Vappu

on turha

Mielestäni vapun pitäisi olla ihan normaali arkipäivä. Turha tekosyy ryypätä vaan. Onneksi meillä saa tehdä silloin töitä, ja aionkin toivoa vappuaatolle ja vapulle työvuoron.

19

3678

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jeeeeh

      JEE, Siistiä! Olet hyvä ihminen.

    • että näin

      Mielestäni jokainen voi kyllä ihan miettiä, että oiskohan sitä jotain kivaa tekemistä MUUTAKIN kuin sitä ryyppäämistä vappuna...

    • mieltä!

      Aivan turhanpäiväinen "työn" juhla... no, onhan siinä kova työ saada itsensä niin tuhannen känniin kuin junttiperinteet velvoittavat!

      Suomalaisessa työssä ja työntekijän itsearvostuksessa taas ei ole ollut muutamaan vuosikymmeneen mitään juhlittavaa. Meidän työmme ja maamme omistaa kansainvälisten pankkiirien ISO RAHA. Itsenäisyyttä ei ole.

      Kevään juhliminen sinänsä on hieno ja muinainen tapa, mutta sitä pystyy jokainen juhlistamaan kyllä jokaisena keväisenä tavallisena arkipäivänäkin luonnon helmassa, sielun levätessä.

      Itse ainakin pysyn visusti kaukana kaikenmaailman haalaripellejen ja muiden känniääliöiden täyttämistä, kusta ja viinaa vellovista, turhien ilmapallojen täyttämistä ja muuten roskaisista kaduista.

      • werty

        Haalaripellet........

        (\ /)
        (-.-)
        ( . )
        0 0
        ja pääsiäispupu niin ja muut känniääliöt ja menninkäiset ja kaikki jotka osaa lentää ja sit vielä Fidel Castro ja ketä meitä nyt on teräsmies jne...


    • niin on

      porukka vaan ryyppää tappotahtiin. ei mitään järkeä.

    • 7+7-14

      Itse haluaisin Pitää Vappuna Nahkatakkia.Neuvostomallista kokardia ja sitten ajaa joskus autoa ja tarjota neideille kyytejä ajokortin kera

    • jovain

      Ei Vappu turha ole, niinkun ei ole juhannus eikä joulukaan.Vappu itse työväen, opiskelijoiden ja kevään juhlana on hyvä juttu. Aikamonen "pakkoryypätä ja pakkoilojuhla" se valitettavasti on.Vapusta on suurimmat vahingot lapsille ja nuorille ton pakon takia.Se ei ole vapun vika vaan pöhköjen arvojen. Räkä poskella ympäripäissään on monessa porukassa kova tyyppi.Siis ryyppäämään!

      • pakko ja pakko

        se on "pakko" ei pakko. Itsestäänhän tuo kiinni on.


    • vapuksi

      haaveilen minäkin!!

      • Ravintolaan

        Siis TÖIHIN ravintolaan 23 vuoteen äitini on ollut töissä kaikki nämä luetellut "törkyjuhlat" paitsi silloin kun on ollut pakkovapaa-> äitiysloma!

        Eikö se kuitenkin ole niin että suomalainen kehittää mistä tahansa juhlasta ryyppyjuhlan...toisaalta sitä ei tarvitse kaikkien tehdä kuten aivottomat sopulit, voi mennä vaikka mökille ja pitää omat vappujuhlat hyvän ruuan ja oleilun merkeissä, lapsillekkin on varmasti hauskempaa viettää vappua palloineen ja omine naamiaisineen kuin kuunnella tyhjää marmatusta aikuisen suusta. Koitetaan hei löytää se sisäinen lapsi itsestämme, viinalla tai ilman. Mökillä tai kaupungissa!


    • Iso-B

      Teillä lestoilla nyt on muutenkin varsin erikoiset elämäntavat.

    • on tervetullut!

      En ryyppää muulloinkaan - miksi pitäisi siis vappunakaan???

    • Ninni¤

      Näin on. Tässä juhlineena muutenkin jo ihan tarpeeksi vkonloppuisin, aion pitää ihan raittiin vapun,kun muut juhlii =)
      Selvinpäin nyt ei ainakaan kiinnosta sitä örvellystä lähteä seuraamaan... =0

    • mu en ainakaan minä

      Ei tarvitse "toivoa" työvuoroa.
      Oltiin jo joulu sekä uusivuosi että pääsiäinen töissä.Nyt "päästään"töihin taas vappuna helatorstaina=samana päivänä.Sit "päästään" taas junannusaattoiltana iltavuoroon ja juhannuspäivänä myös.Joulu taitaa olla vapaaa tänä vuonna, ellei taas palata tästä viisivuorosta nelivuoroon.

      Terv.salolainen

    • *PP

      Vappu on todellakin TÄYSIN turha "juhla". Eikös sitä pidetä jonkinlaisena "työnpäivänä", ja sitten se useimmiten "pyhitetään" ryyppäämiselle??
      Ja käsittääkseni eniten vappua odottavat ja "juhlivat" teinit, jotka eivät edes tiedä mitä työ on.
      Mutta, kukin tavallaan- onneksi olen vapun töissä, ja vieläpä yövuorossa!!!=)

    • alexndrea3

      tosi turha ,ahdistuin aina ennenkin kun piti muksuille jotain rääsää väsätä vappukemuihin ,kun kiirees niitä sai etsiä .En joutilaampaa juhlaa tiedä .Sais olla jotain sosiaalisempaa toimintaa ,joista vois muutenkin kuin juomalla remuta ja ostaa ,ostamasta päästyäänkin .Sais olla edes mukavaa ohjelmaa televisiossa .Vaikka musikkikonsertteja .

      • yhdessä olosta

        lasten kanssa.Emme tarvitse sirkushuveja,olemme vaan ja nautimme juttelemme mitä kuuluu ja miten on päivä sujunut koulussa sekä ystävien kanssa.


    • Eppo

      Töissä työn päivänä olen minäkin ja tyytyväinen koska palkka on silloin hyvä. En ole koskaan pitänyt vappua mitenkään erityisenä, mutta antaa muiden juhlia. Kuten joku tuolla mainitsikin, suomalaiset tekevät jokaisesta juhlasta ryyppyjuhlan. Ainakin vappu, juhannus ja uusivuosi ovat hyvin viinanhuuruisia ja joulunakin on alettu käyttää yhä enemmän viinaa. Kaikki muut juhlintatavat unohtuvat, vappuna ei ole naamiaisia ei uutenavuotena valeta tinaa, juhlien ainoa sisältö on ryyppääminen ja biletys.

      No tuo oli toki hiukan karrikoitua ja nousi mieleen siksi että lähinnä tuon kaltainen juhlinta on näkyvää. Toki monet menevät mökille ja grillaavat pihallaan, nyt kun on vuodenaikaan nähden niin lämmintäkin. Mutta kukin tavallaan.

      Ja vielä loppuu, ei pidä unohtaa että Suomessa on liuta Vappu nimisiä naisia jotka viettävät tänään nimipäiviää, hyvää nimipäivää heille!

    • Anonyymi

      Pääsiäinen pian käsitelty. Nyt ryhdyn valmistamaan vapuksi juomaa. Ostan kaupasta 10kg. hienoa sokeria, 2kg. hiivaa ja .uutaman sitruunan. Viime vappuna oli "sima 15 brossaa"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      128
      1874
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1620
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe