Sisialasta

...............

Heippa kaikki. Kannattaako sisiliaan mennä keväällä tai syksyllä? Lähtö huhtikuun lopulla tai syyskyyn alussa. Eli millaiset säät silloin? Onko joku mennyt äkkilähdöllä, paljon ne suunnilleen maksavat? Meidän tarkoitus siis ottaa äkkilähtö jos vaan saa. Eniten kuvien perusteella kiinnostaisi Cefalu, mut saa nähdä... Jos vaik kaikki matkat on jo myyty.. Vai suosittelisitteko ennemmin Naxosia tai Taorminaa? Haluttais paikkaan missä tekemistä. Ens tammikuussa lähtö Thaimaaseen, joten siel saa maata rannalla ihan tarpeeks :)

94

10172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • matkailija1

      Äkkilähtöjä ei välttämättä paljon ainakaan keväällä tule :/ mutta esim. syksyllä/talvella sellaisen voi saada ehkä jollain 300-500€!

      Cefalu näyttää pieneltä paikalta, mutta se ei taida vielä olla yhtä täynnä turisteja kuin Naxos(ja Taormina!) että ehkä sieltä löytäisi paljon sitä aitoa tunnelmaa?
      Cefalussa on kauniita vanhoja taloja, ranta, erikoinen kallio yms. junalla tietenkin sieltäkin pääsee esim. Palermoon tai Cataniaan..

      Naxoksessa on vähän kaikkea, kuten myös vanhoja taloja ja historiaa. On myös hyvinhoidettu pitkä hiekkaranta, mutta rantalomalle et siis halunnut?
      Naxoksessa kyllä riittää muutakin tekemistä, jos ei rannalla halua olla.. Esim. siellä on pieniä putiikkeja, satama jonka vieressä kalaravintoloita, veneretkiä järjestetään siniselle luolalle, arkeologinen alue, kivoja kävelyreittejä jos uskaltaa vähän sivummalle voi löytää upeita rantoja yms! pieni huvipuisto lapsille (auki lokakuuhun asti). Markkinat aina lauantaisin josta saa esim. 3€urolla laukkuja ja paitoja..

      Taorminaan vuorelle pääsee kävellen tai bussilla, siellä on paljon kulttuuria, paljon nähtävää esim. ikivanha amfiteatteri ja puutarha, todella kaunista, kalliita ravintoloita, markkinat.

      Olen kyllä ihan sitä mieltä, että Naxoksessa ja Taorminassa riittää enemmän nähtävää! Cefalun olen nähnyt vain junasta ja mielestäni näytti pieneltä paikalta, kun vieressäkään ei ollut oikein mitään sellaista kaupunkia tms. jonne olisi päässyt nopeasti kävellen... Naxos on entinen vanha kalastajakylä ja voisin sitä nykyäänkin sellaiseksi nimittää, vaikka kalastajia ei enää ole niin paljon..

      Ja mikä parasta: ainakaan Naxoksessa ei ole "vielä" sisäänheittäjiä! kukaan ei huutele tulemaan ravintoloihin tai pakkoväkisin kauppaa mitään.. mutta tuskin cefalussakaan.

      • matkailija1

        Sää on Sisiliassa aina aurinkoinen muistaakseni aurinkoisia päiviä on siellä enemmän kuin missään.. Olen kuullut että siellä olisi jossain päin jo nyt ollut jopa 18C!! keväällä lämpötila voi kyllä kohota jo 30C asti myös.. Kesällä on ainakin omasta mielestäni aivan liian kuma voi olla 40C tai yli!
        syksyllä lämpötila pysyy yleensä ainakin lokakuuhun asti siinä 20C! tosin 2vuotta sitten paikalliset käyttivät loka-marraskuussa iltaisin paksuja toppatakkeja, mutta viime lokakuussa näkyi vain kesävaatteita kaikilla...
        Sade on usein sellasta pientä tihrusadetta joka loppuu hetkessä, tai sitten myrskyää yöllä (esim. lokakuussa)


    • Naxos -fani sempre

      Hei! Kävin katsomassa valokuvia cefalusta. Ja harmittaa kyllä ihan täysillä, ettei täältä netistä löydä oikeasti parempia kuvia Naxosista ja Taorminasta!! Molemmat ovat niin upeita paikkoja. Yleensä kun löytää täältä kuvia Naxosista ja Taorminasta niin ne on otettu tosi aikaisin keväällä ja näyttää aikas jopa ankealta. Tai sitten kuvat on otettu kauan aikaa sitten, esim rantakadulla ei näy edes kukkapuita/ palmuja... Ensi kerralla kun lähden Naxosiin (toivottavasti jo nyt huhti- toukokuulla) aion ottaa digikameran mukaani. Ja on ihan pakko saada kuvia tänne nettiin. (itse en osaa laittaa, mutta joku saa kyllä jeesata!) Ihan kivaltahan tuolla Cefalussakin kyllä näytti! Siellä en ole itse käynyt. Vain Naxosissa ja Taorminassa. Ja Naxosiin olen niin ihastunut, että nyt siis olen lähdössä 9ttä kertaa. Jos kiinnostaa lukea enemmän Naxosista ja Taorminasta käy myös yleistä Italia palstalla katsomassa esim. kohdista -onko Sisilian Naxosissa ja Taorminassa käyneitä /- Sisilia vai Sardinia / - häät Italiassa... Siellä olen kirjoittanut paljon näistä paikoista. Hintatasosta, ostoksista, markkinoista, linja-autolla Taorminaan menosta ym. Sitten voit laittaa hakuun Giardini Naxos, Taormina, Taormina ellit keskustelu näistä voit löytää jotain mielenkiintoista. T. Naxos -fani sempre

    • Naxos -fani sempre

      Ja siitä säästä vielä. Ennen kävin Naxosissa aina heinä- elokuun vaihteessa! (kaikista kuumin aika) Joskus silloin kun lähdimme retkelle oli lämmintä 50c!! Siellä on sellainen kostea kuumuus siihen aikaan. Nyt olin touko- kesäkuussa ja silloin oli sellaiset suomen kesäkelit. Koko viikon paistoi aurinko ja poltimme itsemme rannalla pahasti. (en ole siellä koskaan ennen itseäni polttanut, ilmeisesti nämä uv.t on todella muuttuneet... Oma vikahan se oli...) Ja sitten olimme jo syys- lokakuun vaihteessa uudestaan Naxosissa. Silloin paistoi kanssa koko viikon aurinko. Meillä kävi hyvä tuuri! (syksymmällä kuulemma voi olla epävakaista )Muutama pisara satoi meillä mennessä ja pois lähtiessä, molemmilla reissuilla ja sitten pelkkää paistetta! ( nappi suoritus?!) Kerran olen ollut Naxosissa myös maaliskuussa. Silloin merivesi on vielä jääkylmää. Mutta muuten lämmintä ja aurinkoista = kivat kelit kävellä, käydä ostoksilla... Toukokuun lopussa kun olimme, oli merivesi jo ihan lämmintä ja rantaelämä oli jo täydessä vauhdissa. Mielestäni ihan sama meneekö keväällä vai syksyllä! Yhtä lämmintä taitaa olla. Ja jos ei edes rannalle halua niin sitten ainakin. Suosittelen kyllä lämpimästi Naxosta! Ja Taormina on niin lähellä, että sinne sitten kävellen tai linja-autolla. T. Naxos -fani sempre

    • ......

      Kiitos vastanneille. Niin kyl mä tykkään rannalla makoilla, mu tarkoitin sitä ku thaimaan matka on jo kans varattu ni rantaelämää voi nauttia myös siellä. Lähinnä siis sitä ajattelin et jos oltais lähdetty huhtikuun lopussa ja jos ois ollu viileämpää ni paikan pitäis olla semmonen mistä tekemistä löytää. Eli jos on liian kylmä maata vain rannalla. Tosin me nähtävästi voitaiski lähteä myös toukokuussa, joten suunnitelmat muuttuu. Täytyy tutustua noihin sivuihin ja lukea vielä paikoista. Tuun sit kyselee lisää jos siltä tuntuu. Kiitos :)

      • Naxos -fani sempre

        Hei! Uskoisin, että Naxosissa voi vuokrata pyörän tai vespan halutessaan. Eli voisi vaikka vähän laajemmin kierrellä. Naxos ja myös Taormina ovat kuitenkin aika pieniä paikkoja. Mutta uskon, että siellä viikon viihdytte! Jos haluaa käydä markkinoilla katselemassa kaikenlaisia ostettavia = nahkaisia käsilaukkuja alk. 5e!!, kenkiä alk. 3e!! kauniita koruja, vaatteita, juustoja, oliiveja ihan melkein mitä vaan... Ja kierrettävä alue on laaja varsinkin Naxosissa. Siellä aikaa menee. Markkinat on siis Taorminassa keskivikkona ja Naxosissa lauantaina. Eli niille päiville on tekemistä/ katseltavaa jos edulliset shoppailut kiinnostaa. Sitten yksi päivä nyt ainankin menee helposti kun lähtee käymään Taorminassa. (jos on majoittunut Naxosiin) Olin tyttäreni 9v kanssa Taorminassa käymässä linja-autolla ja meillä meni siellä kävellessä 7 tuntia!! Kävimme markkinoilla ja vanhalla roomalaisella teatterilla (josta on yleensä paljon kuvia näillä sivuilla ,Taorminan näköalapaikan lisäksi) Ihailimme maisemia näköalapaikalta alas Naxosiin, istuimme kahvilassa, kävimme syömässä... Naxosissa ja myös Taorminassa ihmiset (paikalliset) lähtevät illalla "näyttäytymää" = ilta kävelylle ja syömään. Mekin mentiin illalla aina kävelemään Naxosin rantakadulle ja syömään. Illalla on kaupat auki myöhään. En tiedä itse milloin ranta ns. avataan. Jos matkailija 1n tietää? Ja voisi kertoa... Toukokuun lopussa kuitenkin oli jo ihan tosi lämmintä ja rannalla kaikki tuolit ym. Keväällä kun siellä olin olisin halunnut jäädä sinne ainakin 3 viikoksi!! En halunnut kotiin : ). Niin ihana se Naxos minun mielestäni on. Niin ja Taorminassa on kyllä kiva käydä myös illalla kun jo on pimeää. On iltavalaistus. Voi sitä tunnelmaa mitä ei kirjoittamalla voi "näyttää". Ja kun itse pidän kukista niin paljon. Kukkia on Naxos ja Taormina täynnä. Mahtava paikka!! Hyvää matkaa teille!! Laita viestiä minne päädyitte. Ja jos Naxosiin niin kirjoitathan matkan jälkeen mitä piditte paikasta : )!! Sisiliassa on muuten kaikista eniten aurinkoisia päiviä koko euroopassa!! Että yleensä kyllä paistaa... T. Naxos -fani sempre


      • matkailija1
        Naxos -fani sempre kirjoitti:

        Hei! Uskoisin, että Naxosissa voi vuokrata pyörän tai vespan halutessaan. Eli voisi vaikka vähän laajemmin kierrellä. Naxos ja myös Taormina ovat kuitenkin aika pieniä paikkoja. Mutta uskon, että siellä viikon viihdytte! Jos haluaa käydä markkinoilla katselemassa kaikenlaisia ostettavia = nahkaisia käsilaukkuja alk. 5e!!, kenkiä alk. 3e!! kauniita koruja, vaatteita, juustoja, oliiveja ihan melkein mitä vaan... Ja kierrettävä alue on laaja varsinkin Naxosissa. Siellä aikaa menee. Markkinat on siis Taorminassa keskivikkona ja Naxosissa lauantaina. Eli niille päiville on tekemistä/ katseltavaa jos edulliset shoppailut kiinnostaa. Sitten yksi päivä nyt ainankin menee helposti kun lähtee käymään Taorminassa. (jos on majoittunut Naxosiin) Olin tyttäreni 9v kanssa Taorminassa käymässä linja-autolla ja meillä meni siellä kävellessä 7 tuntia!! Kävimme markkinoilla ja vanhalla roomalaisella teatterilla (josta on yleensä paljon kuvia näillä sivuilla ,Taorminan näköalapaikan lisäksi) Ihailimme maisemia näköalapaikalta alas Naxosiin, istuimme kahvilassa, kävimme syömässä... Naxosissa ja myös Taorminassa ihmiset (paikalliset) lähtevät illalla "näyttäytymää" = ilta kävelylle ja syömään. Mekin mentiin illalla aina kävelemään Naxosin rantakadulle ja syömään. Illalla on kaupat auki myöhään. En tiedä itse milloin ranta ns. avataan. Jos matkailija 1n tietää? Ja voisi kertoa... Toukokuun lopussa kuitenkin oli jo ihan tosi lämmintä ja rannalla kaikki tuolit ym. Keväällä kun siellä olin olisin halunnut jäädä sinne ainakin 3 viikoksi!! En halunnut kotiin : ). Niin ihana se Naxos minun mielestäni on. Niin ja Taorminassa on kyllä kiva käydä myös illalla kun jo on pimeää. On iltavalaistus. Voi sitä tunnelmaa mitä ei kirjoittamalla voi "näyttää". Ja kun itse pidän kukista niin paljon. Kukkia on Naxos ja Taormina täynnä. Mahtava paikka!! Hyvää matkaa teille!! Laita viestiä minne päädyitte. Ja jos Naxosiin niin kirjoitathan matkan jälkeen mitä piditte paikasta : )!! Sisiliassa on muuten kaikista eniten aurinkoisia päiviä koko euroopassa!! Että yleensä kyllä paistaa... T. Naxos -fani sempre

        En nyt ole ihan varma, mutta miten minusta tuntuu, että se ranta (Lido) olisi auki ympäri vuoden? ainakin rantavahdit työskentelevät siellä ympäri vuoden. Oikeastaan tiedän/tunnen heistä osan. Itse olen käynyt siellä siis mm. loka-marraskuussa jollon ranta oli myös auki (mutta ihmisiä ei enää marraskuussa paljoa mennyt ainakaan rannalle uimaan kun alkoi olla viileä).
        Keväällä ranta on joskus melkein tyhjä, toisinaan taas ihmisiä on paljon, täpötäynnä se ei ole tainnut koskaan olla ellei sitten kesällä.

        Muistaakseni ne rantatuolit kumminkin maksaa olikohan ne 5-10€?? siellä voi myös vuokrata mm. veneitä, mennä sukeltamaan jne! itse en kyllä niille vesille uskaltaisi enää edes veneretkelle (en voinut hyvin) ja kerran näin, kun jotkut kaatuivat siellä kumiveneellä.
        Siskoni tyttö (11v) meni kerran siihen rantatuoliin istumaan ja joku rantavahdeista tuli "ajamaan pois" mutta ei kumminkaan vaatinut maksua että en sitten tiedä kun ei ymmärtänyt..
        Muuten siellä rannalla kyllä saa olla ilmaiseksi esim. oman pyyhkeen kanssa, itseäni kyllä välillä vähän ärsytti ne jatkuvasti hierontaa tarjoavat aasialaiset. Myyvät selaista todella voimakkaan tuoksuista "tiikeriöljyä!"

        Sen hoidetun rannan vieressä on kumminkin muitakin rantoja, joissa ei ole ollenkaan niitä rantatuoleja.. On hiekkarantaa ja kivirantaa, itse kyllä pidän enemmän hiekkarannoista. Siellä kivirannan luona on kumminkin kovat pyörteet meressä ja liian kauas ei kannata uida! Myös siellä huvipuiston luona missä on jokin arkeologinen?alue siinä menee pieni polku sillan takana ja kun kävelee vähän matkaa sieltä löytyy sellainen vähän pienempi ja hiljaisempi ranta! suosittelen.. Siellä oli myös pieni kioski ja tuolit pöydät ylätasanteella niin että näkymä merelle ja rannalle.


      • Naxos -fani sempre
        matkailija1 kirjoitti:

        En nyt ole ihan varma, mutta miten minusta tuntuu, että se ranta (Lido) olisi auki ympäri vuoden? ainakin rantavahdit työskentelevät siellä ympäri vuoden. Oikeastaan tiedän/tunnen heistä osan. Itse olen käynyt siellä siis mm. loka-marraskuussa jollon ranta oli myös auki (mutta ihmisiä ei enää marraskuussa paljoa mennyt ainakaan rannalle uimaan kun alkoi olla viileä).
        Keväällä ranta on joskus melkein tyhjä, toisinaan taas ihmisiä on paljon, täpötäynnä se ei ole tainnut koskaan olla ellei sitten kesällä.

        Muistaakseni ne rantatuolit kumminkin maksaa olikohan ne 5-10€?? siellä voi myös vuokrata mm. veneitä, mennä sukeltamaan jne! itse en kyllä niille vesille uskaltaisi enää edes veneretkelle (en voinut hyvin) ja kerran näin, kun jotkut kaatuivat siellä kumiveneellä.
        Siskoni tyttö (11v) meni kerran siihen rantatuoliin istumaan ja joku rantavahdeista tuli "ajamaan pois" mutta ei kumminkaan vaatinut maksua että en sitten tiedä kun ei ymmärtänyt..
        Muuten siellä rannalla kyllä saa olla ilmaiseksi esim. oman pyyhkeen kanssa, itseäni kyllä välillä vähän ärsytti ne jatkuvasti hierontaa tarjoavat aasialaiset. Myyvät selaista todella voimakkaan tuoksuista "tiikeriöljyä!"

        Sen hoidetun rannan vieressä on kumminkin muitakin rantoja, joissa ei ole ollenkaan niitä rantatuoleja.. On hiekkarantaa ja kivirantaa, itse kyllä pidän enemmän hiekkarannoista. Siellä kivirannan luona on kumminkin kovat pyörteet meressä ja liian kauas ei kannata uida! Myös siellä huvipuiston luona missä on jokin arkeologinen?alue siinä menee pieni polku sillan takana ja kun kävelee vähän matkaa sieltä löytyy sellainen vähän pienempi ja hiljaisempi ranta! suosittelen.. Siellä oli myös pieni kioski ja tuolit pöydät ylätasanteella niin että näkymä merelle ja rannalle.

        Hei! En tiedä onko ranta aina auki. Tai on kai se niin, että ainahan sinne pääsee kävelemään. Luulen kyllä, että rantatuolit kerätään "talven" ajaksi pois, huolletaan ym. Arvelisin, että joskus huhtikuun lopulla tai viimeistään toukokuussa tuolit tuodaan jo rannalle. Koska ainakin kun minä olin kerran maaliskuussa Naxosissa, ranta oli autio = ei tuoleja, eikä ihmisiä auringon otossa. Lido la romantican rannalla (suunnilleen keskellä Naxosin rantaa) Rantatuolin vuokra on 3e päivä. Jos haluaa varjon sen vuokra on 2e. Heinä- elokuun aikaan ranta on oikeasti täpö täynnä!! Silloin kaikista kuumimpaan aikaan. Silloin Naxosissa on paljon ihmisiä manner Italiasta loman vietossa. ( manner Italialaiset pitävät Sisiliaa/ Naxosta vähän niin kuin "kesämökkinään"?) Kun itse silloin 17 vuotta sitten kävin Naxosissa aina heinä-elokuussa oli tosi kiva mennä sinne, koska monesti siellä oli samat ihmiset joka vuosi. Eli aikaisin keväällä ranta tyhjä, heinäkuussa tungosta ja syksyllä vielä pitkään rantatuolit paikoillaan. Lokakuun alussa kun oltiin Naxosissa joka päivä oltiin rannalla ja oli tosi kuumaa. (hiekka niin kuumaa, että jalkoja poltti oli nopeasti juostava esim uimaan... Heinäkuussa on juostava vielä lujempaa : ) !! Muistan kun joku ihan pieni tyttö jäi paikoilleen itkemään kun hiekka poltti jalkoja heinäkuussa.) Veneretkestä sen verran, että itselleni on joskus tullut kauhean paha olo ruotsin risteilyllä, vaikka niin iso laiva. Mutta kun mentiin Naxosissa siniselle luolalle 2lle muulle ei tullut yhtään paha olo. Menimme rantoja myöden ja oli "raitis ilma". En edes tajunnut, että olisi huono-olo voinut yllättää. Retki oli oikein mukava ja maksoi vain 10e/henki. Yksi nuori pari kävi tällä samalla salvatoren veneellä kalastamassakin 2 kertaa. Hierojista taas itse pidän :),oli niin mukava ottaa hierontoja rannalla, nauttia ja vain olla. (tämä ehkä osittain myös siksi, että rakensimme 2 omakotitaloa viime ja tänä kesänä. Ja olin koko kevään maalannut tätä toista taloa!! Olin siis todella tämän loman tarpeessa? Siksi otimme rennosti, hierontoja...) Ja maksoi vain 15e koko hieronta ja niska/hartia vain 5e. Yksi hieroja nainen kauppasi myös minulle sitä rasvaa, tiikeriöljyä. En ostanut sitä, koska minulla on sitä kotona. (olen ostanut sitä joskus Viipurin torilta. Ja kun olin ala-asteella koulussa opettajallani oli sitä. Mielestäni hän laittoi sitä nenään jos oli nuha? Se hieroja kehui sitä rasvaa johonkin "vaivaan" en muista mihin. Mutta ei kai se voinut olla auringon polttamaan ihoon? (luulisi, että kirvelisi pirusti?) Se on kyllä todella voimakkaan hajuista. Aina kun hierojat kävelevät ohi he kysyvät saako hieroa. Mutta kyllä he sitten myös mielestäni ymmärtävät jos ei halua hierontaa. Ja menevät pois. Minua he eivät haitanneet. Onneksi otin hieronnan heti ensimmäisenä päivänä kun Naxosiin menin. Sitten jo poltin itseni niin, että hierontaa ei voinut edes ajatella. Suosittelen hierontaa heti eka päivänä pitkän matkan jälkeen, teki tosi hyvää. (jyväskylästä kun linja-auto lähti 02.00 yöllä ja perillä Naxosissa oltiin n. 12.00) Ja jos ei halua hierontaa sanoo vaan, ettei halua. Kyllä ne sitten huomaavat kuka haluaa ja kuka ei. Ja hierojat ovat sitten " erilaisia" tai siis hieronnat. Yksi hieroja hakkasi minua kun vierasta sikaa! Että oli hieman kovakouraista? Mutta sitten yksi vanhempi nainen hieroi tosi hyvin. Ja sen jälkeen otimme hierontoja vain häneltä : ). Matkailija 1, tarkoitatko, että jollekin "pienelle" rannalle pääsee Sant Antonion läheltä? Sen sillan luota missä menee vesi alapuolella (joki)siellä päin mistä mennään esim, linja-autoasemalle? Vai jossain siellä missä Naxosin ranta on? (että mistä se polku lähtee?) Sitten kun jatketaan matkaa Sant Antoniolta sillan yli aika pitkästi eteenpäin siellä on toinen isompi ranta.(kun mennään siis sinnepäin missä Naxosin linja-autoasema, mutta ei käännytä asemalle (eikä markkinoille päin)vaan jatketaan suoraan) Ainakin silloin 17v sitten siellä oli myös iso vesiliukumäki!! Siellä tuli laskettua mäkeä muutaman kerran. Sitten siinä kohdalla missä on "huvipuisto/tivoli", Naxos Landia oli sellainen paikka missä voi hyppiä isolla tramboliinilla. Naxos Landia ei ollut vielä silloin toukokuun lopulla auki. Koneet ja laitteet oli, mutta ei toimintaa muuten. Ja siinä oli myös joku "formula" rata. Mielestäni niillä autoilla kyllä jotkut siinä jo ajoikin. Että tälläistä tuli nyt vielä mieleen. Kirjoittelemisiin :) Naxos -fani sempre


      • Italianmatkailija
        Naxos -fani sempre kirjoitti:

        Hei! Uskoisin, että Naxosissa voi vuokrata pyörän tai vespan halutessaan. Eli voisi vaikka vähän laajemmin kierrellä. Naxos ja myös Taormina ovat kuitenkin aika pieniä paikkoja. Mutta uskon, että siellä viikon viihdytte! Jos haluaa käydä markkinoilla katselemassa kaikenlaisia ostettavia = nahkaisia käsilaukkuja alk. 5e!!, kenkiä alk. 3e!! kauniita koruja, vaatteita, juustoja, oliiveja ihan melkein mitä vaan... Ja kierrettävä alue on laaja varsinkin Naxosissa. Siellä aikaa menee. Markkinat on siis Taorminassa keskivikkona ja Naxosissa lauantaina. Eli niille päiville on tekemistä/ katseltavaa jos edulliset shoppailut kiinnostaa. Sitten yksi päivä nyt ainankin menee helposti kun lähtee käymään Taorminassa. (jos on majoittunut Naxosiin) Olin tyttäreni 9v kanssa Taorminassa käymässä linja-autolla ja meillä meni siellä kävellessä 7 tuntia!! Kävimme markkinoilla ja vanhalla roomalaisella teatterilla (josta on yleensä paljon kuvia näillä sivuilla ,Taorminan näköalapaikan lisäksi) Ihailimme maisemia näköalapaikalta alas Naxosiin, istuimme kahvilassa, kävimme syömässä... Naxosissa ja myös Taorminassa ihmiset (paikalliset) lähtevät illalla "näyttäytymää" = ilta kävelylle ja syömään. Mekin mentiin illalla aina kävelemään Naxosin rantakadulle ja syömään. Illalla on kaupat auki myöhään. En tiedä itse milloin ranta ns. avataan. Jos matkailija 1n tietää? Ja voisi kertoa... Toukokuun lopussa kuitenkin oli jo ihan tosi lämmintä ja rannalla kaikki tuolit ym. Keväällä kun siellä olin olisin halunnut jäädä sinne ainakin 3 viikoksi!! En halunnut kotiin : ). Niin ihana se Naxos minun mielestäni on. Niin ja Taorminassa on kyllä kiva käydä myös illalla kun jo on pimeää. On iltavalaistus. Voi sitä tunnelmaa mitä ei kirjoittamalla voi "näyttää". Ja kun itse pidän kukista niin paljon. Kukkia on Naxos ja Taormina täynnä. Mahtava paikka!! Hyvää matkaa teille!! Laita viestiä minne päädyitte. Ja jos Naxosiin niin kirjoitathan matkan jälkeen mitä piditte paikasta : )!! Sisiliassa on muuten kaikista eniten aurinkoisia päiviä koko euroopassa!! Että yleensä kyllä paistaa... T. Naxos -fani sempre

        Kiitos todella paljon teille kaikille suuresti, kun olette kertoneet paljon Taorminasta Naxos:ista. Olen menossa syksyllä todennäköisesti perheeni kanssa Naxosiin. Niinpä siis päätin tulla tänne suomi24 ja hyvin teinkin, kun tulin! Sain mahtavia tietoja Naxosista Taorminasta.

        ISO KIITOS KAIKILLE!


      • naxos -fani sempre
        Italianmatkailija kirjoitti:

        Kiitos todella paljon teille kaikille suuresti, kun olette kertoneet paljon Taorminasta Naxos:ista. Olen menossa syksyllä todennäköisesti perheeni kanssa Naxosiin. Niinpä siis päätin tulla tänne suomi24 ja hyvin teinkin, kun tulin! Sain mahtavia tietoja Naxosista Taorminasta.

        ISO KIITOS KAIKILLE!

        Hei!
        Eipä kestä kiitellä :).
        Minä olen itse niin ihastunut Naxosiin, että mielelläni käyn täällä kirjoittelemassa aiheesta.
        Hyvä jos kirjoituksista on ollut hyötyä sinullekin.
        (etupäässähän nämä kirjoitukset ovat minun ja matkailijan, kuten kuvasta näkyy...)
        Joidenkin mielestä meidän kirjoituksia ei pitäisi olla täällä ollenkaan?
        Haittaavat ja vaivaavat joitakin henkilöitä todella pahasti :).
        Kyllä tänne tekstiä mahtuu.
        Eihän sitä tiedä jos vaikka sinäkin nyt ihastut Naxosiin ikihyviksesi!
        Syksyllä on vielä todella hyvät kelit ja lämmintä Naxosissa.
        Itse olen käynyt Naxosissa nyt vuoden sisällä 4 kertaa! (että niin pahasti ihastunut :)).
        Ja kaikkineen yhteensä 10 kertaa.
        Kaikki tämä tietysti selviää jo aiemmin kirjoittamistani jutuista.
        Että jos kiinnostaa lukea noista matkoistani Naxosiin niin sieltä ketjuista niitä löytää.
        (olen ollut matkoilla myös 5 lapseni kanssa, kun sinulla taitaa olla lapsia niin saattaa kiinnostaa sunua siksi?)
        Jos haluat kysellä jotakin niin laitahan kysymyksiä tulemaan!!
        T. Naxos -fani sempre


    • Ihan Terve?

      Oletko ihan terve pääknupistas?
      Kirjoittelet ja vastaat omiin kysymyksiisi täällä.
      Sitten vielä hölmö lasket paljonko sivuilla on käyty. Voi helvetti sentään.

      Ei se Taormina nyt niin kiinnostava ole että siitä noin helvetisti tarvii vaahdota.
      Kirjoitustyylistäsi huomaa että olet nuori tyttö.

      Mitenkä lääkärit määrittelisivät tuon taudin?
      Kysyy ja vastaa itse.. Narsisti?

