Oikeesti!!!???

olisi pitänyt uskoa

Olen juuri vuoden asunut täällä varsin nice suomessa..en uskonut juttuja joita aikoinaan kuulin rannikon ihmisistä..olis kai pitäny!!Miten täällä oikein KOHDELLAAN muualta muuttaneita!!??Pidetään niinkuin ei mistään mitään tajuttaisi!!Mikä ihme teitä vaivaa??
Ajattelin aina kuullessani kaikenlaista kertomaa,että kyllä kait se on ihmisestäkin kiinni miten saa luotua uusia ystävyyssuhteita..no olen itse erittäin ulospäinsuuntautunut,positiivinen ja aina iloinen..siitäkö se sitten johtuu??Siitä etten itse kulje naama väärinpäin?Kertokaa nyt hyvät ihmiset miten teihin voi luoda ystävyyssuhteita??????

3

602

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RunkkuKunkku

      niin voidaan ehkä keskustella asiasta mutta sinä olet varmaan yhtä köyhä kun kaikki muutkin luuserit..hehe :)

    • Järkevä kansalainen

      Tästä lähtien voit olla varma että joku ajattelee samalla lailla!! Ja se ihme että asun vielä varsinais-Suomessa. Tosin tänne en koskaan ole tuntenut kuuluvani, vaikka sukujuurenin on pitkälläkin taaksepäin täällä.

      Se pitää sanoa että ei vittumaisempia ihmisiä maa päällän voi kantaa, kuin varsinaissuomalaiset ja etenkin juuri lounais-Suomi on.
      Tuttuni rekkakuski ajoi lannotteita pitkin Suomea. Kertoi että missä tahansa muulla oltiin ikkunassa vahtimassa, milloin naapurille tulee se kuorma, niin mennään auttamaan.
      Täällä suunnalla vaikka menisi naapureilta pyytämään apua, niin kaikilla on selkä kipeä.
      Toinen esimerkki. Itse olen ollut reissuilla aikanaa tuolla Nummi-Pusulan laidoilla, Salkola-Liesjärvi alueella. Kylätoimikunta oli siellä jo täydessä vauhdissa, kun täällä mettäläiset vasta ihmetteli, että mikä kunnianluokkausyritys se sellainen kyläyhdistyskin on. Siellä oli latotansseja, porukat soitti ilmaiseksi, jopa järjestyksenvalvojat maksoivat pääsymaksun. Ajateltiin yhteistä hyvää. Ja sitä siitä tulikin, hankittiin esim. laitoskahvinkeitin, astiasto ym, jota sitten nämä saivat veloituksetta lainata perhejuhliinsa ym.
      Olin sen jälkeen seuraamassa täkäläisten kyläyhdistysten perustamista. Jokaisen kommentti oli " joo joo, ilman muuta, kun hinnasta vaan sovitaan" Siinä sen täkäläisen jääräpäisyyden, omahyväisyyden, sisäsiittoisuuden ym ym näkee.
      Ja täällä ei edelleekään kunnolla pyöri monikaan kyläyhdistys, mutta muualla ollan edetty vaikka minne, on omat kotisivut ym.
      Näitä esimerkkejä voisin luetella vaikka kuinka.

      Sinun kanssasi olisi kivaa vaihtaa ajatuksia enemmänkin.
      Mailia saa laittaa [email protected] Sillä ei ole mitään tekemistä itseni kanssa, saat kaikki viralliset tiedot sitte mailissa.

    • saaristoon -

      Täällä ei ole ongelmia, mutta rannikolla kylläkin. Kuvaisin heitä sanalla teeskentelijät. Hyvää pataa ollaan, teeskennellään ystävää. Takana päin puhutaan minkä keretään, ja tosi paikassa ei saa minkäänlaista vastakaikua.

      Onneksi käyn mantereella vain kääntymässä. Asiat hoidan nykyisin mieluummin Helsingissä kuin Turussa juuri tästä syystä. Miehen sukulaisiin olen kauhhian tervetullut kun mies on mukana, halaillaan niin ja ihmetellään, että kui sää nii harvoin käyt. Ilman miestäni en kuitenkaan ole tervetullut, enkä voisi vähempää heitä kiinnostaa. Miehen sisarusten varsinnaissuomalaiset siipat sen sijaan ovat täydellisiä.

      Ihan sama, pääseehän siitä autolla ohi, ei ole pakko pysähtyä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5035
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe