Puunkaatoa Vantaalla?

30-metrinen koivu

Vantaalla hyvää, edullista, vakuutukset ok puunkaatajaa tiedossa?

Tarjolla vain yksi kuollut, noin 30-metrinen koivu, joka ei kyllä mahdu kaatumaan kokonaisena, joten pitäisi pilkkoa (tai jotenkin, miten nyt hoitavatkin!) pystyssä.

Paljonko tuollainen ylipäätään maksaa? Puhutaanko kympeistä vai satasista?

16

4996

Vastaukset

 • Paikallislehdessä ilmoittelevat sekä kauppojen ilmoitustaululla puunkaatoa tarjoavat. VPK ei ollut kiinnostunut asiasta, kysyin s-postilla heiltä.
  Ennakkoperintärekisterissä ja vastuuvakuutus oltava kunnossa, niin saa kotitalousvähennyksen verotuksessa huomioitavaksi.
  Itse löysin naapuri kunnan puolelta puunkaatoa suorittavan ammattilaisen ja nosturin avulla he pudottivat puun alas.

 • Missä päin Vantaata ko. kohdee sijaitsee, ...olisi satunnainen kohde kevään aikana Espoossa...voisi mennä siinä samalla.
  Ammattitaito on, samoin vakuutukset. Kuitin saat kotitalousvähennykseen. Hinta riippuu "vaikeusasteesta" ts. sijainti, koko, sähkölankoja, rakennuksia jne....

  • Hei,
   Meillä Vantaan Vapaalassa tarvitaan puun kaatajaa (puut: 1kpl koivu (korkea) , 1kpl kuusi (vähän matalampi) 3kpl vähän pienempiä vaahteroita
   Rakennuslupa hyväksytty ja valitusajan jälkeen n. 2vkoa voidaan käynnistää työt ja puut pitäisi sitten saada ensimmäisenä pois -onnistuuko?
   Laitatko viestiä mikäli voisi sopia aikatauluun??!!! 040-5097865


 • Puhutaan satasista.Tyhmä jos halvemmalla joku suostuisi kaatamaan kun ottaa vielä huomioon riskit ja vaaadittava erikoisammattitaito..Esimerkiksi vaaraton ja melko helppo naisten hiusten laitto maksaa jopa 200 euroa kaikkine käsittelyineen ja aikaa menee saman verran kuin puusi poistossa. Sillä matematiikalla oikea hinta olisi noin 500 euroa... ja siitäkin suuren osan saa takaisin kotitalousvähennyksenä Jos mahdollisella halpakaatajalla ei ole kaikkia tarvittavia vakuutuksia niin lystille voi tulla sinun maksettaviksi jopa kymmeniä tuhansia. Vastuuvakuutus ja tapaturmavakuutus syytä olla kunnossa...

  • Ihme vitutus tulee jos kaveri tarjoo halvemmalla. Mikäli ammitiksesi teet, niin ei jatkoja seuraa tutuilta ja kavereilta jos veloitat. Opettele olemaan,


 • Kaksi koivua pitäisi kaataa, ei kovin suuria ja paikkakin helppo. Saat hyvät polttopuut kun viet puut roskineen pois. Hakattaisiin itse polttopuiksi, mutta samaan aikaan on remontti joten ei oikein aika riitä. VAntaan Tikkurilassa.
  shrestha@pp.inet.fi

 • www.puunkaatoa.com hoitaa ja eikä ollut edes kallis kaveri.

 • www.protimber.fi. Kysykää tarjous ja kilpailuttakaa

 • www.puunkaatopalvelu.com Pyydä tarjous ja kilpailuta.

  • www.puunkaatoavantaa.fi Kannattaa kysyä tarjousta myös meiltä.


  • Puunkaatoavantaa kirjoitti:

   www.puunkaatoavantaa.fi Kannattaa kysyä tarjousta myös meiltä.

   Täältä sain parhaan tarjouksen. Yrityksenä siis Protimber Oy. Palvelu oli hyvää, ellei jopa erittäin hyvää :)
   Kiitos heille vielä, suosittelen!


  • Meidän puut kaatoi Tekninen puunkaato 2000. Ainakin minun mielestä oli maksimaalisen hankalan näköiset puut osittain talon päällä mutta aika helpon näköisesti homma sujui ilman mitään turhaa säätämistä. Järkyttävän kokoisella sahalla pätkivät paksun alarungon pölleiksi muutamassa minuutissa. Hinta oli mielestäni aika kohtuullinen. Ihan ok homma. Jaska.


  • Jaska568 kirjoitti:

   Meidän puut kaatoi Tekninen puunkaato 2000. Ainakin minun mielestä oli maksimaalisen hankalan näköiset puut osittain talon päällä mutta aika helpon näköisesti homma sujui ilman mitään turhaa säätämistä. Järkyttävän kokoisella sahalla pätkivät paksun alarungon pölleiksi muutamassa minuutissa. Hinta oli mielestäni aika kohtuullinen. Ihan ok homma. Jaska.

   Tuntuu tekevän kaikkea muutakin...


  • Mitä muuta tekee?


 • Vantaalla toimii Protimber Oy (www.protimber.fi) ja tekevät siis pääkaupunkiseudun alueella ja lähikunnissa. Meillä kävivät kaatamassa puut ja veivät risut pois. Keväällämme otan vielä kantojyrsinnän häiritseviin vanhoihin kantoihin. He tekevät myös puiden kuntotutkimuksia. Suosittelen, hyvää jälkeä tuli.

 • Meillä kävi mökkitalkkari kaatamassa tontilta pihapuita reilut 40 kpl, ja teki niistä vielä polttopuutakin meille ,osa annettiin hänelle myös noin 25 puuta, koska ei olisi mahtunut klapeja enää enempää liiteriin.

  Tämän lisäksi urakkaan kuului myös oksien haketus ja poisvienti.

  Tekijällä oli kaikki vakuutukset kunnossa ja lasku tuli sähköpostiimme.

  Itse toimimme apulaisina ja näin säästimme paljon rahallisesti,ja mökkitalkkari itse meitä kehotti näin toimimaan.

  Olimme erittäin tyytyväisiä kyseiseen mökkitalkkariin, ja tulemme varmastikin häntä myös muille suosittelemaan.

  Kyseisen mäkkitalkkarin saa kiinni: http://a-rak.fi/

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.