A 10 all in????

amatööri vai!?

hei pelailin tuossa yhtä 10€ buy in turnausta! melkeen 2 tuntia kerkesin pelailla kun tulee tämmönen tilanne että käteen tulee JJ taskupari olen ekana vuorossa korotan 10x iso blind ja heti seuraava laittaa all in suunilleen saman verran chippejä kun minulla mutta vähä enemmän ja sen jälkeen on 8 ihmistä puhumatta! kaikki foldaavat ja kun oltiin jo tässä vaiheessa turnausta niin kuvittelin heti että jaha tasku JJ onlyöty, mutta pakko maksaa. ja sitte huomasin että teinki oikean maksun kun vastassa on A hertta ja 10 pata.

no floppilla voitto oli jo lähes varma J hertta 4 Hertta ja 6pata!

river K hertta no sitte rupeaa jo näyttämään pahalta ja arvaattekin mikä maa oli viimenen kortti!

no river oli 8 hertta ja sinne meni 2 tunnin työ hukkaan!

pitäisikö aikasesta positionista aina foldata JJ vai mikä siinä on kun aina kun maksaa aikasesta positiosta jollain hyvällä tasku parilla niin aina häviää mutta jos esim dealerin paikasta menee all in nii sillon melkeen aina oon voittanu tai kaikki foldannu!

ja eikös tuo A10 all in ole aika amatöörin merkki varsinki jos aikasesta positionista menee all in!

vittu että vitutti! runner runner väri!

THIS is FUCKING POKER

3

371

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näin meillä

      Normaali pf lyönti turnauksissakin on se 4xbb eikä 10xbb toki sitä vähän pitää muuttaa pöydän mukaan mutta stanu tuo. Jos lyöt etupositiosta 10xbb niin normaalisti täysjärkisiä vastaan A)voitat blindit B)Jos joku maksaa tuon sillä on suuremmat pohjat tai AK eli sitoutat itsesi liiaksi pottiin. Lisäksi jos arvata pitää lyöt enemmän isoilla käsillä kun sekalaisilla eli enemmän pelanneet huomioivat poikkeavat korotus tavat. Eli sun pitäisi lyödä yhtä paljon aina pf riippumatta kädestäsi.

      Eli JJ peluu edestä tottakai PF lyönti ->joku lyö vastaan jos sulla esim tracker käytössä niin pitäisi katsoa kuinka usein kaveri lyö pf siitä saa haarukkaa millä se voisi tehdä re raisen pf. Jos vastassa on tiukahko pf lyöjä niin sen joutuisi melkein laittamaan JJ-AA pareille AK siis jos tiukahko lyö päälle niin voisi harkita tiputusta jos taas multiagre hömpällä lyöjä niin allariin mukaan tottakai.

      Vaikea sanoa mitä A10 kaveri mietti vai miettikö mitään. Pitäisi tietää sinun oma pf korotus määräsi miten helpolla saatat foldata tuommoisen ja kuinka suurella scaalalla pelaat. Lisäksi turnauksen tilanne tarkemmin eli ollaanko lähellä bubblea paljonko porukkaa jäljellä jne. Mutta siis joo A10 llä ei yleensä hyökkäillä mutta toki turnaus joskus vaatii vähän erillaisempia muuveja todennäköisesti se oletti että foldaat sen lyöntiin.

      Mutta turha noista on v...tua noita sattuu.

    • riskialtista pelaamista

      Oli aika surkeaa tuuria. Silti kannattaa varoa JJ:tä. Se on hyvin "keskinkertainen" käsi varsinkin alkupositiosta pelattuna. Usein jos korotat loppupositiosta ja joku vetää all-in niin siellä on ässät eli suosittelesin pelaamaan JJ:n paljon varovaisemmin mitä pelasit. En yhtään ihmettele vaikka jollakin olisi ollut esim. KK-AA

    • pro amateur...

      No itelläni on turnauksissa sortua samanlailla tollasiin että jos kauan venailee ja ei kortti käy, nii sitte ku sattuu joku A T - AQ - AK offarit edes käteen nii merkit menee keskelle..

      Ja tollanen 10x BB korotus on houkutteleva. Pikkusen liian iso olemaan monsterit ja liian pieni siihen että olis muu kunnon käsi.

      All in jos olisit lyöny nii todennäkösesti AT olis kippannut.

      Tosin luulen että se AT oli jo päättäny korttinsa nahtyä että nyt on paikka tuplata!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2360
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1914
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1757
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1756
    7. 124
      1722
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe