Aihe

Kadonnut

Neontetra

Voi, himputti. Akvaariossamme on 1 miekkapyrstö (naaras), 2 nuoli-imumonnia, 2 täplämonnista sekä 11 neontetraa, joista 1 neontetra on kadonnut.
Eilen osittaisen vedenvaihdon yhteydessä ei ilmennyt mitään outoa. Minne lie kala kadonnut ?

7

384

  Vastaukset

  • Meiltä on kadonnu muutama kerritetra, 2 sitruunatetraa ja yks LEHTIKALA!!! Enpä oo kauheesti päätäni vaivannu asialla, tetrat on varmaan päätyny lehtikalojen ruokalistalle, ja lehtikala on ehkä kuollut omia aikojaan ja maatunut jonkin kasvin juurelle kenenkään huomaamatta. Akvaariossamme oli tuolloin aika paljon kasveja, joten vedenvaihdon yhteydessäkään ei pysty joka sopukkaa tutkimaan...

   • ...kalat voivat jäädä suodattimen sisään jumiin..Meidän luokan akvaariossa kaikki pienet lehtikset jäivät suodattimen väliin tai sisään..


   • Juuh ja mulla katos kardinaalitetra, mutta katoamisen huomasin vasta ulkosuodatinta putsatessani, oli hypännyt lattialle suodattimen taa ja kuivunut.. värit oli säilynyt aika hyvin thou..

    Hyppää kardinaalitetrakin 5 cm.. näköjään..


   • totoro kirjoitti:

    ...kalat voivat jäädä suodattimen sisään jumiin..Meidän luokan akvaariossa kaikki pienet lehtikset jäivät suodattimen väliin tai sisään..

    ...lehtis onnistuu ujuttamaan itsensä suodattimen sisään? Aikamoinen akrobaatti... :-D


  • Kala on luultavasti kuollut ja muut ovat sen raadon kalunneet.

   Altaassasi on muuten sekaisin kovan ja pehmeän veden kaloja ja täplämonniset ja nuolimonnit (ei nuoli-imumonni) vailla kunnollista parvea eli kaikki eivät voi hyvin, siitä mahdollinen seuraus ovat kuolemantapaukset.

  • Sattuukohan taloudesta löytymään niitä nelijalkaisia ystäviämme? Kissoille ja koirille maittaa varsin hyvin akvaariosta ulos pompanneet eväkkäät. Lisää hyviä katoamistemppupaikkoja ovat suodattimen tausta, imukupin alla (marmoriravun poikanen oli jollain ilveellä päässyt sinne), akvaarion takana, pistorasiassa, maton alla, villamaton sisällä, jalustahyllyn sokkelissa, jalkalistan päällä, patterin takana, akvaarion somisteiden alla, suodattimen sisällä, loisteputken päällä tai sitten tavallisimmen akvaariotovereidensa mahassa.

  • ...miten voi kadota niin iso ja värillinen kala ku miekkapyrstö??

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   11822
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   74
   7882