Turnaukset vs Käteispelit

miettikääpä

Turnauksissa kannattaa pelata ennemmin kuin käteispöydissä.
Saat pelata turnauksissa päivästä toiseen häviämättä paljoakaan. Käteispöydässä sama raha saattaa mennä minuutissa. Ja se menee.
Kun joskus voitat turnauksen, saat paljon rahaa kerralla. Rahasijoille on aika helppoa päästä turnauksissa missä palkintosijoja on paljon ja pelaajia paljon. Ellei ole ihan huono tuuri. Mutta voit kokeilla moneen moneen kertaan.

Täällä hehkutetaan käteispelipöytiä, jotka muka ovat voitollisia pitkällä tähtäimellä. Pelisaitit ainakin tienaavat niistä enemmän, koska bonuspisteitäkin niistä saa rutkasti enemmän.

15

1581

  Vastaukset

  • viikonloppuisin läheisessä kapakassa sulkemisajan jälkeen kunnon peliä rahat pöydässä eikä monitorin kyttäämistä.
   On siinä oma fiilis kun pääset 500 euroa kahmaisemaan pöydästä;)

   • TEIDÄT ON PIDÄTETTY LAITTOMASTA UHKAPELISTÄ! KAIKKEA MITÄ SANOTTE VOIDAAN KÄYTTÄÄ TEITÄ VASTAAN!!!


   • KONSTAAPELI!!! kirjoitti:

    TEIDÄT ON PIDÄTETTY LAITTOMASTA UHKAPELISTÄ! KAIKKEA MITÄ SANOTTE VOIDAAN KÄYTTÄÄ TEITÄ VASTAAN!!!

    samaan selliin ja anna korttipakka ajankuluksi.


  • Lisäisin vielä, kun pelaan pafilla jossa ei ole rakebackia niin siellä vasta korostuu turnauksien ja käteispelien ero; käteispeleihin uppoa tuhottomasti enemmän rakea kuin turnauksiin.

  • Käteispeleihin upotin tälläkin viikolla 400e ja nollille jäin lupaavan alun jälkeen.

   Turnajaisia pelasin 5, sisäänostot yhteensä 45e ja rahasijoilla kahdessa, 310e.

   Vituttaa noi käteispelit. Pelaan yleensä 1/2 no limit pöytiä. Päivisin supertiukkaa, voitat korkeintaan vähän suurilla riskeillä, öisin taas näkee superaggressiivista roiskimista joka täydessä pöydässä on maanpäällinen helvetti.

   Nopanheitto ei kiinnosta.

   • käteispeleissä


   • Voitin turnauksessa 601$ ja kerrankin saldo näytti hyvää. Sitten saitti lupas 50% talletusbonuksen, luovutusehtona 7xbonussumma. No noin hyvän tarjouksen päätin käyttää sitten ja tein aika ison talletuksen ja ajattelin saada kerättyä pisteet saadakseni bonuksen. Pelasin käteispöydissä ja ensin olin voitolla, sitten tappioputki taas alkoi ja parissa päivässä olen sitten hävinnyt niin talletukseni kuin jo melkein turnausvoittonikin. Bonuskin jää saamatta kun ei niitä pisteitä saa enää kerättyä. Ne vetää siellä ohi 22:llakin KK:ta vastaan. Ja isommalla täyskädellä kuin mulla on.
    Että ottaa päähän!


   • oon reilusti plussalla kirjoitti:

    käteispeleissä

    oon ollut. Ja sese vasta onkin pahinta. Kun välillä voittaa, niin se innostaa pelaamaan lisää ja sitten häviää paljon.


  • että turnaukset sopivat myös hyvin peliriippuvaisille. Saa läiskiä vaikka kokoajan häviämättä paljon isonrahankiiltosilmissä.

   Käteispelit alas.

  • Jossain mielessä yhdyn mielipiteeseesi, mutta toisaalta voitin käteispöydässä KK.lla kun sain floppiin K.n, kaverilla oli 77 ja voitin sen potin. Turnauksessa taas hävisi kun löin AQ.lla ja kaveri maksoi JJ.llä ja en saanut apuja, joten hävisin, niin että se turnaus ei tuonut mitään voittoa, kyllä harmitti. Sitten menin käteispöytään ja maksoin 88.lla korotuksen preflop ja floppasin setin, kaveri löi ja maksoin vaan kun pelkäsin isompaa settiä, no voitin sen käden. Sitten pelasin yhden sittarin, mutta oli huonot tuurit ja taas ilman rahaa, mulla oli 33 ja kaveri veti ohi mun all innistä AK.lla, silloin ajattelin että rigged homma. Sitten käteispeliin takaisin ja sain kutosparin jolla käslki, kaveri tuuppas all inn ja epäili bluffia joten maksoin, no oli sillä flopattu sett KKK, joten olin vähän jäljessä, mutta siinä kyllä otti pannuun, kerrankin kun sai parin ja sain mielestäni hyvät readit ettei kaverilla ole mitää niin törmäänkin kurko settiin. Kokeilin sitten taas turnausta ja olisko ollut kymmenes käsi kun ulkona, hirvee ohi veto, painoin 55.llä kilkut keskelle pre flop ja nuija makso AK.lla ja A tietysti floppiin, kyllä vitutti, meni kone kiinni saman tien. En ole varma kumpi on parempi turnaus vai käteispeli, mutta mä ainakin kokeilen molempia jos voittais jommasta kummasta. Mut hyvä oli toi tieto mitä sä kerroit noista turnaus ja käteispeleistä, täytyy miettiä sitä. Onnea peleihin !

   • "painoin 55.llä kilkut keskelle pre flop ja nuija makso AK.lla ja A tietysti floppiin"
    mietihän uudestaan kumpi oli nuija


   • ... kirjoitti:

    "painoin 55.llä kilkut keskelle pre flop ja nuija makso AK.lla ja A tietysti floppiin"
    mietihän uudestaan kumpi oli nuija

    kunnon läppää


   • Nuija maksoi AK all in sun 55 vastaan, Kukahan se nuija tuossa oli, AK on vetokäsi mutta paras sellainen 55 on hivenen ennen floppia niskan päällä, mutta kyllä jokainen pelimies AK lla maksaa ja jopa menee all in. Tuota nyt ei mitenkään voi sanoa nuijan ohivedoksi. Siinä tapauksessa jo tyyppi olisi maksannu esim. 42-57 jne. sitten voisi puhua nuijan hirveestä ohivedosta.


   • ohiveto? kirjoitti:

    Nuija maksoi AK all in sun 55 vastaan, Kukahan se nuija tuossa oli, AK on vetokäsi mutta paras sellainen 55 on hivenen ennen floppia niskan päällä, mutta kyllä jokainen pelimies AK lla maksaa ja jopa menee all in. Tuota nyt ei mitenkään voi sanoa nuijan ohivedoksi. Siinä tapauksessa jo tyyppi olisi maksannu esim. 42-57 jne. sitten voisi puhua nuijan hirveestä ohivedosta.

    Nuija Ak:lla ohi 55:stä.. Legendaarinen heitto. Uskomattomia noi pokerinuijat kun makselee jollain käsittämättömillä AK vetokäsillä.


   • ei voi muuta sanoa kirjoitti:

    Nuija Ak:lla ohi 55:stä.. Legendaarinen heitto. Uskomattomia noi pokerinuijat kun makselee jollain käsittämättömillä AK vetokäsillä.

    Tuollaisen 55kg:n pihvinpaistajan kinkkuja pitäisi jokaisen AK omistajien kunnioittaa sen verran ettei maksele kinkkuja AK roskalla toivoen vaan olematonta nuijamaista ohivetoa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   190
   4790