Naisen kosketus, osa 1 (n+n)

Noviisi

Viime kesänä siitä tuli totta - suhde kiihkeään ja viisaaseen naiseen sai alkunsa. Tutustuimme netin kautta ja kirjoittelimme toisillemme monen pitkältä tuntuvan viikon ajan. Jokin hänessä sai minut avautumaan jo kirjoitteluvaiheessa - kerroin hänelle kaiken mitä odotin toiselta naiselta. Hän sai tietää kuinka herkät rintani ja nännin nipukkani olivat; saatoin saada ensimmäisen orkkuni vain rintoja nuolemalla. Kerroin myös kuinka paljon minua kiihotti, kun minua nuollaan takaapäin - pitkiä, verkkaisia lipaisuja, jotka alkoivat klitorikselta ja päättyivät peppureiälle. Tämän ja paljon muuta hän tiesi ennenkuin pääsimme tapaamaan.

Ensimmäinen tapaamisemme oli keskisuuren paikkakunnan hotellissa. Hän tuntui tietävän hotellista jotain jo etukäteen, koska oli varannut meille huoneen, jossa oli kylpyamme. Tapasimme baarissa, kirjoittauduimme sisään hotelliin ja siirryimme ylempiin kerroksiin. Niin minua noviisia johdatettiin polulle, josta en enää halua poiketa.
Kylpyammeesta se alkoi - tutustuminen naisvartalon ihanuuksiin. Istuimme vastakkain, jalat vienosti lomittain, kuin tunnustellen varovasti toisen liukasta ihoa. Viileää juomista oli käden ulottuvilla, puhelimet suljettu ja ovella kyltti "Ei saa häiritä". Olin jännitykseni keskelläkin jo niin kiihottunut, että tunsin häpyhuulieni olevan turvoksissa ja vatsanpohjaa kutitti tuttu tunne. Ystäväni, jonka oikeaksi nimeksi paljastui vasta nyt Tea, istui vastapäätä hyvin rentoutuneen ja salaperäisen näköisenä. Hänen vartalonsa oli juuri sellainen, josta olin haaveillut: kiinteät B-kupin rinnat ja terhakat nännit, sileäksi ajellut sääret ja kainalot, puoliposliiniksi ajeltu pimppi - sen ehdin vilkaista ennenkuin sujahdimme ammeeseen.

Tean käsi ujuttautui veden alla polvitaipeeseeni ja alkoi vaivihkaa sivellä sen liukasta pintaa. Olin kuin sähköhoitoa saamassa. Tuntui kuin pieni sähkövirta olisi levinnyt ympäri kehoani ja kaikki tuntohermot olisivat nousseet ihoni pinnalle. Nyt hän siveli sääriäni molemmin käsin ja nosti jalkani ammeen reunoille. Istuin siinä ammoisen avonaisena, häpy sykkien ja turvoksissa, vaikka minua ei oltu kosketeltu kuin polviin ja nilkkoihin. Rintani olivat juuri ja juuri veden pinnan yläpuolella, niin että Tea saattoi nähdä nännien kovettuneina odottavan osaansa. Suljin silmäni ja jäin odottamaan Suurta Nautintoa. Äkkiä tunsin kuinka lämmin kieli lipoi pitkin vedoin pohkeeni sisäreunaa. Kädet liikkuivat jo hieman ylempänä, ne käväisivät jo lähellä nivustaipeita. Nielaisin ja kostutin huuliani. Tuntui, että jokainen sopukkani suorastaan huusi kosketusta. Tea nuoli nautinnollisen hitaasti varpaitani, enkä olisi ikinä voinut kuvitella miten kiihottavalta se voisikaan tuntua!

Veden pinta alkoi laskea nopeasti ja avattuani silmät näin kuinka Tea oli ottanut tulpan ammeesta. Sanaakaan sanomatta hän otti suihkun ja alkoi suihkuttaa meitä puhtaaksi vaahtoisesta kylpysaippuasta. Vesi suihkusi rinnoilleni ja vatsalleni kuin kiusoitellen - vieläkään ne eivät saaneet käden kosketusta. Sanaakaan sanomatta nousimme pois ammeesta. Käsivartemme hipaisivat toisiaan ja se ikäänkuin antoi luvan siirtyä eteenpäin. Tea otti kasvoni käsiensä väliin ja katsoi minua kiihkosta tummuneilla silmillään. Katsoin takaisin ja äkkiä oli selvää, että kaikki epävarmuus ja jännitys oli poissa - halusin kiihkeästi suudella tuota ihanaa naista. Ensimmäinen suudelma oli varovainen, vain kevyt huulten kosketus. Sitten Tea kosketti kielenkärjellä suupieltäni, antoi kielen varovasti tunnustella huulten yhtymäkohtaa. Tämän hän tiesi: olin kertonut että sellainen kosketus kielellä saisi minut aivan sekaisin... Vastasin samalla tavalla, maistoin hänen pehmeitä huuliaan ja koskettelin kielenkärjellä hänen suupieliään. Kielemme kohtasivat ja alkoivat liukkaan leikin, joka sai alapääni vuotamaan mehujaan. Nyt olimme toistemme sylissä ja rinnat koskettivat toisiaan. Voi taivas sitä tunnetta! Vedestä vieläkin kosteat nännit vastakkain, vatsat samoin ja kiihkeä suudelma kaiken lisäksi - olin lähellä ensimmäistä orkkua. Pimpsani sykki osaansa vaatien, reisille valui kiimalientä ja nännini olivat räjähtämäisillään! Tea pyöritti etusormea nännini ympärillä ja suuteli minua edelleen lempeän tunnustelevasti. Omat käteni olivat unohtuneet Tean pakaroiden päälle, mutta nyt annoin niille luvan lähteä liikkeelle. Voi miten pehmeä ja sileä onkaan naisen vartalo! Ei karkeita tummia karvoja - vain vaaleaa silkkiä jota voisi sivellä loputtomiin.

Tea vetäytyi minusta hieman erilleen, niin että sai molemmat kätensä rinnoilleni ja alkoi varovasti kielen kärjellä nuoleskella minua kaulasta. Värisin kuin horkassa ja otin vastaan mitä annettiin. Tean kieli tuntui kuumalta ja ah - niin liukkaalta. Sormet taiteilivat nännien ympärillä niin, että alapääni alkoi jo nytkähdellä kuin odottaen kiivaasti kosketusta. Hengitykseni oli jo lähinnä huohotusta ja pidin silmiä kiinni. Näky olisi ollut liikaa - ihana nainen hyväilemässä rintojani, vatsamme pehmeät kaaret vastakkain ja kuuma liukas kieli lähestyi nännejäni. Olin kuin lamaantunut - odotin vain sitä hetkeä, jolloin Tea ottaisi nännin suuhunsa. Ei hankaavaa, pistelevää parransänkeä, ei karheita miehen käsiä... Nyt! Tea pyöritti kieltään nipukan ympäri ja toista nänniä hän käsitteli sormin jo vähän kovemmin. Ensimmäinen huippuni oli jo lähellä, olin aivan järjettömän kiihottunut. Pehmeä suu otti nännin kokonaan sisäänsä, kieli teki vielä omia kiemuroitaan samalla ja minä oli valmis! Tea alkoi nuolla rintojani vuorotellen, samalla käsillä hypistellen, välillä kunnolla huulilla imien. Orgasmi tuli kuin lämmin hyökyaalto, vei ja toi minua miten tahtoi. Pimpsani sykki ja kouristeli, nännit olivat räjähtämäisillään ja vartaloni teki tahattomia liikkeitä. Sanoisin sen olleen kokovartalo-orgasmi, ei enempää eikä vähempää.

Seisoimme siinä kylpyhuoneen lattialla sylikkäin, sanaakaan sanomatta, Tea hiuksiani silitellen. Tea nosti sormillaan leukaani ja katsoi minua lempeän kysyvästi silmiin. Sain suupieleni nostettua pieneen hymyyn ja kuiskasin hiljaa: "kiitos!" Tea suuteli minua hellästi ja pitkään ja kun irrottauduimme, hän vastasi: "Tällainen oli uutta minullekin."

Tällainen oli ensi kosketukseni Naiseen - tarina jatkuu...

1

8363

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nimimerkki

      we want more, we want more!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4709
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2279
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1804
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1526
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1471
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1031
    Aihe