Haapavedelle ostoskeskus perkele!

Missä viipyy kauppakeskus

Johan on hemmetti, kun meidän kaupunkiimme ei ole edes suunnitteilla kauppakeskuksia. Tän päivän kalapaskassa oli juttua, että tälle alueelle tulossa paljon kauppakeskuksia. Siis ihan pääkirjotuksessa. Nivalaan, Sieviin ja Kalajoelle on suunnitteilla kauppakeskuksia. Kalajoelle jopa kaksin kappalein. Eikä kauppakeskukset jää tähän, vaan myös muihin oulunläänin eteläosaan on valmisteilla uusia kauppakeskuksia. Jopa ylivieskaan, jossa jo on niitä.

Jo on pentele, miksei voitais ruveta hommaamaan tännekin kauppakeskusta, ennen ku kaikis lähitienoon kaupungeis on jo useampia sellaisia. Sitten Haapavetiset jäävät vain nuolemmaan näppejään.. Johan on pentele, ruvekkaa heti tekkee töitä sen etteen, että saataisiin pian edes yksi kunnon kauppakeskus kaupunkiimme!!!
Emme saa jäädä esim. jonkin piskuisen Sievin jalakoihin.. Jo on Herrajestas sentään, jos Haapavetiset eivät rupea tekkee asialle perkele jottain..

32

1015

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • e tykkä

      taatana,ensi tittää tommata tetelipaino,mist saa hakia nahhaa,sit voi ostaa isosta kaupasta leikkiautoja ja nukkeja niilä nahoilla,tittu vieköö,ensi teteleitä ja sitte kauppaa,taatana!!!

      • Kynttelikankaalta?


      • e tykkä
        j.jussiW-T kirjoitti:

        Kynttelikankaalta?

        mikä se paikka on,ei sano mulle mittää


    • Kärsämäen

      Nivalaan tulee jopa Lidl. Unohdit myös mainita, että Kalajoki on muuttovoittoinen samoin Ylivieska, Nivalassa on ostovoimaa, Pyhäjärvi on nelostien varrella, Kärsämäki sekä nelostien, että Kokkola-Kajaanitien varrella kuten Nivala ja Sievikin- joten nyt ymmärrät kiroilematta, miksei haapavedelle ole koskaan tullut juurikaan ketään.

      • ostoskeskus saatava saatana

        Kärsämäellä on jo toiminnassa pienimuotoinen mutta vireä liikekeskus. Sellainen, jollaista ei edelleenkään ole Haapavedellä. Joka ikisessä pienessä kunnassa alkaa olemaan ties millaista shoppailukeidasta, vaan Haapavedeltä puuttuu edelleen. Herran pieksut, jos vain ne nivalaiset menee saamaan viel lidlinkin. Haapavedelle sitä kaivattaisiin kovasti!


    • valituskierre

      vie voemat.

    • kerta ku sanon

      tämän,

      Haa-pa-ve-del-lä ei o-le tar-peek-si a-si-ak-kai-ta!

      teille riittää pieni siwa, josta voitte ostaa banaania ja perunoita, kesällä vesipyssyn!

    • oikeen ootte

      kaupunkilaisia!!! voi perkele ku naurattaa senki kylän läpi ajaa ja kaupunkilaisia ollaan olevinaan.junttikyläläisiä ootte!!

    • hyvä ystävä

      Kirjoitat, että "... ruvekkaa heti tekkee töitä sen etteen, että saataisiin pian edes yksi kunnon kauppakeskus kaupunkiimme!!!"

      Ketä sinä käsket?
      Kenen pitäis se kauppakeskus rakentaa?

      Ala ite töihin!

      Haapavedellä sen uuden kauppakeskuksen historiikissa olisi sitten sadan vuoden päästä seuraava tarina.
      "Jarkkopetteri osti kunnalta (eikö se oli ihan oikea kaupunki) tontin kauppakeskuksen rakentamiseksi. Kaupungin valtuusto, hallitus ja ja lautakunta kuppasi asian kanssa 5 vuotta. Sinä aikana Jarkkopetteri vanheni sen verran, että suvun otsakalju alkoi paistaa.
      Toiset 5 vuotta meni käräjillä. Ainut kuka tienasi oli paikallinen liikennöitsijä, kun avasi pikavuorolinjan haapavedeltä haapajärvelle. niihin aikoihin kun haapavetiset käräjöi vallan paljon.

      Kun sitten päästiin maanrakennushommiin, niin kuntaan oli levinny sellainen polkupyörähuuma. Sata ukkoa nojas työmaan reunalla polkupyörään, ettei hiekka-autot saaneet tuotua yhtään kuormaa hiekkaa. Ja rakennus viivästyi.
      Kun viimein kauppakeskus oli valmis, niin haapavetiset kävi juomassa avajaiskahvit, kun ne sai ilmaseksi. Sen jälkeen ei kukaan kateuden vuoksi käynyt ostamassa sieltä mitään, ettei se oman kunnan yrittäjä vain rikastuisi.

      Terveiset eteläsuomesta ja hyvää jatkoa.

    • OSTOSKESKUSTA

      täältähän voi käydä naapurikunnissa kun niihin kaikkii kerran rakennetaan ne keskukset. Mitä nuita joka kylälle tekee, ei niihin kaikkiin riitä asiakkaita.

      • tarvitaan ja vielä isompi kuin yksikään Ylivieskan vastaavista.


      • parenminkin laittaa
        j.jussiW-T kirjoitti:

        tarvitaan ja vielä isompi kuin yksikään Ylivieskan vastaavista.

        haapaveele tavaroiden myyntikeskus, voisivat sitten ympäristökunnista tulla ostoksille.


      • pienen ja nätin
        parenminkin laittaa kirjoitti:

        haapaveele tavaroiden myyntikeskus, voisivat sitten ympäristökunnista tulla ostoksille.

        kannalla.
        vähä kun naisen pijosa.


      • Anonyymi
        parenminkin laittaa kirjoitti:

        haapaveele tavaroiden myyntikeskus, voisivat sitten ympäristökunnista tulla ostoksille.

        Mikä on myyntikeskuksen ja ostokeskuksen ero, jos molemmissa kuidenkin myydään?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä on myyntikeskuksen ja ostokeskuksen ero, jos molemmissa kuidenkin myydään?

        Myyntikeskuksessa pääpaino on itse myymisessä, eli sen on tarkoitus myydä ihan helevetisti. Ostokeskukset taas ovat paikkoja, joihin mennnään ostamaan.
        Ostokeskuksessa on lähinnä Sale, pari makkarakioskia ja kuppila. Myyntikeskuksessa kaupataan kattoremontteja, Sanomalehtiä ja aikakauslehtiä, erilaisia viuluja ja selloja, sekä kaikkea, mitä nyt ylipäänsä voi myymällä myydä. Myyntikeskuksen käytävillä on luukuttajia, jotka taivuttelevat ohi kulkevia ihmisiä ostamaan heidän tuotteitaan ja palveluitaan.


    • ostoskeskus, muut kateellis...

      Haapavedelle pitää saada niin iso kauppakeskus, että muut kaupungit menevät kateellisiksi. Kauppakeskuksen on oltava reilusti isoompi, kuin yksikään ylivieskan kaupppakeskus. Niin, että se rupee väkisinkin syömään ylivieskan ostovoimaa ja saatais ylivieskasetkin tänne ostoksille.
      Haapavedelle olis jokin IdeaParkin kaltainen ostari enemmän, kuin hyväksi!

      • rakentaa kun kun

        Kun kohta ovat valittajat paikalla.
        Eikö osuuskaupan rakentaminenkin viivästynyt kun ne valittajat jarruttaa.


    • yuiff9y8

      meidän _kaupunkiimme_ hihih.. kröhöm!

      • missä muutkin kaupungit suomessa.


      • suomen keskipiste
        j.jussiW-T kirjoitti:

        missä muutkin kaupungit suomessa.

        ja sillä siisti.


      • hrdxdhr
        suomen keskipiste kirjoitti:

        ja sillä siisti.

        siis ihan oikeesti, hävettääkö?


    • oli vuojen paras

      tottahan se on että haapavesi ei täytä kaupungin perusteita! eipä tässä lähettyvillä ole kuin kolme kaupunkia raahe,kokkola ja oulu

      • tuli listalle

        Raahestako?


      • Hmm..
        tuli listalle kirjoitti:

        Raahestako?

        ihan täältä haapaveeltä, kolme suurinta, kaupunkimaisinta kaupunkia lähettyviltä!


      • dhr
        Hmm.. kirjoitti:

        ihan täältä haapaveeltä, kolme suurinta, kaupunkimaisinta kaupunkia lähettyviltä!

        btw.. vittu mikä lause


    • tuu menestymmään

      haapaveellä mikkään

      ihan rupu kylä pieni

    • Anonyymi

      Kalajoella toinen kauppakeskus ontuu. Nimittäin ostoskylä Raitti. Toki sekin olisi voinut menestyä, mutta jostain syystä Raittiin ei ole viime aikoina riittänyt ostajia ja moni liike onkin loppunut sieltä. Ylivieskaan ehti tulla vielä yksi kauppakeskus lisää, tai itseasiassa sekin on Savarin jatke. Ja tämän lisäksi Ylivieskaan on tullut Prisma jossa myös muutamia muita liikkeitä. Nivalan kauppakeskushanke ajoi karille. Kärsämäen Paanulinnalla ei oo hurraamista ja Sievikin on yhä ilman kauppakeskusta.

      No mitä tästä opimme?
      No se, että Haapavedellä edelleen olisi mahdollisuuksia saada kauppakeskus toimimaan.
      On ollut huhua Haapakeskuksesta, jonne olisi tulossa ainakin Lidl. Ehkä jotain muitakin liikkeitä. Haapakeskuksesta ei ole kuitenkaan vielä piirustuksia, vaan sen suunnittelu on vasta puheiden tasolla. Haapakeskus saattaa toteutua Kynttilänkankaalle. On arveltu, että se tulisi Halpa-Hallin yhteyteen, mutta tiiä sitten häntä. Itse ainakin odotan kovasti Lidliä tänne!

    • Anonyymi

      Haapavedellä menestyisi isokin kauppakeskus. Jos Lempäälässä esimerkiksi on saatu massiivinen IdeaPark toimimaan ja jopa Luxury Collection luxusurheiluautokauppa, niin miksei Haapavedellä myös olisi mahdollista menestyä. Tunnetustihan Lempäälä on aika pieni kaupunki. Ja älkää vain sanoko, että sehän on lähellä Tamperetta. Oikeasti ei ole. Ja sitäkin suuremmalla syyllä IdeaParkin ei pitäisi menestyä, koska Tampereellahan on jo kaikki!
      Tästä syystä Ylivieskakaan ei veisi Haapaveden asiakkaita, vaan molemmat jopa tukisi toisia! Haapavedellä täytyy uskaltaa tehä isoja päätöksiä ja jättää turhat valittelut ja kateuden pois. Ollu vähän sellaista mentaliteettia ilmassa, että oman kylän kaupastahan ei oteta, ku sehän rikastuu se kauppias. Mieluummin ollaan sitten käyty rikastuttamassa muiden kaupunkien kauppiaita. Tää peli ei voi vedellä. Kun kauppakeskus tänne saadaan, käytetään niitä euroja sinne!

    • Anonyymi

      Kalajoella ostoskylä Raitti haettu konkurssiin 12.10.2020.

      • Anonyymi

        Raitissa ei osattu hommia. Eikä siitä tehty kerralla isoa. Ne teki sellaisen halvan tapaisen purjun, joka kylläkin on arkkitehtonisesti kaunis, mutta joka ei tarjoa riittävän laajaa palvelutasoa. Haapavedelle oltais perustettu monipuolisempi ja paljon suurempi kauppakeskus ja se porsukttais tänäkin päivänä, ellei valittajat olisivat laittaneet hanttiin. Harmi että laittoivat. Ylivieskaset eivät laittaneet ja siellä kauppa käy ja hurraa. Käykää vaikka kattoo. Tympii näin haapavetisenä katsoa tällaisia sivusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raitissa ei osattu hommia. Eikä siitä tehty kerralla isoa. Ne teki sellaisen halvan tapaisen purjun, joka kylläkin on arkkitehtonisesti kaunis, mutta joka ei tarjoa riittävän laajaa palvelutasoa. Haapavedelle oltais perustettu monipuolisempi ja paljon suurempi kauppakeskus ja se porsukttais tänäkin päivänä, ellei valittajat olisivat laittaneet hanttiin. Harmi että laittoivat. Ylivieskaset eivät laittaneet ja siellä kauppa käy ja hurraa. Käykää vaikka kattoo. Tympii näin haapavetisenä katsoa tällaisia sivusta.

        Höpö höpö, Kalajoki ja Haapavesi ovat sellaisia käpykyliä molemmat, niissä ei ole muuta suurta kuin hulluuden ja tyhmyyden määrä! On aivan sulaa hulluutta ryhtyä rakentamaan tuollaisi kauppakeskuksia, suuria tai pieniä, sinne missä ei ole ihmisiä ja ostovoimaa, eikä muualta tulevia asiakasvirtoja. Kalajoellakin uskottiin sokeasti, että 8- tie vaan tuo asiakkaita kun pykätään jonkunlainen pytinki putiikkeineen niitä varten. Odotukset olivat täysi epärealistisia, Raitin kaupallinen johtaja Marianne Hirn kertoi keväällä 2018 ensimmäisen toimintavuoden kävijätavoitteen oleva 550 000 kävijää! Paikassa Kalajoki! Korkeasaaressa, joka on pääkaupunkiseudun vetovoimaisimpia matkailukohteita on kävijöitä hyvänä vuotena 300 000. Tällaisten haihattelujen varaan Kalajoella lähdettiin ostoskylä Raittia rakentamaan. Nyt on Raitin kohdalla palanut yli 6 miljoonaa sijoittajien rahoja, rakentajana toiminut Rakennusliike Somero meni nurin jo vuosi sitten ja 70 ihmistä menetti siinä rytinästä työpaikkansa. Tulee siinä näille haihatteluille hintaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpö höpö, Kalajoki ja Haapavesi ovat sellaisia käpykyliä molemmat, niissä ei ole muuta suurta kuin hulluuden ja tyhmyyden määrä! On aivan sulaa hulluutta ryhtyä rakentamaan tuollaisi kauppakeskuksia, suuria tai pieniä, sinne missä ei ole ihmisiä ja ostovoimaa, eikä muualta tulevia asiakasvirtoja. Kalajoellakin uskottiin sokeasti, että 8- tie vaan tuo asiakkaita kun pykätään jonkunlainen pytinki putiikkeineen niitä varten. Odotukset olivat täysi epärealistisia, Raitin kaupallinen johtaja Marianne Hirn kertoi keväällä 2018 ensimmäisen toimintavuoden kävijätavoitteen oleva 550 000 kävijää! Paikassa Kalajoki! Korkeasaaressa, joka on pääkaupunkiseudun vetovoimaisimpia matkailukohteita on kävijöitä hyvänä vuotena 300 000. Tällaisten haihattelujen varaan Kalajoella lähdettiin ostoskylä Raittia rakentamaan. Nyt on Raitin kohdalla palanut yli 6 miljoonaa sijoittajien rahoja, rakentajana toiminut Rakennusliike Somero meni nurin jo vuosi sitten ja 70 ihmistä menetti siinä rytinästä työpaikkansa. Tulee siinä näille haihatteluille hintaa!

        Tehdään tänne niin iso kauppakeskus kuin Kempeleen zeppelin,olis käytäviä joita kävellä ja olis eri liikkeitä saman katon alla ei tarvitsisi talvella lumessa ja pakkasessa k ä r v i S t e l l ä ,ja jos on autolla liikkeellä kun lumet on saanut auton päältä harjattua kovalla lumipyryllä ja kun täällä on nuo kaupat ja liikkeet kaukana toisistaan niin taas vaan harjaamaan lumia kun tulet toisesta liikkeestä,siinä se talvi kuluu autoa harjatessa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5269
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1552
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      190
      1430
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe