Jotain vaa´oista

kevättä ilmassa

Hyvää tekstiä......

Vaakanainen

Venuksen hallitseman vaakanaisen tunnistat reippaasta tyylikkyydestä ja mutkattomasta käytöksestä. Hän samalla lailla tervehenkinen ja terävä-älyinen kuin nuo Agatha Christien kirjojen näppärät maaalaiskaunottaret, jotka koiria ulkoiluttaessa sattuvat huomaamaan kylänraitilla milloin mitäkin tavallisuudesta poikkeavaa.

Vaakanainen on myös tuon klassinen jännityskirjallisuuden englantilaisruusujen lailla samalla kertaa sekä pehmeä että itsepintainen. Hänen rusottavat poskensa ja hymyilevä suppusuunsa kätkevät taakseen loogiset aivot ja rautaisen tahdon. Vaakanaista eivät villit hevosetkaan saa tekemään mitään, mihin hän itse ei ole vielä kypsä. Mutta jotenkin lopputulokseen päädyttyään hän toimii epäröimättä linjansa mukaisesti. Hän on nainen, joka kulkee pää pystyssä valitsemaansa kinttupolkua pitkin. Ilmavirtamaisen iloluontoisuuden ohella hänessä on jotakin lähes ukkomaista; herttaisen ulkokuoren peittämää maskuliinista jääräpäisyyttä, kenties.




Vaakamies

Heti äänenmurroksen tasaannutta Venus-vetoinen ilmakaveri alkaa etsiä rinnalleen sydänystävää. Nuorten vaakamiekkosten ei kuitenkaan pitäisi rynnätä naimisiin heti ensimmäisen viehättävän neitokaisen kanssa. Parihakuisessa idealismissaan hän nimittäin saattaa erehtyä luulemaan ystävällisyyttä rakkaudeksi ja toverillista suukkoa intohimon osoitukseksi. Mikäli tytöllä on vielä tyylitajua ja miellyttävät käytöstavat, vaakamiekkonen on aivan myyty. Mikään rähjääntynyt räähkähän ei tämän parantumattoman esteetikon pariutumishaluja herätäkkään.

Vaakamies on eksoottinen lintu muiden miesten joukossa. Hänen paita-, solmio- ja sukkavalintansa eivät tavallisesti noudata tasaisen turavallista virkamieslinjaa, vaan hän yhdistelee rohkeasti erilaisia värejä ja materiaaleja. Vain itsevarman vaakaveikkosen yllä oopperamaailman samettiviitat, dandy-tyyliset jakut ja mustalaisromantiikka henkivät silkkipaidat voivat näyttää luontevilta tavallisena harmaana lautantaipäivänäkin.

Vaaka on keskivertomakkaranpurija ja kultturellimpi ja harrastaa tikanheiton ja keilailun sijasta mielellään oopperaa ja taidehuutokauppoja. Maalaiskaverit hakevat kauneutta ja tasapainoa luonnossa samoilemisesta ja lintujen bongailusta.

Löytyykö mitään tuttua?

2

882

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joo pitä paikkaansa

      Kyllä pitää.. erittäin rautainen tahto ja looginen päättelykyky tulee esille päivittäin ;) tosin mutkattomasta käytöksestä en osaa sanoa, mutta siihen pyritään. omasta mielestä olen kyllä melko looginen myös käytöksessä.. jotkut vaan saattaa suoraa käytöstä pitämään loukkaavana, vaikka se ei ole tarkoitus.
      heh, oon muuten huomanut et puhumisen ja selittelyn tarve on ikuinen kaikissa asioissa ja ilmiöissä ja sitä ajatuksenvirtaa on vaikea pysäyttää, yleensä se kyllä pyörii kehää ;) ja tosiaan asiasta ku asiasta voi vääntää mielipiteen.

      niin ja toi maskuliinisuus.. oikeesti voi vitsit sitä testeronin määrää..;)

      ja oon myös nousevalta merkiltä vaaka:)

      • kevättä ilmassa

        "heh, oon muuten huomanut et puhumisen ja selittelyn tarve on ikuinen kaikissa asioissa ja ilmiöissä ja sitä ajatuksenvirtaa on vaikea pysäyttää, yleensä se kyllä pyörii kehää ;) ja tosiaan asiasta ku asiasta voi vääntää mielipiteen."

        Siihenkin löytyy vastaus tästä mainiosta tekstistä (tämä on sit plaginointia)...

        Vaikka vaaka toimii innokkaasti muiden riitojen sovittelijana, ei hän itse ole mikään pitkäpinnainen pyhimys. Tosiasiassa hän väiteelee mielellään mitä vähäpätöisimmistäkin asioista. Saatuaan vastapuolen suunniltaan kiihtymyksestä hän nostaa tunnelmaa joko muuttamalla yllättäin kantaansa tai poistumalla paikalta nauresekellen ja olkiaan kohottaen. Vaa´alle väittely on leikkiä; peliä, jota voi – ja jota pitää pelata tunteiden kuumenematta. Totuuden ja oikeudenmukaisuuden puolesta hän sen sijaan on valmis taistelemaan kynsin hampain. Hänen idelistisetpalopuheensa tulevatkin pian lähipiirille tutuiksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1652
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1379
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1212
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1194
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1086
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      68
      842
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      825
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      184
      723
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      92
      717
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe