XP:n käyttäjä valikossa ilmoitetaan aina käyttäjän kohdalla jos on tullut sähköpostia.
Miten tämän saa pois ettei se enää ilmoittaisi?
Miten tämän saa pois ettei se enää ilmoittaisi?
Turvaa tilisi vahvistamalla puhelinnumerosi. Voit silloin palauttaa unohtuneen salasanan tekstiviestillä.
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 1
Vanhimmat
TweakUI ohjelma. Sieltä logon- unread mail, saat pantua miten haluat.