      • Naxos -fani sempre

        SINUA EN KYLLÄ YMMÄRRÄ!!! Missä olen täällä itse esittänyt kysymyksiä?? Olisi hauska tietää. Kyllä täällä ihan joku todellinen ihminen haluaa tietää Taorminasta ja Naxosista, ellet se sitten ollut sinä itse? Ja matkailija 1.n on myös täällä kirjoitellut kanssani, kun on itse ihastunut Naxosiin. (ihan oikeasti, ja hän myös tietää Naxosista. Eli on oikeasti käynyt siellä. Kirjoittelee sellaisia asioita mitä ei voi tietää jos ei olisi itse siellä käynyt!!) MIKSI MUUTEN ITSE TÄÄLLÄ SIVULLA käyt? Taidat olla ylä-aste ikäinen?? Yllättävän kauanhan tässä taas menikin, että joku tänne tuli pilkkuja viilaamaan... Hoh, hoijaa. T. Naxos -fani sempre


      • matkailija1
        Naxos -fani sempre kirjoitti:

        SINUA EN KYLLÄ YMMÄRRÄ!!! Missä olen täällä itse esittänyt kysymyksiä?? Olisi hauska tietää. Kyllä täällä ihan joku todellinen ihminen haluaa tietää Taorminasta ja Naxosista, ellet se sitten ollut sinä itse? Ja matkailija 1.n on myös täällä kirjoitellut kanssani, kun on itse ihastunut Naxosiin. (ihan oikeasti, ja hän myös tietää Naxosista. Eli on oikeasti käynyt siellä. Kirjoittelee sellaisia asioita mitä ei voi tietää jos ei olisi itse siellä käynyt!!) MIKSI MUUTEN ITSE TÄÄLLÄ SIVULLA käyt? Taidat olla ylä-aste ikäinen?? Yllättävän kauanhan tässä taas menikin, että joku tänne tuli pilkkuja viilaamaan... Hoh, hoijaa. T. Naxos -fani sempre

        Käytitkö aurinkorasvaa vaikka paloit?
        minullakin paloi siellä dekoltee ja kädet kuten Kanariallakin kesällä. Muistan myös että se hiekka oli ihan tulikuumaa jo toukokuussakin! ja kerran kun kengät hajosivat (lokakuussa) jouduin kävelemään jonkin matkaa asfaltilla ilman kenkiä ja sekin oli ihan polttavan kuumaa, aivan kuin tulisilla hiilillä..

        Ja juu sielläkin on yksi pieni ranta juuri siellä sillan takana, jossa menee pieni puro, on paljon kaisloja jne! muistaakseni siinä vieressä oli joku arkeologinen alue tai muu nähtävyys jonne maksoi, kiersin sen takaa polkua pitkin ja löysin sen pienen rannan jonka lähellä on myös se Recanatin kiviranta jonka luona on vesipuisto! itse en ole siinä vesipuistossa käynyt kun se oli lokakuussa kiinni..

        Siskoni poika tykkää ajella niillä formuroilla siellä naxoslandiassa ja kovasti aina odottaa, että pääsisi sinne. Aika myöhään se naxoslandia on auki ainakin johonkin kello 3 yöllä asti! keväällä jopa myöhempään. Siskollani sattui kerran pieni kommellus kun oli ostanut sitä tiikerisalvaa ja hänen poikansa kaatoi vahingossa koko purkin lattialle sant antoniossa, voit kuvitella millainen koko huoneen täyttävä "tuoksu" siitä levisi!

        toukokuussa kyllä vähän häiritsi se läheisten discojen melu, varsinkin kun melu alkoi lauantaiyönä ja jatkui sunnuntaiaamuun jolloin lähdimme..

        Muistatkos muuten siellä hotellissa olleen mustan papukaijan? onkohan se kuollut, kun enää sitä ei siellä ollut. Oli aika huvittava otus kun oppi toistelemaan suomeakin!


      • käsittelemättä
        matkailija1 kirjoitti:

        Käytitkö aurinkorasvaa vaikka paloit?
        minullakin paloi siellä dekoltee ja kädet kuten Kanariallakin kesällä. Muistan myös että se hiekka oli ihan tulikuumaa jo toukokuussakin! ja kerran kun kengät hajosivat (lokakuussa) jouduin kävelemään jonkin matkaa asfaltilla ilman kenkiä ja sekin oli ihan polttavan kuumaa, aivan kuin tulisilla hiilillä..

        Ja juu sielläkin on yksi pieni ranta juuri siellä sillan takana, jossa menee pieni puro, on paljon kaisloja jne! muistaakseni siinä vieressä oli joku arkeologinen alue tai muu nähtävyys jonne maksoi, kiersin sen takaa polkua pitkin ja löysin sen pienen rannan jonka lähellä on myös se Recanatin kiviranta jonka luona on vesipuisto! itse en ole siinä vesipuistossa käynyt kun se oli lokakuussa kiinni..

        Siskoni poika tykkää ajella niillä formuroilla siellä naxoslandiassa ja kovasti aina odottaa, että pääsisi sinne. Aika myöhään se naxoslandia on auki ainakin johonkin kello 3 yöllä asti! keväällä jopa myöhempään. Siskollani sattui kerran pieni kommellus kun oli ostanut sitä tiikerisalvaa ja hänen poikansa kaatoi vahingossa koko purkin lattialle sant antoniossa, voit kuvitella millainen koko huoneen täyttävä "tuoksu" siitä levisi!

        toukokuussa kyllä vähän häiritsi se läheisten discojen melu, varsinkin kun melu alkoi lauantaiyönä ja jatkui sunnuntaiaamuun jolloin lähdimme..

        Muistatkos muuten siellä hotellissa olleen mustan papukaijan? onkohan se kuollut, kun enää sitä ei siellä ollut. Oli aika huvittava otus kun oppi toistelemaan suomeakin!

        Vaihtakaa keskenänne sähköpostiosoitteita ja jatkakaa yksityisesti tuota jaarittelua !!!
        Onhan ihan selvää, ettei lukijoita kiinnosta tuollainen, kahdestaan tai pääasiassa tuo Friikki tätä yhtä ja samaa jauhantaa.


      • informaatiota
        käsittelemättä kirjoitti:

        Vaihtakaa keskenänne sähköpostiosoitteita ja jatkakaa yksityisesti tuota jaarittelua !!!
        Onhan ihan selvää, ettei lukijoita kiinnosta tuollainen, kahdestaan tai pääasiassa tuo Friikki tätä yhtä ja samaa jauhantaa.

        Naxos fani semprellä on erittäin kiinnostavaa ja syvällistä kerrottavaa laajoilta ulkomaanmatkoiltaan. Kuten sekin, mistä kaikista paikoista häntä on hierottu, mitä rantatuolit maksavat ja millainen trampoliini Naxoslandiassa on. Kyllä matkailu näyttää tosiaan avartavan!


      • sentään
        informaatiota kirjoitti:

        Naxos fani semprellä on erittäin kiinnostavaa ja syvällistä kerrottavaa laajoilta ulkomaanmatkoiltaan. Kuten sekin, mistä kaikista paikoista häntä on hierottu, mitä rantatuolit maksavat ja millainen trampoliini Naxoslandiassa on. Kyllä matkailu näyttää tosiaan avartavan!

        Juuri näin. Jäin minäkin miettimään, josko ystävät ja läheiset ovat kieltäytyneet kuuntelemasta enää tätä tolkutonta vuodatusta ja nyt on jäjellä vain tämä ainoa foorumi missä yksin paasaa. Tavattomasti säälittää ja surullista.


      • matkailija1
        sentään kirjoitti:

        Juuri näin. Jäin minäkin miettimään, josko ystävät ja läheiset ovat kieltäytyneet kuuntelemasta enää tätä tolkutonta vuodatusta ja nyt on jäjellä vain tämä ainoa foorumi missä yksin paasaa. Tavattomasti säälittää ja surullista.

        ...on täällä monia muitakin Naxoksesta (tai ylipäätään koko Sisiliasta ja Italiasta) kiinnostuneita.
        Jos ei Naxos kiinnosta, niin kannattaa lukea vaan noita Italia yms. muita juttuja, ei kannata hermostua


      • Naxos -fani sempre
        matkailija1 kirjoitti:

        ...on täällä monia muitakin Naxoksesta (tai ylipäätään koko Sisiliasta ja Italiasta) kiinnostuneita.
        Jos ei Naxos kiinnosta, niin kannattaa lukea vaan noita Italia yms. muita juttuja, ei kannata hermostua

        JA PAHASTI, joitakin. En tajua miten joku jaksaa puuttua koko ajan siihen mitä joku täällä kirjoittaa. Ihan tuntematon ihminen ja jaksaa... En kyllä itse jaksaisi kommentoida jonkun tuntemattoman kirjoituksia. Vaikka olisi miten tylsää tekstiä ja kirjoitettu vaikka Turkin Antaliasta!! Ei sitten yhtään kiinnostaisi millainen toope siellä sitten kirjoittaa. EN KÄSITÄ TEITÄ!!! Kun täällä kuitenkin on nyt myös näitä ihmisiä joita Naxos ja Taormina ihan todella kiinnostaa. Enkä ihmettele sitä hetkeäkään!!! Niin kauniista paikoista on nyt kyse. JA USKON, ETTÄ KUKAAN TEISTÄ jotka täällä motkottaa ei ole todellakaan käynyt edes Naxosin lähimaillakaa. Jotain koululaisia olette joilla ei ole tämän parempaa tekemistä!! Minä olen nyt oikean otsakkeen alla!!! Saan kirjoittaa täällä ihan vapaasti, kun tämä nyt on matkailusta ja Sisiliasta kertova sivusto. Ette taida tajuta sitä itse?? Ja miksi käytte täällä lukemassa kirjoituksiani jos ne ei teitä yhtään kiinnosta? Mitä odotatte tältä Italia osastolta? Ja itse varmaan antaisitte täällä vieraille sähköposti osoitteenne???? Haloo... Kenelläköhän täällä lorisee ja on väärä lääkitys??? T. Naxos -fani sempre


      • Naxos -fani sempre
        matkailija1 kirjoitti:

        Käytitkö aurinkorasvaa vaikka paloit?
        minullakin paloi siellä dekoltee ja kädet kuten Kanariallakin kesällä. Muistan myös että se hiekka oli ihan tulikuumaa jo toukokuussakin! ja kerran kun kengät hajosivat (lokakuussa) jouduin kävelemään jonkin matkaa asfaltilla ilman kenkiä ja sekin oli ihan polttavan kuumaa, aivan kuin tulisilla hiilillä..

        Ja juu sielläkin on yksi pieni ranta juuri siellä sillan takana, jossa menee pieni puro, on paljon kaisloja jne! muistaakseni siinä vieressä oli joku arkeologinen alue tai muu nähtävyys jonne maksoi, kiersin sen takaa polkua pitkin ja löysin sen pienen rannan jonka lähellä on myös se Recanatin kiviranta jonka luona on vesipuisto! itse en ole siinä vesipuistossa käynyt kun se oli lokakuussa kiinni..

        Siskoni poika tykkää ajella niillä formuroilla siellä naxoslandiassa ja kovasti aina odottaa, että pääsisi sinne. Aika myöhään se naxoslandia on auki ainakin johonkin kello 3 yöllä asti! keväällä jopa myöhempään. Siskollani sattui kerran pieni kommellus kun oli ostanut sitä tiikerisalvaa ja hänen poikansa kaatoi vahingossa koko purkin lattialle sant antoniossa, voit kuvitella millainen koko huoneen täyttävä "tuoksu" siitä levisi!

        toukokuussa kyllä vähän häiritsi se läheisten discojen melu, varsinkin kun melu alkoi lauantaiyönä ja jatkui sunnuntaiaamuun jolloin lähdimme..

        Muistatkos muuten siellä hotellissa olleen mustan papukaijan? onkohan se kuollut, kun enää sitä ei siellä ollut. Oli aika huvittava otus kun oppi toistelemaan suomeakin!

        Hei! Oli meillä aurinkorasvaa, kerroin vain taisi olla hieman heikko : ). Itse käytin jotain öljyä ehkä 4 kerroin ja välillä rasvaa. Tyttärelläni oli 22 kertoimella lasten rasvaa. Ja molemmat paloimme niin, ettei kunnolla voinut vaatteita vaihtaa. Iho oli pientä röpelöä täynnä... ja ihan tulipunainen. Kahdesta eri apteekista ostin sitten jotain salvaa. Taorminasta ensin ja ei ollut mitään apua. Sitten ostin Naxosista jotakin toista rasvaa. Ensin kun laitoin sitä aloin ihmetellä, kun sormista lähti tunto!! Sitten tajusin, että siinä rasvassa oli ilmeisesti jotakin puuduttavaa ainetta. Ja siitä rasvasta oli kyllä sitten jo apuakin. On tosi inhottavaa polttaa itsensä pahasti. Jotenkin sitä ei vain siellä rannalla tajunnut. Rantavahti kyllä sanoi minulle, että rouva on hyvä ja ottaa vain 5 minuuttia aurinkoa ja sitten kääntyy... Ja arvaa uskoinko? Kun yleensä olen "grillannut" siellä itseäni vain just jollain 2 tai 4 kertoimen Ambre Solairen öljyllä. Enkä koskaan ole polttanut siellä itseäni. (silloin kun tulimme sisareni kanssa Naxosiin ensimmäisen kerran autolla suomesta. Poltin itseni pahasti Kreikassa. Agropolis kukkulalla siskoni ihmetteli miksi paitani oli ihan märkä selästä. Hän nosti paitaa ja koko selkäni oli täynnä vesikelloja! Kreikasta menimme sitten 19 tuntia laivalla Patraksesta Brindisiin ja tietysti selkä paloi vielä pahemmin kun istuimme laivan kannella. Kun vihdoin pääsimme Naxosiin taisin nukkua kellon ympäri. Ja jos kuumemittari olisi ollut mukana lukema olisi ollut huikea. olo oli sen mukainen. Vuosi oli -87 ja silloin oli kauhea helleaalto Kreikassa. Muistaakseni 10000 ihmistä kuoli siellä helteeseen. Ja me kierrettiin siellä katsomassa nähtävyyksiä ja auton sisätila mittarin mukaan autossa oli lämmintä 78 astetta.) Minulla se tiikerisalva on pienessä purkissa ja se on sellaista paksua. (ei nestemäistä) Varmaan on huoneessa ollut aromit jos sitä on oikein kivasti lattiaan levitelty : ). Sitä papukaijaa en ole koskaan nähnyt. Vain siinä sinun valokuvassa. Mukava kirjoitella kanssasi ja vaihtaa kokemuksia!! Vaikka täällä muut välissä "sählää" ja syyttelee narsistiksi, heh... Täytyy ensi reissulla käydä katsomassa sitä pientä rantaa, "ostoskeskusta"... T. Naxos -fani sempre


      • sinä ??

        Ihan nyt varmuuden vuoksi kerron, että minä, joka tälläkin hetkellä tätä kirjoitin niin aloitin tämän keskustelun. Olemme luultavasti lähdössä reissuun toukokuussa ja todellakin on kiva tietää sisiliasta enemmän. Siksi näitä asioita kysyn. On sääli, jos et itse pysty vastaamaan yhtä hyvin kuin nämä 2 matkailijaa täällä. Itsekin kirjoitan paljon thaimaan puolelle, koska on kiva auttaa muita joita jotkut asiat mietityttävät ja kun henk.koht. kokemusta on, niin miksi ei auttaisi muita. Taidat itse olla aika sairas kun tulet tänne riehumaan. Ei taida omaan päähäsi mennä, että toiset kertovat mielellään omista kokemuksistaan. Mitä sitten jos kirjoittavat paljon, ehkä heillä vain on paljon kerrottavaa. Onko sinulla? Näköjään ei, ainakaan asiaa. :)


      • selittää
        Naxos -fani sempre kirjoitti:

        JA PAHASTI, joitakin. En tajua miten joku jaksaa puuttua koko ajan siihen mitä joku täällä kirjoittaa. Ihan tuntematon ihminen ja jaksaa... En kyllä itse jaksaisi kommentoida jonkun tuntemattoman kirjoituksia. Vaikka olisi miten tylsää tekstiä ja kirjoitettu vaikka Turkin Antaliasta!! Ei sitten yhtään kiinnostaisi millainen toope siellä sitten kirjoittaa. EN KÄSITÄ TEITÄ!!! Kun täällä kuitenkin on nyt myös näitä ihmisiä joita Naxos ja Taormina ihan todella kiinnostaa. Enkä ihmettele sitä hetkeäkään!!! Niin kauniista paikoista on nyt kyse. JA USKON, ETTÄ KUKAAN TEISTÄ jotka täällä motkottaa ei ole todellakaan käynyt edes Naxosin lähimaillakaa. Jotain koululaisia olette joilla ei ole tämän parempaa tekemistä!! Minä olen nyt oikean otsakkeen alla!!! Saan kirjoittaa täällä ihan vapaasti, kun tämä nyt on matkailusta ja Sisiliasta kertova sivusto. Ette taida tajuta sitä itse?? Ja miksi käytte täällä lukemassa kirjoituksiani jos ne ei teitä yhtään kiinnosta? Mitä odotatte tältä Italia osastolta? Ja itse varmaan antaisitte täällä vieraille sähköposti osoitteenne???? Haloo... Kenelläköhän täällä lorisee ja on väärä lääkitys??? T. Naxos -fani sempre

        "En tajua miten joku jaksaa puuttua koko ajan siihen mitä joku täällä kirjoittaa."

        Johtuisiko tuo siitä, että tämän on määrä olla keskustelupalsta; keskustelulla tarkoitetaan esimerkiksi sitä, että asiaa pohditaan eri puolilta ja eri näkökulmista. Keskusteluun nimenomaan kuuluu mielipiteiden esittäminen. Joidenkin trivialiteetien toistuva suoltaminen ei ole keskustelua.


      • suhtee11ista
        sinä ?? kirjoitti:

        Ihan nyt varmuuden vuoksi kerron, että minä, joka tälläkin hetkellä tätä kirjoitin niin aloitin tämän keskustelun. Olemme luultavasti lähdössä reissuun toukokuussa ja todellakin on kiva tietää sisiliasta enemmän. Siksi näitä asioita kysyn. On sääli, jos et itse pysty vastaamaan yhtä hyvin kuin nämä 2 matkailijaa täällä. Itsekin kirjoitan paljon thaimaan puolelle, koska on kiva auttaa muita joita jotkut asiat mietityttävät ja kun henk.koht. kokemusta on, niin miksi ei auttaisi muita. Taidat itse olla aika sairas kun tulet tänne riehumaan. Ei taida omaan päähäsi mennä, että toiset kertovat mielellään omista kokemuksistaan. Mitä sitten jos kirjoittavat paljon, ehkä heillä vain on paljon kerrottavaa. Onko sinulla? Näköjään ei, ainakaan asiaa. :)

        Halusit tietää Sisiliasta enemmän. Oletko saanut tietoa Sisiliasta tämän kauhistuttavan kädenväännön jälkeen? Ymmärtääkseni et.

        Olet saanut tietoa Naxoksen rantaelämästä, hinnoista ja hieronnasta siellä. Sisiliasta ei ole esiin tullut mitään. Kirjoitat "thaimaan puolelle"; ei kai se vaan ole tätä samaa soopaa; rantatuolin hintoja, hierontaa, kaupustelijoita?

        En ole ollut Thaimaassa. En ole hiukkaakaan kiinnostunut joistakin sikäläisistä turistigetoista. Thaimaa on varmasti erittäin kiinnostava maa; Phuket, Pattaya ja mitä niitä lienee, eivät. Kokemuksesta tiedän, että Sisilia on järisyttävän kiintoisa saari; jännittävää historiaa ja kulttuuria kauttaaltaan. Naxos on rantalomapaikka, joka ei mitenkään edusta Sisiliaa, vaikka siellä sattuu sijaitsemaankin.


      • kaikki tyyni
        sinä ?? kirjoitti:

        Ihan nyt varmuuden vuoksi kerron, että minä, joka tälläkin hetkellä tätä kirjoitin niin aloitin tämän keskustelun. Olemme luultavasti lähdössä reissuun toukokuussa ja todellakin on kiva tietää sisiliasta enemmän. Siksi näitä asioita kysyn. On sääli, jos et itse pysty vastaamaan yhtä hyvin kuin nämä 2 matkailijaa täällä. Itsekin kirjoitan paljon thaimaan puolelle, koska on kiva auttaa muita joita jotkut asiat mietityttävät ja kun henk.koht. kokemusta on, niin miksi ei auttaisi muita. Taidat itse olla aika sairas kun tulet tänne riehumaan. Ei taida omaan päähäsi mennä, että toiset kertovat mielellään omista kokemuksistaan. Mitä sitten jos kirjoittavat paljon, ehkä heillä vain on paljon kerrottavaa. Onko sinulla? Näköjään ei, ainakaan asiaa. :)

        Tämä Naxos fanin palsta on niin tavattoman lapsellinen. Tuolla joku sanoikin ettei lähipiiri varmasti häntä enää jaksa, siksi täällä roikkuu. Ketä nyt tuollaiset ihon palamiset kiinnostaa ja hierojien tekemiset ym muut jonninjoutavat. Hänelle Naxos on vain sitä yhtä samaa rantaa ja sillähän ei ole mitään tekemistä matkustamisen kanssa ja käyminen Tarminassa on jotain tavattoman ihmeellistä. Hän on kertonut tätä yhtä ja samaa satoja kertoja ja saanut mukaan samanhenkisen toisen, joka onneksi vaikuttaa järkevämmältä. Hauskaa kun fani aina lopuksi heittää jonkun kysymyksen, ettei vaan loppuisi hänen kirjoituksensa. Matkailu ei ole avartanut häntä muutoin kuin rannan osalta.


      • ja maailma
        kaikki tyyni kirjoitti:

        Tämä Naxos fanin palsta on niin tavattoman lapsellinen. Tuolla joku sanoikin ettei lähipiiri varmasti häntä enää jaksa, siksi täällä roikkuu. Ketä nyt tuollaiset ihon palamiset kiinnostaa ja hierojien tekemiset ym muut jonninjoutavat. Hänelle Naxos on vain sitä yhtä samaa rantaa ja sillähän ei ole mitään tekemistä matkustamisen kanssa ja käyminen Tarminassa on jotain tavattoman ihmeellistä. Hän on kertonut tätä yhtä ja samaa satoja kertoja ja saanut mukaan samanhenkisen toisen, joka onneksi vaikuttaa järkevämmältä. Hauskaa kun fani aina lopuksi heittää jonkun kysymyksen, ettei vaan loppuisi hänen kirjoituksensa. Matkailu ei ole avartanut häntä muutoin kuin rannan osalta.

        Hän ei raukka huomaa edes kuinka pelleksi itsensä tekee eikä liioin huomaa kun altalipankommentteja satelee, aikuinen hän ei voilla. En kykene sympatiseeraamaan, en millään, enemmän surettaa hänen puolestaan.


      • suhteellista..
        suhtee11ista kirjoitti:

        Halusit tietää Sisiliasta enemmän. Oletko saanut tietoa Sisiliasta tämän kauhistuttavan kädenväännön jälkeen? Ymmärtääkseni et.

        Olet saanut tietoa Naxoksen rantaelämästä, hinnoista ja hieronnasta siellä. Sisiliasta ei ole esiin tullut mitään. Kirjoitat "thaimaan puolelle"; ei kai se vaan ole tätä samaa soopaa; rantatuolin hintoja, hierontaa, kaupustelijoita?

        En ole ollut Thaimaassa. En ole hiukkaakaan kiinnostunut joistakin sikäläisistä turistigetoista. Thaimaa on varmasti erittäin kiinnostava maa; Phuket, Pattaya ja mitä niitä lienee, eivät. Kokemuksesta tiedän, että Sisilia on järisyttävän kiintoisa saari; jännittävää historiaa ja kulttuuria kauttaaltaan. Naxos on rantalomapaikka, joka ei mitenkään edusta Sisiliaa, vaikka siellä sattuu sijaitsemaankin.

        Kyllähän täältä jotain on irti saanut. En tiedä miten luokittelisin sen, milloin on saanut riittävästi tietoa. Taitaa se kuitenkin olla niin, että itse paikan päällä ne suurimmat tiedot tulevat.

        En itsekään ole ollut phuketissa, paatayalla yms. kaameissa turistirysissä. Olimme Krabilla Ao Nangissa ja meno oli todellakin toista mitä noissa miljoona paikoissa. Siitä kirjoitanko hinnoista, hieronnoista, vastaan siihen mitä kysytään jos vain osaan. Eli aika paljonhan noista asioista kysytään. Myös mitä kaikkea siellä voi tehdä.

        Juuri sisilia kiinnostaa historian vuoksi yms. aivan erilainen paikka varmasti kuin thaimaa. Molemmat varmasti turistipaikkoja, mut mistä enää kohtuuhinnalla löytyy semmoinen paikka mitä turistit eivät ole valloittaneet ja mikä ei ole aivan älyttömän kallis. No edelleen toivon pääseväni johonkin välimeren kohteeseen toukokuussa ja luultavasti viimeistä kertaa thaimaaseen ensi talvena. Eiköhän se paikka ole sitten nähty. Maailmassa on niin paljon muitakin näkemisen arvoisia paikkoja. :)


      • kaunis saari
        suhteellista.. kirjoitti:

        Kyllähän täältä jotain on irti saanut. En tiedä miten luokittelisin sen, milloin on saanut riittävästi tietoa. Taitaa se kuitenkin olla niin, että itse paikan päällä ne suurimmat tiedot tulevat.

        En itsekään ole ollut phuketissa, paatayalla yms. kaameissa turistirysissä. Olimme Krabilla Ao Nangissa ja meno oli todellakin toista mitä noissa miljoona paikoissa. Siitä kirjoitanko hinnoista, hieronnoista, vastaan siihen mitä kysytään jos vain osaan. Eli aika paljonhan noista asioista kysytään. Myös mitä kaikkea siellä voi tehdä.

        Juuri sisilia kiinnostaa historian vuoksi yms. aivan erilainen paikka varmasti kuin thaimaa. Molemmat varmasti turistipaikkoja, mut mistä enää kohtuuhinnalla löytyy semmoinen paikka mitä turistit eivät ole valloittaneet ja mikä ei ole aivan älyttömän kallis. No edelleen toivon pääseväni johonkin välimeren kohteeseen toukokuussa ja luultavasti viimeistä kertaa thaimaaseen ensi talvena. Eiköhän se paikka ole sitten nähty. Maailmassa on niin paljon muitakin näkemisen arvoisia paikkoja. :)

        Älä mene Naxoseen, se on pelkkä rantahiekkakohde, turistirysä. Jos haluat Sisiliaan tutustua, kierrä Naxos kaukaa. Joku kertoi käyneensä siellä makaamassa 9 kertaa ??


      • Naxos -fani sempre
        ja maailma kirjoitti:

        Hän ei raukka huomaa edes kuinka pelleksi itsensä tekee eikä liioin huomaa kun altalipankommentteja satelee, aikuinen hän ei voilla. En kykene sympatiseeraamaan, en millään, enemmän surettaa hänen puolestaan.

        Hei! Taidat olla se samainen masa maalta joka kyseli monetko uimahousut ottaisit mukaan matkalle?? Jee, Jee.. OLI MUKAVA LUKEA TÄMÄN KYSEISEN PALSTAN ALOITTAJAN KOMMENTIT!! Jos hänestä oli kiva lukea kirjoituksiani ja hän sai niistä jotain irti niin se riittää minulle. Teitä ei silloin tarvita tänne väliin kommentoimaan millainen ihminen minä olen. Täällä pitäisi keskustella matkailusta ei minusta!!? Kyllä täällä oikeasti joku haluaa tietoa Naxosista, Taorminasta... Minä kun niistä paikoista tiedän niin niistä kirjoitan. En tiedä Cefalusta, Palermosta... Minusta ainakin olisi kiva tietää jotain paikasta jossa en ole ennen käynyt. Ja jonne olisin nyt lähdössä. Ja olisi tosi mukavaa jos joku viitsisi vastailla. Aika monet näitä sivuja lukevat!! Kaikki eivät jaksa tänne itse kirjoitella, lukevat vain muiden kirjoituksia. Sen näkee vaikka siitä, kun katsoo montako kertaa esim, tuo aloittamani (onko Sisilian Naxosissa käyneitä?) on luettu. Taisi olla viimeksi jo yli 1800 kertaa. En nyt kirjoita tätä sillä, että oikeasti "kyttäisin epätoivoisesti", että monestikko se nyt on luettu. Vaan siksi, että minusta se tarkoittaa, että täällä käy paljon myös niitä ihmisiä jotka haluavat lukea kirjoituksiani. Mielestäni olen kyllä ihan asiallisesti kirjoittanut täällä. Onko se sitten jonkun mielestä asiallista, että kirjoitetaan minun kirjoittaneen täällä kuinka minua on hierottu ja mistä??? Se hieronta nyt vaan on nasta juttu. Ja se oli vain yksi asia josta kirjoitin!! Ja kun kirjoitin hinnoista aluksi paljon, siitä tuli kiireesti sanomista. Tiedän, että ihmisiä kiinnostaa hinnat?? Niistä on täällä myös erikseen kyselty!! Ja jos menee Naxosiin on vain joku köyhä lapsiperhe?? Yleensä lapsiperheet menevät Naxosiin siksi, että se on ranta paikka. LAPSET TIETYSTI HALUAVAT rannalle ja siksi valinta on Naxos!! Mitä ne lapset tekisivät Taorminassa?? (no pääseehän sieltä köysiradalla rannalle, mutta voi olla vähän hankalaa...) Voi ihana Masa, ei sinun tarvitse surra!!! Kyllä minä kestän. Muutama valittaja ja sitten ihan fiksua porukkaa. JOKU NÄITÄ TEKSTEJÄ HALUAA lukea ihan vapaaehtoisesti. Antaa niiden lukea ketkä haluavat. Ne joita Naxos ja Taormina ei kiinnosta niin etsikää tietoa jostain muualta!! Vaikka Cefalusta :). Ja mitä ikääni tulee se ei kuulu muille eikä ole aihe tällä kirjoitus palstalla, tietääkseni!! Hyvät päivän jatkot kaikille myös niille raukoille joilla pipo kovasti kiristää : )!! T. Naxos -fani sempre


      • Naxos -fani sempre
        kaikki tyyni kirjoitti:

        Tämä Naxos fanin palsta on niin tavattoman lapsellinen. Tuolla joku sanoikin ettei lähipiiri varmasti häntä enää jaksa, siksi täällä roikkuu. Ketä nyt tuollaiset ihon palamiset kiinnostaa ja hierojien tekemiset ym muut jonninjoutavat. Hänelle Naxos on vain sitä yhtä samaa rantaa ja sillähän ei ole mitään tekemistä matkustamisen kanssa ja käyminen Tarminassa on jotain tavattoman ihmeellistä. Hän on kertonut tätä yhtä ja samaa satoja kertoja ja saanut mukaan samanhenkisen toisen, joka onneksi vaikuttaa järkevämmältä. Hauskaa kun fani aina lopuksi heittää jonkun kysymyksen, ettei vaan loppuisi hänen kirjoituksensa. Matkailu ei ole avartanut häntä muutoin kuin rannan osalta.

        Hei. Kirjoitin ihon palamisesta siksi, että Naxosiin matkaavat (jotka haluavat siis mennä sinne "VAAN" makaamaan rannalle...) osaavat varautua siihen, että siellä todella helposti polttaa itsensä. Mielestäsi se on varmasti päivänselvä asia ja jonnin joutavaa. Mutta on todella ikävää, kun nahka pahasti kärventyy. Se käy niin äkkiä. Rannalla sitä ei huomaa, myöhemmin kyllä!! Ja kerroin myös rasvoista juuri siksi, että tietää, että apteekista saa kunnon rasvaa. Tämä hyvä rasva joka puudutti ihon on nimeltään: foille sole crema!! (laittakaa nimi ylös, jos kiinnostaa, eikä tunnu jonnin joutavalta :).) Ja kun olen itse sellainen tyyppi, että kun näen auringon olen jo "musta". Niin en olisi uskonut palavani niin helposti. Kun en ennenkään ole siellä palanut 2 kertoimella!! Että jos normaalisti on iholtaan kalkkilaivan kapteeni niin kannattaa olla varovainen. Ja kyllä joitakin ihmisiä voi kiinnostaa myös ihon palaminen!! Esim lasten kanssa matkustavia äitejä :). Joo tosi lapsellinen tämä "minun" palstani on! Pitäisiköhän taas soittaa jollekin tutulle ja kertoa hieman lisää Naxosin tylsästä "vaan" hiekkarannasta. Siellähän ei siis ole mitään muuta kuin vain se hiekkaranta....?? PALJON MUUTAKIN ON KYLLÄ. Niin ja minulla ei ole mitään tekemistä matkustamisen kanssa, kun käyn vain sillä yhdellä ja samalla hiekkarannalla?? Teen kyllä Naxiosissa paljon muutakin kuin vain makaan rannalla!! Ja käyntini Taorminassa on jotain tavattoman ihmeellistä, niin kai sitten. Ainakin sinne on mukava mennä ja aion mennä vastakin :). Kiva, että matkailija 1n on edes mielestäsi järkevä. Onneksi sinulla näyttää hyvin pyyhkivän. Ai niin pitäisiköhän minun nyt tässä lopuksi heittää taas joku kysymys "itselleni"? Kivaa. T. Naxos -fani sempre


      • Naxos -fani sempre
        kaunis saari kirjoitti:

        Älä mene Naxoseen, se on pelkkä rantahiekkakohde, turistirysä. Jos haluat Sisiliaan tutustua, kierrä Naxos kaukaa. Joku kertoi käyneensä siellä makaamassa 9 kertaa ??

        Hei! Olen se joka kertoi käyneensä Naxosissa "makaamassa"? 8 kertaa, yhdeksäs kerta on pian käsillä! Naxos on aivan ihana paikka!! Vaikka on mielestäsi vain rantapaikka. Me ihmiset olemme niin erilaisia!! Suosittelen Naxosia kaikille ja todella lämpimästi!! Kaikki eivät tykkää samoista asioista, mutta tätä kannattaa kokeilla ehdottomasti. Ja Naxosissa voi tehdä paljon muutakin, kuin vain maata rannalla. Ottaa vaikka vespan alleen ja ajella ympäri kyliä. MENNÄ: sukeltamaan, veneretkelle, matkanjärjestäjien retkille, Syracusaan, Taorminaan,Palermoon junalla, Cataniaan, käydä museoissa, argeologisessa puutarhassa, syödä hyvin ja NAUTTIA ELÄMÄSTÄ monin eri tavoin. T. Naxos -fani sempre :)


      • matkailija1
        Naxos -fani sempre kirjoitti:

        Hei. Kirjoitin ihon palamisesta siksi, että Naxosiin matkaavat (jotka haluavat siis mennä sinne "VAAN" makaamaan rannalle...) osaavat varautua siihen, että siellä todella helposti polttaa itsensä. Mielestäsi se on varmasti päivänselvä asia ja jonnin joutavaa. Mutta on todella ikävää, kun nahka pahasti kärventyy. Se käy niin äkkiä. Rannalla sitä ei huomaa, myöhemmin kyllä!! Ja kerroin myös rasvoista juuri siksi, että tietää, että apteekista saa kunnon rasvaa. Tämä hyvä rasva joka puudutti ihon on nimeltään: foille sole crema!! (laittakaa nimi ylös, jos kiinnostaa, eikä tunnu jonnin joutavalta :).) Ja kun olen itse sellainen tyyppi, että kun näen auringon olen jo "musta". Niin en olisi uskonut palavani niin helposti. Kun en ennenkään ole siellä palanut 2 kertoimella!! Että jos normaalisti on iholtaan kalkkilaivan kapteeni niin kannattaa olla varovainen. Ja kyllä joitakin ihmisiä voi kiinnostaa myös ihon palaminen!! Esim lasten kanssa matkustavia äitejä :). Joo tosi lapsellinen tämä "minun" palstani on! Pitäisiköhän taas soittaa jollekin tutulle ja kertoa hieman lisää Naxosin tylsästä "vaan" hiekkarannasta. Siellähän ei siis ole mitään muuta kuin vain se hiekkaranta....?? PALJON MUUTAKIN ON KYLLÄ. Niin ja minulla ei ole mitään tekemistä matkustamisen kanssa, kun käyn vain sillä yhdellä ja samalla hiekkarannalla?? Teen kyllä Naxiosissa paljon muutakin kuin vain makaan rannalla!! Ja käyntini Taorminassa on jotain tavattoman ihmeellistä, niin kai sitten. Ainakin sinne on mukava mennä ja aion mennä vastakin :). Kiva, että matkailija 1n on edes mielestäsi järkevä. Onneksi sinulla näyttää hyvin pyyhkivän. Ai niin pitäisiköhän minun nyt tässä lopuksi heittää taas joku kysymys "itselleni"? Kivaa. T. Naxos -fani sempre

        Naxos ei todellakaan ole mikään pelkkä rantakohde josta ei esim. pääsisi junalla tai bussilla muualle, ei hukkareissu ja kulkuyhteydet on ihan hyvät mutta ratikkaa ei ole eikä onneksi mitään turistimaisemajuniakaan.. Esim. itse en ole vielä kertaakaan käynyt uimassa Naxoksessa saati sitten "maannut rannalla!" rannalla olen kyllä siellä muuten viihtynyt mm. lentopalloa pelaten jne..

        Toisin kuin esim. Kanarialla jossa muutamat hotellit on eristyksissä aavikon keskellä ja vieressä ei mitään niin että on kuin saharasta etsisi bussipysäkkiä, sellaisille matkoille minä en enää lähde ja sellaista ei onneksi Sisiliassa ole! ellei sitten etsimällä etsi sellaista eristyksissä olevaa pikkukylää, niitäkin toki sisiliasta löytyy ja lukemattomia, mutta niihin ei tehdä valmismatkoja..

        Naxosta on myöskään turha haukkua turistirysäksi siinä mielessä, että siellä suurin enemmistö on paikallisia jotka eivät edes puhu englantia (monestiko esim. kanarialla löytää muita paikallisia kuin työntekijöitä ja työntekijöiden lapsia? ei juuri koskaan ellei mene jonnekin sivummalle paikallisten "röttelökyliin!")

        Kanarialla ei nykyään tarvitse kuin osata suomea, se riittää, avuliaat espanjalaiset opettelevat kielen kuin kielen. Itse en tuollaista menoa voi sietää ja mieluummin opettelinkin italiaa kunnes huomasin että naxoksessakin yhä useammat ovat alkaneet osata englantia, mutta suomea tuskin koskaan.

        Naxoksessa ei ole sisäänheittäjiä, jotka kiskovat sinut heti ravintolan ovelta sisään, huijaavat tarjouksilla tai tarjoavat ilmaisia juomia kuten Kanarialla tai Kreikassa! kukaan tarjoilija ei myöskään varmasti nimitä sinua "kaveriksi" heti sen jälkeen, kun olet käynyt samassa ravintolassa 50kertaa!

        Naxos ei ole täynnä lomaosakkeiden tai asuntojen kauppaajia, harvassa ovat ne toimistot joiden ovelta saisi asuntomainoksia. Toisin kuin esim. Kanarialla ja Nizzassa jossa on vaikea löytää sellaista katua, jossa ei lomaosakkeita tai asuntomainoksia olisi!

        Kun olin Naxoksessa talvella, kiersimme junalla muitakin paikkoja ja tuli paljon nähtyä! yhdessä päivässä ehti mm. hyvin Cataniaan asti ja illalla takaisin Naxokseen.. Myös yhdessä päivässä ehti hyvin kiertää Taorminan ja Castelmolan sieltä kukkulalta ja kävellä takaisin alas Naxokseen (no siinä meni niin monta tuntia että ehti jo tulla yö, mutta näin mm. etnan purkauksen! eli huikea kokemus).


        Tässä siis tiivistettynä kaikki turistirysän tuntomerkit jotka eivät mitenkään liity Naxokseen:

        - ei muita aktiviteettejä kuin ranta (eli kaikki liittyvät jollain tapaa rantaan, ei voi esim. muuten urheilla, käydä kaupungissa tms.)
        - hotellit/lomakylä eristyksissä aavikon keskellä, meren keskellä tai pikkukylässä josta huippukalliit kulkuyhteydet ja paikallisia ei asu siellä koska on turisteja varten tehty!
        - ei tarvitse kielitaitoa, riittää että avaa suunsa ja sanoo suomeksi mitä haluaa tilata ravintolassa, tarjoilijat, sisäänheittäjät yms. kyllä opettelevat kaikki kielet koska tienaavat. Sisiliassa ei tunnetusti juuri muuta puhuta kuin italiaa, ehkä vähän ranskaa ja monille tuottaa hirveitä hankaluuksia edes yrittää puhua englantia..
        - sisäänheittäjät on turistirysän tunnusmerkki
        - ei lomaosakkeita tai asuntomainoksia jokapuolella (ainakaan naxoksen paikalliset eivät halua asunnoistaan eroon niin paljon kuin kanarialaiset ja nizzalaiset!)
        - huippukalliit hotellit ei motelleja tai pensionaatteja (huippukalliisiin hotelleihin ei paikallisilla juuri ole varaa, sant antonio on halpa ja sitä suosivat myös italialaiset)


      • matkailija1
        matkailija1 kirjoitti:

        Naxos ei todellakaan ole mikään pelkkä rantakohde josta ei esim. pääsisi junalla tai bussilla muualle, ei hukkareissu ja kulkuyhteydet on ihan hyvät mutta ratikkaa ei ole eikä onneksi mitään turistimaisemajuniakaan.. Esim. itse en ole vielä kertaakaan käynyt uimassa Naxoksessa saati sitten "maannut rannalla!" rannalla olen kyllä siellä muuten viihtynyt mm. lentopalloa pelaten jne..

        Toisin kuin esim. Kanarialla jossa muutamat hotellit on eristyksissä aavikon keskellä ja vieressä ei mitään niin että on kuin saharasta etsisi bussipysäkkiä, sellaisille matkoille minä en enää lähde ja sellaista ei onneksi Sisiliassa ole! ellei sitten etsimällä etsi sellaista eristyksissä olevaa pikkukylää, niitäkin toki sisiliasta löytyy ja lukemattomia, mutta niihin ei tehdä valmismatkoja..

        Naxosta on myöskään turha haukkua turistirysäksi siinä mielessä, että siellä suurin enemmistö on paikallisia jotka eivät edes puhu englantia (monestiko esim. kanarialla löytää muita paikallisia kuin työntekijöitä ja työntekijöiden lapsia? ei juuri koskaan ellei mene jonnekin sivummalle paikallisten "röttelökyliin!")

        Kanarialla ei nykyään tarvitse kuin osata suomea, se riittää, avuliaat espanjalaiset opettelevat kielen kuin kielen. Itse en tuollaista menoa voi sietää ja mieluummin opettelinkin italiaa kunnes huomasin että naxoksessakin yhä useammat ovat alkaneet osata englantia, mutta suomea tuskin koskaan.

        Naxoksessa ei ole sisäänheittäjiä, jotka kiskovat sinut heti ravintolan ovelta sisään, huijaavat tarjouksilla tai tarjoavat ilmaisia juomia kuten Kanarialla tai Kreikassa! kukaan tarjoilija ei myöskään varmasti nimitä sinua "kaveriksi" heti sen jälkeen, kun olet käynyt samassa ravintolassa 50kertaa!

        Naxos ei ole täynnä lomaosakkeiden tai asuntojen kauppaajia, harvassa ovat ne toimistot joiden ovelta saisi asuntomainoksia. Toisin kuin esim. Kanarialla ja Nizzassa jossa on vaikea löytää sellaista katua, jossa ei lomaosakkeita tai asuntomainoksia olisi!

        Kun olin Naxoksessa talvella, kiersimme junalla muitakin paikkoja ja tuli paljon nähtyä! yhdessä päivässä ehti mm. hyvin Cataniaan asti ja illalla takaisin Naxokseen.. Myös yhdessä päivässä ehti hyvin kiertää Taorminan ja Castelmolan sieltä kukkulalta ja kävellä takaisin alas Naxokseen (no siinä meni niin monta tuntia että ehti jo tulla yö, mutta näin mm. etnan purkauksen! eli huikea kokemus).


        Tässä siis tiivistettynä kaikki turistirysän tuntomerkit jotka eivät mitenkään liity Naxokseen:

        - ei muita aktiviteettejä kuin ranta (eli kaikki liittyvät jollain tapaa rantaan, ei voi esim. muuten urheilla, käydä kaupungissa tms.)
        - hotellit/lomakylä eristyksissä aavikon keskellä, meren keskellä tai pikkukylässä josta huippukalliit kulkuyhteydet ja paikallisia ei asu siellä koska on turisteja varten tehty!
        - ei tarvitse kielitaitoa, riittää että avaa suunsa ja sanoo suomeksi mitä haluaa tilata ravintolassa, tarjoilijat, sisäänheittäjät yms. kyllä opettelevat kaikki kielet koska tienaavat. Sisiliassa ei tunnetusti juuri muuta puhuta kuin italiaa, ehkä vähän ranskaa ja monille tuottaa hirveitä hankaluuksia edes yrittää puhua englantia..
        - sisäänheittäjät on turistirysän tunnusmerkki
        - ei lomaosakkeita tai asuntomainoksia jokapuolella (ainakaan naxoksen paikalliset eivät halua asunnoistaan eroon niin paljon kuin kanarialaiset ja nizzalaiset!)
        - huippukalliit hotellit ei motelleja tai pensionaatteja (huippukalliisiin hotelleihin ei paikallisilla juuri ole varaa, sant antonio on halpa ja sitä suosivat myös italialaiset)

        Ravintoloissa Naxoksessa on mielestäni vielä ihan kohtuuhinnat, esim. spaghetti/pizza siinä 5-7€, mutta mitä lähemmäs rantaa menee niin sen kalliimmat hinnat kuten muissakin paikoissa ja joissain rannan maisemaravintoloissa on iltapukupakko..

        Tosin viime kerralla harmitti kauheasti kun hintoja oli ihan selvästi nostettu turistikauden takia! ennen sai mm. ranskalaiset limun jollain 3€ nyt sama maksoi 6€ yhdessä ravintolassa! paikalliset muuten syövät usein samoissa ravintoloissa ilmaiseksi..
        Onnistuin jopa löytämään ravintolan jossa "päivän kala-annos" olisi maksanut 50€!! tosin esim. Monacossa olisi maksanut 40€ kaksi spaghettia (satamassa). Että hinnat riippuvat paljon siitä, mihin menee..

        Sivukaduilla on halvempia ravintoloita, esim. en muista tarkkaan sen ravintolan nimeä olikohan Fantasy tms. pasta vain 3€! ja Pollo alla nimisestä ravintolasta saa halvalla esim. ranskalaisia, kanaa jne.

        Taorminassa on huippukalliita ravintoloita ja sinne ei kannatakkaan jäädä syömään, Castelmolasta sen sijaan löytyy ehkä Sisilian kallein ravintola tai ainakin yksi kalleimmista! (kolme pientä spaghettia maksoi 50-60€)

        Ruoka kaupoista ostettuna on hieman edullisempaa kuin Suomessa (lähes kaikissa muissa maissa on edullisempaa). Rannan kahvilassa mm. jäätelö ja kahvi on kalliimpia, sivulla yhdessä kahvilassa kahvi, leivos tai jäätelö olisi ollut euron..


      • en vielä tiedä
        matkailija1 kirjoitti:

        Ravintoloissa Naxoksessa on mielestäni vielä ihan kohtuuhinnat, esim. spaghetti/pizza siinä 5-7€, mutta mitä lähemmäs rantaa menee niin sen kalliimmat hinnat kuten muissakin paikoissa ja joissain rannan maisemaravintoloissa on iltapukupakko..

        Tosin viime kerralla harmitti kauheasti kun hintoja oli ihan selvästi nostettu turistikauden takia! ennen sai mm. ranskalaiset limun jollain 3€ nyt sama maksoi 6€ yhdessä ravintolassa! paikalliset muuten syövät usein samoissa ravintoloissa ilmaiseksi..
        Onnistuin jopa löytämään ravintolan jossa "päivän kala-annos" olisi maksanut 50€!! tosin esim. Monacossa olisi maksanut 40€ kaksi spaghettia (satamassa). Että hinnat riippuvat paljon siitä, mihin menee..

        Sivukaduilla on halvempia ravintoloita, esim. en muista tarkkaan sen ravintolan nimeä olikohan Fantasy tms. pasta vain 3€! ja Pollo alla nimisestä ravintolasta saa halvalla esim. ranskalaisia, kanaa jne.

        Taorminassa on huippukalliita ravintoloita ja sinne ei kannatakkaan jäädä syömään, Castelmolasta sen sijaan löytyy ehkä Sisilian kallein ravintola tai ainakin yksi kalleimmista! (kolme pientä spaghettia maksoi 50-60€)

        Ruoka kaupoista ostettuna on hieman edullisempaa kuin Suomessa (lähes kaikissa muissa maissa on edullisempaa). Rannan kahvilassa mm. jäätelö ja kahvi on kalliimpia, sivulla yhdessä kahvilassa kahvi, leivos tai jäätelö olisi ollut euron..

        Nyt olette kertoneet: lämpötilan, hotellinne, puutarhan,omistajan,siivojan,papukaijan,mafian,diskot,näköalat,kukkaset,Salvatoren,Taorminan,markkinat,aurinkotuolit,tiikerirasvat,palovammat,Casteloman,junat ja bussit,retket,kahvin-jäätelön-spagetin--purilaisen-oluen-hinnat,matkamuistot.
        Kaikki siis kerrottu, ai niin millaista rannan hiekka on ?


      • matkailija1
        en vielä tiedä kirjoitti:

        Nyt olette kertoneet: lämpötilan, hotellinne, puutarhan,omistajan,siivojan,papukaijan,mafian,diskot,näköalat,kukkaset,Salvatoren,Taorminan,markkinat,aurinkotuolit,tiikerirasvat,palovammat,Casteloman,junat ja bussit,retket,kahvin-jäätelön-spagetin--purilaisen-oluen-hinnat,matkamuistot.
        Kaikki siis kerrottu, ai niin millaista rannan hiekka on ?

        En ymmärrä miksi tämä on täynnä jotain provoja joita ei yhtään kiinnosta kyseinen paikka, mutta silti pitää tulla tänne haukkumaan: 1.kirjoittajia 2.kyseistä paikkaa turistirysäksi 3.kaikkea paikasta kirjoitettua,
        miksi mikä vaivaa miksi aihe kiinnostaa mutta silti ei saisi keskustella täällä?

        Hei tämä ei ole kenenkään yksityisaluetta ei kenenkään reviiriä, olemmehan ihmisiä emmekä koiria! täällä kyllä saa vaihtaa mielipiteitään ihan vapaasti niin paljon kuin huvittaa ja täällä saa kuules keskustella ihan mistä tahansa vaikka sitten Naxoksen rannan simpukoista ja pikkukivistäkin!!:) vapaasti saat myös vaihtaa keskustelua ja lukea mikä sinua kiinnostaa (jos sellaista aihetta edes on! suosittelen siirtymään lukemaan tietokirjoja tai matkaoppaita).

        Miksi yrität ajaa tästä Naxoksesta keskustelijat pois ja sanot ettei saa jaaritella turhia??

        kerro ihmeessä, missä tästä palstalla saa ja pitäisi sinun mielestäsi puhua?? kenties jostain turistirysä-Rooman säästäkö vai??

        sinä joka ärsyynnyt kaikesta Naxokseen liittyvästä keskustelusta:

        ole hyvä ja mene muualle lukemaan muita keskusteluja, joissa ei mainita eikä kerrota mitään Naxokseen liittyvää!:) me täällä Naxoksesta ja Sisiliasta kiinnostuneet keskustelijat olemme nyt kyllä jo nähneet, ettet tiedä naxoksesta mitään vaan inhoat Naxosta sekä siellä käyviä, saat pitää mielipiteesi omanasi mutta älä yritä syöttää sitä muille.


      • kekäsi numero
        matkailija1 kirjoitti:

        En ymmärrä miksi tämä on täynnä jotain provoja joita ei yhtään kiinnosta kyseinen paikka, mutta silti pitää tulla tänne haukkumaan: 1.kirjoittajia 2.kyseistä paikkaa turistirysäksi 3.kaikkea paikasta kirjoitettua,
        miksi mikä vaivaa miksi aihe kiinnostaa mutta silti ei saisi keskustella täällä?

        Hei tämä ei ole kenenkään yksityisaluetta ei kenenkään reviiriä, olemmehan ihmisiä emmekä koiria! täällä kyllä saa vaihtaa mielipiteitään ihan vapaasti niin paljon kuin huvittaa ja täällä saa kuules keskustella ihan mistä tahansa vaikka sitten Naxoksen rannan simpukoista ja pikkukivistäkin!!:) vapaasti saat myös vaihtaa keskustelua ja lukea mikä sinua kiinnostaa (jos sellaista aihetta edes on! suosittelen siirtymään lukemaan tietokirjoja tai matkaoppaita).

        Miksi yrität ajaa tästä Naxoksesta keskustelijat pois ja sanot ettei saa jaaritella turhia??

        kerro ihmeessä, missä tästä palstalla saa ja pitäisi sinun mielestäsi puhua?? kenties jostain turistirysä-Rooman säästäkö vai??

        sinä joka ärsyynnyt kaikesta Naxokseen liittyvästä keskustelusta:

        ole hyvä ja mene muualle lukemaan muita keskusteluja, joissa ei mainita eikä kerrota mitään Naxokseen liittyvää!:) me täällä Naxoksesta ja Sisiliasta kiinnostuneet keskustelijat olemme nyt kyllä jo nähneet, ettet tiedä naxoksesta mitään vaan inhoat Naxosta sekä siellä käyviä, saat pitää mielipiteesi omanasi mutta älä yritä syöttää sitä muille.

        Naxos-fani sempre ja matkailija keskustelevat keskenään. Ketä nyt tuollaisten teinien ja fanaatikkojen kanssa haluaa keskustella. Ei nähtävästi kukaan. Ja me arvostelijat odotetaan edelleen sitä matkailua avartavaa keskustelua Naxosesta. Turha toivo.
        Ps.toivottavasti suojakertoimet ok, kertoisitko niistä jotain valaisevaa kaiken muun p....lisäksi.


      • Naxos -fani sempre
        matkailija1 kirjoitti:

        En ymmärrä miksi tämä on täynnä jotain provoja joita ei yhtään kiinnosta kyseinen paikka, mutta silti pitää tulla tänne haukkumaan: 1.kirjoittajia 2.kyseistä paikkaa turistirysäksi 3.kaikkea paikasta kirjoitettua,
        miksi mikä vaivaa miksi aihe kiinnostaa mutta silti ei saisi keskustella täällä?

        Hei tämä ei ole kenenkään yksityisaluetta ei kenenkään reviiriä, olemmehan ihmisiä emmekä koiria! täällä kyllä saa vaihtaa mielipiteitään ihan vapaasti niin paljon kuin huvittaa ja täällä saa kuules keskustella ihan mistä tahansa vaikka sitten Naxoksen rannan simpukoista ja pikkukivistäkin!!:) vapaasti saat myös vaihtaa keskustelua ja lukea mikä sinua kiinnostaa (jos sellaista aihetta edes on! suosittelen siirtymään lukemaan tietokirjoja tai matkaoppaita).

        Miksi yrität ajaa tästä Naxoksesta keskustelijat pois ja sanot ettei saa jaaritella turhia??

        kerro ihmeessä, missä tästä palstalla saa ja pitäisi sinun mielestäsi puhua?? kenties jostain turistirysä-Rooman säästäkö vai??

        sinä joka ärsyynnyt kaikesta Naxokseen liittyvästä keskustelusta:

        ole hyvä ja mene muualle lukemaan muita keskusteluja, joissa ei mainita eikä kerrota mitään Naxokseen liittyvää!:) me täällä Naxoksesta ja Sisiliasta kiinnostuneet keskustelijat olemme nyt kyllä jo nähneet, ettet tiedä naxoksesta mitään vaan inhoat Naxosta sekä siellä käyviä, saat pitää mielipiteesi omanasi mutta älä yritä syöttää sitä muille.

        Hyvä!!! Se on niin ihmeellistä miksi tänne pitää "änkeä" koko ajan jonkun vinoilemaan, arvostelemaan ja vinkumaan. Ihan vapaaehtoisesti tänne tulevat. Ja Naxos ja Taormina ei sitten "muka" kiinnosta?? Kyllä tänne tekstiä mahtuu : ). Mitä sitten vaikka ollaan käyty jo läpi vaikka kuinka monta asiaa? Naxos on niin IHANA ja MIELENKIINTOINEN, että varmasti löytyy myös jatkossa aiheita asiasta!! Tämä varoituksena teille keitä "EI YHTÄÄN KIINNOSTA", mukamas. Kateellisten juttuja... Kun ei itse pääse reissuille alkaa ahdistaa, kun muut menee? Menkää Firenze otsakkeen alle jos siellä olisi jotain mielenkiintoisempaa!!??? Asiaa vähän iäkkäämmille, hienostuneemmille, taiteista kinnostuneille... Matkailijalle vielä: On kiva kun saa jotakin uutta tietoa itselle! Vaikka on Naxosissa käynyt jo monesti. Aina kuulee jotakin uutta. Esim. tämä polku toiselle rannalle... Ja kyllähän me kirjoiteltiin matkailijan kanssa hieman "omia asioitamme", mutta mitä sitten? Näistä kirjoituksista myös muut paikalla käyneet tai sinne aikovat saavat tietää esim. tästä eri rannalle johtavasta polusta... Joitakin vaivaa ihan tajuttomasti tämä Naxosista ja Taorminasta kirjoittelu. Olisi kyllä kiva tietää todellinen syy tähän. Mutta jonkun mielestä se taitaa vaan olla, että asiat on jo käyty moneen kertaan läpi. Ehkä näinkin. Itse kirjoittelin aluksi innoissani vähän "joka toiselle sivustolle". Mutta nyt kun ollaan täällä Sisilia puolella niin luulisi, että täällä nyt saisi aiheesta kirjoittaa jo rauhassa. Ja NIILLE KETÄ SE OIKEASTI kiinnostaa?? Ja kysymys nyt tähän loppuun kaikille vaivautuneille, kun minulla on ollut kuulema itsellä tapana esittää sellainen :). Haluatteko tietää jotakin tiettyä asiaa Sisiliasta? Tai Naxosista,Taorminasta... Mistä kaupungista Sisiliassa olette kiinnostuneet? Ja kyllä Naxos ja Taormina ovat ihan aitoja SISILIALAISIA kaupunkeja!!! (kun joku urpo kehtasi sanoa, että Naxosissa ei ole mitään aitoa eikä sillä ole mitään tekemistä SISILIALAISUUDEN kanssa?? HALOO...) Niin, että käyttekö täällä vain pelleilemässä vai mikä teitä kiinnostaisi?? Vähän vaikea vastailla ,kun en ole tietääkseni lukenut yhtä ainoaa kysymystä teidän kirjoituksissanne!!! Pelkkää irvailua ja valitusta... T. Naxos -fani sempre


      • Naxos -fani sempre
        kekäsi numero kirjoitti:

        Naxos-fani sempre ja matkailija keskustelevat keskenään. Ketä nyt tuollaisten teinien ja fanaatikkojen kanssa haluaa keskustella. Ei nähtävästi kukaan. Ja me arvostelijat odotetaan edelleen sitä matkailua avartavaa keskustelua Naxosesta. Turha toivo.
        Ps.toivottavasti suojakertoimet ok, kertoisitko niistä jotain valaisevaa kaiken muun p....lisäksi.

        Hei! Minkä kysymyksen olet esittänyt tällä palstalla??? Olisi kiva jos kertoisit mitä haluaisit paikasta tietää? Olemme kertoneet paljon Naxosista matkailijan kanssa. Ilmeiseti sinua ei kiinnosta koko kohteessa yhtään mikään? KERRO NYT IHMEESSÄ, mitä haluat tietää?? Mielellämme kerromme ihan mitä vaan, mitä itse tiedämme paikasta. En ala kertomaan mitään sellaista mistä en tiedä. Vaan ihan faktaa. En todella ymmärrä mitä haluaisit Naxosissa tehdä jos sinne olet menossa. Se on rantapaikka. Jos rannalla olo ei kiinnosta niin ei voi mitään. Maisemat ovat todella upeat ja esim ihana paikka patikointiin = korkeuseroja on... Jos vaikka Etna kiinnostaisi? Vaiko vaan matkailijan kengän numero? Vaikea tietää. Ja kuka mistäkin tykkää. Kysymystäsi odotellessa. T. Naxos -fani sempre


      • Naxos -fani sempre
        matkailija1 kirjoitti:

        En ymmärrä miksi tämä on täynnä jotain provoja joita ei yhtään kiinnosta kyseinen paikka, mutta silti pitää tulla tänne haukkumaan: 1.kirjoittajia 2.kyseistä paikkaa turistirysäksi 3.kaikkea paikasta kirjoitettua,
        miksi mikä vaivaa miksi aihe kiinnostaa mutta silti ei saisi keskustella täällä?

        Hei tämä ei ole kenenkään yksityisaluetta ei kenenkään reviiriä, olemmehan ihmisiä emmekä koiria! täällä kyllä saa vaihtaa mielipiteitään ihan vapaasti niin paljon kuin huvittaa ja täällä saa kuules keskustella ihan mistä tahansa vaikka sitten Naxoksen rannan simpukoista ja pikkukivistäkin!!:) vapaasti saat myös vaihtaa keskustelua ja lukea mikä sinua kiinnostaa (jos sellaista aihetta edes on! suosittelen siirtymään lukemaan tietokirjoja tai matkaoppaita).

        Miksi yrität ajaa tästä Naxoksesta keskustelijat pois ja sanot ettei saa jaaritella turhia??

        kerro ihmeessä, missä tästä palstalla saa ja pitäisi sinun mielestäsi puhua?? kenties jostain turistirysä-Rooman säästäkö vai??

        sinä joka ärsyynnyt kaikesta Naxokseen liittyvästä keskustelusta:

        ole hyvä ja mene muualle lukemaan muita keskusteluja, joissa ei mainita eikä kerrota mitään Naxokseen liittyvää!:) me täällä Naxoksesta ja Sisiliasta kiinnostuneet keskustelijat olemme nyt kyllä jo nähneet, ettet tiedä naxoksesta mitään vaan inhoat Naxosta sekä siellä käyviä, saat pitää mielipiteesi omanasi mutta älä yritä syöttää sitä muille.

        Niin, hyvin olet kärryillä meidän kirjoituksistamme. Halusit tietää millaista hiekkaa rannalla on? Hei se on kerrottu jo aiemmin : ). Tosi hyvää ja hienoa se on. OLISIKO SINULLA NYT MIELESSÄ JOTAIN MUUTA KYSYTTÄVÄÄ?? Saanko kysyä miksi luet näitä meidän kirjoituksia jos ne eivät sinua kiinnosta? Tiedät kaikki asiat mitä olemme kirjoitelleet... Mutta aihe ei "pätkääkään sinua kiinnosta", outoa?!! Ja voin kertoa, että tässä ei varmasti ole kaikki vielä kerrottu. Paljon on vielä kertomatta!!! : ). T. Naxos -fani sempre


      • gigolohatersempre
        Naxos -fani sempre kirjoitti:

        Niin, hyvin olet kärryillä meidän kirjoituksistamme. Halusit tietää millaista hiekkaa rannalla on? Hei se on kerrottu jo aiemmin : ). Tosi hyvää ja hienoa se on. OLISIKO SINULLA NYT MIELESSÄ JOTAIN MUUTA KYSYTTÄVÄÄ?? Saanko kysyä miksi luet näitä meidän kirjoituksia jos ne eivät sinua kiinnosta? Tiedät kaikki asiat mitä olemme kirjoitelleet... Mutta aihe ei "pätkääkään sinua kiinnosta", outoa?!! Ja voin kertoa, että tässä ei varmasti ole kaikki vielä kerrottu. Paljon on vielä kertomatta!!! : ). T. Naxos -fani sempre

        Naxos on ahdistelijoita täys!!! tämä on totuus!

        ei voi nainen sielä rauhassa kävellä yksin (huom. lue YKSIN) rantakatua kun jo gigoloa jos minkälaista perään kyttää perheellisiäkin lähtee perään - kaikista ikäluokista poikasia ja jo harmaantuvia mammanpoikia sekä vaimojen mollaamia pikkupettureita uulalalaa teille vaan joo ei kiva ei!! siispä mikä avuksi?

        hei hyvä naxosfanisempre ja matkailija 1! ettekö ole joutuneet ahdistelijoiden kynsiin vielä ihanassa naxkoksessanne? siellähän niitä riittää kuin kaloja meressä! mutta oi miksi lomani pilaa???
        en pukeudu provosoivasti enkä liikuskele bikineissä siellä "kaupungilla" enkä istuskele millään aidoilla yksin, mutta silti ahdistelijoita riittää! oi miksi oi miksi :(

        he uimavahditkin ei kun rantavalvojat(?) on KAMALIA ahdistelijoita!!!!!! tulivat pyytämään mukaansa vaikka olivat muka töissä, muka!

        ei minkäänlaista arvostusta, kunnioitusta tai mitään ajatusta miten pitäisi työssä käyttäytyä ei..

        istuvat siellä kahvilassa/kapakassa kaljalla työvuorossaan ja kyttäävät naisia tekevät töitä muka pah!! millaiset rantavahdit!!!

        kuka pelastaa jos joku oikeasti meinaa hukkua naxoksen meren pyörteisiin joita sielä tunnetusti on`?

        vanhat kaljamahatko muka juoksee kapakasta pelastaa? pah!!!!

        vielä vuosi sitten niillä vahdeilla oli toimiston seinät täynä pohjoismaalasten tyttöjen kuvia! ilmeisesti sielä järjestetään jotain sovinistia missikisoja? Hyi sanon minä ja pah mitä lurjuksia!!

        ja italiassako ei muka juoda? uimavalvojat muuta tee sen kun juoksevat kaljalla ja vieläpä turistien kahvilassa hyi heitä mikä naxsoksen esikuva!! en siedä moisia aivan kuin turkkilaisia! ämpärin kokoisia tuoppeja ne sielläkin "saksalaisella" antoonion läheisellä klubilla veteli!!

        tässä teille ihanaisia sisiliaanoja!!! taitavatpa kaikki olla samaa sukua..


      • gigolohatersempre!
        gigolohatersempre kirjoitti:

        Naxos on ahdistelijoita täys!!! tämä on totuus!

        ei voi nainen sielä rauhassa kävellä yksin (huom. lue YKSIN) rantakatua kun jo gigoloa jos minkälaista perään kyttää perheellisiäkin lähtee perään - kaikista ikäluokista poikasia ja jo harmaantuvia mammanpoikia sekä vaimojen mollaamia pikkupettureita uulalalaa teille vaan joo ei kiva ei!! siispä mikä avuksi?

        hei hyvä naxosfanisempre ja matkailija 1! ettekö ole joutuneet ahdistelijoiden kynsiin vielä ihanassa naxkoksessanne? siellähän niitä riittää kuin kaloja meressä! mutta oi miksi lomani pilaa???
        en pukeudu provosoivasti enkä liikuskele bikineissä siellä "kaupungilla" enkä istuskele millään aidoilla yksin, mutta silti ahdistelijoita riittää! oi miksi oi miksi :(

        he uimavahditkin ei kun rantavalvojat(?) on KAMALIA ahdistelijoita!!!!!! tulivat pyytämään mukaansa vaikka olivat muka töissä, muka!

        ei minkäänlaista arvostusta, kunnioitusta tai mitään ajatusta miten pitäisi työssä käyttäytyä ei..

        istuvat siellä kahvilassa/kapakassa kaljalla työvuorossaan ja kyttäävät naisia tekevät töitä muka pah!! millaiset rantavahdit!!!

        kuka pelastaa jos joku oikeasti meinaa hukkua naxoksen meren pyörteisiin joita sielä tunnetusti on`?

        vanhat kaljamahatko muka juoksee kapakasta pelastaa? pah!!!!

        vielä vuosi sitten niillä vahdeilla oli toimiston seinät täynä pohjoismaalasten tyttöjen kuvia! ilmeisesti sielä järjestetään jotain sovinistia missikisoja? Hyi sanon minä ja pah mitä lurjuksia!!

        ja italiassako ei muka juoda? uimavalvojat muuta tee sen kun juoksevat kaljalla ja vieläpä turistien kahvilassa hyi heitä mikä naxsoksen esikuva!! en siedä moisia aivan kuin turkkilaisia! ämpärin kokoisia tuoppeja ne sielläkin "saksalaisella" antoonion läheisellä klubilla veteli!!

        tässä teille ihanaisia sisiliaanoja!!! taitavatpa kaikki olla samaa sukua..

        sant antoonion ukko on ihan hirvitys kamala!! mylvii kuin jokin vuohi ja siltä näyttääkin, muka italiaano pah mikä norjalainen..
        Ihmetelen miten tulinen sisiliaano vaimo on hänet koskaan huolinut, ei ihme jos tappelua kuin tappelua pukkaa jatkuvasti?? mutta siitä ei pitäisi hotellinväen kärsiä eihän?? vai??

        ukko on kamala, laittaa portit ja ovet lukkoon 8 ilalla eikä päästänyt meitä aikuisia ihmisiä ulos diskoon "yöllä!" sietäisi hävetä mitä palvelua!!! lukitsi kaiken..

        kaikkein inhotavinta oli kun "omistaja" tiiraili minun parvekkeelleni jatkuvasti pyykkejä ripustellessaan!! sietäisi hävetä!! suihkunkaan ikkunaa ei voinnut jättää auki kun jo se hän jokin sieltä pihalta tiiraili sisälle suihkuun, hyi hyi hyi miten kehtasi..! naisia tiirailee!! varmasti monet huomanneet saman! yksi hotellin työntekijä-nainenkin syöksyi yhtäkkiä meidän suihkuun ilman mitään asiaa!! törkeää outoa käytöstä hyi. Ja mistä hän tiesi että lattiat tulvii.. lienee piilokameratkin hotellissa kuten siinä eräässä toisessakin joka lopetettin syyn tietäneekin miksi.....

        ukko ripustelee päivät pitkät pyykkejä pihalla, toimiikohan aivot?
        ei meidän patjoja ja lakanoita jatkuvsti vaihdetu muta silti jotain lakanoita kaiket päivät ripusteleee..

        Ukon tyttö tai muu hotellin (vai majatalon? vai sanonko karsina-navetan?) tyttö tuli meitä yläkerroksiin tervehtimään tervetulleiksi läpinäkyvässä repaleisessa vanhassa yöpaidassa sukunsa kanssa! HYI! mitä palvelua! sängystä (tai haudasta repäissyn) näköisenä vähintään..

        Huippu oli kuitenkin kun ukko aamuisin kirmasi pihalle pyörällään, joka täynnä taateleita tai muita roskia, nam nam!! mikä GOURMETloma!

        NIIN IHANAINEN HOTELLI ANTTOOOOONIOO!


      • Naxos -fani sempre
        gigolohatersempre! kirjoitti:

        sant antoonion ukko on ihan hirvitys kamala!! mylvii kuin jokin vuohi ja siltä näyttääkin, muka italiaano pah mikä norjalainen..
        Ihmetelen miten tulinen sisiliaano vaimo on hänet koskaan huolinut, ei ihme jos tappelua kuin tappelua pukkaa jatkuvasti?? mutta siitä ei pitäisi hotellinväen kärsiä eihän?? vai??

        ukko on kamala, laittaa portit ja ovet lukkoon 8 ilalla eikä päästänyt meitä aikuisia ihmisiä ulos diskoon "yöllä!" sietäisi hävetä mitä palvelua!!! lukitsi kaiken..

        kaikkein inhotavinta oli kun "omistaja" tiiraili minun parvekkeelleni jatkuvasti pyykkejä ripustellessaan!! sietäisi hävetä!! suihkunkaan ikkunaa ei voinnut jättää auki kun jo se hän jokin sieltä pihalta tiiraili sisälle suihkuun, hyi hyi hyi miten kehtasi..! naisia tiirailee!! varmasti monet huomanneet saman! yksi hotellin työntekijä-nainenkin syöksyi yhtäkkiä meidän suihkuun ilman mitään asiaa!! törkeää outoa käytöstä hyi. Ja mistä hän tiesi että lattiat tulvii.. lienee piilokameratkin hotellissa kuten siinä eräässä toisessakin joka lopetettin syyn tietäneekin miksi.....

        ukko ripustelee päivät pitkät pyykkejä pihalla, toimiikohan aivot?
        ei meidän patjoja ja lakanoita jatkuvsti vaihdetu muta silti jotain lakanoita kaiket päivät ripusteleee..

        Ukon tyttö tai muu hotellin (vai majatalon? vai sanonko karsina-navetan?) tyttö tuli meitä yläkerroksiin tervehtimään tervetulleiksi läpinäkyvässä repaleisessa vanhassa yöpaidassa sukunsa kanssa! HYI! mitä palvelua! sängystä (tai haudasta repäissyn) näköisenä vähintään..

        Huippu oli kuitenkin kun ukko aamuisin kirmasi pihalle pyörällään, joka täynnä taateleita tai muita roskia, nam nam!! mikä GOURMETloma!

        NIIN IHANAINEN HOTELLI ANTTOOOOONIOO!

        Hei! On sinulla ollut aikas kurjalta kuulostava loma. Harmi!! Minua ei kukaan ahdistellut keväällä eikä syksyllä. Tosin on kyllä totta, että asia voi olla toinen jos YKSIN on matkalla. Rantavahdeista sen verran, että muista rannoista en tiedä. Mutta LIDO LA ROMANTICAN rantavahdeista ja ravintolan/baarin työntekijöistä EI KUKAAN KOSKAAN juonut siellä mitään alkoholia!!! Tämä on kyllä totuus, ainankin tällä rannalla. Aika oudolta kuulostaa, että siellä kaljaa kittaisivat kaiket päivät?? Ja kaikki ainakin LIDON rannalla ovat tosi ystävällisiä ja asiallisia miehiä nainen. Naisten kuvia en myöskään missään seinillä ole siellä nähnyt!! (mutta eikös näillä Suomalaisillakin miehillä ole tyttökalentereita esim. autotallin seinillä, heh. Taitavat olla samaa sukua kaikki??) MILLÄ RANNALLA lomaasi vietit?? Muistatko nimeä? Millä kohdalla rantaa...? Yhtään juoppoa Sisilialaista en ole KOSKAAN nähnyt!! Siellä ei kyllä juoda kännejä, niin kuin täällä suomessa... Oletko itse nähnyt siellä juoppoja?? Sitten tämä Sant Antonion omistaja mies. Hän nyt on ihan "tavallinen pulliainen".( ehkä norjalainen, en tiedä ) Laitteli kyllä joskus pyykkejä kuivamaan. Minä en kyllä kokenut, että hän olisi ketään (ei ainakaan minua!) siellä kytännyt!! Vaan teki töitään. Jonkunhan ne pyykitkin on ripustettava, eihän siinä kyllä paljon aivotyötä tarvita... Ja se nainen siellä hotellissa kyllä mielestäni kaikki työt tekee :). Niin kuin naiset yleensä? Ukkeli siellä katseli televisiota = formuloita... Mutta kyttääjää en kyllä hänestä saa tekemälläkään! Ihan mukavalta omistajat minusta vaikuttavat. Ehkä se miehen "polkkatukka" tekee hänestä vähän oudon näköisen? Ja meidän lakanat kyllä vaihdettiin joka päivä. Mutta en kyllä sitten sänkyjen alusia tutkinut oliko kaikki pölyt pyyhitty vai ei. En tiedä, mutta minun lomani tässä hotellissa oli ihan täydellinen. En kyllä mitään luksusta odottanut, vaan halusin huoneen jossa voin nukkua. Ja sain mielestäni paljon enemmän = se ihana sitruuna lehto siinä parvekkeen alla kruunasi koko jutun! Niin rauhoittava se oli lintuineen... (Muuten en huoneessa paljon aikaani tuhlaa eli huoneella ei niin suuri merkitys, ei nyt tietysti ihan mikä tahansa murju...) En sanoisi kyllä Sant Antonio hotellia Karsinaksi tai navetaksi!! Porttien lukitsemisesta en tiedä mitään. Kun en kovin myöhään missään liikkunut. Mutta kyllä lomalaisten on päästävä hotelliin sisälle ja hotellista ulos oli sitten yö tai päivä!! Niin ja sen omistaja miehen en kyllä koskaan kuullut myöskään mylvivän kuin vuohi!!! Mitä lie tarkoitit?? Ja miten ihmeessä joku nainen tuli yht`äkkiä teidän suihkuunne?? Omilla avaimillaan vai, outoa... Enkä myöskään tajua, että joku "talon tyttö" tuli tervehtimään teitä läpinäkyvässä yöpaidassa KOKO SUKUNSA kanssa?? OUTOA!! (ja tässä kohdassa sanoit, että tyttö tuli tervehtimään TEITÄ! Mutta sanoit aikaisemmin, että olit matkalla YKSIN? Ehkä ymmärsin väärin. ) No kaikki mahdollista. Sinulle kyllä sattui "huono loma". Minulla kaikki meni paremmin kuin hyvin. Lomat voivat olla siis todella erilaisia samassa paikassa. Eipä tässä nyt muuta. HYVÄÄ NAISTEN PÄIVÄÄ KAIKILLE NAISILLE!! T. Naxos -fani sempre


      • elina
        Naxos -fani sempre kirjoitti:

        Hei! On sinulla ollut aikas kurjalta kuulostava loma. Harmi!! Minua ei kukaan ahdistellut keväällä eikä syksyllä. Tosin on kyllä totta, että asia voi olla toinen jos YKSIN on matkalla. Rantavahdeista sen verran, että muista rannoista en tiedä. Mutta LIDO LA ROMANTICAN rantavahdeista ja ravintolan/baarin työntekijöistä EI KUKAAN KOSKAAN juonut siellä mitään alkoholia!!! Tämä on kyllä totuus, ainankin tällä rannalla. Aika oudolta kuulostaa, että siellä kaljaa kittaisivat kaiket päivät?? Ja kaikki ainakin LIDON rannalla ovat tosi ystävällisiä ja asiallisia miehiä nainen. Naisten kuvia en myöskään missään seinillä ole siellä nähnyt!! (mutta eikös näillä Suomalaisillakin miehillä ole tyttökalentereita esim. autotallin seinillä, heh. Taitavat olla samaa sukua kaikki??) MILLÄ RANNALLA lomaasi vietit?? Muistatko nimeä? Millä kohdalla rantaa...? Yhtään juoppoa Sisilialaista en ole KOSKAAN nähnyt!! Siellä ei kyllä juoda kännejä, niin kuin täällä suomessa... Oletko itse nähnyt siellä juoppoja?? Sitten tämä Sant Antonion omistaja mies. Hän nyt on ihan "tavallinen pulliainen".( ehkä norjalainen, en tiedä ) Laitteli kyllä joskus pyykkejä kuivamaan. Minä en kyllä kokenut, että hän olisi ketään (ei ainakaan minua!) siellä kytännyt!! Vaan teki töitään. Jonkunhan ne pyykitkin on ripustettava, eihän siinä kyllä paljon aivotyötä tarvita... Ja se nainen siellä hotellissa kyllä mielestäni kaikki työt tekee :). Niin kuin naiset yleensä? Ukkeli siellä katseli televisiota = formuloita... Mutta kyttääjää en kyllä hänestä saa tekemälläkään! Ihan mukavalta omistajat minusta vaikuttavat. Ehkä se miehen "polkkatukka" tekee hänestä vähän oudon näköisen? Ja meidän lakanat kyllä vaihdettiin joka päivä. Mutta en kyllä sitten sänkyjen alusia tutkinut oliko kaikki pölyt pyyhitty vai ei. En tiedä, mutta minun lomani tässä hotellissa oli ihan täydellinen. En kyllä mitään luksusta odottanut, vaan halusin huoneen jossa voin nukkua. Ja sain mielestäni paljon enemmän = se ihana sitruuna lehto siinä parvekkeen alla kruunasi koko jutun! Niin rauhoittava se oli lintuineen... (Muuten en huoneessa paljon aikaani tuhlaa eli huoneella ei niin suuri merkitys, ei nyt tietysti ihan mikä tahansa murju...) En sanoisi kyllä Sant Antonio hotellia Karsinaksi tai navetaksi!! Porttien lukitsemisesta en tiedä mitään. Kun en kovin myöhään missään liikkunut. Mutta kyllä lomalaisten on päästävä hotelliin sisälle ja hotellista ulos oli sitten yö tai päivä!! Niin ja sen omistaja miehen en kyllä koskaan kuullut myöskään mylvivän kuin vuohi!!! Mitä lie tarkoitit?? Ja miten ihmeessä joku nainen tuli yht`äkkiä teidän suihkuunne?? Omilla avaimillaan vai, outoa... Enkä myöskään tajua, että joku "talon tyttö" tuli tervehtimään teitä läpinäkyvässä yöpaidassa KOKO SUKUNSA kanssa?? OUTOA!! (ja tässä kohdassa sanoit, että tyttö tuli tervehtimään TEITÄ! Mutta sanoit aikaisemmin, että olit matkalla YKSIN? Ehkä ymmärsin väärin. ) No kaikki mahdollista. Sinulle kyllä sattui "huono loma". Minulla kaikki meni paremmin kuin hyvin. Lomat voivat olla siis todella erilaisia samassa paikassa. Eipä tässä nyt muuta. HYVÄÄ NAISTEN PÄIVÄÄ KAIKILLE NAISILLE!! T. Naxos -fani sempre

        olen myös Naxosissa (tosin vuosia sitten) monesti käynyt, naisporukassa ja yksin.
        Olen istunut aidalla yksin ja kaksin ja vaikka miten. Ainoat, jotka olen kokenut ahdistelleen minua olivat eräällä lomalla sinne rantautuneet amerikkalaissotilaat. Niitä oli Naxosin lahdella 2 lentotukialuksellista ja umpikännissä koko porukka.
        Minua lähestyi kyllä monikin sisiliaano, mutta en ajattele olevani niin puoleensavetävä, että kaikki olisivat jotenkin seksiä vonganneet! Kyllä mulle on juteltu talonrakennukset, kerrottu siskon pojan syntymät ja näytetty perheen valokuvat. Kaksikertaa on viety äidillekin kättä lappamaan, että tässä tämä finlandesa jonka kanssa juttelin eilen. Ja tämän juttelun jälkeen on toivotettu hyvää lomaa Sisiliassa. Tietysti, jos ei jaksa harmaapäiden tai rantavahtien kanssa harmittomasti jutustella vaan odottaa Ferrarilla tulevaa miljonääriä, niin vaikeetahan se on.
        Kyllä ei on aina siellä uskottu eiksi. Paitsi kerran yksi hemmo tuli hotellin aulaan sanomaan ettei ole tottunut siihen että hänelle sanotaan ei ja jätetään keskelle katua. Hidalgon käännyttyä kannoillaan, koko seurueemme hämmennyksestä selvittyään nauroi hyvät naurut. Kerta se oli hänellekin ensimmäinen.
        Sitäpaitsi, nämä arkipäiväisen näköiset, tavalliset miehet ja pojat osasivat varoittaa tietyistä tyypeistä, "Catanian susista", eli kyllä sielläkin (niinkuin täälläkin) voi nainen typeryyksissään vaikeuksiin joutua.
        Kyllä minullakin näiden tuttavuuttatekevien sisilialaisten takia on monta hauskaa ja rakasta muistoa Naxosista ja pari Taorminastakin! Joten Naxos-fani sempre, älä lannistu, on meitä muitakin!


      • Naxos -fani sempre
        elina kirjoitti:

        olen myös Naxosissa (tosin vuosia sitten) monesti käynyt, naisporukassa ja yksin.
        Olen istunut aidalla yksin ja kaksin ja vaikka miten. Ainoat, jotka olen kokenut ahdistelleen minua olivat eräällä lomalla sinne rantautuneet amerikkalaissotilaat. Niitä oli Naxosin lahdella 2 lentotukialuksellista ja umpikännissä koko porukka.
        Minua lähestyi kyllä monikin sisiliaano, mutta en ajattele olevani niin puoleensavetävä, että kaikki olisivat jotenkin seksiä vonganneet! Kyllä mulle on juteltu talonrakennukset, kerrottu siskon pojan syntymät ja näytetty perheen valokuvat. Kaksikertaa on viety äidillekin kättä lappamaan, että tässä tämä finlandesa jonka kanssa juttelin eilen. Ja tämän juttelun jälkeen on toivotettu hyvää lomaa Sisiliassa. Tietysti, jos ei jaksa harmaapäiden tai rantavahtien kanssa harmittomasti jutustella vaan odottaa Ferrarilla tulevaa miljonääriä, niin vaikeetahan se on.
        Kyllä ei on aina siellä uskottu eiksi. Paitsi kerran yksi hemmo tuli hotellin aulaan sanomaan ettei ole tottunut siihen että hänelle sanotaan ei ja jätetään keskelle katua. Hidalgon käännyttyä kannoillaan, koko seurueemme hämmennyksestä selvittyään nauroi hyvät naurut. Kerta se oli hänellekin ensimmäinen.
        Sitäpaitsi, nämä arkipäiväisen näköiset, tavalliset miehet ja pojat osasivat varoittaa tietyistä tyypeistä, "Catanian susista", eli kyllä sielläkin (niinkuin täälläkin) voi nainen typeryyksissään vaikeuksiin joutua.
        Kyllä minullakin näiden tuttavuuttatekevien sisilialaisten takia on monta hauskaa ja rakasta muistoa Naxosista ja pari Taorminastakin! Joten Naxos-fani sempre, älä lannistu, on meitä muitakin!

        Hei! Joo tiedän, että Naxos "faneja" on paljon. Luulin vaan, että tänne palstoille olisi heitä "eksynyt" paljon enemmän. Nyt muutama fani on tänne ilmestynyt, onneksi! Kiva on näistä Naxokseen liittyvistä asioista täällä kirjoitella. Kun kaikilla on kuitenkin erilaisia kokemuksia ja mietteitä Naxosista... Tosi fanit taitavat olla tälläkin hetkellä lido baarissa juomassa cappuzinoa?? Kun olen itse ollut Naxosissa siellä on ollut aina matkalla jokunen ihminen joka on ollut Naxosissa 20 jopa 40 kertaa!! Että tiedän kyllä etten ole ainut jonka sydämen Naxos on vienyt!!! Ja itselläni on kanssa paljon mukavia kokemuksia ja muistoja Naxosista. Ja näistä Sisilialaisista pojista, silloin 17 vuotta sitten. Yhteen poikaan tutustui tosi hyvin. Kävin jopa äitini kanssa tämän pojan kotona syömässä!! Ja olimme vain ystäviä!! Sitten kerran kun tulin ylä-asteelta koulusta kotiin tuo sama poika odotteli minua meidän pihassa!! (seurustelin jo silloin nykyisen aviomieheni kanssa..) Että olihan se aika yllätys? Mutta tämä poika jäi meille yhdeksi yöksi ja palasi seuraavana päivänä helsinkiin. Missä silloin asui. Nyt kun palasin Naxosiin 17 vuoden tauon jälkeen, tapasin sattumalta tämän saman miehen!! Tosi mukavia tälläiset hauskat jutut. Nyt olemme taas ystäviä ja välillä vaihdamme kuulumisia tekstiviesteillä. Eli minulla on ihan toisenlaisia kokemuksia Sisilian pojista. EI NE KAIKKI OLE GIGOLOITA!! Mutta joukkoon mahtuu kyllä myös heitä. T. Naxos -fani sempre


      • gigolohatersempre
        Naxos -fani sempre kirjoitti:

        Hei! On sinulla ollut aikas kurjalta kuulostava loma. Harmi!! Minua ei kukaan ahdistellut keväällä eikä syksyllä. Tosin on kyllä totta, että asia voi olla toinen jos YKSIN on matkalla. Rantavahdeista sen verran, että muista rannoista en tiedä. Mutta LIDO LA ROMANTICAN rantavahdeista ja ravintolan/baarin työntekijöistä EI KUKAAN KOSKAAN juonut siellä mitään alkoholia!!! Tämä on kyllä totuus, ainankin tällä rannalla. Aika oudolta kuulostaa, että siellä kaljaa kittaisivat kaiket päivät?? Ja kaikki ainakin LIDON rannalla ovat tosi ystävällisiä ja asiallisia miehiä nainen. Naisten kuvia en myöskään missään seinillä ole siellä nähnyt!! (mutta eikös näillä Suomalaisillakin miehillä ole tyttökalentereita esim. autotallin seinillä, heh. Taitavat olla samaa sukua kaikki??) MILLÄ RANNALLA lomaasi vietit?? Muistatko nimeä? Millä kohdalla rantaa...? Yhtään juoppoa Sisilialaista en ole KOSKAAN nähnyt!! Siellä ei kyllä juoda kännejä, niin kuin täällä suomessa... Oletko itse nähnyt siellä juoppoja?? Sitten tämä Sant Antonion omistaja mies. Hän nyt on ihan "tavallinen pulliainen".( ehkä norjalainen, en tiedä ) Laitteli kyllä joskus pyykkejä kuivamaan. Minä en kyllä kokenut, että hän olisi ketään (ei ainakaan minua!) siellä kytännyt!! Vaan teki töitään. Jonkunhan ne pyykitkin on ripustettava, eihän siinä kyllä paljon aivotyötä tarvita... Ja se nainen siellä hotellissa kyllä mielestäni kaikki työt tekee :). Niin kuin naiset yleensä? Ukkeli siellä katseli televisiota = formuloita... Mutta kyttääjää en kyllä hänestä saa tekemälläkään! Ihan mukavalta omistajat minusta vaikuttavat. Ehkä se miehen "polkkatukka" tekee hänestä vähän oudon näköisen? Ja meidän lakanat kyllä vaihdettiin joka päivä. Mutta en kyllä sitten sänkyjen alusia tutkinut oliko kaikki pölyt pyyhitty vai ei. En tiedä, mutta minun lomani tässä hotellissa oli ihan täydellinen. En kyllä mitään luksusta odottanut, vaan halusin huoneen jossa voin nukkua. Ja sain mielestäni paljon enemmän = se ihana sitruuna lehto siinä parvekkeen alla kruunasi koko jutun! Niin rauhoittava se oli lintuineen... (Muuten en huoneessa paljon aikaani tuhlaa eli huoneella ei niin suuri merkitys, ei nyt tietysti ihan mikä tahansa murju...) En sanoisi kyllä Sant Antonio hotellia Karsinaksi tai navetaksi!! Porttien lukitsemisesta en tiedä mitään. Kun en kovin myöhään missään liikkunut. Mutta kyllä lomalaisten on päästävä hotelliin sisälle ja hotellista ulos oli sitten yö tai päivä!! Niin ja sen omistaja miehen en kyllä koskaan kuullut myöskään mylvivän kuin vuohi!!! Mitä lie tarkoitit?? Ja miten ihmeessä joku nainen tuli yht`äkkiä teidän suihkuunne?? Omilla avaimillaan vai, outoa... Enkä myöskään tajua, että joku "talon tyttö" tuli tervehtimään teitä läpinäkyvässä yöpaidassa KOKO SUKUNSA kanssa?? OUTOA!! (ja tässä kohdassa sanoit, että tyttö tuli tervehtimään TEITÄ! Mutta sanoit aikaisemmin, että olit matkalla YKSIN? Ehkä ymmärsin väärin. ) No kaikki mahdollista. Sinulle kyllä sattui "huono loma". Minulla kaikki meni paremmin kuin hyvin. Lomat voivat olla siis todella erilaisia samassa paikassa. Eipä tässä nyt muuta. HYVÄÄ NAISTEN PÄIVÄÄ KAIKILLE NAISILLE!! T. Naxos -fani sempre

        Hei olin Lido di naxos hiekkarannalla en missään romanicalla!! missä sellainen romantica-ranta edes on kuullostaa ihan joltain laivan nimeltä?
        lido di naxsos rannan vieresä on siis sellainen mökin kokonen suosittu turisti(ja paikallisten)kahvila! sitten siinä on vieressä niitä wessoja, pukukoppeja ja kissoja, ehkä nyt tiedät mitä tarkoittanen?
        uimavalvojat ovat niitä punapaitaisia ukkoja jotka eivät kyllä muuta tehneet kuin juokssivat kahvilassa drinkeillä työaikana ja pokailevat naisia tai siis yritys on kova mutta huumori kuin pikkupojilla joten kukaan ei lähde mukaan ei ihme.....

        Kyllä se antoonio-ukko siellä jatkuvasti mylvi kuin vuohi (huoneeni taisi olla siinä jossakin keittiön yläpuolella?) inhoittavan kuuloista kun ukko mylvimällä huusi ja raivosi päivällä, toisinaan oli rauhallinen kuin lammas!

        kyllä antoonio-ukko tiiraili jatkuvasti pyykkejälaitellessaan parvekkeille!! monille parvekkeille, varkaidenko takia? Yksikin nainen oli bikineisä aurinkoa ottamassa parvekkeella mutta katsoi parhaakseen pysyä sisätiloissa kun ukko tiiraili niin tarkasti jatkuvasti, säälittävää!
        jopa wessan pieni ikkuna piti sulkea kun ukko tiiraili sisälle, säälittävää!!! koin parhaaksi läimäistä kaikki ovet ja ikkunat kiinni niihin ne puukalikkaverhot suojiksi.

        työntekijänainen tuli huoneen suihkuun omilla avaimillaan ryntäsi vain sisään ja käski häipyä suihkusta "VAI VAI VAI" se huusi italiaksi!! lattia kuulemma tulvi liikaa!! mistä sitten lienee sellaista saanut päähänsä? lieneekö asentaneen piilokamerat huoneisiin? kuten siinä toisesa hotellissa oli joka lopetettiin siksi...... Törkeää ajaa suihkusta pois!! järkytyin niin.


        Kyllä talon tyttö tuli tervehtimään meitä koko sukunsa kanssa vähän sen jälkeen kun saavuimme(tarkoitan meillä=kaikkia kerroksen asukkaita!) koputtivat (lue: talon tyttö hakkasi ja mahdolisesti myös potki) ovia ja jakoi huoneisiin puhtaat lakanat ja toivotti tervetulleeksi! (kait sen olisi voinut aikaisemminkin tehdä?) silti todela kunnioittavaa tulla tervehtimään sängystä nousseen näköisenä risassa yöpaidassa.. heh sellaista antooniossa!


      • gigolohatersempre
        Naxos -fani sempre kirjoitti:

        Hei! Joo tiedän, että Naxos "faneja" on paljon. Luulin vaan, että tänne palstoille olisi heitä "eksynyt" paljon enemmän. Nyt muutama fani on tänne ilmestynyt, onneksi! Kiva on näistä Naxokseen liittyvistä asioista täällä kirjoitella. Kun kaikilla on kuitenkin erilaisia kokemuksia ja mietteitä Naxosista... Tosi fanit taitavat olla tälläkin hetkellä lido baarissa juomassa cappuzinoa?? Kun olen itse ollut Naxosissa siellä on ollut aina matkalla jokunen ihminen joka on ollut Naxosissa 20 jopa 40 kertaa!! Että tiedän kyllä etten ole ainut jonka sydämen Naxos on vienyt!!! Ja itselläni on kanssa paljon mukavia kokemuksia ja muistoja Naxosista. Ja näistä Sisilialaisista pojista, silloin 17 vuotta sitten. Yhteen poikaan tutustui tosi hyvin. Kävin jopa äitini kanssa tämän pojan kotona syömässä!! Ja olimme vain ystäviä!! Sitten kerran kun tulin ylä-asteelta koulusta kotiin tuo sama poika odotteli minua meidän pihassa!! (seurustelin jo silloin nykyisen aviomieheni kanssa..) Että olihan se aika yllätys? Mutta tämä poika jäi meille yhdeksi yöksi ja palasi seuraavana päivänä helsinkiin. Missä silloin asui. Nyt kun palasin Naxosiin 17 vuoden tauon jälkeen, tapasin sattumalta tämän saman miehen!! Tosi mukavia tälläiset hauskat jutut. Nyt olemme taas ystäviä ja välillä vaihdamme kuulumisia tekstiviesteillä. Eli minulla on ihan toisenlaisia kokemuksia Sisilian pojista. EI NE KAIKKI OLE GIGOLOITA!! Mutta joukkoon mahtuu kyllä myös heitä. T. Naxos -fani sempre

        ...sen miehen nimi sattumoisin Salvatore?


      • Naxos -fani sempre
        gigolohatersempre kirjoitti:

        Hei olin Lido di naxos hiekkarannalla en missään romanicalla!! missä sellainen romantica-ranta edes on kuullostaa ihan joltain laivan nimeltä?
        lido di naxsos rannan vieresä on siis sellainen mökin kokonen suosittu turisti(ja paikallisten)kahvila! sitten siinä on vieressä niitä wessoja, pukukoppeja ja kissoja, ehkä nyt tiedät mitä tarkoittanen?
        uimavalvojat ovat niitä punapaitaisia ukkoja jotka eivät kyllä muuta tehneet kuin juokssivat kahvilassa drinkeillä työaikana ja pokailevat naisia tai siis yritys on kova mutta huumori kuin pikkupojilla joten kukaan ei lähde mukaan ei ihme.....

        Kyllä se antoonio-ukko siellä jatkuvasti mylvi kuin vuohi (huoneeni taisi olla siinä jossakin keittiön yläpuolella?) inhoittavan kuuloista kun ukko mylvimällä huusi ja raivosi päivällä, toisinaan oli rauhallinen kuin lammas!

        kyllä antoonio-ukko tiiraili jatkuvasti pyykkejälaitellessaan parvekkeille!! monille parvekkeille, varkaidenko takia? Yksikin nainen oli bikineisä aurinkoa ottamassa parvekkeella mutta katsoi parhaakseen pysyä sisätiloissa kun ukko tiiraili niin tarkasti jatkuvasti, säälittävää!
        jopa wessan pieni ikkuna piti sulkea kun ukko tiiraili sisälle, säälittävää!!! koin parhaaksi läimäistä kaikki ovet ja ikkunat kiinni niihin ne puukalikkaverhot suojiksi.

        työntekijänainen tuli huoneen suihkuun omilla avaimillaan ryntäsi vain sisään ja käski häipyä suihkusta "VAI VAI VAI" se huusi italiaksi!! lattia kuulemma tulvi liikaa!! mistä sitten lienee sellaista saanut päähänsä? lieneekö asentaneen piilokamerat huoneisiin? kuten siinä toisesa hotellissa oli joka lopetettiin siksi...... Törkeää ajaa suihkusta pois!! järkytyin niin.


        Kyllä talon tyttö tuli tervehtimään meitä koko sukunsa kanssa vähän sen jälkeen kun saavuimme(tarkoitan meillä=kaikkia kerroksen asukkaita!) koputtivat (lue: talon tyttö hakkasi ja mahdolisesti myös potki) ovia ja jakoi huoneisiin puhtaat lakanat ja toivotti tervetulleeksi! (kait sen olisi voinut aikaisemminkin tehdä?) silti todela kunnioittavaa tulla tervehtimään sängystä nousseen näköisenä risassa yöpaidassa.. heh sellaista antooniossa!

        Hei! Hyvät naurut sain tästä jutustasi. ÄLÄ nyt käsitä väärin!! En nauranut sinulle vaan tälle Sisilialaiselle touhulle!! Aika koomista... Uskon kuitenkin mitä kirjoitit. Ja kirjoituksiesi perusteella kyllä tietää, että olet ollut Sant Antoniossa ja Naxosissa. Lido la romantican ranta on mielestäni tästä lido di Naxosin rannasta vielä jonkin matkaa eteenpäin. Sanon lido baariksi ilmeiseti juuri sitä kahvilaa mistä kirjoitit. Mutta lido la romantica on siis kahvilasta vielä n. 50m eteenpäin. Heillä on siellä oma ravintola/baari/kioski. Ja myös siellä on pukukopit ja (ihan siistit) wc:t. Kissoja en ole Naxosissa nähnyt kuin yhden! Kun se nainen tuli teidän suihkuun huutamaan niin tuli vaan mieleen, että jos vaikka siellä alakerrassa alkoi vesi valua katosta :)? Kaikki mahdollista. Suosittelen lido la romantican rantaa jatkossa. T. Naxos -fani sempre


      • Naxos -fani sempre
        gigolohatersempre kirjoitti:

        ...sen miehen nimi sattumoisin Salvatore?

        Hei! Ei ollut Salvatore ei. On nimeltään Franco tämä minun ystäväni : ).


      • matkailija1
        elina kirjoitti:

        olen myös Naxosissa (tosin vuosia sitten) monesti käynyt, naisporukassa ja yksin.
        Olen istunut aidalla yksin ja kaksin ja vaikka miten. Ainoat, jotka olen kokenut ahdistelleen minua olivat eräällä lomalla sinne rantautuneet amerikkalaissotilaat. Niitä oli Naxosin lahdella 2 lentotukialuksellista ja umpikännissä koko porukka.
        Minua lähestyi kyllä monikin sisiliaano, mutta en ajattele olevani niin puoleensavetävä, että kaikki olisivat jotenkin seksiä vonganneet! Kyllä mulle on juteltu talonrakennukset, kerrottu siskon pojan syntymät ja näytetty perheen valokuvat. Kaksikertaa on viety äidillekin kättä lappamaan, että tässä tämä finlandesa jonka kanssa juttelin eilen. Ja tämän juttelun jälkeen on toivotettu hyvää lomaa Sisiliassa. Tietysti, jos ei jaksa harmaapäiden tai rantavahtien kanssa harmittomasti jutustella vaan odottaa Ferrarilla tulevaa miljonääriä, niin vaikeetahan se on.
        Kyllä ei on aina siellä uskottu eiksi. Paitsi kerran yksi hemmo tuli hotellin aulaan sanomaan ettei ole tottunut siihen että hänelle sanotaan ei ja jätetään keskelle katua. Hidalgon käännyttyä kannoillaan, koko seurueemme hämmennyksestä selvittyään nauroi hyvät naurut. Kerta se oli hänellekin ensimmäinen.
        Sitäpaitsi, nämä arkipäiväisen näköiset, tavalliset miehet ja pojat osasivat varoittaa tietyistä tyypeistä, "Catanian susista", eli kyllä sielläkin (niinkuin täälläkin) voi nainen typeryyksissään vaikeuksiin joutua.
        Kyllä minullakin näiden tuttavuuttatekevien sisilialaisten takia on monta hauskaa ja rakasta muistoa Naxosista ja pari Taorminastakin! Joten Naxos-fani sempre, älä lannistu, on meitä muitakin!

        Riippuu ihan siitä, onko yksin liikkeellä vai ei!
        tosin jotkut eivät välitä edes siitä onko esim. perheen kanssa vai ei ja on se kumma, jos "ihan normaaleita arkipäiväisiä tyyppejä" ovat, niin miksi sitten pitäisi ihan yksin lähteä heidän mukaansa juuri tuntemattomiin paikkoihin tai vaikka autoon? huhhuh sanon minä eikä yhtään normaalia käytöstä. Yksikin poika aina vuodesta toiseen makoilee siellä muurilla ja vinkkaa silmää kaikille ohikulkeville turistinaisille, säälittävä.

        Yksikin rantavahti muisti olleensa muka juuri minun kanssani eolie -saarilla, etnalla, Taorminassa ja suunnilleen jokapuolella Sisiliaa, huhhuh olipas hauskaa ei sitten yhtään!!
        tuli sukulaisillenikin tuollaista selittämään ihan tosissaan ja valehtelemaan, kohteliasta.
        Ja kerran yksi Suomessakin asuva sisilialainen mies selitti, että minun pitäisi nyt valita hänen, hänen veljensä poikien ja yhden rantavahdin väliltä kenet ottaisin hetkeksi. Koin parhaaksi tuossa tilanteessa kääntää selän ja häipyä, ei yhtään mukava tai ei edes imarteleva kokemus!
        koen tuon jo loukkauksesi ja ettei noilla miehillä ole minkäänlaista kunnioitusta ketään naisia kohtaan (paitsi ehkä omaa mammaa kohtaan?)

        Minun ei:täni ei ole naxoksessa koskaan uskottu ei:ksi!
        aina on muka pahoitettu mieli, useimmiten ei kumminkaan uskottu, lähdetty seuraamaan jne.
        Oman (ja muutaman muun) kokemuksen mukaan siellä etenkin rannan lähellä on seuraajia ja muita "yrittäjiä".
        Minua on nyt seurattu kaksi kertaa eri vuosina sant antonion lähellä.. Kerran jopa autolla! eli tukalia tilanteita on kyllä riittänyt, en tiedä miksi, eivät taida kunnioittaa turisteja. Yksikin epäilyttävä tyyppi selitti minulle että on tapaillut mm. australialaisia, ruotsalaisia, norjalaisia, tanskalaisia jne. että nyt olisi ollut "vuorossa suomalainen!" miten sairasta.


      • Ensimmäi
        Naxos -fani sempre kirjoitti:

        Hei! Hyvät naurut sain tästä jutustasi. ÄLÄ nyt käsitä väärin!! En nauranut sinulle vaan tälle Sisilialaiselle touhulle!! Aika koomista... Uskon kuitenkin mitä kirjoitit. Ja kirjoituksiesi perusteella kyllä tietää, että olet ollut Sant Antoniossa ja Naxosissa. Lido la romantican ranta on mielestäni tästä lido di Naxosin rannasta vielä jonkin matkaa eteenpäin. Sanon lido baariksi ilmeiseti juuri sitä kahvilaa mistä kirjoitit. Mutta lido la romantica on siis kahvilasta vielä n. 50m eteenpäin. Heillä on siellä oma ravintola/baari/kioski. Ja myös siellä on pukukopit ja (ihan siistit) wc:t. Kissoja en ole Naxosissa nähnyt kuin yhden! Kun se nainen tuli teidän suihkuun huutamaan niin tuli vaan mieleen, että jos vaikka siellä alakerrassa alkoi vesi valua katosta :)? Kaikki mahdollista. Suosittelen lido la romantican rantaa jatkossa. T. Naxos -fani sempre

        Hei! Olemme lähdössä elokuun puolessa välissä pariksi viikoksi Sisilian Naxokseen. Kannattaako Etnalle mennä sieltä omatoimisesti vuokraten auto tai bussilla, tai kannattaako mieluummin osallistua retkelle? Entä yleisesti auton vuokraus, onkohan turvallista, liikennehän on varmaan yhtä kaoottista kuin muuallakin Italiassa, mutta voikohan vuokrafirmoihin luottaa, tai onko parempi ottaa skootteri tai fillari alle? Entä Palermo, pääseekö Naxoksesta kätevästi bussilla tai junalla, ja miten kauan matkaan menee. Onko kukaan käynyt Corleonen kylässä? Ja viimeiseksi onko ollut kohtaamisia mafiaväen kanssa? ;=) Palermossa ainakin sivullisia on saanut surmassa mafioiden yhteenotoissa....Onko virkavallan kanssa ollut ongelmia, olen kuullut, että saattavat pysäytellä turistejakin syyttä...


      • matkailija1
        Ensimmäi kirjoitti:

        Hei! Olemme lähdössä elokuun puolessa välissä pariksi viikoksi Sisilian Naxokseen. Kannattaako Etnalle mennä sieltä omatoimisesti vuokraten auto tai bussilla, tai kannattaako mieluummin osallistua retkelle? Entä yleisesti auton vuokraus, onkohan turvallista, liikennehän on varmaan yhtä kaoottista kuin muuallakin Italiassa, mutta voikohan vuokrafirmoihin luottaa, tai onko parempi ottaa skootteri tai fillari alle? Entä Palermo, pääseekö Naxoksesta kätevästi bussilla tai junalla, ja miten kauan matkaan menee. Onko kukaan käynyt Corleonen kylässä? Ja viimeiseksi onko ollut kohtaamisia mafiaväen kanssa? ;=) Palermossa ainakin sivullisia on saanut surmassa mafioiden yhteenotoissa....Onko virkavallan kanssa ollut ongelmia, olen kuullut, että saattavat pysäytellä turistejakin syyttä...

        Etnan "valmisretket" saattaa olla kalliita, mutta ainakin niihin kuuluu kaikki ja pääsee turvallisesti perille! voin suositella.. Liikenne on mahdollisesti vielä kaoottisempaa kuin Italiassa, missään ei liikennevaloja eikä suojateitä, tien ylitys on vähän kuin tuurista kiinni kuin viidakossa... Että jos yli pääsee ja hengissä selviää, niin hyvä! bussit myös ajavat todella läheltä kapeilta kujilta, joku saattaisi sitäkin pelästyä jos ei ole tottunut.

        Siellä järjestetään myös "kummisetä"retkiä mm. katakombeihin ja yhdessä kahvilassa on Kummisedässäkin näkynyt mummo vieläkin töissä...

        Itse valitsisin ehdottomasti näistä vaihtoehdoista pyörän tai skootterin, autoa en!
        Sisiliassa autoilijoilla on ihan omat sääntönsä, joita ei ulkopuolinen helposti opi tietämään. Mm. töötätään kun vieressä ajaa tuttu, mutta myös töötätään kun käännytään sivuille jne. eli koko ajan töötti soi.

        Naxoksessa on juna-asema (rannan lähellä) ja sieltä pääsee Palermoon asti, mutta matkaan voi sitten mennä koko päivä ja ilta eli kestää kauan esim. Catania oli lähempänä ja sinne ehtii hyvin päiväretkelle. Tosin aina ei tiedä miten junat menee, joskus niitä tulee joskus ei tule ollenkaan! tuurista kiinni! mitä kauemmas menee esim. syrjäkyliin sen hankalampaa päästä pois junalla! tuttuni jäi jumiin Sisiliaan yhteen kylään 3viikoksi kun ei päässyt junalla pois ja taksi olisi maksanut yli 100€

        Corleonen kylässä en ole käynyt enkä voi suositellakkaan, olen kuullut että sinne ei paljoa ulkopuolisilla ole asiaa ja on edelleenkin mafiaa siellä. Junalla Palermoon päin mentäessä näin vain ankeita seutuja, röttelökyliä ja pimeitä paikkoja valvontakameroiden kera, selkäpiitäkarmivan vankilan oloista seutua..

        Taitaa olla Corleone myös aika ränsistynyt paikka kuten koko Palermon seutukin! en voi suositella, talot on rähjäsiä ja ihmiset köyhiä, eivät turisteihin yhtä tottuneita kuin Messinan ja Catanian seuduilla. Palermon lähistölläkin on kyllä kauniita paikkoja esim. Castellammare.

        Se on omasta tuurista kiinni mitä näkee ja kokee, mafiaa paikallisetkin pelkäävät eivätkä syyttä eikä mafiaa Sisiliasta kannatakkaan lähteä etsimään paitsi ehkä retkien merkeissä.

        "Lievempinä" versioina mafia näkyy Sisiliassa mm. feikkitavaroidenmyyntinä ja huumeiden välityksenä! myös paritusta, kidnauppauksia yms. on Palermossa, mafia on keskittynyt Palermon seudulle ja sitä en siis suosittele ellei välttämättä jotain tuollaista sitten halua päästä näkemään.. Palermon juna-aseman seinä on täynnä kidnapattujen lapsien kuvia!

        Olen itse myös nähnyt mafiaa ihan vaan naxoksessakin (eräs mies vastaanotti aika suuren summan mafiaporukalta).

        Meno Palermossa yöaikaan on kuin jossain Neuvostoliitossa!

        Varauduhan sitten siihen, että heinäkuussa siellä on niin kuuma jopa 40C tai 50C että autossa voi olla 70C!! varmasti ainakin ruskettuu siis..


      • Naxos -fani sempre
        Ensimmäi kirjoitti:

        Hei! Olemme lähdössä elokuun puolessa välissä pariksi viikoksi Sisilian Naxokseen. Kannattaako Etnalle mennä sieltä omatoimisesti vuokraten auto tai bussilla, tai kannattaako mieluummin osallistua retkelle? Entä yleisesti auton vuokraus, onkohan turvallista, liikennehän on varmaan yhtä kaoottista kuin muuallakin Italiassa, mutta voikohan vuokrafirmoihin luottaa, tai onko parempi ottaa skootteri tai fillari alle? Entä Palermo, pääseekö Naxoksesta kätevästi bussilla tai junalla, ja miten kauan matkaan menee. Onko kukaan käynyt Corleonen kylässä? Ja viimeiseksi onko ollut kohtaamisia mafiaväen kanssa? ;=) Palermossa ainakin sivullisia on saanut surmassa mafioiden yhteenotoissa....Onko virkavallan kanssa ollut ongelmia, olen kuullut, että saattavat pysäytellä turistejakin syyttä...

        Hei! Suosittelen menemään Etnalle matkanjärjestäjän retkelle. En ole varma, mutta uskon, ettei sinne linja-auto kulje. Keväällä, kun olin Naxosissa eräs pariskunta vuokrasi auton. Se oli varattu valmiiksi lentokentälle ja odotti siellä. (maksoi kai 250 tai 350e viikko, en enää muista..) Mutta ei ollut kyllä mitään ongelmia sen auton vuokraamisen kanssa. Liikenne on kyllä aikamoinen. Varmaan pärjää ihan hyvin kyllä moottoritiellä, mutta pienemmillä kaduilla, huh.. Mutta jos aikoo kierrellä muutenkin, kuin vain käydä Etnalla niin sitten ei varmaan huono ajatus tuo auton vuokraaminenkaan ole.(taxilla meno Etnalle olisi maksanut 170e, että se ainakin huono vaihtoehto..) Teidän matkan ajankohta on kyllä todella kuuma. Kannattaa käyttää paljon aurinkorasvaa ja 40 kertoimella!! Itse olen ollut heinä- elokuun vaihteessa monet kerrat Naxosissa. Joskus kun olen lähtenyt retkelle on ollut 50 astetta lämmintä. Skootteri varmaan hyvä vaihtoehto jos ajelee vain lähialueilla. Esim, Taorminaan. Taormiinaan kyllä pääsee tosi helposti linja-autolla ja matka maksaa edestakaisin vain 2,70e. Pitää vaan sanoa mennessä, että haluaa meno-paluu lipun (andare e ritorno)!! Joku täällä kirjoitti, että matka Palermosta Naxosiin kestäisi 4 tuntia. Itse en ole siellä käynyt joten en sitten tiedä... Keväällä jotkut kävivät junalla Cataniassa. Se onnistuu ainakin helposti. Juna-asema on ihan Naxosin rannan lähellä, ehkä n. kilometrin matka. Sanoivat kyllä, että Cataniassa oli ihan erilainen tunnelma, kun Naxosissa. (vähän mafia fiilis?) Naxosissa ei kyllä mafiasta tiedä mitään!! En minä ainakaan ja olen jo 8 kertaa siellä ollut. Ja VARKAITA EI tarvitse pelätä. Koskaan en ole kuullut, että joltakin olisi jotakin viety. Toisin, kuin manner Italiassa. Ja virkavallan kanssa ei ainakaan jalan liikuttaessa ole mitään ongelmaa. Ehkä tarkoititkin autolla liikuttaessa. Mutta kun sisareni kanssa ajoimme Naxosiin -87 ei meitä ainakaan pysäytelty yhtään kertaa. Tosi ihana matkakohde!! HYVÄÄ LOMAA TEILLE T.Naxos -fani sempre


      • virhe korjattuna
        Naxos -fani sempre kirjoitti:

        Hei! Suosittelen menemään Etnalle matkanjärjestäjän retkelle. En ole varma, mutta uskon, ettei sinne linja-auto kulje. Keväällä, kun olin Naxosissa eräs pariskunta vuokrasi auton. Se oli varattu valmiiksi lentokentälle ja odotti siellä. (maksoi kai 250 tai 350e viikko, en enää muista..) Mutta ei ollut kyllä mitään ongelmia sen auton vuokraamisen kanssa. Liikenne on kyllä aikamoinen. Varmaan pärjää ihan hyvin kyllä moottoritiellä, mutta pienemmillä kaduilla, huh.. Mutta jos aikoo kierrellä muutenkin, kuin vain käydä Etnalla niin sitten ei varmaan huono ajatus tuo auton vuokraaminenkaan ole.(taxilla meno Etnalle olisi maksanut 170e, että se ainakin huono vaihtoehto..) Teidän matkan ajankohta on kyllä todella kuuma. Kannattaa käyttää paljon aurinkorasvaa ja 40 kertoimella!! Itse olen ollut heinä- elokuun vaihteessa monet kerrat Naxosissa. Joskus kun olen lähtenyt retkelle on ollut 50 astetta lämmintä. Skootteri varmaan hyvä vaihtoehto jos ajelee vain lähialueilla. Esim, Taorminaan. Taormiinaan kyllä pääsee tosi helposti linja-autolla ja matka maksaa edestakaisin vain 2,70e. Pitää vaan sanoa mennessä, että haluaa meno-paluu lipun (andare e ritorno)!! Joku täällä kirjoitti, että matka Palermosta Naxosiin kestäisi 4 tuntia. Itse en ole siellä käynyt joten en sitten tiedä... Keväällä jotkut kävivät junalla Cataniassa. Se onnistuu ainakin helposti. Juna-asema on ihan Naxosin rannan lähellä, ehkä n. kilometrin matka. Sanoivat kyllä, että Cataniassa oli ihan erilainen tunnelma, kun Naxosissa. (vähän mafia fiilis?) Naxosissa ei kyllä mafiasta tiedä mitään!! En minä ainakaan ja olen jo 8 kertaa siellä ollut. Ja VARKAITA EI tarvitse pelätä. Koskaan en ole kuullut, että joltakin olisi jotakin viety. Toisin, kuin manner Italiassa. Ja virkavallan kanssa ei ainakaan jalan liikuttaessa ole mitään ongelmaa. Ehkä tarkoititkin autolla liikuttaessa. Mutta kun sisareni kanssa ajoimme Naxosiin -87 ei meitä ainakaan pysäytelty yhtään kertaa. Tosi ihana matkakohde!! HYVÄÄ LOMAA TEILLE T.Naxos -fani sempre

        andata e ritorno, per favore !


      • Naxos -fani sempre
        virhe korjattuna kirjoitti:

        andata e ritorno, per favore !

        Kiitos! Italian opettelu vasta käynnissä, mutta tuolla andare e ritornollakin homma on hoitunut... Hyvin siellä ymmärtävät. Mutta parempi tietysti jos ihan oikein sanoo : ). Ja se per favore on tietysti myös sanottava kohteliaisuuden vuoksi! T.Naxos -fani sempre


      • olla totta
        Naxos -fani sempre kirjoitti:

        Hei! Joo tiedän, että Naxos "faneja" on paljon. Luulin vaan, että tänne palstoille olisi heitä "eksynyt" paljon enemmän. Nyt muutama fani on tänne ilmestynyt, onneksi! Kiva on näistä Naxokseen liittyvistä asioista täällä kirjoitella. Kun kaikilla on kuitenkin erilaisia kokemuksia ja mietteitä Naxosista... Tosi fanit taitavat olla tälläkin hetkellä lido baarissa juomassa cappuzinoa?? Kun olen itse ollut Naxosissa siellä on ollut aina matkalla jokunen ihminen joka on ollut Naxosissa 20 jopa 40 kertaa!! Että tiedän kyllä etten ole ainut jonka sydämen Naxos on vienyt!!! Ja itselläni on kanssa paljon mukavia kokemuksia ja muistoja Naxosista. Ja näistä Sisilialaisista pojista, silloin 17 vuotta sitten. Yhteen poikaan tutustui tosi hyvin. Kävin jopa äitini kanssa tämän pojan kotona syömässä!! Ja olimme vain ystäviä!! Sitten kerran kun tulin ylä-asteelta koulusta kotiin tuo sama poika odotteli minua meidän pihassa!! (seurustelin jo silloin nykyisen aviomieheni kanssa..) Että olihan se aika yllätys? Mutta tämä poika jäi meille yhdeksi yöksi ja palasi seuraavana päivänä helsinkiin. Missä silloin asui. Nyt kun palasin Naxosiin 17 vuoden tauon jälkeen, tapasin sattumalta tämän saman miehen!! Tosi mukavia tälläiset hauskat jutut. Nyt olemme taas ystäviä ja välillä vaihdamme kuulumisia tekstiviesteillä. Eli minulla on ihan toisenlaisia kokemuksia Sisilian pojista. EI NE KAIKKI OLE GIGOLOITA!! Mutta joukkoon mahtuu kyllä myös heitä. T. Naxos -fani sempre

        olet ollut Naxosissa niin monta kertaa ja silti kirjoitat cappuzino. HEH


      • Naxos -fani sempre
        olla totta kirjoitti:

        olet ollut Naxosissa niin monta kertaa ja silti kirjoitat cappuzino. HEH

        Hieman toisenlaisia, kuin toisilla?? Pilkun viilaajat toiselle osastolle, KIITOS! Olkoon nyt sitten cappucino tai mikä tahansa, varmaan kaikki JÄRKEVÄMMÄT ymmärtää mistä oli kyse?? EI VOI OLLA TOTTA!! Olikohan minulla muita kirjoitusvirheitä vielä mahdollisesti? Niin voisit jotakin kirjoitella tänne, matkailusta Sisiliassa... SIIS ASIAAN!! Ihan joka kirjaimeen ei tarvitse takertua... T.Naxos -fani sempre


      • Naxos -fani sempre
        olla totta kirjoitti:

        olet ollut Naxosissa niin monta kertaa ja silti kirjoitat cappuzino. HEH

        Niin ja mitä se vaikuttaa se kirjoitusvirhe siihen, että olen käynyt Naxosissa 8 kertaa? Luuletko kenties, että siellä kahvi tilataan kirjoittamalla?? HEH, ja hee... Taitaa sanottuna kuulostaa aika samalta onko kyseessä cappuzino vai cappuccino?? ( niin ja joo, tiedän kirjoitetaan 2lla c:llä.. ) IIK! T. Naxos -fani sempre


      • AnneR
        matkailija1 kirjoitti:

        Etnan "valmisretket" saattaa olla kalliita, mutta ainakin niihin kuuluu kaikki ja pääsee turvallisesti perille! voin suositella.. Liikenne on mahdollisesti vielä kaoottisempaa kuin Italiassa, missään ei liikennevaloja eikä suojateitä, tien ylitys on vähän kuin tuurista kiinni kuin viidakossa... Että jos yli pääsee ja hengissä selviää, niin hyvä! bussit myös ajavat todella läheltä kapeilta kujilta, joku saattaisi sitäkin pelästyä jos ei ole tottunut.

        Siellä järjestetään myös "kummisetä"retkiä mm. katakombeihin ja yhdessä kahvilassa on Kummisedässäkin näkynyt mummo vieläkin töissä...

        Itse valitsisin ehdottomasti näistä vaihtoehdoista pyörän tai skootterin, autoa en!
        Sisiliassa autoilijoilla on ihan omat sääntönsä, joita ei ulkopuolinen helposti opi tietämään. Mm. töötätään kun vieressä ajaa tuttu, mutta myös töötätään kun käännytään sivuille jne. eli koko ajan töötti soi.

        Naxoksessa on juna-asema (rannan lähellä) ja sieltä pääsee Palermoon asti, mutta matkaan voi sitten mennä koko päivä ja ilta eli kestää kauan esim. Catania oli lähempänä ja sinne ehtii hyvin päiväretkelle. Tosin aina ei tiedä miten junat menee, joskus niitä tulee joskus ei tule ollenkaan! tuurista kiinni! mitä kauemmas menee esim. syrjäkyliin sen hankalampaa päästä pois junalla! tuttuni jäi jumiin Sisiliaan yhteen kylään 3viikoksi kun ei päässyt junalla pois ja taksi olisi maksanut yli 100€

        Corleonen kylässä en ole käynyt enkä voi suositellakkaan, olen kuullut että sinne ei paljoa ulkopuolisilla ole asiaa ja on edelleenkin mafiaa siellä. Junalla Palermoon päin mentäessä näin vain ankeita seutuja, röttelökyliä ja pimeitä paikkoja valvontakameroiden kera, selkäpiitäkarmivan vankilan oloista seutua..

        Taitaa olla Corleone myös aika ränsistynyt paikka kuten koko Palermon seutukin! en voi suositella, talot on rähjäsiä ja ihmiset köyhiä, eivät turisteihin yhtä tottuneita kuin Messinan ja Catanian seuduilla. Palermon lähistölläkin on kyllä kauniita paikkoja esim. Castellammare.

        Se on omasta tuurista kiinni mitä näkee ja kokee, mafiaa paikallisetkin pelkäävät eivätkä syyttä eikä mafiaa Sisiliasta kannatakkaan lähteä etsimään paitsi ehkä retkien merkeissä.

        "Lievempinä" versioina mafia näkyy Sisiliassa mm. feikkitavaroidenmyyntinä ja huumeiden välityksenä! myös paritusta, kidnauppauksia yms. on Palermossa, mafia on keskittynyt Palermon seudulle ja sitä en siis suosittele ellei välttämättä jotain tuollaista sitten halua päästä näkemään.. Palermon juna-aseman seinä on täynnä kidnapattujen lapsien kuvia!

        Olen itse myös nähnyt mafiaa ihan vaan naxoksessakin (eräs mies vastaanotti aika suuren summan mafiaporukalta).

        Meno Palermossa yöaikaan on kuin jossain Neuvostoliitossa!

        Varauduhan sitten siihen, että heinäkuussa siellä on niin kuuma jopa 40C tai 50C että autossa voi olla 70C!! varmasti ainakin ruskettuu siis..

        Hei matkailija1 ja Naxos fani, ja kiitokset vastauksista! Olen ehtinyt jo tutustua Sisilian matkaoppaisiin melko paljon, ja päätettiin vaihtaa kohde Naxoksesta Taorminaan ja ajankohdan syyskuulle. Silloin ilmeisesti on vähemmän ruuhkaa ja hellettäkin ehkä siedettävässä määrin tällaisille kalpeanaamoille! Hyvää jatkoa teille!


    • ei millään pahalla

      Mutta nyt olisi aika raihoutua ja nauttia!

      • Naxos -fani sempre

        Asiaahan täällä on koko ajan ollut. Ja vastailtu kysymyksiin, minkä on keritty. Mutta mistä nyt nautitaan? Matkan suunnittelusta? : ). T. Naxos -fani sempre


      • gigolohatersempre
        Naxos -fani sempre kirjoitti:

        Asiaahan täällä on koko ajan ollut. Ja vastailtu kysymyksiin, minkä on keritty. Mutta mistä nyt nautitaan? Matkan suunnittelusta? : ). T. Naxos -fani sempre

        Hei jos näette Naxoksessa Salvatore nimisen miehen joka väittää asuvansa/asuneensa Suomessa ja voittaneena lotossa NIIN JUOSKAA JA LUJAA!!!!
        tai jos näette sivukujilla pimeällä illalla kyttääjiä/hiippareita niin myös JUOSKAA JA LUJAA!!!! TÄMÄ ON VAROITUS!


        itse jouduin tämän ahdistelijan kynsiin, en mm. voinut palata yksin hotellille koska olisi tullut perässäni sinne, ei jättänyt rauhaan, seurasi jopa autolla naxoksen kaduilla jne. vaan aina piti luottaa ja odottaa että joku "pelasti minut niistä tukalista tilanteista!" ja käänsi miehen huomion muualle että pääsin livahtamaan pois!
        hän myös yritti tarjota jotain huumetabletteja purkkana, en uskonut, mutta yritys oli kova..
        Vaimoa tms. ei kuulemma ollut mutta silti paikalliset kyselivät häneltä miten vaimo voi jne..

        Aivan Karseaa!!

        Olen myös joutunut vainoajien uhriksi sant antonion lähellä ennenkin (kuten muutkin hotelisa olleet nuoret naiset). Olin palaamassa yksin sant antoonioon mutta joku seuraili minua autolla ja ajeli sinne kujalle edes takaisin niin etten päässyt liikkumaan tai tiennyt miten kääntyä minnekään suuntaan! ukko ei uskonut etten ymmärrä sanaakaan italiaa vaan sitkeästi yritti puhua ja availi auton ovia ja odotti että tulisin sisälle, sitten taas ajeli ympyrää siinä, kunnes pääsin sivulta livahtamaan hotellille, onneksi kävi tuuri!!

        toisen kerran viime vuonna olin poistumassa illalla sant antoniosta kauppaan, kun vesikin oli loppu. Kujalla seisoi joku epäilyttävä tyyppi, ehkä oli juuri seurannut jotain toista siihen hotellin läheisyyteen ja jäänyt kyttäämään "uusia uhreja" en tiedä. Kuvittelin että mies odotti siinä jotain tuttavaa/oli menossa autoon/oli menossa kotiinsa viereiseen taloon mutta erehdyin pahasti! luulin miehen menneen autoon joten hyvin uskalsin ylittää tien, mutta mies olikin mennyt auton taakse piiloon! voitteko kuvitella! piiloon vakoilemaan. Ja lähti seuraamaan heti kun olin ylittänyt tien, tästä tilanteesta pelastuin vain kännykän avulla mikä tuuri jälleen, pelottava kokemus. Onneksi tuttuni soitti ja kävimme kovaäänisen keskustelun ja tietenkin juoksemaankin melkein jouduin. Ja "jos" se mies olisi ollut normaali, niin minkä takia ei olisi alkanut puhua jos oli niin kiinnostunut, vaan piti sillälailla hiippailla, vakoilla, mennä auton taakse piiloon odottamaan jne. Ihan karmeaa!

        Palaan aina naxokseen koska siellä on jotain, mitä muualla ei ole: kauniit maisemat ja etna!


        mutta silti pistää mietityttämään: montako kertaa tälläisistä tilanteista voi enää tuurin avulla siellä selvitä???


        outoja hiippareita siellä on ja pelätä saa!!


      • informaatiosta
        gigolohatersempre kirjoitti:

        Hei jos näette Naxoksessa Salvatore nimisen miehen joka väittää asuvansa/asuneensa Suomessa ja voittaneena lotossa NIIN JUOSKAA JA LUJAA!!!!
        tai jos näette sivukujilla pimeällä illalla kyttääjiä/hiippareita niin myös JUOSKAA JA LUJAA!!!! TÄMÄ ON VAROITUS!


        itse jouduin tämän ahdistelijan kynsiin, en mm. voinut palata yksin hotellille koska olisi tullut perässäni sinne, ei jättänyt rauhaan, seurasi jopa autolla naxoksen kaduilla jne. vaan aina piti luottaa ja odottaa että joku "pelasti minut niistä tukalista tilanteista!" ja käänsi miehen huomion muualle että pääsin livahtamaan pois!
        hän myös yritti tarjota jotain huumetabletteja purkkana, en uskonut, mutta yritys oli kova..
        Vaimoa tms. ei kuulemma ollut mutta silti paikalliset kyselivät häneltä miten vaimo voi jne..

        Aivan Karseaa!!

        Olen myös joutunut vainoajien uhriksi sant antonion lähellä ennenkin (kuten muutkin hotelisa olleet nuoret naiset). Olin palaamassa yksin sant antoonioon mutta joku seuraili minua autolla ja ajeli sinne kujalle edes takaisin niin etten päässyt liikkumaan tai tiennyt miten kääntyä minnekään suuntaan! ukko ei uskonut etten ymmärrä sanaakaan italiaa vaan sitkeästi yritti puhua ja availi auton ovia ja odotti että tulisin sisälle, sitten taas ajeli ympyrää siinä, kunnes pääsin sivulta livahtamaan hotellille, onneksi kävi tuuri!!

        toisen kerran viime vuonna olin poistumassa illalla sant antoniosta kauppaan, kun vesikin oli loppu. Kujalla seisoi joku epäilyttävä tyyppi, ehkä oli juuri seurannut jotain toista siihen hotellin läheisyyteen ja jäänyt kyttäämään "uusia uhreja" en tiedä. Kuvittelin että mies odotti siinä jotain tuttavaa/oli menossa autoon/oli menossa kotiinsa viereiseen taloon mutta erehdyin pahasti! luulin miehen menneen autoon joten hyvin uskalsin ylittää tien, mutta mies olikin mennyt auton taakse piiloon! voitteko kuvitella! piiloon vakoilemaan. Ja lähti seuraamaan heti kun olin ylittänyt tien, tästä tilanteesta pelastuin vain kännykän avulla mikä tuuri jälleen, pelottava kokemus. Onneksi tuttuni soitti ja kävimme kovaäänisen keskustelun ja tietenkin juoksemaankin melkein jouduin. Ja "jos" se mies olisi ollut normaali, niin minkä takia ei olisi alkanut puhua jos oli niin kiinnostunut, vaan piti sillälailla hiippailla, vakoilla, mennä auton taakse piiloon odottamaan jne. Ihan karmeaa!

        Palaan aina naxokseen koska siellä on jotain, mitä muualla ei ole: kauniit maisemat ja etna!


        mutta silti pistää mietityttämään: montako kertaa tälläisistä tilanteista voi enää tuurin avulla siellä selvitä???


        outoja hiippareita siellä on ja pelätä saa!!

        Olemme vaimoni kanssa lukeneet kirjoituksenne ja päätimme, että tyttäremme eivät lähde missään tapauksessa Naxoseen, peruimme heidän matkansa ja vaihdoimme toiseen.


      • gigolohatersempre
        informaatiosta kirjoitti:

        Olemme vaimoni kanssa lukeneet kirjoituksenne ja päätimme, että tyttäremme eivät lähde missään tapauksessa Naxoseen, peruimme heidän matkansa ja vaihdoimme toiseen.

        ....voi naxokseen tietenkin mennä, kunhan nuori tyttö ei siellä ypöyksin liiku! tuskin tulee ongelmia, jos esim. myös vanhemmat on mukana tai esim. vanhempi sisko tai vanhempi kaveri....

        Ja voihan sinne mennä, jos ei liiku myöhään illalla ulkona (kuten minä joskus)


      • tajusi jo peruuttaa
        gigolohatersempre kirjoitti:

        ....voi naxokseen tietenkin mennä, kunhan nuori tyttö ei siellä ypöyksin liiku! tuskin tulee ongelmia, jos esim. myös vanhemmat on mukana tai esim. vanhempi sisko tai vanhempi kaveri....

        Ja voihan sinne mennä, jos ei liiku myöhään illalla ulkona (kuten minä joskus)

        Kun vanhemmatkin ovat mukana, häiriköivät jatkuvasti ja tyttäremme ei varmasti antanut mitään aihetta. Tämän totesimme kaksi vuotta sitten, aivan pöyristyttävää touhua.Ei kiitos enää koskaan, eikä myös kukaan läheisistämme tai suvustamme sinne matkusta kukaan, siis Naxoseen.


      • Naxos -fani sempre
        informaatiosta kirjoitti:

        Olemme vaimoni kanssa lukeneet kirjoituksenne ja päätimme, että tyttäremme eivät lähde missään tapauksessa Naxoseen, peruimme heidän matkansa ja vaihdoimme toiseen.

        Hei! Minkä ikäisiä tyttärenne ovat? (ovatko niitä 16 vuotiaita tyttöjä, jotka olivat lähdössä matkalle kaveri porukalla?) Tämä nyt ei varmasti enää mihinkään vaikuta, kun matkat jo peruttu... Minusta on tosi harmi, että tyttärienne matkat peruuntuivat, "peloittelun takia". Tuntuu välillä, että tämä "gigoloheitters" vihaa koko Sisiliaa, ei vain gigoloita? Tosi harmi, että täällä peloitellaan ihmisiä Gigoloilla ja mafialla... Itse olin 16 vuotiaana Naxosissa yksin viikon! Minulla oli tosi mukavaa. Kukaan ei hiippaillut perässäni eikä ahdistellut minua!! Jos pelkää hiippareita kannattaa ainakin majoittua rantakadulle!! Siellä on aina paljon ihmisiä kävelyllä eli jos nyt joku lähtisi jostain syystä seuraamaan olisi ihmisiä ympärillä. Ja olisi helppo pujahtaa kadulta oman hotellin ovesta sisään... Kun jos taas on majoittunut esim, Sant Antonioon joutuu kyllä kulkemaan jonkun matkaa aika hiljaista pikku katua pitkin. Ja illallahan siellä on vielä pimeää. Voi tietysti "pelottaa" vaikka kukaan ei edes seuraisi. Sant Antonio on hieman syrjässä, mutta ei nyt ihan kauhean kaukanakaan. Itse olen ollut nyt 2 kertaa Sant Antoniossa, eikä kukaan ole minua siellä seurannut eikä ahdistellut!! ON TODELLA HARMI, että osasta näitä tekstejä saa nyt käsityksen, että Naxos olisi pullollaan jotain "kylähulluja", kauheita tirkistelijöitä, seuraajia, vaanijoita, gigoloita jotka muka väkisin hinaavat tyttöjä mukaansa ja sitten vielä kaikki mafioosot siellä juoksee Naxosin rantakadulla vapaana, HUH, HUH!! Jos oikeasti näin olisi, minä tuskin itse Naxosissa kävisin tai siellä näin hyvin viihtyisin. Kuin nyt VIIHDYN!! Harmittaa näiden tyttöjen puolesta sillä heiltä jäi nyt kyllä todella KAUNIS paikka näkemättä!! Minusta Naxos on täynnä näitä seuraavia luettelemiani asioita: oliivilehtoja; sitruunalehtoja, suuria määriä erilajisia kauniita kukkia, mahtava hiekkaranta, ihanat markkinat (missä varmasti tytöt olisivat viihtyneet :) ) Taorminan teatteri, ihanaa Italialaista ruokaa, jäätelöä, paljon muuta ja vielä Etna kaupan päälle. Ymmärrän kyllä näitä "lasten" vanhempia!! Itselläni on 5 lasta. Vanhin kohta 15 vuotias tyttö. En varmasti itsekään päästäisi häntä kaveri porukalla Naxosiin. Varsinkaan tuollaisen pelottelun jälkeen. Jos en itse olisi paikan päällä käynyt enkä tietäisi totuutta. En nyt tarkoita, ettei Naxosissa voisi sattua mitään ikävää. (seuraamaan lähtemistä..) Olen sitä mieltä, että jos jotain sattuu niin se voi sitten sattua täällä kotisuomessakin!! Ja mietin, että jos vaikka Espanjassa joku kirjoittaisi nettiin. Että hei olen lähdössä lomamatkalle Suomeen, mitä ottaisin mukaan... Niin jos joku vastaisi kirjoitukseen, että älä nyt ihmeessä Suomeen mene se on täynnä varkaita, raiskaajia ja jääkarhuja!! Niin sitten tämä kysyjä tietysti varaisi matkan vaikka Venäjälle? Kuka nyt Suomeen haluaisi lähteä tämän käsityksen jälkeen. Että ihan kaikkea ei kannata uskoa mitä täällä lukee. Jos nyt vähän sitten miettii, että jos Naxos olisi hulluja ja sekopäitä täysi. Niin miksi sinne menee Suomestakin porukkaa aina vuosi toisensa jälkeen?? Katsomaan sen kauneutta!! tälläistä nyt tuli mieleen. Minnekköhän nämä tyttäret nyt matkalle lähtee? Hyvää ja turvallista matkaa kaikille!!! T. Naxos -fani sempre


      • gigolohatersempre
        Naxos -fani sempre kirjoitti:

        Hei! Minkä ikäisiä tyttärenne ovat? (ovatko niitä 16 vuotiaita tyttöjä, jotka olivat lähdössä matkalle kaveri porukalla?) Tämä nyt ei varmasti enää mihinkään vaikuta, kun matkat jo peruttu... Minusta on tosi harmi, että tyttärienne matkat peruuntuivat, "peloittelun takia". Tuntuu välillä, että tämä "gigoloheitters" vihaa koko Sisiliaa, ei vain gigoloita? Tosi harmi, että täällä peloitellaan ihmisiä Gigoloilla ja mafialla... Itse olin 16 vuotiaana Naxosissa yksin viikon! Minulla oli tosi mukavaa. Kukaan ei hiippaillut perässäni eikä ahdistellut minua!! Jos pelkää hiippareita kannattaa ainakin majoittua rantakadulle!! Siellä on aina paljon ihmisiä kävelyllä eli jos nyt joku lähtisi jostain syystä seuraamaan olisi ihmisiä ympärillä. Ja olisi helppo pujahtaa kadulta oman hotellin ovesta sisään... Kun jos taas on majoittunut esim, Sant Antonioon joutuu kyllä kulkemaan jonkun matkaa aika hiljaista pikku katua pitkin. Ja illallahan siellä on vielä pimeää. Voi tietysti "pelottaa" vaikka kukaan ei edes seuraisi. Sant Antonio on hieman syrjässä, mutta ei nyt ihan kauhean kaukanakaan. Itse olen ollut nyt 2 kertaa Sant Antoniossa, eikä kukaan ole minua siellä seurannut eikä ahdistellut!! ON TODELLA HARMI, että osasta näitä tekstejä saa nyt käsityksen, että Naxos olisi pullollaan jotain "kylähulluja", kauheita tirkistelijöitä, seuraajia, vaanijoita, gigoloita jotka muka väkisin hinaavat tyttöjä mukaansa ja sitten vielä kaikki mafioosot siellä juoksee Naxosin rantakadulla vapaana, HUH, HUH!! Jos oikeasti näin olisi, minä tuskin itse Naxosissa kävisin tai siellä näin hyvin viihtyisin. Kuin nyt VIIHDYN!! Harmittaa näiden tyttöjen puolesta sillä heiltä jäi nyt kyllä todella KAUNIS paikka näkemättä!! Minusta Naxos on täynnä näitä seuraavia luettelemiani asioita: oliivilehtoja; sitruunalehtoja, suuria määriä erilajisia kauniita kukkia, mahtava hiekkaranta, ihanat markkinat (missä varmasti tytöt olisivat viihtyneet :) ) Taorminan teatteri, ihanaa Italialaista ruokaa, jäätelöä, paljon muuta ja vielä Etna kaupan päälle. Ymmärrän kyllä näitä "lasten" vanhempia!! Itselläni on 5 lasta. Vanhin kohta 15 vuotias tyttö. En varmasti itsekään päästäisi häntä kaveri porukalla Naxosiin. Varsinkaan tuollaisen pelottelun jälkeen. Jos en itse olisi paikan päällä käynyt enkä tietäisi totuutta. En nyt tarkoita, ettei Naxosissa voisi sattua mitään ikävää. (seuraamaan lähtemistä..) Olen sitä mieltä, että jos jotain sattuu niin se voi sitten sattua täällä kotisuomessakin!! Ja mietin, että jos vaikka Espanjassa joku kirjoittaisi nettiin. Että hei olen lähdössä lomamatkalle Suomeen, mitä ottaisin mukaan... Niin jos joku vastaisi kirjoitukseen, että älä nyt ihmeessä Suomeen mene se on täynnä varkaita, raiskaajia ja jääkarhuja!! Niin sitten tämä kysyjä tietysti varaisi matkan vaikka Venäjälle? Kuka nyt Suomeen haluaisi lähteä tämän käsityksen jälkeen. Että ihan kaikkea ei kannata uskoa mitä täällä lukee. Jos nyt vähän sitten miettii, että jos Naxos olisi hulluja ja sekopäitä täysi. Niin miksi sinne menee Suomestakin porukkaa aina vuosi toisensa jälkeen?? Katsomaan sen kauneutta!! tälläistä nyt tuli mieleen. Minnekköhän nämä tyttäret nyt matkalle lähtee? Hyvää ja turvallista matkaa kaikille!!! T. Naxos -fani sempre

        En vihaa Sisiliaa kuten kirjoituksistani voi päätellä naxosfani -sempre! vaan vihaan tai paremminkin inhoan gigoloita ja muita yrittäjiä, joilla on kummallisia käsityksi pohjoismaalaisista tytöistä ja naisista. kirjoitin että palaan sinne aina uudelleen koska samoja maisemia ja etnaa ei muualta löydä.
        Kaikki kirjoittamani on totta ja omia kokemuksiani, et kai sinä tosissasi luule että joku sinua lähtisi seuraamaan jos olet isolla porukalla liikkeellä kuten kerroit että vielä miehesi ja lasten kanssa?? eivät varmasti silloin seuraa.

        Kun olin 16v ja yritin mennä sant antoonion viereiseen discoon nuoremman kaverini kanssa, niin sant antoonion polkkatukkanen omistajaukko tuli sulkemaan ovet nenän edestä eikä päästänyt ulos vaikka kuinka yritimme selittää että menemme vain viereiseen discoon ja meillä on lupa! hän ns. lukitsi meidät sisälle koska päätti ettei ole tarpeeksi turvallista liikkua siellä ulkona illalla tai yöllä, joskus lukitsi ne portit jo kahdeksalta!!

        minua ei nykyään itseäni haittaa mikään, jos seuraan pyrkijöitä tulee, hankkiudun niistä eroon ja kait pitäisi minunki sitten alkaa hyväksyä se tosiasia, ettei naisilla ole asiaa siellä liikkua yksin illalla tai yöllä..... mutta kun sitä on suomalaisen niin vaikea ymmärtää!!!

        Kysypäs siltä sisilialaiselta kaveriltasi että liikkuvatko paikalliset naiset siellä koskaan yksin yöllä?
        eivät varmasti liiku, itse olen jutellut sisilialaisen poliisin kanssa joka sanoi ettei missään tapauksessa saa liikkua siellä yksin hän myös sanoi ettei jos näkee mafiaa/mafian tekemisiä niin "pitää olla näkemättä ja unohtaa mitä näki" kuvittele poliisi kehotti tekemään noin. Olen kyllä tottunut että suomessa voi vapaasti liikkua eikä ole sellaisia "pimeitä kujia" joille ei voi tiettyyn kellonaikaan mennä, toisin kuin sisiliassa, tietenkin täälläkin on jotain tunnettuja puistoja missä ei kannata liikkua yöllä yksin naisen mutta sisiliassa on: kadut, kujat, puistot, kaikki. Olen myös käynyt palermossa johon mafian toimet on keskittyneet ja palermo on pahinta mitä olen nähnyt, myöskään siellä ei ollut yhtään turvallista, näin mm.paritusta yms. jota en todellakaan olisi halunnut nähdä.


    • Naxos -fani sempre

      Hei! Menkääpä katsomaan todella selkeitä ja hyviä valokuvia Naxosista, Taorminan rinteiltä... Laittakaa hakuun Sisilia. Ja eka sivun alalaidasta ottakaa esiin otsikko: Matkat SISILIA, Italia varaa Finnmatkoilta tänään. Sieltä löysin nyt kyllä kaikkein parhaimmat kuvat!! (kylläkin vain 14 kuvaa, mutta otettu niin aurinkoisella ilmalla..) Kaksi parasta kuvaa on otettu Taorminan teatterilta alas Naxosiin ja toisessa näkyy Taorminan rinteet. Jos matkailija 1n lukee tämän kirjoitukseni. Niin olisiko mahdollista siirtää näitä kuvia tämän (Sisialasta otsakkeen alle) tai tuonne onko Sisilian Naxosissa ja Taorminassa käyneitä?? Olis mageeta jos ne olisi täällä! Itse en tiedä onko siirto mahdollista, mutta kun siirsit aiemmin esim, ne segnoritta vuodatuksen kuvatkin... KIITOS! T: Naxos -fani sempre

      • matkailija1

        http://www.finnmatkat.fi/Resorts/Travel.aspx?id=16698&cat=2|279&entry=33&dest=33&city=306&type=cd

        Naxosfani -sempre: tarkoitat varmaan tuota linkkiä? siellä on hyviä kuvia Naxoksesta 21kpl!

        seuraamisesta puheen ollen, muistat sen tamperelaisen tytön? hän usein vastaantullessa valitti, että häntä jatkuvasti seurattiin. Olihan se aika uskomatonta ja kummallistakin, mutta itsekin huomasin aina jos hän oli yksin menossa niin seuraajia yms. jatkuvasti ilmaantui. En usko että hän matkustaa enää Naxokseen sen takia....

        Minua ei kyllä seuraajat haittaa, aina niistä on jotenkin päästy eroon, joskus olen kyllä valinnut vaihtoehdoksi luvata tulla esim. jonnekin paikkaan koska siten heistä on päästy parhaiten eroon eli monia "treffejä" on sovittu kahviloihin ja rannoille joihin en ole mennyt. Jos on väittänyt vastaan niin eivät ole uskoneet vaan ns.jääneet kyttäämään ja odottamaan.

        Sekin oli aika kummallista, mutta kyllä ne rantavahdit niitä drinkkejä siinä kahvilassa veteli ja vieläpä koko ajan päivällä. Eivät nyt ihan känniin tulleet, mutta varsin hyvin tiedän että jokapäivä heillä sama meininki eli drinkkejä työajalla ja kahvilassa pyörimistä heh... Kerran jopa yhden heistä äiti tuli huutamaan ja patistamaan takaisin töihin, huvittava tilanne!
        rantavahdit ovat myös tuoneet "rannalle" tai siihen läheisyyteen sellasia 3v kulkukissoja, jotka asuvat siellä nyt.

        Naxoksen markkinat on kyllä ihan parhaat! kaikkea löytää ja todella edullisesti! taorminan markkinat ei mielestäni ole ihan yhtä hyvät.

        Tiedätkö onko siellä vielä muita markkinoita kuin nuo kahdet?


      • Naxos -fani sempre
        matkailija1 kirjoitti:

        http://www.finnmatkat.fi/Resorts/Travel.aspx?id=16698&cat=2|279&entry=33&dest=33&city=306&type=cd

        Naxosfani -sempre: tarkoitat varmaan tuota linkkiä? siellä on hyviä kuvia Naxoksesta 21kpl!

        seuraamisesta puheen ollen, muistat sen tamperelaisen tytön? hän usein vastaantullessa valitti, että häntä jatkuvasti seurattiin. Olihan se aika uskomatonta ja kummallistakin, mutta itsekin huomasin aina jos hän oli yksin menossa niin seuraajia yms. jatkuvasti ilmaantui. En usko että hän matkustaa enää Naxokseen sen takia....

        Minua ei kyllä seuraajat haittaa, aina niistä on jotenkin päästy eroon, joskus olen kyllä valinnut vaihtoehdoksi luvata tulla esim. jonnekin paikkaan koska siten heistä on päästy parhaiten eroon eli monia "treffejä" on sovittu kahviloihin ja rannoille joihin en ole mennyt. Jos on väittänyt vastaan niin eivät ole uskoneet vaan ns.jääneet kyttäämään ja odottamaan.

        Sekin oli aika kummallista, mutta kyllä ne rantavahdit niitä drinkkejä siinä kahvilassa veteli ja vieläpä koko ajan päivällä. Eivät nyt ihan känniin tulleet, mutta varsin hyvin tiedän että jokapäivä heillä sama meininki eli drinkkejä työajalla ja kahvilassa pyörimistä heh... Kerran jopa yhden heistä äiti tuli huutamaan ja patistamaan takaisin töihin, huvittava tilanne!
        rantavahdit ovat myös tuoneet "rannalle" tai siihen läheisyyteen sellasia 3v kulkukissoja, jotka asuvat siellä nyt.

        Naxoksen markkinat on kyllä ihan parhaat! kaikkea löytää ja todella edullisesti! taorminan markkinat ei mielestäni ole ihan yhtä hyvät.

        Tiedätkö onko siellä vielä muita markkinoita kuin nuo kahdet?

        Hei matkailija, kiva "kuulla" sinusta!! Tuon laittamasi linkin kautta ei tullut kuvia näkyviin! Luki vain, ettei sivua löytynyt? En tiedä muita markkinoita. Cataniasta näin jossain jotakin kuvia torilta. Näytti olevan paljon tavaraa, ihan kuin markkinoilla. Varmasti markkinoita voi olla muuallakin lähi kylissä esim. Franka Villassa, Gjarressa...? Olitkos sinäkin siellä Lido di Naxosin rannalla sitten?? Minä olin Lido la Romantican rannalla. Se on suunnilleen niillä kohdin rantakatua missä on toinen kauppa (missä myydään matkamuistoja ym) Eli minun mielestä vielä Lido di Naxosin rannalta eteenpäin (kirkolle päin). Siellä ei kyllä kukaan juopotellut! Pitänee käydä ensi reissulla katsomassa Lido di Naxosin rannalla millaista menoa siellä oikein on? Hurjalta kuulostaa... Ja kissoja ei ole kyllä myöskään näkynyt Lido la Romanticalla! ( enkä ole nähnyt kissoja muuallakaan Naxosissa ) Se vene joka kuljettaa ihmisiä luolalle oli koko ajan parkissa Romantican rannalla. T. Naxos -fani sempre


      • matkailija1
        Naxos -fani sempre kirjoitti:

        Hei matkailija, kiva "kuulla" sinusta!! Tuon laittamasi linkin kautta ei tullut kuvia näkyviin! Luki vain, ettei sivua löytynyt? En tiedä muita markkinoita. Cataniasta näin jossain jotakin kuvia torilta. Näytti olevan paljon tavaraa, ihan kuin markkinoilla. Varmasti markkinoita voi olla muuallakin lähi kylissä esim. Franka Villassa, Gjarressa...? Olitkos sinäkin siellä Lido di Naxosin rannalla sitten?? Minä olin Lido la Romantican rannalla. Se on suunnilleen niillä kohdin rantakatua missä on toinen kauppa (missä myydään matkamuistoja ym) Eli minun mielestä vielä Lido di Naxosin rannalta eteenpäin (kirkolle päin). Siellä ei kyllä kukaan juopotellut! Pitänee käydä ensi reissulla katsomassa Lido di Naxosin rannalla millaista menoa siellä oikein on? Hurjalta kuulostaa... Ja kissoja ei ole kyllä myöskään näkynyt Lido la Romanticalla! ( enkä ole nähnyt kissoja muuallakaan Naxosissa ) Se vene joka kuljettaa ihmisiä luolalle oli koko ajan parkissa Romantican rannalla. T. Naxos -fani sempre

        No yritetään uudelleen, löytyisikö nyt: mene finnmatkat.fi
        lomakohteet > Sisilia > Giardini Naxos
        siinä on heti ekalla sivulla 21kuvaa! ja hyviä kuvia myös rantakadulta ja rannoilta ehkä oletkin ne jo nähnyt...

        Itse en ole tainnut käydäkkään siellä Lido la Romantican rannalla, taitaa olla toisessa päässä? juu Lido di Naxoksen rannalla on vähän eri meininki! ja ainakin kaksi kissaa siellä on (joskus kadulta tulee enemmänkin).

        Lido di naxoksen rannalla on töissä ainakin kaksi vanhempaa miestä (toinen on kunnon huumorimiehiä ja joskus en jaksa hänen juttujaan! toinen myös ilmeisesti huumorimiehiä sillä muisti muka olleensa minun kanssani mm. etnalla, liparisaarilla, taorminassa jne. vaikka itse en ollut koskaan nähnytkään häntä heh!) sitten siellä on töissä mm. vähän nuoremmat romanialainen ja venäläinen, eli aika monipuolista ja hauskaa porukkaa siellä on töissä. Jättävät kyllä rauhaan että eivät ole mitään sietämättömän hirveitä mutta mielellään tulevat juttelemaan. Jos siellä käy usein niin muistavat jo ja alkavat jutella, todella kiinnostuneita kyllä ovat että mistä päin maailmaa sinne on "eksynyt!"

        Rantavahdit toivat sinne rannalle muutaman kissan kun ne olivat vasta pentuja (2 vuotta sitten) ja siitä asti ne ovat siellä viihtyneet, toiselta vaalealta kissalta oli tosin nyt toinen jalka murtunut tms. saksalaiset turistit tosin luulivat tuolloin että ne kissat olisivat olleet minun :D


      • Naxos -fani sempre
        matkailija1 kirjoitti:

        No yritetään uudelleen, löytyisikö nyt: mene finnmatkat.fi
        lomakohteet > Sisilia > Giardini Naxos
        siinä on heti ekalla sivulla 21kuvaa! ja hyviä kuvia myös rantakadulta ja rannoilta ehkä oletkin ne jo nähnyt...

        Itse en ole tainnut käydäkkään siellä Lido la Romantican rannalla, taitaa olla toisessa päässä? juu Lido di Naxoksen rannalla on vähän eri meininki! ja ainakin kaksi kissaa siellä on (joskus kadulta tulee enemmänkin).

        Lido di naxoksen rannalla on töissä ainakin kaksi vanhempaa miestä (toinen on kunnon huumorimiehiä ja joskus en jaksa hänen juttujaan! toinen myös ilmeisesti huumorimiehiä sillä muisti muka olleensa minun kanssani mm. etnalla, liparisaarilla, taorminassa jne. vaikka itse en ollut koskaan nähnytkään häntä heh!) sitten siellä on töissä mm. vähän nuoremmat romanialainen ja venäläinen, eli aika monipuolista ja hauskaa porukkaa siellä on töissä. Jättävät kyllä rauhaan että eivät ole mitään sietämättömän hirveitä mutta mielellään tulevat juttelemaan. Jos siellä käy usein niin muistavat jo ja alkavat jutella, todella kiinnostuneita kyllä ovat että mistä päin maailmaa sinne on "eksynyt!"

        Rantavahdit toivat sinne rannalle muutaman kissan kun ne olivat vasta pentuja (2 vuotta sitten) ja siitä asti ne ovat siellä viihtyneet, toiselta vaalealta kissalta oli tosin nyt toinen jalka murtunut tms. saksalaiset turistit tosin luulivat tuolloin että ne kissat olisivat olleet minun :D

        Juu, olen nähnyt ne Naxosin kuvat : ). Mutta nuo Finnmatkojen kuvat eivät tulleet näkyviin kun painoin sitä sinun laittamaa "linkkiä"... Tosi hyvä se kuva = (Taorminasta Naxosiin otettu.) Ja se kuva missä vähän näkyy kiemuraista tietä Taormiinan rinteessä. Oikein aurinkoisia!! Paljon on niitä pilvisiä ja "autioita" kuvia muualla ollut. Voi, että en malta oikeasti kohta enää odottaa sinne pääsyä! (kidutusta tästä huhtikuulle asti?) Oletko itse lähdössä Naxosiin? Eikös se Lido di Naxosin ranta ole ihan siinä kadun alussa? Lähellä Sporting Baia hotellia? Tiedätkö onko sen kahvilan nimi joku lido baar? (En ole ihan varma nimestä.) Sen mikä on siitä Lido di Naxosilta vähän eteen päin. Sellainen paikka minne mennään sisälle ensin maksamaan ja sitten saa tiskiltä jäätelöä, kahvia... Ja voi istua ulkona siinä kadun puolella tai sitten "sisäpihalla" sellaisten katosten alla. T. Naxos -fani sempre


      • matkailija1
        Naxos -fani sempre kirjoitti:

        Juu, olen nähnyt ne Naxosin kuvat : ). Mutta nuo Finnmatkojen kuvat eivät tulleet näkyviin kun painoin sitä sinun laittamaa "linkkiä"... Tosi hyvä se kuva = (Taorminasta Naxosiin otettu.) Ja se kuva missä vähän näkyy kiemuraista tietä Taormiinan rinteessä. Oikein aurinkoisia!! Paljon on niitä pilvisiä ja "autioita" kuvia muualla ollut. Voi, että en malta oikeasti kohta enää odottaa sinne pääsyä! (kidutusta tästä huhtikuulle asti?) Oletko itse lähdössä Naxosiin? Eikös se Lido di Naxosin ranta ole ihan siinä kadun alussa? Lähellä Sporting Baia hotellia? Tiedätkö onko sen kahvilan nimi joku lido baar? (En ole ihan varma nimestä.) Sen mikä on siitä Lido di Naxosilta vähän eteen päin. Sellainen paikka minne mennään sisälle ensin maksamaan ja sitten saa tiskiltä jäätelöä, kahvia... Ja voi istua ulkona siinä kadun puolella tai sitten "sisäpihalla" sellaisten katosten alla. T. Naxos -fani sempre

        Juu se "kahvila" on nimeltään Lido bar tms. varmaankin, olen aina käynyt siellä ja se on siinä heti hyvin näkyvillä siinä on se sisäpihakin/terassikin niin että näkee rannalle ja nyt oli saatu valmiiksi kadulle päin sijoittuva "katollinen" terassi johon kukaan ei kyllä mennyt mutta tilaa oli paljon siis.. Itse pidän sitä kahvilana, mutta kyllä siellä aika monet käy drinkkejä vetämässä siinä sivutiskillä!
        mutta ei siellä nyt kukaan kumminkaan sillä tavalla juo kuin Suomessa, ainoat meluavat juopot jotka näin koko loman aikana olivat suomalainen seurue yhdessä ravintossa siinä rantakadulla.

        En vielä tiedä lähdenkö sinne sillä olin juuri viime kuussa Nizzassa, katsotaan nyt tuleeko äkkilähtöjä tai mitään vähän halvempaa että pääsisi :) mutta kovasti mieli tekisi sinne taas lähteä!!

        siellä kahvilassa/lido baarissa maksaa jäätelöt muistaakseni jo melkein 2€ ja hinnat muutenkin kallistuneet vähän mutta kun kävelee poispäin katua kirkolle päin ja menee vähän sivummalle niin siellä on sellainen yksi kahvila jossa oli kaikkea eurolla, eli selvästi halvempi. Sisiliassa jäätelöt on muuten parempia kuin missään muualla! niitäkin tulee aina ikävä, kun maistaa täällä jotain jäätelöä..


      • matkailija1
        matkailija1 kirjoitti:

        Juu se "kahvila" on nimeltään Lido bar tms. varmaankin, olen aina käynyt siellä ja se on siinä heti hyvin näkyvillä siinä on se sisäpihakin/terassikin niin että näkee rannalle ja nyt oli saatu valmiiksi kadulle päin sijoittuva "katollinen" terassi johon kukaan ei kyllä mennyt mutta tilaa oli paljon siis.. Itse pidän sitä kahvilana, mutta kyllä siellä aika monet käy drinkkejä vetämässä siinä sivutiskillä!
        mutta ei siellä nyt kukaan kumminkaan sillä tavalla juo kuin Suomessa, ainoat meluavat juopot jotka näin koko loman aikana olivat suomalainen seurue yhdessä ravintossa siinä rantakadulla.

        En vielä tiedä lähdenkö sinne sillä olin juuri viime kuussa Nizzassa, katsotaan nyt tuleeko äkkilähtöjä tai mitään vähän halvempaa että pääsisi :) mutta kovasti mieli tekisi sinne taas lähteä!!

        siellä kahvilassa/lido baarissa maksaa jäätelöt muistaakseni jo melkein 2€ ja hinnat muutenkin kallistuneet vähän mutta kun kävelee poispäin katua kirkolle päin ja menee vähän sivummalle niin siellä on sellainen yksi kahvila jossa oli kaikkea eurolla, eli selvästi halvempi. Sisiliassa jäätelöt on muuten parempia kuin missään muualla! niitäkin tulee aina ikävä, kun maistaa täällä jotain jäätelöä..

        Se kahvila on todella myöhään auki ihan johonkin 3 asti yöllä! ja muutenkin aina päivälläkin auki, itse olen käynyt siellä usein esim. silloin kun on siesta ja kaikki muut (kaupat,ravintolat,kahvilat yms.) olleet kiinni! että se hyöty siitä on :)

        milloin muuten olet naxokseen menossa ja menetkö sant antonioon uudelleen?


      • Naxos -fani sempre
        matkailija1 kirjoitti:

        Se kahvila on todella myöhään auki ihan johonkin 3 asti yöllä! ja muutenkin aina päivälläkin auki, itse olen käynyt siellä usein esim. silloin kun on siesta ja kaikki muut (kaupat,ravintolat,kahvilat yms.) olleet kiinni! että se hyöty siitä on :)

        milloin muuten olet naxokseen menossa ja menetkö sant antonioon uudelleen?

        Hei! Se kahvila taitaa kyllä olla aina auki. Ja on myös paikallisten suosiossa. En varmaa lähtöpäivää vielä tiedä. Voi olla, että lähtisin jo huhtikuulla eka reissulle. Mutta jännityksellä odotan miten käy. Sitten kun koulut loppuu lapsilta olisi toisen reissun paikka. Vähän riippuu tilanteesta... Ja luultavasti kyllä Antonioon menen. Minä kyllä oikeasti pidän siitä paikasta. Täytyy nyt sitten tarkkailla enemmän ympäristöä ja sitä omistaja miestä, että pitääkö se vuohen ääntä? Heh. Ja haaveilen kyllä sitten vielä syys -lokakuun reissusta myös. Hullu kun olen ,siis Naxos hullu? Katsotaan nyt miten homma etenee. Voi olla, että joku reissu jää välistäkin. Eihän sitä tiedä. Mites sinä, oletko lähdössä? T. Naxos -fani sempre


      • matkailija1
        Naxos -fani sempre kirjoitti:

        Hei! Se kahvila taitaa kyllä olla aina auki. Ja on myös paikallisten suosiossa. En varmaa lähtöpäivää vielä tiedä. Voi olla, että lähtisin jo huhtikuulla eka reissulle. Mutta jännityksellä odotan miten käy. Sitten kun koulut loppuu lapsilta olisi toisen reissun paikka. Vähän riippuu tilanteesta... Ja luultavasti kyllä Antonioon menen. Minä kyllä oikeasti pidän siitä paikasta. Täytyy nyt sitten tarkkailla enemmän ympäristöä ja sitä omistaja miestä, että pitääkö se vuohen ääntä? Heh. Ja haaveilen kyllä sitten vielä syys -lokakuun reissusta myös. Hullu kun olen ,siis Naxos hullu? Katsotaan nyt miten homma etenee. Voi olla, että joku reissu jää välistäkin. Eihän sitä tiedä. Mites sinä, oletko lähdössä? T. Naxos -fani sempre

        Itse olin Naxoksessa kerran noin 1viikko ennen kuin koulut loppui ja Naxoksessa oli jo silloin vähän italialaisia lomalaisia, mutta ei täynnä turisteja vielä, silloin oli tosi lämmintä ja hienoa, paljon nähtävää ja paikallisetkin selvästi lomatuulella silloin kyllä kovasti toivoin että olisi voinut jäädä pidemmäksi aikaa ja jotkut sant antoniossa olleet suomalaiset silloin jäivätkin sinne vielä ainakin 3lisäviikoksi!

        Ehdottomasti haluaisin sinne uudestaan. On varmasti sielläkin vielä monia paikkoja kiertämättä ja näkemättä... Taorminassakin on jokin puutarha jossa en ole koskaan käynyt ja teatterille on aina kiva mennä.


      • Naxos -fani sempre
        matkailija1 kirjoitti:

        Itse olin Naxoksessa kerran noin 1viikko ennen kuin koulut loppui ja Naxoksessa oli jo silloin vähän italialaisia lomalaisia, mutta ei täynnä turisteja vielä, silloin oli tosi lämmintä ja hienoa, paljon nähtävää ja paikallisetkin selvästi lomatuulella silloin kyllä kovasti toivoin että olisi voinut jäädä pidemmäksi aikaa ja jotkut sant antoniossa olleet suomalaiset silloin jäivätkin sinne vielä ainakin 3lisäviikoksi!

        Ehdottomasti haluaisin sinne uudestaan. On varmasti sielläkin vielä monia paikkoja kiertämättä ja näkemättä... Taorminassakin on jokin puutarha jossa en ole koskaan käynyt ja teatterille on aina kiva mennä.

        Se Taorminan puutarha kiinnostaa myös minua kovasti. En ole siellä kanssa vielä käynyt. Se on varmasti upea. Jossain oli (ehkä segnoriitta vuodatuksessa?) joku kuva sellaisesta kauniista "tiestä". Luulen, että se oli otettu sieltä puutarhalta. Se tie oli tehty jostain pienistä kivistä tai ehkä laatan palasista. Kauniilta näytti! Sinne pitäisi kyllä löytää, varmasti näkemisen arvoinen paikka. Olen lukenut joskus vuosia sitten sen kirjan, Taormina rakastettuni. Muistaakseni siinä kirjoitettiin jotakin siitä puutarhasta. Nyt tilasin netistä kirjan nimeltä, Sisilia tulenjumalattaren saari. Siinä pitäisi olla paljon tietoa monenlaisista asioista Naxosista, Taorminasta ja muistakin paikoista. Onko mahdollista siis saada lisä viikkoja paikanpäältä?? ( siis jos on lähtenyt vaikka viikon lomalle ja haluaisi jäädä vielä 2 viikoksi... Mitähän se lysti maksaisi? Kun olisi jo paluu lippu taskussa, mutta väärälle viikolle.) Olisin itse halunnut keväällä jäädä sinne vaikka 3 viikoksi... : ). Kivahan siellä olisi olla pidemmänkin aikaa kuin vain viikko. T. Naxos -fani sempre


      • matkailija1
        Naxos -fani sempre kirjoitti:

        Se Taorminan puutarha kiinnostaa myös minua kovasti. En ole siellä kanssa vielä käynyt. Se on varmasti upea. Jossain oli (ehkä segnoriitta vuodatuksessa?) joku kuva sellaisesta kauniista "tiestä". Luulen, että se oli otettu sieltä puutarhalta. Se tie oli tehty jostain pienistä kivistä tai ehkä laatan palasista. Kauniilta näytti! Sinne pitäisi kyllä löytää, varmasti näkemisen arvoinen paikka. Olen lukenut joskus vuosia sitten sen kirjan, Taormina rakastettuni. Muistaakseni siinä kirjoitettiin jotakin siitä puutarhasta. Nyt tilasin netistä kirjan nimeltä, Sisilia tulenjumalattaren saari. Siinä pitäisi olla paljon tietoa monenlaisista asioista Naxosista, Taorminasta ja muistakin paikoista. Onko mahdollista siis saada lisä viikkoja paikanpäältä?? ( siis jos on lähtenyt vaikka viikon lomalle ja haluaisi jäädä vielä 2 viikoksi... Mitähän se lysti maksaisi? Kun olisi jo paluu lippu taskussa, mutta väärälle viikolle.) Olisin itse halunnut keväällä jäädä sinne vaikka 3 viikoksi... : ). Kivahan siellä olisi olla pidemmänkin aikaa kuin vain viikko. T. Naxos -fani sempre

        Siskoni on myös lukenut tuon Taormina rakastettuni -kirjan kait, eikös se ole runokirja vai olenko väärässä? siskoni kertoi lukeneensa jonkun suomalaisen runokirjan Sisiliasta jossa joku mies kertoi asuneensa Etnan lähellä ja kerran hän mm. heräsi mehiläisten keskeltä, niitä oli "miljoonia"! heh! myöhemmin mies sitten oli joutunut muuttamaan pois kauemmas etnasta kun oli liian vaarallista asua liian lähellä etnaa kun se purkautui niin kaikki eläimet myös mehiläiset tulivat vähän alemmas miehen talon luokse...

        Itse en ole lukenut muuta sisiliasta kertovaa kuin Sisilia matkaopasta ja Mario Puzon historiaan ja tositapahtumista kertovan Sisilialaisen (kirjoitti myös ne suositut Kummisetä kirjat!)

        Juu sant antoniosta ainakin saa lisäviikkoja, jos tilaa on eli jos huoneita ei ole varattu heti etukäteen. Jotkut sieltä silloin varasi kolmeksi viikoksi vielä huoneet ja jäivät sinne vaikka olivat aluksi tulleet viikon valmismatkalle ja silloin oli hyvin tilaa... Yritin muuten joskus etsiä sant antonion kotisivuja mutta eihän sillä hotellilla kotisivuja ole (tuskin omistajat osaavat nettiä käyttää?) mutta puhelinnumero silloin oli kyllä netissä.


      • Naxos -fani sempre
        matkailija1 kirjoitti:

        Siskoni on myös lukenut tuon Taormina rakastettuni -kirjan kait, eikös se ole runokirja vai olenko väärässä? siskoni kertoi lukeneensa jonkun suomalaisen runokirjan Sisiliasta jossa joku mies kertoi asuneensa Etnan lähellä ja kerran hän mm. heräsi mehiläisten keskeltä, niitä oli "miljoonia"! heh! myöhemmin mies sitten oli joutunut muuttamaan pois kauemmas etnasta kun oli liian vaarallista asua liian lähellä etnaa kun se purkautui niin kaikki eläimet myös mehiläiset tulivat vähän alemmas miehen talon luokse...

        Itse en ole lukenut muuta sisiliasta kertovaa kuin Sisilia matkaopasta ja Mario Puzon historiaan ja tositapahtumista kertovan Sisilialaisen (kirjoitti myös ne suositut Kummisetä kirjat!)

        Juu sant antoniosta ainakin saa lisäviikkoja, jos tilaa on eli jos huoneita ei ole varattu heti etukäteen. Jotkut sieltä silloin varasi kolmeksi viikoksi vielä huoneet ja jäivät sinne vaikka olivat aluksi tulleet viikon valmismatkalle ja silloin oli hyvin tilaa... Yritin muuten joskus etsiä sant antonion kotisivuja mutta eihän sillä hotellilla kotisivuja ole (tuskin omistajat osaavat nettiä käyttää?) mutta puhelinnumero silloin oli kyllä netissä.

        Hei! Mielestäni se ei ollut runokirja. Tämän kirjan, Taormina rakastettuni kirjoittaja on Suomalainen mies. Ja luin nyt netistä, että hän teki Taorminaan kylläkin runomatkoja! (n. 20 henkilöä oli lähtenyt hänen mukaansa Taorminaan... Siellä kyllä varmasti syntyy kauniita runoja. Eikös se Sylvian joululaulukin ole siellä tehty?) Minä näin kerran televisiossa ohjelman yhdestä vanhasta miehestä. (taisi olla ainakin 80 vuotias!) Hän asui Taorminan rinteellä, jossain tosi korkealla. Hän on ilmeisesti joku tunnettu Amerikkalainen pianisti. Joka aamu hän teki itselleen mehujuoman mihin hän puristi yhden greipin, appelsiinin ja sitruunan mehut. Sen hän juo joka päivä ja sitten juoksee Taorminasta rappuset Naxosiin ja takaisin!! Aikamoinen teräsvaari! Heikompaa 30 vuotiasta jo voi pelkkä ajatus heikottaa. On nimittäin aika rankkaa touhua ilman hellelukemiakin. Entäs sitten heinäkuulla, huh. Minulla on Antonion käyntikortti. Siinä lukee pensione Villa S.Antonio. Osoite: Via Filicudi,8 Giardini Naxos (Me). Ja puh: 0942 51475. Voi kyllä olla, ettei netistä löydy, kun sieltä aurinkomatkojen sivulta. Tiedätkö miten ne ihmiset maksoivat kotiin paluunsa, kun jäivät 3 viikoksi... On kai siinä sitten maksettava myös uudet lennot? Vai vainko pelkkä hotelli? En ole aiemmin kuullut, että lisäviikkoja voi maksaa vielä kun on jo paikanpäällä. Ei ole edes käynyt mielessä. Niin oletko sinä lähdössä Naxosiin tänä vuonna? T. Naxos -fani sempre


      • jutunjuurta
        Naxos -fani sempre kirjoitti:

        Hei! Mielestäni se ei ollut runokirja. Tämän kirjan, Taormina rakastettuni kirjoittaja on Suomalainen mies. Ja luin nyt netistä, että hän teki Taorminaan kylläkin runomatkoja! (n. 20 henkilöä oli lähtenyt hänen mukaansa Taorminaan... Siellä kyllä varmasti syntyy kauniita runoja. Eikös se Sylvian joululaulukin ole siellä tehty?) Minä näin kerran televisiossa ohjelman yhdestä vanhasta miehestä. (taisi olla ainakin 80 vuotias!) Hän asui Taorminan rinteellä, jossain tosi korkealla. Hän on ilmeisesti joku tunnettu Amerikkalainen pianisti. Joka aamu hän teki itselleen mehujuoman mihin hän puristi yhden greipin, appelsiinin ja sitruunan mehut. Sen hän juo joka päivä ja sitten juoksee Taorminasta rappuset Naxosiin ja takaisin!! Aikamoinen teräsvaari! Heikompaa 30 vuotiasta jo voi pelkkä ajatus heikottaa. On nimittäin aika rankkaa touhua ilman hellelukemiakin. Entäs sitten heinäkuulla, huh. Minulla on Antonion käyntikortti. Siinä lukee pensione Villa S.Antonio. Osoite: Via Filicudi,8 Giardini Naxos (Me). Ja puh: 0942 51475. Voi kyllä olla, ettei netistä löydy, kun sieltä aurinkomatkojen sivulta. Tiedätkö miten ne ihmiset maksoivat kotiin paluunsa, kun jäivät 3 viikoksi... On kai siinä sitten maksettava myös uudet lennot? Vai vainko pelkkä hotelli? En ole aiemmin kuullut, että lisäviikkoja voi maksaa vielä kun on jo paikanpäällä. Ei ole edes käynyt mielessä. Niin oletko sinä lähdössä Naxosiin tänä vuonna? T. Naxos -fani sempre

        Hei! Tämähän onkin kätevä tapa keskustella kaksistaan! Mihinkäs sitä sähköpostia, puhelinta, snailmailia enää tarvitaan, kun täällä voi rupatella.

        Mitenkäs sulla Naxos fani -sempre muuten menee? Oletkos terveenä saanut olla, matkailija1? Leutoa talvea on pitänyt, oletkos pilkillä päässyt käymään, Naxos fani -sempre?


      • Naxos -fani sempre
        jutunjuurta kirjoitti:

        Hei! Tämähän onkin kätevä tapa keskustella kaksistaan! Mihinkäs sitä sähköpostia, puhelinta, snailmailia enää tarvitaan, kun täällä voi rupatella.

        Mitenkäs sulla Naxos fani -sempre muuten menee? Oletkos terveenä saanut olla, matkailija1? Leutoa talvea on pitänyt, oletkos pilkillä päässyt käymään, Naxos fani -sempre?

        No paljonko se sinua oikeasti haittaa jos täällä kysellään kuulumisia? Kun aiheena on kuitenkin koko ajan Naxos... Eipä varmaan niin kauheasti olla sisilia aiheesta sivuun menty. Mitenkäs sinulla itselläsi muuten menee? Oletko kiinnostunut tietämään jotain aiheesta? Vai huvikseenko huhuilet? Matkailija 1.n jos haluat vastata päivällä kirjoittamaani niin kirjoita tuonne :onko Sisilian Naxosissa käyneitä otsakkeen alle. Ettei ala taas muita enempää ahdistamaan meidän matkailut : ). T. Naxos -fani sempre


      • Naxos -fani -fani
        Naxos -fani sempre kirjoitti:

        No paljonko se sinua oikeasti haittaa jos täällä kysellään kuulumisia? Kun aiheena on kuitenkin koko ajan Naxos... Eipä varmaan niin kauheasti olla sisilia aiheesta sivuun menty. Mitenkäs sinulla itselläsi muuten menee? Oletko kiinnostunut tietämään jotain aiheesta? Vai huvikseenko huhuilet? Matkailija 1.n jos haluat vastata päivällä kirjoittamaani niin kirjoita tuonne :onko Sisilian Naxosissa käyneitä otsakkeen alle. Ettei ala taas muita enempää ahdistamaan meidän matkailut : ). T. Naxos -fani sempre

        Ketäs se nyt haittaisi, hyvänen aika! Sitähän varten nämä keskustelupalstat ovat, että niillä keskustellaan! Tyhjänpäiväistä se on keskustelu usein muuallakin, että tämä sopii sikälikin oikein hyvin.

        Ei kai häiritse, kun näin puutuin teidän keskusteluunne? Teillä oli vähän vielä kesken se kirjallisuuskeskustelu. Oli runokirja, sitten se "Taormina, rakastettuni" ja vielä matkaopaskin! Olette te aikamoisia Sisilian-tuntijoita, tunnette sekä Naxosin että Taorminan! Huhhuh! Jos samanlaista perehtyneisyyttä olisi Espanjaan, niin tuntisi sekä Torremolinoksen että Mallorcan. Ja se olisi jo paljon!


      • matkailija1
        Naxos -fani sempre kirjoitti:

        No paljonko se sinua oikeasti haittaa jos täällä kysellään kuulumisia? Kun aiheena on kuitenkin koko ajan Naxos... Eipä varmaan niin kauheasti olla sisilia aiheesta sivuun menty. Mitenkäs sinulla itselläsi muuten menee? Oletko kiinnostunut tietämään jotain aiheesta? Vai huvikseenko huhuilet? Matkailija 1.n jos haluat vastata päivällä kirjoittamaani niin kirjoita tuonne :onko Sisilian Naxosissa käyneitä otsakkeen alle. Ettei ala taas muita enempää ahdistamaan meidän matkailut : ). T. Naxos -fani sempre

        juu jatketaan vaikka siellä, mutta eiköhän sinnekin kohta joku valittaja eksy :P


      • tuli mieleen
        matkailija1 kirjoitti:

        juu jatketaan vaikka siellä, mutta eiköhän sinnekin kohta joku valittaja eksy :P

        Hei, nyt keksin: on olemassa sähköposti, voisiko sitä käyttää hyväksi? Meinaan jos kaksistaan chattailee ja silleen? Minunkin pitäisi kyllä kysyä Horttanaisen Ranelta, ovatko hänen peräpukamansa yhtään parantuneet; aioin ensin kysyä sitä häneltä Suomi24>Keskustelu>Tietotekniikka>Käyttöjärjestelmät -palstalla, mutta taidankin lähettää Ranelle sähköpostin.


      • matkailija1
        Naxos -fani -fani kirjoitti:

        Ketäs se nyt haittaisi, hyvänen aika! Sitähän varten nämä keskustelupalstat ovat, että niillä keskustellaan! Tyhjänpäiväistä se on keskustelu usein muuallakin, että tämä sopii sikälikin oikein hyvin.

        Ei kai häiritse, kun näin puutuin teidän keskusteluunne? Teillä oli vähän vielä kesken se kirjallisuuskeskustelu. Oli runokirja, sitten se "Taormina, rakastettuni" ja vielä matkaopaskin! Olette te aikamoisia Sisilian-tuntijoita, tunnette sekä Naxosin että Taorminan! Huhhuh! Jos samanlaista perehtyneisyyttä olisi Espanjaan, niin tuntisi sekä Torremolinoksen että Mallorcan. Ja se olisi jo paljon!

        "Ei kai häiritse, kun näin puutuin teidän keskusteluunne? Teillä oli vähän vielä kesken se kirjallisuuskeskustelu. Oli runokirja, sitten se "Taormina, rakastettuni" ja vielä matkaopaskin! Olette te aikamoisia Sisilian-tuntijoita, tunnette sekä Naxosin että Taorminan! Huhhuh! Jos samanlaista perehtyneisyyttä olisi Espanjaan, niin tuntisi sekä Torremolinoksen että Mallorcan. Ja se olisi jo paljon! "

        Kyllä kirjat liittyvät Sisiliaan ja niistäkin saa keskustella täällä ja suositella. Eikö muilla matkapalstoilla sitten kukaan suosittele mitään kohteisiin liittyviä kirjoja? aika outoa jos ei, kyllä varmasti suosittelee. Ensinnäkin ihan jostain peruskirjakaupasta on melkein yhtä vaikeaa löytää Sisiliaan liittyvää (muuta kirjaa kuin matkaopas) kuin neulaa suosta! olen kyllä tämän huomannut, sen sijaan jotain Italiaan liittyviä kirjoja ja pastakirjoja kyllä löytyy mutta nehän ei Sisiliasta kerro joten mistä sitten pitäisi infoa ja suosituksia sisilia-kirjoista kysellä haloo jos ei täältä..

        Kaikesta ja kaikista paikoista ei tarvitsekaan tietää, jos olet lukenut yhtään enempää tätä keskustelua muuta kuin rivien välistä haukkumamielellä niin tietäisit kyllä että minä olen kiertänyt junalla "koko" sisilian läpi ja nähnyt vaikka minkälaista paikkaa...
        Mutta sinunhan mielestä niistä ei saa tietenkään keskustella, turha haukkua yhteen paikkaan jumittuvaksi joka ei oikeasti tiedä mitään. Olen esim. maininnut Palermon ja palermon syrjäseudut, kerroin myös corleonen kylästä siitä kysyvälle. Tiedän myös Cataniasta, mutta se ei kuulu suosikkimatkakohteisiini koska se on omaan makuuni liikaa kaupunkilomapaikka kuten esim. Nizza! itse tykkään pienistä "kalastajakylistä" kuten juuri naxos, sillä niissä on jäljellä luontoa,rauhallinen tunnelma ja vielä kohteliaita ihmisiä, toisin kuin suurkaupungeissa. Mutta mitä sinä tiedät sisiliasta tai osaat muuta kuin haukkua??

        Hei haukkuja, nyt olisi sinun aikasi kysyä ja aloittaa keskustelu koko sisiliaa käsittelevä. Mutta haluatko sinä todellisuudessa edes keskustella tai tietää mitään sisiliasta? et? haluat vain etsiä yksityiskohtia mistä aiheuttaa keskustelukaaos.


      • Naxos -fani sempre
        tuli mieleen kirjoitti:

        Hei, nyt keksin: on olemassa sähköposti, voisiko sitä käyttää hyväksi? Meinaan jos kaksistaan chattailee ja silleen? Minunkin pitäisi kyllä kysyä Horttanaisen Ranelta, ovatko hänen peräpukamansa yhtään parantuneet; aioin ensin kysyä sitä häneltä Suomi24>Keskustelu>Tietotekniikka>Käyttöjärjestelmät -palstalla, mutta taidankin lähettää Ranelle sähköpostin.

        Hei! MENE kuule henkilökohtaisesti tarkastamaan ne Ranen pukamat!! Niin saa täällä ihmiset rauhassa vähän aikaa edes kirjoitella. Mitä ihmettä se haittaa vaikka me vaihdeltaisikin vain kahdestaan täällä kirjoituksia matkailijan kanssa?? Kun ei täällä sivuilla muuten mitään eloa olisikaan!! Monenko muun näät täällä aiheesta kirjoittelevan? Tai esittävän täällä niitä kysymyksiä? Kyllä tänne tekstiä mahtuu, muidenkin tekstiä kuin meidän 2n. Olikin jo kumman hiljaista täällä vähän aikaa. Taisi "häiriköt" olla hiihtolomalla välillä? Niin olemme useasti jo kirjoittaneet tänne, että mitä sitten itse haluaisitte tietää Sisiliasta? Vastausta ei vain kuulu! Välillä vaan käydään kirjoittamassa lapsellisia juttuja tyyliin, etkö osaa kirjoittaa edes cappuccino sanaa ja plaa, plaa.. Ja tuskin täällä kukaan alkaa omaa sähköposti osoitetta antamaan. En ainakaan minä, että se siitä. Ja juu matkailija, kyllähän sen tietää, että kohta siellä toisen otsakkeen alla alkaa kuhina käydä. Kun näiden on ihan pakko kuitenkin lukea kaikki mitä me kirjoitetaan. Kiinnostaa niin pirusti... Ei muuta kun menet nyt sinne Ranen luo, sinä valittaja meinaan. Ja silleen : ). T. Naxos -fani sempre


      • kesäkuussa Sisiliaan
        Naxos -fani sempre kirjoitti:

        Hei! MENE kuule henkilökohtaisesti tarkastamaan ne Ranen pukamat!! Niin saa täällä ihmiset rauhassa vähän aikaa edes kirjoitella. Mitä ihmettä se haittaa vaikka me vaihdeltaisikin vain kahdestaan täällä kirjoituksia matkailijan kanssa?? Kun ei täällä sivuilla muuten mitään eloa olisikaan!! Monenko muun näät täällä aiheesta kirjoittelevan? Tai esittävän täällä niitä kysymyksiä? Kyllä tänne tekstiä mahtuu, muidenkin tekstiä kuin meidän 2n. Olikin jo kumman hiljaista täällä vähän aikaa. Taisi "häiriköt" olla hiihtolomalla välillä? Niin olemme useasti jo kirjoittaneet tänne, että mitä sitten itse haluaisitte tietää Sisiliasta? Vastausta ei vain kuulu! Välillä vaan käydään kirjoittamassa lapsellisia juttuja tyyliin, etkö osaa kirjoittaa edes cappuccino sanaa ja plaa, plaa.. Ja tuskin täällä kukaan alkaa omaa sähköposti osoitetta antamaan. En ainakaan minä, että se siitä. Ja juu matkailija, kyllähän sen tietää, että kohta siellä toisen otsakkeen alla alkaa kuhina käydä. Kun näiden on ihan pakko kuitenkin lukea kaikki mitä me kirjoitetaan. Kiinnostaa niin pirusti... Ei muuta kun menet nyt sinne Ranen luo, sinä valittaja meinaan. Ja silleen : ). T. Naxos -fani sempre

        "mitä sitten itse haluaisitte tietää Sisiliasta?"

        Ei pidä provosoitua, jos joku vähän provosoi.

        Nyt minä satuin oikeaan paikkaan; te varmaan tiedätte, Naxos fani ja matkailija1, miten kannattaa mennä Ennan alueelle; tietenkin kävisin katsomassa ne tärkeimmät, Castello di Lombardian, Varisanon ja muut, mutta onko syytä vuokrata auto? Lento maksaa melkein saman Cataniaan tai Palermoon, oletteko menneet jommasta kummasta junalla Ennaan? Castellaccio on netin perusteella heikosti auki, miten sinne pääsee? Onko liikaa, jos haluaa käydä samalla reissulla sekä Agrigentossa että Ragusassa? Mitkä paikat kannattaa käydä katsomassa? Entä jos piipahtaisi Siracusasta (vaik Cataniasta) Maltalle?


      • matkailija1
        tuli mieleen kirjoitti:

        Hei, nyt keksin: on olemassa sähköposti, voisiko sitä käyttää hyväksi? Meinaan jos kaksistaan chattailee ja silleen? Minunkin pitäisi kyllä kysyä Horttanaisen Ranelta, ovatko hänen peräpukamansa yhtään parantuneet; aioin ensin kysyä sitä häneltä Suomi24>Keskustelu>Tietotekniikka>Käyttöjärjestelmät -palstalla, mutta taidankin lähettää Ranelle sähköpostin.

        Hei! Ennan alueelle pääsee varmasti hyvin Cataniasta, Messinasta tai Palermosta esim. bussilla, mutta helpoiten ehkä Cataniasta junalla (matka ei näytä pitkältä esim. tästä kartasta katsottuna: http://www.agriturismiebedandbreakfast.com/guida_mappa_itinerari/pub/57.jpg )


        Jos vuokraat auton, niin pitää varautua myös siihen, että liikenne on todella kaoottista ja siellä on ihan omat viidakkosäännöt liikenteessä, joista kaikki paikallisetkaan ei ole ihan perillä, eli töötit soi ja valot vilkkuu, lapset heiluu autoissa ilman turvavöitä välillä kädet tai jopa pää ikkunassa.. Joskus on myös sellaisia ruuhkia, että joutuu istumaan autossa tai bussissa koko päivän ja jonot ei liiku mihinkään (syynäkin voi ihan vain olla se, että joku on pysähtynyt autolla keskelle tietä väittelemään tai juttelemaan tutun kanssa!!)

        sisilialaisten hermot kestävät jotenkin moista odottelua, mutta minulle tuosta alkavat ruuhkat on jo "vähän" liikaa siksi menenkin junalla, mutta niitäkin saa välillä odottaa monta tuntia, sillä ne eivät useinkaan kulje tietyn aikataulun mukaan....

        Eli Sisiliassa ei ajoissa olevia aikatauluja noudateta (koskaan).

        En ole itse koskaan käynyt Ennassa, eniten olen mennyt Palermo-Messina-Catania väliä junalla.

        Ei ole liikaa, jos haluat samalla reissulla käydä Agrigentossa että Ragusassa, mikäli jaksat istua noin. puolipäivää (tai vähemmän tai enemmän, riippuen niistä aikatauluista!) junassa tai autossa. Agrigentosta Ragusaan on kumminkin huomattavasti lyhyempi matka kuin Palermosta Messinaan (siihen menee koko päivä). Messinasta Cataniaan näyttäisi olevan suurinpiirtein sama matka? kun lähdin sinne päivällä ehdin illaksi/yöksi takaisin Messinaan.

        Ja tarkoitat varmaan Castellaccio di Monreale? Monreale on Palermon lähellä ja itse en sinne lähtisi esim. Cataniasta tai Messinasta (liian pitkä matka ja menee koko päivä). Eli sitten kannattaisi jo olla yötä esim. Palermossa tai Ericessä jos Monrealeen suuntaa..

        Siracusaan tehdään vaikka mitä retkiä, eli sinne luulisi löytävän helposti. Ja esim. Cataniasta menee paljon lentoja esim. Tunisiaan ja Maltalle (menee myös lauttoja koska on niin lähellä!) Mutta Messinasta voi aurinkoisella säällä kun ei ole sumua nähdä Italian mantereelle (juuri Naxoksesta). Cataniasta varmaan pääsisi myös Italian mantereelle (ja miksei myös Messinasta tai Naxoksen satamasta, ainakin yksi iso laiva sitä reittiä kulkee..)


      • kesäkuussa Sisiliaan
        matkailija1 kirjoitti:

        Hei! Ennan alueelle pääsee varmasti hyvin Cataniasta, Messinasta tai Palermosta esim. bussilla, mutta helpoiten ehkä Cataniasta junalla (matka ei näytä pitkältä esim. tästä kartasta katsottuna: http://www.agriturismiebedandbreakfast.com/guida_mappa_itinerari/pub/57.jpg )


        Jos vuokraat auton, niin pitää varautua myös siihen, että liikenne on todella kaoottista ja siellä on ihan omat viidakkosäännöt liikenteessä, joista kaikki paikallisetkaan ei ole ihan perillä, eli töötit soi ja valot vilkkuu, lapset heiluu autoissa ilman turvavöitä välillä kädet tai jopa pää ikkunassa.. Joskus on myös sellaisia ruuhkia, että joutuu istumaan autossa tai bussissa koko päivän ja jonot ei liiku mihinkään (syynäkin voi ihan vain olla se, että joku on pysähtynyt autolla keskelle tietä väittelemään tai juttelemaan tutun kanssa!!)

        sisilialaisten hermot kestävät jotenkin moista odottelua, mutta minulle tuosta alkavat ruuhkat on jo "vähän" liikaa siksi menenkin junalla, mutta niitäkin saa välillä odottaa monta tuntia, sillä ne eivät useinkaan kulje tietyn aikataulun mukaan....

        Eli Sisiliassa ei ajoissa olevia aikatauluja noudateta (koskaan).

        En ole itse koskaan käynyt Ennassa, eniten olen mennyt Palermo-Messina-Catania väliä junalla.

        Ei ole liikaa, jos haluat samalla reissulla käydä Agrigentossa että Ragusassa, mikäli jaksat istua noin. puolipäivää (tai vähemmän tai enemmän, riippuen niistä aikatauluista!) junassa tai autossa. Agrigentosta Ragusaan on kumminkin huomattavasti lyhyempi matka kuin Palermosta Messinaan (siihen menee koko päivä). Messinasta Cataniaan näyttäisi olevan suurinpiirtein sama matka? kun lähdin sinne päivällä ehdin illaksi/yöksi takaisin Messinaan.

        Ja tarkoitat varmaan Castellaccio di Monreale? Monreale on Palermon lähellä ja itse en sinne lähtisi esim. Cataniasta tai Messinasta (liian pitkä matka ja menee koko päivä). Eli sitten kannattaisi jo olla yötä esim. Palermossa tai Ericessä jos Monrealeen suuntaa..

        Siracusaan tehdään vaikka mitä retkiä, eli sinne luulisi löytävän helposti. Ja esim. Cataniasta menee paljon lentoja esim. Tunisiaan ja Maltalle (menee myös lauttoja koska on niin lähellä!) Mutta Messinasta voi aurinkoisella säällä kun ei ole sumua nähdä Italian mantereelle (juuri Naxoksesta). Cataniasta varmaan pääsisi myös Italian mantereelle (ja miksei myös Messinasta tai Naxoksen satamasta, ainakin yksi iso laiva sitä reittiä kulkee..)

        Kiitos tiedoista. Monreale on liian kaukana, ellei sitten venyttäisi matkaa kolmeen viikkoon. Siracusaan olen junalla mennytkin. Muutenkin olen junan kannalla, vaikka en ihan samaa mieltä olekaan tieliikenteen kaoottisuudesta. Sisilia on mielenkiintoinen saari - heti kun pääsee eroon itärannikkon massaturismista, anteeksi vaan, tässäkin olemme ehkä eri mieltä


      • Naxos -fani sempre
        Naxos -fani -fani kirjoitti:

        Ketäs se nyt haittaisi, hyvänen aika! Sitähän varten nämä keskustelupalstat ovat, että niillä keskustellaan! Tyhjänpäiväistä se on keskustelu usein muuallakin, että tämä sopii sikälikin oikein hyvin.

        Ei kai häiritse, kun näin puutuin teidän keskusteluunne? Teillä oli vähän vielä kesken se kirjallisuuskeskustelu. Oli runokirja, sitten se "Taormina, rakastettuni" ja vielä matkaopaskin! Olette te aikamoisia Sisilian-tuntijoita, tunnette sekä Naxosin että Taorminan! Huhhuh! Jos samanlaista perehtyneisyyttä olisi Espanjaan, niin tuntisi sekä Torremolinoksen että Mallorcan. Ja se olisi jo paljon!

        Hei! Käypäs kirjastossa ja kysy montako kirjaa olisi tarjolla Naxosista tai Taorminasta. Taitaa olla aika yllättävä tulos? Eipä löydy, kuin tuo yksi Taormina rakastettuni! Ajattelin, että jos matkailija vaikka tietää jonkun toisen kirjan... Ja nyt löysin täältä netistä uuden kirjan Sisilia tulenjumalan saari!! (kirjoitin aiemmin tulenjumalattaren saari, mutta se oli väärin..) Tilasin tuon kirjan heti itselleni. En ole sitä vielä saanut, odottelen innolla. Oikeasti on nyt siis vain 2 kirjaa jotka tiedän, että on todella, kuin etsisi neulaa heinäsuovasta!! Että siksi tämä kirjallisuus kirjoittelu. Että taas ihan asiaa kirjoitettiin. (ja heti siihen piti jonkun tietämättömän puuttua) Et olisi ehkä puuttunut asiaan jos olisit tiennyt asian olevan näin? Ehkä luulit, että maailma on pullollaan Sisiliasta kertovia kirjoja? (Ja kyllä onhan sekin jo aika paljon jos tuntee Torren ja Mallorcan ainakin jollekin voi olla... Minulle ei ole väliksi muita paikkoja Sisiliasta edes tuntea, Naxos ja Taormina riittävät ainakin toistaiseksi. Ja olen kyllä matkustellut paljon muuallakin. 16 eri maassa. Että ei Sisilia ole ainut paikka jossa olen vieraillut. Tämä keskustelu palsta nyt on vain Sisilia otsakkeen alla! Olin esim, Englannissa todella hienoissa häissä. Vastaan otto ja häät pidettiin vanhassa linnassa jossa David Bekhamin piti myös mennä naimisiin!! Voit vain kuvitella millaisesta paikasta on kyse. Linnan yhden päivän vuokra oli 20000e...) Anteeksi nyt sitten vielä kauheasti jos menetit vaikka yö unesi meidän pikku juttujemme takia.... T. Naxos -fani sempre


      • haukkuja
        Naxos -fani sempre kirjoitti:

        Hei! Käypäs kirjastossa ja kysy montako kirjaa olisi tarjolla Naxosista tai Taorminasta. Taitaa olla aika yllättävä tulos? Eipä löydy, kuin tuo yksi Taormina rakastettuni! Ajattelin, että jos matkailija vaikka tietää jonkun toisen kirjan... Ja nyt löysin täältä netistä uuden kirjan Sisilia tulenjumalan saari!! (kirjoitin aiemmin tulenjumalattaren saari, mutta se oli väärin..) Tilasin tuon kirjan heti itselleni. En ole sitä vielä saanut, odottelen innolla. Oikeasti on nyt siis vain 2 kirjaa jotka tiedän, että on todella, kuin etsisi neulaa heinäsuovasta!! Että siksi tämä kirjallisuus kirjoittelu. Että taas ihan asiaa kirjoitettiin. (ja heti siihen piti jonkun tietämättömän puuttua) Et olisi ehkä puuttunut asiaan jos olisit tiennyt asian olevan näin? Ehkä luulit, että maailma on pullollaan Sisiliasta kertovia kirjoja? (Ja kyllä onhan sekin jo aika paljon jos tuntee Torren ja Mallorcan ainakin jollekin voi olla... Minulle ei ole väliksi muita paikkoja Sisiliasta edes tuntea, Naxos ja Taormina riittävät ainakin toistaiseksi. Ja olen kyllä matkustellut paljon muuallakin. 16 eri maassa. Että ei Sisilia ole ainut paikka jossa olen vieraillut. Tämä keskustelu palsta nyt on vain Sisilia otsakkeen alla! Olin esim, Englannissa todella hienoissa häissä. Vastaan otto ja häät pidettiin vanhassa linnassa jossa David Bekhamin piti myös mennä naimisiin!! Voit vain kuvitella millaisesta paikasta on kyse. Linnan yhden päivän vuokra oli 20000e...) Anteeksi nyt sitten vielä kauheasti jos menetit vaikka yö unesi meidän pikku juttujemme takia.... T. Naxos -fani sempre

        En ikinä olisi uskonut, että sinä olet käynyt koskaan kirjastossa. Uskon kyllä, että sieltä ei löydy kirjoja Naxoksesta. Ei taida löytyä Torremolinoksestakaan useita?

        Esiinnyt Sisilian tuntijana, mutta kerrot, että "Minulle ei ole väliksi muita paikkoja Sisiliasta edes tuntea, Naxos ja Taormina riittävät ainakin toistaiseksi." Sepä se. Ja sinulle saa sitten esittää Sisilia-aiheisia kysymyksiä!

        Saat toki käydä kirjeenvaihtoa täällä ystäväsi kanssa. Yleensä yksityistä kirjeenvaihtoa keskustelupalstalla ei pidetä netiketin mukaisena, mutta tässä tapauksessa kaikki sen varmasti sallivat mielihyvin. Et ensin millään ymmärtänyt sitäkään, miksi Sisilia-aiheinen keskustelu "Yleistä Italiasta" -otsikon alla häiritsi joitakin. Aina sitä oppii jotain uutta.

        Sinä olet kovasti naiivi. Mutta ei se mitään, tavallaan olet sitten myös rehellinen ja aito.


      • Naxos -fani sempre
        haukkuja kirjoitti:

        En ikinä olisi uskonut, että sinä olet käynyt koskaan kirjastossa. Uskon kyllä, että sieltä ei löydy kirjoja Naxoksesta. Ei taida löytyä Torremolinoksestakaan useita?

        Esiinnyt Sisilian tuntijana, mutta kerrot, että "Minulle ei ole väliksi muita paikkoja Sisiliasta edes tuntea, Naxos ja Taormina riittävät ainakin toistaiseksi." Sepä se. Ja sinulle saa sitten esittää Sisilia-aiheisia kysymyksiä!

        Saat toki käydä kirjeenvaihtoa täällä ystäväsi kanssa. Yleensä yksityistä kirjeenvaihtoa keskustelupalstalla ei pidetä netiketin mukaisena, mutta tässä tapauksessa kaikki sen varmasti sallivat mielihyvin. Et ensin millään ymmärtänyt sitäkään, miksi Sisilia-aiheinen keskustelu "Yleistä Italiasta" -otsikon alla häiritsi joitakin. Aina sitä oppii jotain uutta.

        Sinä olet kovasti naiivi. Mutta ei se mitään, tavallaan olet sitten myös rehellinen ja aito.

        Juupa juu. Arvasin, että tästä saattaa tulla lisää sanomista. Kun kirjoitin, että minulle riittää nyt Naxos ja Taormina. Olen mielestäni kirjoittanut ihan selvästi, että näistä kahdesta paikasta tiedän (enkä tietysti kaikkea niistäkään..) ja, että muista paikoista Sisiliassa en tiedä. Ja muista paikoista en sen tähden täällä kirjoitakaan. Että en ala satuja kirjoittamaan paikoista joissa en ole käynyt. Ja miten niin esiinnyn Sisilian tuntijana? Tuo matkailija tietää kyllä paljon asioita muistakin paikoista, kuin vain Naxosista ja Taorminasta. Minä en ole täällä kirjoittanut olevani mikään Sisilian tuntija! Ja taisi sinulle olla tässä sitten kaksikin yllätystä. Minäkin olen kyllä käynyt kirjastossa, oho. Oletko muuten huomannut miten autio tämä palsta olisi ilman minun ja matkailijan kirjoituksia!! Lukijoita kyllä näille muutamalle kirjoituksellemme on näkynyt riittävän. Minusta se kertoo mielenkiinnosta tätä meidän kirjoittelua kohtaan. Sinusta varmasti jotin ihan muuta. Aika harva täällä itse esittää mitään kysymyksiä. Mutta silti juttuja luetaan. Kyllä näistä meidän kirjoituksista moni varmasti tykkääkin. Ja saa niistä myös jotakin irti. Onhan siellä nyt monenlaista vinkkiä seassa :). Hyvät päivän jatkot sinulle, tosi fiksulle ihmiselle! T. Naxos -fani sempre


    • matkailija1

      Jos tätä lukee vielä aloittaja joka ei halunnut naxokseen rantalomalle, niin on siellä muutakin tekemistä:

      http://www.babilonia.it

      Taorminassa on Babilonia niminen koulu ulkomaalaisille, jossa voi opiskella erilaisilla kursseilla mm. italian kieltä, kokkausta, taidetta, historiaa yms... Kiinnostavia! mutta minulle liian kalliita.. Sivuilla on myös paljon muita ohjelmia ja muutamia kuvia. Tässä nyt silti yksi tämmöinen vaihtoehto, jos joku Naxokseen menijä ei halua olla rannalla eikä muuta tekemistä keksi.
      (kurssi 130€ viikko, 6viikkoa 720€!)

    • matkailija1

      ymmärrän hyvin ettei tänne kannata sähköpostiosoitetta laittaa, voin kuvitella minkälaisia häirikköviestejä nuo haukkujat innostuisivat lähettämään....

    • matkailija1

      Kumma kun tuo edellinen keskustelu poistettiin ja tänne suomi24 ei päässyt moneen päivään! miksi ihmeessä täällä ei saisi keskustella mistään naxokseen liittyvästä, en ymmärrä...

      Naxosfani ja muut oletteko käyneet niissä pienissä paikallisten (ei turisti) putiikeissa siinä rantakadulla?

      yksi jossain siellä aukion luona, keskellä sijaitseva pikkukauppa oli vähän outo ja hassu! luulin sitä aluksi pesulaksi! siellä on sisällä siis kaikkia vaatteita (muoveihin pakattuina) sitten siellä myydään myös niiden lisäksi mm. pesupulveripakkauksia, astianpesuaineita, aurinkorasvoja, pyyhkeitä, laukkuja ja huiveja! heh itse en taida olla koskaan käynyt vastaavanlaisessa kaupassa niin erikoinen (ja täysi) se oli, vähän kaikkea erilaista myydään pinoissa ja jotain koruja(tai laukkuja) oli muistaakseni lasivitriinissä. Myymässä on usein vanha rouva ja hänen sukulaisiaan. Se kauppa on niin täysi, ettei sinne meinaa aina mahtua sisään, oikea varasto! kävitkö sinä samassa tai näitkö sen?

      Sitten vähän sivummalla melko lähellä on myös toinen samantapanen kauppa. Siellä on myös yksi vanha rouva myymässä. Siellä ei sentään pesupulvereita myyty mutta luulin minä aluksi sitäkin pesulaksi vaikka ilmeisesti oli vaatekauppa! Siellä oli rivissä, myös muoveissa vaatteita. Olisin häipynyt heti mutta myyjä pyysi katsomaan niitä..

      Entä kävitkö niissä kiinalaisissa kaupoissa? niitä on kolme ja on auki tosi myöhään (siskoni meni kerran yhteen niistä kolmelta yöllä!) mitenkään todella halpoja vaatteita ei niissä ole, paitsi jotain rantavaatteita, mutta laukut ja muut on kyllä tosi halpoja. Joskus niissä kyllä tulee kauhea muovin haju nenään heti kun astuu sisään! tosin Cataniassa oli yksi vielä pahempi kiinalainen "romu"kauppa vieressä joku kiinalainen lasikoristekauppa, siellä haisi se muovi niin voimakkaasti että kaikki meistä sai päänsäryn!

      Viimeksi kävimme myös yhdessä kosmetiikkakaupassa joka oli ihan siellä sivulla, talojen välissä. Siellä olisi ollut lapsille kauheasti niitä Disneyn suihkugeelejä yms. ja pojille sellaisia pakkauksia joissa tulee mukana esim.mopoilutakki! että aika erikoiset ja kivat lisät siellä. Tosin meille on sattunut vähän kaikkia kommelluksia siinä kaupassa. Kerran siskoni poika sai raivokohtauksen siellä ja myyjät melkein heittivät meidät ulos. Toisen kerran siskoni ei jaksanut jonottaa tuntia siellä yhtä purkkia (kun kassalle jäivät jotkut juttelemaan). Sitten lähdimme ja myyjä tuli perään (kuvitteli että siskoni vei sieltä sen purkin kun seisoi ensin niin pitkään jonossa).

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1847
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1543
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1233
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1166
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe