisenkymmentä vuotta. Näinkin olisi voinut tapahtua, jos olisi rohkeutta riittänyt.


Kesä oli mennyt ja syksykin muuttunut talveksi. Pasi palveli itäsuomalaisessa varuskunnassa ja odotteli kotiutumistaan. Kirjoittelimme usein kuulumisia ja kiihkeitä tarinoita ikävästämme. Muistelimme kuumia kesäisiä hetkiämme luonnossa ja piilopaikoissamme.
Jännittävin kerta oli, kun Pasille sattui vartiovuoro viikonlopuksi. Hän vartioi varastoaluetta piikkilanka-aidan sisällä. Kierteli alueella pyssyn olallaan varastolta toiselle. Vartiopolku kulki aidan sivua lähellä rantaa, missä tiesin kasvavan mustikoita. Lähdin astian kanssa - muka marjareissulle. Ajatuksenani oli kuitenkin tavata Pasi polulla aidan takana. Keräilin marjoja enemmänkin suuhuni lähellä rantaa, kun takkani kuului huuto:
- Seis siellä rannassa, alueella ei saa liikkua kuin varuskunnan päällikön luvalla!
Katsoin taakseni. Pasi seisoi aidan takana pyssyineen ja oli olevinaan tuiman näköinen.
- Oletpas sinä tiukka vartiomies, vastasin nauraen Pasille. - On minulla lupalappukin täällä mekkoni taskussa. Tule vaikka tarkistamaan.

Juttelimme niitä näitä, kun Pasi ehdotti, että tulisin aidan toiselle puolelle ja mentäisiin läheiseen varusvarastoon.
- Enhän tasan tarkkaan tule sinne sisäpuolelle, vastasin. Tiedän seuraukset, jos jäätäisiin kiinni. Olisit pitkään putkassa ja varmaan sotaoikeudessa sellaisesta teosta ja minä varmaan kotiarestissa koko seuraavan talven.
- Kävin juuri tarkistuskellolla ja seuraavaan on aikaa reilu puolituntia, Pasi jatkoi houkutteluaan.
- Entäs PU? kysyin edelleen epäilevänä.
- Päivystäjä on tänään se vanha vääpeli Mäkinen ja tähän aikaan se katselee kerholla telkusta jalkapallo-ottelua. Se tulee tänne vasta tunnin kuluttua, eikä tällä pyhäisin muita liiku.

Nuoruus ja hulluus kuuluvat kai yhtyeen, enkä voinut vastustaa houkutusta saada Pasi syliini. Etsimme aidasta paikan, josta pääsin läpi ja menimme pusikon suojassa rättivarastolle. Silloin ei tunnettu hälytyslaitteita, joten saatoimme liikkua vapaasti.
Patjavaraston suojissa vietimme kiihkeän puolituntisen. Pasin täytyi kiirehtiä seuraavalle tarkistuskellolle ja jatkaa matkaansa. Minä palasin rantaa pitkin kotiin astia tyhjänä, mutta sormet ja huulet sinisenä ja pillu tyydytettynä.
- Marjat olivat liian raakoja kerättäväksi, selitin kotona, täytyy mennä viikolla uudelleen.

