Huoltajuusriita

Pakko luovuttaa

Käräjä- ja hovioikeudenpäätös jättää kaikki lapset äidin osoitteeseen antaa äidille kaikki työkalut ja avaimet kiusantekoon lasten nimissä. Tätä on jatkunut erosta asti. Se mitä muille esitetään on aivan jotain muuta kuin mitä todellisuus on. Tekstiviestit ja puhelut minun ja lasten äidin välillä näyttää niin selvästi mistä tässä on kysymys. Niitä, kaikkein selvinpiä todisteita ei kuitenkaan oikeudessa tarkastella?

Käräjäoikeuden päätös ja perheneuvolan tekemä selvitys. Kumpikin vanhempi kertoi erilaisen version mitä lapset haluaa kun lasten äiti laittoi asianajajan asialle syksyllä 2005. Se mitä minä sanoin oli lähes vastaava perheneuvolan selvityksen kanssa. Selvitys ei ollut lähelläkään sitä mitä lasten äiti silloin väitti. Lasten äiti ei ole saanut mitään rangaistusta siitä että hän häikäilemättömällä tavalla yritti käyttää edukseen minulla juuri ollutta työuupumusta ja minun asuntotilannetta sillä hetkellä. Lasten äiti ei pitänyt meidän keskinäistä sopimusta minkä teimme eron yhteydessä.

Mitä olisikaan jos olisimme tehneet niinkuin erotessamme sovimme ja eläisimme ilman riitaa?

Lasten äidin häikäilemätön käytös minua kohtaan, lasten manipulointi, lasten ja minun syyllistäminen. Nyt mietin mitä seuraavaksi? Minä en pysty rakentamaan täällä mitään, en suhteita, en uraa, en mitään tällaisissa olosuhteissa. Tässä on vaihtoehdot vähissä, oikeasti. Muutto toiselle paikkakunnalle paljon kauemmaksi täältä on ainut vaihtoehto. Lasten äiti on lasten äiti teki hän mitä tahansa. Hän saa tehdä ihan mitä vain, etenkin valehdella, myös oikeudelle.

Mitä minun elämäni on?

Vastaus:

http://www.nettipsykologi.com/artikkelit/eroisat.html

Minun elämäni on ollut täysin kohdan C mukaista.

Oikeasti itseni takia minun täytyy lopettaa tämä ja luovuttaa, muuttaa pois. Luopua siitä mikä on tärkein asia elämässäni, lapseni. Miettikää itse mitä teillä liikkuisi päässänne jos olisitte minun tilanteessani. Tämä on niin sairasta. Lasten etu? Missä on se lasten etu?

Minun elämäni on jo pilattu, mutta vastaisuuden varalle.

Jos lapset asuvat vuoroviikoin molempien vanhempien luona, on ainut ja oikea tapa asettaa vanhemmat tasavertaiseen asemaan ja jakaa lasten osoitteet molemmille vanhemmille. Siten ei anneta toiselle vanhemmalle sellaista vallan väärinkäyttömahdollisuutta minkä oikeuslaitos meidän tapauksessa lasten äidille antoi ja jota hän on käyttänyt jopa sairaalloisesti hyväkseen. Nykyinen oikeuslaitos ei tajua mitä kaikkea edellä mainitulla ratkaisulla voidaan estää vaan puoltaa ratkaisuja, jotka antavat mahdollisuudet kiusantekoon.

2

2849

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Erittäinkatkera

   Tämä voi käydä myös äidille. Meillä sama tilanne, mutta toisin päin.

  • Anonyymi

   Minulla on aivan se kohdan Q mukaan mennyt

  Ketjusta on poistettu 23 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Olet liian komea!

   Ei tuollaisia uskalla lähestyä 🤔
   Ikävä
   142
   1851
  2. Mitä haluaisit ?

   Mitä tahtoisit sanoa hänelle, muttet uskalla ?
   Ikävä
   96
   1613
  3. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

   Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   104
   1349
  4. Haha, nyt vähän naurattaa:)

   Kun täällä on kovasti ollut aloituksia niistä M syömistä, niin nyt on M ja Mimmin stooreissa hirveä valkopyykkipäivä terveellisestä ruoasta.. 😂 Miksi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   1286
  5. Mitä kaipaat.......

   Mitä kaipaat hänessä eniten ? ♥️
   Ikävä
   59
   1278
  6. luomua olla pitää

   sitä sinä olet :) ei "tahroja" ihossa ei turhaa meikkiä eikä feikkiä. just siitä tykkään, olet se kaunis oma itsesi :) äläkä nyt sano että et ole kaun
   Ikävä
   127
   1151
  7. Parasta mitä hän ....

   Mikä on parasta mitä ikävöimäsi henkilö on sanonut sinulle?
   Ikävä
   38
   917
  8. Sofian dj-deitti

   No nyt on päässy hyvään seuraan, joko päästään romanssin makuun? :)
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   906
  9. Martina neljäs sija

   Eiköhän kaikki onnitella upeasta suorituksesta ,omassa sarjassa neljäs sija 💯hienoa Martina 🇫🇮👌💯
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   903
  10. Tuleeko mielipiteestä rikos?

   Sananvapaus kyseenalaistetaan? Tuleeko sodan toisen osapuolen puolustusmielipide rikolliseksi toiminnaksi? Tai vastaavasti sodan osapuolen tekojen syy
   Maailman menoa
   465
   891
  Aihe