Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kotkalaiset

kusettaa ja vedättää

naapureitaan kuntaliitosasiassa. Pohjois-Kymenlaakson kunnat taas ovat huomanneet samoja piirteitä kotkalaisissa sairaanhoitopiirin ja ammattikorkeakoulun hallinnossa. Kun kotkalaisten johdettavaksi annetaan vielä Kymenlaakson erityishuoltopiiri, on kotkalaisilla vielä nykyistä enemmän keinoja hallita koko Kymenlaaksoa.

6

693

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • panevatkin

      paremmin..

      • on jämpti

        ku stefa hoitaa


      • Hartikainen
        on jämpti kirjoitti:

        ku stefa hoitaa

        on muuten kotoisin Kotkasta. No siellähän vaikuttaa tänäkin päivänä Heikki von.


    • vauhtia ottaa syöksyyn

      ei ole kouvolalaisten kannalta hyvä juttu kotkan shp,sen verran voinen sanoa sen toiminnasta että,vaikka pyytää kirjallisena omia papereitaan niin ei vielä 4kk aikana osaa johtava ylilääkäri ilmoitella mitään,ja toisaalta shp:hallituksesa istunee kotkan sosiaalipuolen virkahenkilöitä.ja toisaalta kotkassa saa työ paikan näinkin vaikka ei ihan laillisesti niin tehdään huolimatta niin.



      Virkakähmintä huono alku uudelle henkilöstöpolitiikalle
      20.2. 04:00

      Kotkan kaupungilla on ollut uusi organisaatio tämän vuoden alusta. Oleellista on, että henkilöstö kokee tehdyt uudistukset oikeudenmukaisiksi ja työmotivaatiota lisääviksi. Näihin tavoitteisiin istuu huonosti kaupungin henkilöstöpäällikön virkaan liittyvä häikäilemätön nimityspolitiikka.

      Kun Heikki J. Oksanen valittiin vt. henkilöstöpäälliköksi, meille luottamushenkilöille vakuuteltiin, että virka tulee alkuvuodesta auki aivan normaalilla tavalla. Kaupunginjohtaja Lindelöf kuitenkin esittää, että virka täytettäisiin sitä auki julistamatta ja koska Heikki Oksanen ei alkuunkaan täytä viran perinteisiä pätevyysvaatimuksia, niitä muutettaisiin. Kaiken kruununa on, että Lindelöf esittää selvää palkankorotusta siihen palkkaan nähden, jota virassa aikaisemmin ollut naispuolinen pätevä viranhaltija sai. Moni yliopiston penkkiä kuluttanut kaupungintalon virkamies huomaa opiskelun olleen ajanhukkaa. Hyödyllisempää olisi ollut hakeutua kaupunginjohtajan erityissuojelukseen.

      Esimerkin näyttämisen tärkeyttä pidetään yhtenä johtajuuden perusasioista oli kysymyksessä sitten yritys tai yhteisö. Ollakseen kuntalaisten ja luottamushenkilöiden arvostama kaupunginjohtaja, pitää osata asettua puoluepolitiikan yläpuolelle ja erityisen tärkeää on, että omilta kavereiltaan vaatii vähintään saman kuin muilta. Mikään ei laske kuntalaisten arvostusta ja kunnan työntekijöiden luottamusta pahemmin kuin se, että virkakoneistolle asetetaan tiukkojakin vaatimuksia, mutta itse ei niitä noudateta.

    • näitähän siel on
      • vievät

        koko käden, kun niille ojentaa pikkusormen. Jäljet pelottavat sekä Etelä- että Pohjois-Kymenlaaksossa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2307
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1447
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1419
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      64
      1226
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe