Haloo neitsyet!

skorpioni nainen

Nyt tarttis apua. Tilanne on tämä:tutustuin vähän alle vuosi sitte neitsyt mieheen,juttu alko oikeestaan heti,kiinnostusta löyty todella paljon tätä miestä kohtaan ja löytyy vieläkin. Juttua ei kestäny ku sen kolme viikkoo,loppui kuin seinään,yhtenä päivänä oli vain kaverillisia viestejä ja sen jälkeen ei enää kuulunu mitää enkä itsekään mitään uskaltanu lähettää. Hauskaa meillä on kyllä ollut kun olemme nähneet. Nyt tässä muutaman kuukauden aikana olen tehnyt aloitteen ja ottanut yhteyttä häneen,pari yötä olen nyt saanu viettää hänen kanssaan ja netissä puhutaan usein,melki joka päivä,mutta ongelma on se ettei mitään kiinnostusta näytä löytyvän muuta kuin kännissä ja itse olen saanut pitää yhteyttä etten kokonaan häntä menetä. Kyllä aina aamuisin on löytyny mielenkiintoo kun yötä olen ollut mut sitten kun ei enää ollakaan kaksin niin ihan kuin mitään ei olisi tapahtunut. Miten saan tämän miehen itselleni? En vaan pysty unohtaan ja antaa hänen olla. Ei kyllä ikinä ole ollut näin iso riippuvuus miehestä. Tiedän että jos en itse pidä yhteyttä niin ei pidä hänkään,sen tiedän ja sen takia roikunkin. Jousimiehen kanssa seurusteli kolme vuotta ja sen ku tietäis mikä siinä naisessa oli semmosta mikä sai neitsyt miehen. Normaali neitsyt mies? Kiitos jo etu käteen jos saisin jotain todella hyviä neuvoja ja muitten kokemuksia.

9

1590

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Real Virgo

      ..älä ripustaudu mieheen liikaa. Siis pidä yhteyttä, mut sopivasti. Kun mies huomaa,ettet olekaan niin tiiviisti yhteydessä niin se alkaa vähän ihmetellä moista käyttäytymistä. Tää on iha todettu juttu,voin vakuuttaa. Huomioi myös pukeutumistasi, pidä paikat siisitinä ja asiat kunnossa, niin kaikki hoituu. Ennen kaikkea, ole oma itsesi, sillä me Neitsyet kyllä huomataan, jos joku esittää jotain muuta kuin mitä on..

      • Skorpioni nainen

        Sitä olen ajatellut että pitäisin vähemmän yhteyttä vaikka se vaikeeta tulee oleen. Ahdistuuko neitsyet helposti? Hän on jotenkin niin pidättyväinen ja jotenkin niin asiallinen,neitsyen luonnehoroskooppi pitää kyllä hänessä aika paljon paikkansa. Jotenkin emme pysty edes näkemään selvin päin silleen et käytäis kahvilla tai semmosta mitä yleensä kavereitten kaa tehdään. Ja hänestä se on kiinni. Pelkään että joku muu vie hänet.. Voi myös olla ettei hän halua vaan seurustella tai jotai,ei saa selvää. Vaikka välillä ei ole kauheen reilu ollut niin en pysty vaan päästään irti.


      • hyvä neuvo
        Skorpioni nainen kirjoitti:

        Sitä olen ajatellut että pitäisin vähemmän yhteyttä vaikka se vaikeeta tulee oleen. Ahdistuuko neitsyet helposti? Hän on jotenkin niin pidättyväinen ja jotenkin niin asiallinen,neitsyen luonnehoroskooppi pitää kyllä hänessä aika paljon paikkansa. Jotenkin emme pysty edes näkemään selvin päin silleen et käytäis kahvilla tai semmosta mitä yleensä kavereitten kaa tehdään. Ja hänestä se on kiinni. Pelkään että joku muu vie hänet.. Voi myös olla ettei hän halua vaan seurustella tai jotai,ei saa selvää. Vaikka välillä ei ole kauheen reilu ollut niin en pysty vaan päästään irti.