Yhteiset iltamme Riitan kanssa olivat muuttuneet saunasunnuntain kokemusten myötä kaikin tavoin.
Kerroimme toisillemme estoitta poikajuttumme, emmekä enää keksineet tarinoita. Olimme uskaltautuneet myös yhteisiin seksihetkiin, kun eräänä yönä olin tehnyt aloitteen.
Olin silloin yötä Riitalla. Hänellä oli sen verran leveä sänky, että mahduimme nukkumaan siinä yhdessä. Heräsin aikaisin aamulla kun aurinko alkoi paistaa suoraan silmiini ikkunasta. Riitta nukkui vieressäni ilman peittoa melkein mahallaan yllään kainaloon kiertynyt yöpaita ja löysälahkeisen pökät. Takamuksen kaaret ja niiden välissä oleva uoma pilkistivät puntista. Nousin istumaan, ja sain näkyviini hänen siloiset häpyhuulensa. Kostutin sormen suussani ja levitin kosteutta varovasti Riitan pillulle ja tunsin sormeni alla hänen pehmeän klitoriksen ihon. Riitta ei herännyt, vaikka liikahtikin rauhattomasti ja veti toisen jalkansa enemmän koukkuun sivulleen. Liike paljasti silmilleni koko ihanan unelmieni kohteen. Posliiniksi ajellun pimpin ja kaarevat pyllyn puolikkaat. Olimme kerran uintireissullamme sopineet ajavamme vähäiset karvoitukset pois.

Siirsin kädelläni Riitan housun punttia alemmas ja kumarruin hänen jalkojensa väliin ja annoin kieleni liukua takamusta pitkin kohti huumaavan tuoksuista lähdettä. Riitta heräsi ja ehti sanoa:
- Mitä sinä nyt Tiina, kun painoin kieleni voimakkaammin vasten hänen pilluaan. Kieleni liukui rusina-aukolta huulien väliin ja sain tuntuman Riitan häpykieleen, joka oli selvemmin näkyvissä kuin itselläni. Riitan häpyhuulet olivat kiinteät ja sileät.
- Oh, Tiina, ihanaa… kuului Riitan suusta, kun hän vastasi kieleni pyöritykseen supistelemalla takamustaan. Siirryin Riitan taakse polvilleni ja vedin hänen housunsa pois.
- Nosta Riitta pyllysi pystyyn niin kuin silloin, kun Pasi nussi sinua ekakertaa.
Riitta pyllisti kasvojani vasten ja sain kieleni syvälle hänen vakoonsa ja nuolin sitä edestakaisin hyväillen sormellani tiukkaa peräaukkoa.
Aamuyön tunteina saimme toisemme niin uupuneiksi, että puolilta päivin Riitan äiti tuli koputtelemaan ovelle, että eikös olisi aika nousta.

Talvi tuli aikaisin sinä vuonna. Jo joulukuun alussa kentälle oli tehty valaistu luistinrata, missä iltaisin luisteltiin. Pekka oli rakennellut huoltokopille äänentoistolaitteet ja soitteli musiikkia aina viikonloppuisin. Muutenkin Pekka huolehti radasta, aurasi lumet kentältä ja jäädytti joka viikko.

Oli itsenäisyyspäivän ilta ja kylän koko nuorisojoukko oltiin jäällä. Kaikki aikuiset olivat kirkonkylällä järjestetyssä iltajuhlassa ja se varmaan kestäisi pitkään yöhön. Riitalla oli sukulaislapsia vieraan ja hän lähti heidän kanssaan aikaisemmin pois. Olin poistumassa yksin luistimet olalla, kun Pekka tuli kopiltaan ja huikkasi:
- Tiina – odota, sammutan vielä valot ja olen lähdössä. Mennään yhtä matkaa.

Kävelimme pakkasen narskuessa kohti asuntoaluetta ja kun saavuimme ruokalan luo Pekka ehdotti, että lähtisin sisälle, niin hän tarjoaisi limsat.
- Mikäs siinä. Eihän mulla ole mihinkään kiire, kun kotonakaan ei ole ketään, myönnyin Pekan kutsuun.
Emme olleet sanallakaan puhuneet kesällisestä yhteisestä hetkestämme. Olin tosin itse monesti haaveillut Pekan kookkaasta peniksestä yksin ollessani.
Pekan olin nähnyt muutaman kerran olevan kävelyllä erään tytön, hieman Pekkaa nuoremman ja runsasmuotoisen koulun uuden keittäjän kanssa.

Menimme sisälle ruokalan kioskin kautta. Pekka otti sieltä pari pulloa kola-limsaa mukaansa ja siirryimme Pekan kämpille. Huone oli pieni, mutta siellä oli isot kaiuttimet nurkissa ja pöydällä radio, levysoitin ja kelanauhuri. Pekka oli innokas musiikin kuuntelija ja pian huoneen täytti vaimea Paul Ankan musiikki.
- Otatko pienet? Pekka kysyi ja otti kaapistaan pullon kossua.
- Enhän minä tuota myrkkyä juo, mitä pullossa näyttää olevan, vastasin.
- Niin ja olethan liian nuori, mutta jos et pane pahaksesi niin itse otan lämmikettä. Tuli vähän kylmä siellä kentällä. Pekka lorautti aikamoisen annoksen pullosta lasiinsa.

Kuuntelin musiikkia, riisuin villatakkini ja nousin ylös. Aloin liikehtiä musiikin tahdissa.
- Osaatko sinä tanssia, utelin Pekalta. Olimme Riitan kanssa opetelleet ja mielestäni osasin jo jotain.
- En ole koskaan tuollaista tanssia kokeillut, mutta sänkypolkka saataisi sujua, vastasi Pekka ja nappasi minut syliinsä sängylle, jolla hän istui. Pekka nosti minut istumaan reisilleen jalkojeni ollessa molemmin puolin hänen vartaloaan. Hän painoi kasvonsa kaulalleni ja rutisti minut rajusti itseään vasten.
- Olen nähnyt sinusta unta lähes joka yö. Sinun sievistä rinnoistasi, litteästä vatsastasi, takamuksestasi ja makeasta paikasta sylissäsi.
Silmiini palautui Pekan seisova patukka saunan sohvalla ja sen raju purkaus käsieni puserruksessa.
- Saanhan katsoa sinua vielä ja hyväillä vartaloasi, mumisi Pekka nostaen minut seisomaan ja alkaen avata housujeni nappeja. Olin leikissä mukana, sillä en halunnut tuottaa Pekalle pettymystä ja halusinkin Pasin ohuemman pelin jälkeen tuntea kädessäni jotain muhkeampaa.

Pekka sai toppahousuni alas. Niiden alta paljastui lähes polviin ulottuvat villahousut ja alimmaisena pitkälahkeiset kalsarit. Se ei Pekkaa häirinnyt, vaan hän sai ne helposti kuorittua jalastani. Samoin yhdellä liikkeellä päältäni lähti pitkähihainen pusero ja ylleni jäi vain ohut aluspaita, kun Pekka nappasi minut syliinsä ja nosti minut sängylle selälleen.
- Sinullahan on ihan karvaton pillu! Pekka huudahti hämmästyksestä. – Sehän vasta makeen näkönen on.
Hän istui viereeni ja alkoi käsillään tunnustella rakoani ja siitä ylös vatsaa pitkin rinnoilleni. Levitin jalkojani ja Pekka alkoi kielimatkan samaa reittiä alapäätäni kohti. Sormellaan ja huulillaan hän tunnusteli rakoani ja aloin itsekin nauttia saamastani kohtelusta. Siirsin käteni Pekan haaroihin ja hänen patukkansa oli kovana toisessa lahkeessa.
- Mitäs jos päästäisit tämänkin vapauteen, sanoin Pekalle kalua puristaen.
Pekka ei tarvinnut toista kehotusta, kun hän sai housunsa alas ja myös paita sai kyytiä. Pekka seisoi edessäni tomera ylöspäin käyrä kyrpä huojuen. Nousin sen verran, että sain sen huulieni väliin ja otin koko terskan suuhuni. Pekka laskeutui polvilleen sängylle, asettui jalkojeni väliin ja alkoi toisella kädellä runkata elintään ja laski toisen kätensä pimpilleni ja sai sormensa liukumaan sisälle aukostani.

Pekka kurkotti kätensä yöpöytänsä laatikolle ja otti sieltä paketin kortsuja.
- Annathan sä nyt mun naida, kun mulla nyt asianmukaiset varusteet, hän sanoi näyttäen kirkkaan kelmun suojassa olevaa kumia.
- Sinulla on niin mahtava tämä peli, etten tiedä mahtuuko se minun sisääni, epäilin varovasti.
Pekka alkoi kömpelöin sormin avata pakettia. Pyysin sitä itselleni, avasin kelmun ja yritin asettaa sitä Pekan melan päälle. Alkuun rullalla oleva rengas ei meinannut millään venyä kyrvän pään ympärille. Mutta kun sain renkaan terskan yli niin loput rullaantui vaivatta paikalle.

Pekka laskeutui jalkojeni välin ja alkoi sovittaa kalua kolooni.
- Kostuta sitä enemmän, muuten se ei mahdu sisään, sanoin Pekalle ja samalla levitin omaa sylkeäni pilluni huulille. Pekka teki samoin omalleen ja alkoi painaa sitä aukkooni.
- Ouh.. se ei mahdu! tartuin Pekan lantiosta ja vetäydyin taaksepäin. Pekka laski päänsä haaroihini ja alkoi valuttaa lisää sylkeä rakooni ja kohta se aivan lainehti kosteudesta ja haluni saada penis sisääni oli valtava. Pekka alkoi yrittää uudelleen ja hitaasti hän sai elimensä uppoamaan. Yritin edelleen rentouttaa lihaksiani lantiossa ja Pekka puski entistä rajummin. En olisi koskaan uskonut miten paikkani voi ottaa vastaan sen, mutta sitten se oli koko pituudeltaan sisälläni.
Kun Pekka alkoi liikutella itseään sattui jälleen ja pysäytin Pekan liikkeen päälläni.
- Nouse istumaan niin minä tulen syliisi, voin sitten itse liikkua sen verran kuin tuntuu hyvältä, pyysin Pekalta.

Hän nousi istumaan vuoteelle ja minä laskeuduin hänen kalunsa päälle. Nyt se liukui helpommin paikalleen ja aloitin keinumisen Pekan sylissä. Kyrpä tunkeutui sääliä tuntematta syvemmälle mutta pilluni antoi hitaasti periksi ja aloin nauttia Pekan syleilystä ja hänen sormiensa liikkeestä takamukseni alla. Painoin Pekan sitten selälleen ja aloin ratsastaa hänen päällään voimakkaammin. Sain itse säännöstellä lantioni ja peniksen liikkeen suuntaa keinunnallani, tuntui taivaalliselta saada todellista miehen kyrpää ja tuntea klitoriksen hankautuvan sen juuren karvoituksen.
Pekan kädet olivat edelleen takamukseni ympärillä ja hän puristeli niitä oman lantionsa liikkeen tahdissa.
Oma kiihotuksen huippuni tuli kuin hiipien Pekan huulien näykkäillessä kiinteitten rintojeni teräviä nipukoita. Kiihko valui pitkin vartaloani lantioni lihaksiin ja ne värähtelivät useita kertoja ja kuuma aalto huipentui emättimeni supisteluihin, joista ei meinannut tulla loppua. Vaivuin Pekan rinnalle ja jännittäessäni vielä lantiotani sain sanottua hänen korvaansa,
- Ethän laskenut vielä… - haluan nähdä sen saman suihkulähteen kuin silloin kesälläkin.

Sivelin käsilläni hänen vatsaansa ja rintaansa. Karvapeite, joka alkoi kyrvän juuresta jatkui tummana mattona vatsan yli rinnalle. Se oli hiestä märkä. Annoin sormeni liukua kiharoitten lomitse edestakaisin.
- Onko sinulla mitään voidetta täällä? kysyin Pekalta.
- Katso seinällä olevasta hyllystä, Pekka vastasi avaamatta silmiään, - siinä taitaa olla jotain tummelin tapaista käsirasvaa.
Kurkotin seinältä voidepullon, joka sai kelvata. Kaadoin valkoista voidetta Pekan vatsalle ja rinnalle alkaen levittää sitä käsilläni. Siirryin sitten istumaan vatsalle ja liutin itseäni pitkin karvapeitettä joka ärsytti makeasti häpyäni. Luistelin kevyesti rasvattua vatsan luistinrataa pitkin.
Siirryin vielä ylemmäs Pekan rintaa myöten liukuen koskettamaan kummullani hänen leukaansa. Pekka siirsi kätensä reisieni alle ja nosti pilluni päänsä yläpuolelle ja tunsin suun painautuvan pilluani vasten. Istuin Pekan kasvoille ja liikuttelin lantiotani. Pekan kieli tunkeutui aukkooni, jossa kuumat aallot tuntuivat jälleen voimistuvan.
Käännyin ympäri ja istuin hänen rinnalleen ja aloitin uuden luistelun pitkin vartaloa.
- Onpa makeet pallukat, huokaili Pekka, kun pyllistin hänelle takamukseni. Pekka pyöritti käsillään takamustani, kokeili sormellaan kumpaakin reikääni. Voiteen ansiosta myös tiukka peräaukkoni salli hänen sormensa liukua sisään.
Tartuin Pekan kyrvästä molemmille käsillä ja aloin pumppauksen. Otin koko elimen suuhuni. Se upposi vain puolet pituudestaan, kun tunsin etten saa henkeä. Hyväilin kyrvän päätä suullani ja annoin käsieni vaeltaa sen varrella.
Pekka alkoi purkautua. Hän valitti nautinnosta, kun spermasuihkut täyttivät suuni muutamalla rajulla syöksyllä. Päästin tikkarin suustani ja annoin nesteen valua sen päälle. Käsieni jatkaessa liikettään lensi Pekan vatsalle vielä aikamoinen lammikko.

Käännyin hänen vierelle polvilleni ja suutelin Pekan karheata poskea ja annoin kieleni liukua Pekan huulille, jonne valutin suustani loput siemennesteet. Pekka makasi selällään ja näytti olevan kuin toisessa maailmassa. Hän tarttui molemmin käsin päästäni ja painoi huuleni tiukasti suutaan vasten sekä antoi kielensä pyöriä huulillani ja hampaitani vasten. Otti vielä kieleni huuliensa väliin, ennen kuin rauhoittui sivelemään poskiani ja kaulaani.
- Multa taisi mennä ihan taju, Pekka sanoi hetken päästä. – Oli se niin raju sänkypolkka.

-   Oletko jo muuten nainut sitä koulun uutta keittäjää? Olen nähnyt teidät yhdessä muutaman kerran kylällä. Kysyin Pekalta, kun aloin pukeutua.
-   Ollaanhan me. Siksi minulla oli noita kumejakin laatikossa.
- Hänellä on hieman enemmän muotoja, mistä ottaa kiinni kuin mulla, totesin Pekalle.
- Hän on mukavan rehevä vartaloltaan. Varsinkin rinnat ovat sopivan runsaat. Kunhan saisin hänet houkuteltua tuollaiseen suuleikkiin kuin äsken. Ja taidan myös seuraavan kerran ehdottaa hänelle, että käytäs molemmat parturissa.

- Olette mielestäni oikein soma pari yhdessä.

Saisinpa joskus salaa seurata, kun hyppelet polkkaa hänen päällään, ajattelin itsekseni, kun olin pukeutunut ja aloin tehdä lähtöä kotiin.

2

5134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sakke

      Lisää vaan! Nää on loistavia! Ihanaa luettavaa.

    • Kesäshortsit

      Harvoin täältä löytää näin onnistuneita ja realistisen oloisia tarinoita. Tämä jo ansaitseekin tulla kutsutuksi novelliksi.

      Kiitos!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5678
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3485
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1875
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1566
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1473
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1366
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      17
      1360
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe