Paljon Venus doom on myynyt?

kalsarikänni p..

Paljon Venus doom on myynyt maailmanlaajuisesti?

Oismuutenkin kiva jos jollain ois HIMin myyntiluvut levy levyltä tiedossa.

Kiitos jo etukäteen.

4

507

Vastaukset

 • jos venus doomia ei lasketa niin himin levyjä on myyty kaikkiaan maailmanlaajuisesti 4.1 miljoonaa kpl. tosta razorblade romancea on myyty yli miljoona ja dark light yli 900.000 kpl. jenkeissä kaupat tilas venus doomia 250.000 kpl millä se ponkas 12. sijalle. levy kuitenkin alko tippua aika äkkiä joten ei ole varmaa myytiinkö noita kaikkea. amerikassa levykaupat voi lähettää levyt takas jos niitä ei osteta.

  • Wikipedian mukaan yli miljoona kappaletta.


  • Usassa Nielsen soundscan laskee todellisen myynnin eikä tilauksia ja Billboardin lista tehdään tältä pohjalta.Eli siellä ei listoille ponkaista pelkillä ennakkotilauksilla. Eräästä tilastosta näin Venus Doomin ilmestymisvuoden myynniksi maailmanlaajuisesti reilusti yli 400 000. Saman tilaston mukaan Nightwishin Dark Passion Play oli myynyt yli 750 000 sinä vuonna joten luvut kyllä näyttävät uskottavilta.


  • Jorky kirjoitti:

   Usassa Nielsen soundscan laskee todellisen myynnin eikä tilauksia ja Billboardin lista tehdään tältä pohjalta.Eli siellä ei listoille ponkaista pelkillä ennakkotilauksilla. Eräästä tilastosta näin Venus Doomin ilmestymisvuoden myynniksi maailmanlaajuisesti reilusti yli 400 000. Saman tilaston mukaan Nightwishin Dark Passion Play oli myynyt yli 750 000 sinä vuonna joten luvut kyllä näyttävät uskottavilta.

   Älkää sokeasti uskoko Wikipedian myyntilukuja. Näyttävät yleensä olevan fanien itse keksimiä yrittäessään pönkittää suosikkinsa mainetta. Ei niitä myyntilukuja oikeasti mistään saa, ovat jostain syystä liikesalaisuuksia. Jotain voi päätellä listasijoista , kulta- ja platinalevyistä ym.. Joulukuussa maailman levymyynnin kärkeen vaaditaan useimmiten yli miljoonan kappaleen viikkomyynti , hiljaisena kesäkuukautena tai tammikuussa reipas 100 000 saattaa riittää joten listasijatkaan eivät ole vertailukelpoisia


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  174
  3441
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1013