        Älä tuuppaa seuraasi enää sille miehelle,vai oletko sä epätoivonen??
        Olen itse neitsyt ja tunnen neitsyt miehiä luonteeltaan sen verran ja voin sanoa että ei ole eikä tule mitään vakavaa tuon kertomasi perusteella.
        Sinä raukka olet rakastunut ja mies vaan käyttää sua
        kun tarpeensa hälläkin.
        Unohda ja arvosta jo itseäsi enemmän.


    • aamupanoista

      Aamuseisokki ei ole kiinnostuksen merkki, vaan luonnollinen fysiologinen homma terveellä miehellä.

    • miten tämän

      nyt sanoisi. Tuntuu että tulkitset miestä nyt aikalailla horoskoopin perusteella. Voisiko asiaa hienovaraisesti ihan kysellä ja keskustella miehen kanssa suhteen laadusta ja tunteista?
      Ei siis vetää herneitä nenään ja ahdistaa miestä nurkkaan, mutta sillälailla nätisti?
      tuntuu jotenkin arvailujen varassa olevalta

    • jätä neitsytmies

      Neitsytmies riistää vapautesi.

      • räkyttäjä

        Lopeta helvetissä tuo sairaalloinen vaahtoaminen ja mene hoitoon!!!!


    • Neitsyt N vastailemassa

      Olen kuullut usein sanottavan, ettei Neitsyttä vaan voi unohtaa jos sen kerran tapaa mikä tietysti mukava kuulla olenhan itsekkin Neitsyt tosin Nainen :)Musta nyt vaan tuntuu, että tuossa on juuri miehinen juttu kyseessä eikä horoskoopilla ole väliä.Olen välillä itsekkin retkahtanut ihastumaan Neitsyt mieheen joku niissä vaan vetää mutta rukkaset sain tosin jätti kirjeellä mikä hyvä ettei vain kadonnut.Neitsymies on hauska.Muistelen vieläkin yhtä Neitsyt tuttavaa naurusuin joka on hänkin jo vaihtanut maisemaa vuosia sitten.Tuppaavat vaihtamaan aina välillä maisemaa ja aloittavat puhtaalta pöydältä.No tunnistan tuon itsessänikin.En kyllä ymmärrä miten Neitsyt ja Jousimies sopivat yhteen.Jouskari on aivan liian vahva Neitsyelle.Skorpionia taas oikein suositellaan Neitsyelle ;)Taidatte olla aika nuoria luulen joten sekin voi vaikuttaa tuohon.Nuoreen Neitsyt mieheen en kyllä ihan heti lähtis luottamaan ovat meinaan aika raakileita vielä pitkälle.Paranee vanhetessaan ovat sanoneet.Mutta miten saisit Neitsyesi reagoimaan itseesi niin on, että ostat hänelle jotain kivaa kuten alusvaatteita tms. ja kenties kokkaat ja tarjoilet sen vuoteeseen.Leikittele ja ole vaikeasti saatava ja anna itsestäsi pala palalta enemmän.Neitsyt sisimmissään arvostaa sitä suunnattomasti ja alkaa pikkuhiljaa rakastamaan sinua enemmän ja enemmän.Käytä mielikuvistusta ja Neitsyt on sinun ;)

    • neitsM

      Neitsyt on oikeastaan aika naiselllinen merkki myös miehenä ja silloin tietty naiselliset ominaisuudet tulevat myös miehessä esille sekä hyvässä ettäpahasa, Jos neitsyelle osoittaa huolenpitoa (ei palvelemista), niin neitsyt on varma tunteistasi. Joku voi luulla että se on narsismia, mutta ei se sitä ole. Neitsyt ei kestä epävarmuutta ja siksi analysoi kaiken. Kyse on siis luottamuksesta. Neitsyt myös palvelee mielellään ja tavallaan varmistaa sillä oman tarpeellisuutensa. Oikein tai väärin, mutta niin se on. Ja eikun kehiin!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      311
      2834
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2193
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      82
      1643
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      189
      1541
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1345
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1233
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1094
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      20
      1092
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1039
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      921
    Aihe