Kuinka kalat käyttäytyvät?

Bleeding love

Kuinka muut kalat käyttäytyvät, kun he menettävät tärkeän asian elämästään, kun sydän särkyy tai he pahoittavat mielensä jostakin?

Käyttäytyvätkö muut kalat agressiivisesti, uhkaavat tehdä itselleen jotain, vai sulkeutuvat, vaipuvat masennukseen? Mitä he tekevät?

Olisi mukava saada kuulla, mitä toiset samaa horoskooppia kantavat tekevät. Itse en käyttäydy agressiivisesti, vaan sulkeudun ja suren asiaa yksin, muille mitään kertomatta. Vaivun epätoivoon.

23

5758

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ............................

      en ole itse kalat mutta aivan likilähiystäväni on ja kylläpä ei sellaista asiaa ole, joka hänet aggressiiviseksi sais. ei ole koskaan kunnolla ees suuttunut..

      mahtaiskin siinä tannerta kaatua, jos yleensä jostain asiasta joskus (kerran eläissään?) räjähtäis..

      eikä toisaalta itselleenkään mitään tekis, tuli mitä tuli.

      on sellanen just älyttömän hiljainen ja uiskentelee sitten hittaasti, eli vieläkin hitaammin kuin yleensä, silloin kun on saanut näpeilleen.

      ei muille valita, ei yleensäkään koskaan eikä mistään. kunhan suree yksin.

      hohtimilla saa suurinpiirtein kiskoa, jos haluaa selvyyden että mikä on vaivana.

      masentunut ja epätoivoinen, siinä se.

    • .. 40v.

      kokemuksellani olen huomannut muuttuvani aina vain enemmän yksin surijaksi. Nuorenakin päästin vain parhaimmat ystäväni sisälle elämääni, mutta nyt sulkeudun itseeni selvittelemään tilannetta. En vaivu murheen alhoon syvälle ja ruoskin itseni sisulla ylös. Opettelin mantran: Se ei ole minun tappioni, vaan hänen! Siitä on ollut apua monessa tilanteessa =D

      • nuori kala(n)

        Tuntuu, että nyt elämä paiskoo ja pahasti. Sain siipeeni viikko sitten ja harmittaa... Muille tutuille olen, kuin en olisikaan ja suren itsekseni. Ei tämä maailmanloppu ole, mutta kovasti kolahti.


    • Kalat tehty?

      ..Tuulesta ja tuskasta, Rakkaudesta ja kaipuusta...
      Palavasta sielusta ja unelmien kirjosta...

      Siitä on pienet kalat tehty!

      • pieni silakka

        Just näin.... :)


      • kalamies.,.

        Syvästä vedestä, virrasta ja sorapohjasta, lieneekö pohjoisesta. Sieltä ovat herkät kalat kotoisin ja tehty.


    • 17.3 kala

      Niin no eikös se niin ole, että alkupään kalat ovat niitä hiljaisia ja tyyniä, ja loppupään kalat tempperamenttisia. Eli meitä on erilaisia :)

      • oikeassa

        siinä, että meitä on erilaisia...
        MUTTA olen syntyny 22.2 enkä todellakaa hiljainen ja tyyni! :) juurikin päinvastoin. Lapsesta asti enempi tempperamenttiä ku pienessä kylässä. Että ei tuo teoria alku- ja loppupäässä syntyneistä pidä paikkaansa.


      • miee-
        oikeassa kirjoitti:

        siinä, että meitä on erilaisia...
        MUTTA olen syntyny 22.2 enkä todellakaa hiljainen ja tyyni! :) juurikin päinvastoin. Lapsesta asti enempi tempperamenttiä ku pienessä kylässä. Että ei tuo teoria alku- ja loppupäässä syntyneistä pidä paikkaansa.

        * persoonallisuuskolmannekset
        o 20.2.-1.3. maailmaan sukeltanut kala on arka ja varovainen.
        o 2.-10.3. syntynyt kala on kaikkein eniten vaarassa hukkua itsehuijauksen petollisiin syövereihin.
        o 11.-20.3. syntyneet kalatyypit ovat kaloista kaikkein voimakastahtoisimpia ja avuliaimpia.


      • mut silti
        miee- kirjoitti:

        * persoonallisuuskolmannekset
        o 20.2.-1.3. maailmaan sukeltanut kala on arka ja varovainen.
        o 2.-10.3. syntynyt kala on kaikkein eniten vaarassa hukkua itsehuijauksen petollisiin syövereihin.
        o 11.-20.3. syntyneet kalatyypit ovat kaloista kaikkein voimakastahtoisimpia ja avuliaimpia.

        ei pidä mun, eikä siskoni kohdalla paikkaansa :-) me ollaan molemmat tuohon ekaan kuuluvia, mut ei tod tuollaisia. Noh, poikkeus vahvistaa säännön kai ;)
        Olen sosiaalinen ja puhelias, liiaksi asti. Mä olen ku elohopea ja puhun ja teen ennen ku ajattelen... Ja se ei aina ole hyvä. Suuttuminen vastaa räjähdystä ja varsinkin nuorempana tavarat lensi seinään tai lattiaan.. nykyään jos aihetta, taidan raivota vain muuten. Mä olen äkkipikainen ja tarvittaessa niin jääräpää, että sama kuin betoniseinälle puhuis (ennemmin puren käteni irti ku annan periks,jos koen olevani oikeassa). Ja voin kertoa, elämä itseni kanssa ei ole helppoa :D
        ...ei mikään kunnioitettava lista, mut vuosien itsetuntemuksen opiskelun tulos. Siskossani paljon samaa, mut ei ehkä ihan niin voimakas ja äärimmäisyyksien persoona. Äiti sanoo että mä mikään kalat ole ja että tää periytyy isän puolelta ;D
        Enpäs sit tiedä. Tosin muu tähtitaivaani onkin oikeastaan kuumerkkiä lukuunottamatta tulenmerkeissä, vaik aurinko onkin kaloissa. Liekö vastaus siellä, ennen laskettua aikaa syntymisessä, tai sit mulla vain on epäilemäni ADHD!
        Mut väliäkö tuolla, mä olen mitä olen ja onnellinen siitä :)


      • vastarannan kiiski

        en tiedä muista alkupään Kaloista itse 3.3 olen raivoava Tiikerihai ja tuli ja leimaus! kun suutun ja annan sen myös toiselle tuta!Verbaalinen anti ei jätä mitään epäselväksi kenellekkään mitä mieltä asioista olen! Tiedä mistä moinen tempperamentti liene tullut, ehkä siitä että kiinalaisessa olen tuli-apina,lepyn kyllä sitten kunhan tarpeeksi on verhot heilunu ikkunoissa ja sanottavani varmasti mennyt toiselle perille!


    • vain mielipiteeni

      kalat ei jaksa kiinnostaa pätkääkään.

      • tämäkin!

        että mikähän kun ei haittaa yhtään:DD


    • peruskala?

      Jos menetän jonkin tärkeän asian, niin sulkeudun huoneeseeni, itken ja saatan läpsiä itseäni naamaan, eli syyttää itseäni asiasta.
      Jos pahoitan mieleni, mökötän vähän aikaa ja haudon kaikkia pahoja ajatuksia mielessäni, eli kostoa. Se menee kuitenkin hyvin pian ohi.

    • vierellä kulkija

      jok, ikisen takaiskun kohdatessaan, vaipuu viinan seuralaiseksi.Säälii itseään, ui syvemmälle ja piiloutuu pulloon.
      On sitten erittäin agressiivinen,käy päälle lyö
      aina heikonpaansa ainakin puolisoa.

      • entinen vierellä kulkija

        Juurikin noin tekevät, ensin haihattelevat ja unelmoivat turhanpäiväisistä asioista, mutta monesti kuitenkin itse pilaavat jos jokin asia hyvin elämässään. Sitten ollaan niin marttyyriä niin marttyyriä, ja sehän tietysti kaikkien muiden kuin oman itsensä vika. Ja sille viinan määrälle ei tahdo tulla loppua, ennenkuin kertakaikkiaan fysiikka tai rahat loppuu ja kaverit jotka tarjoavat. Krapulaa kärsitäänkin eri muodoissa sitten monta päivää ja sen kyllä kumppani saa karvaasti kokea.

        *skorpparinainen*


      • Näin.

        Ei pidä yleistää tätä... Ei näin ole jokaisen kohdalla, ei ainakaan minun kohdallani.


    • kokemuksen rintaääni

      siksi te jäätte usein yksin. Ja tekopirteät ja räväkät kalat ne vasta ärsyttäviä on :)

    • Jazz*

      Voin ihan häpeilemättä myöntää, että olen itkenyt itseni uneen useita kertoja. En nyt tiedä johtuuko se siitä että olen horoskoopiltani kala, vai että olen sukupuoleltani nainen, mutta silti.
      Elämä aina silloin tällöin tuntuu potkivan päähän oikein urakalla, mutta kunhan kaiken päästää ulos ja nukkuu yön yli, helpottua pitäisi.

      Sydämeni ei ole ikinä "särkynyt", mutta jos niin kävisi, uskottelisin luultavasti itselleni kaiken olevan hyvin ja yrittäisin porskuttaa eteenpäin. Mutta varmasti pelkäisin jäädä yksin, sillä ne omat ajatukset ja oma mielihän sitä eniten pientä kalaparkaa pelottaa. Se kun vaipuu kiireisen päivän jälkeen sänkyyn, ja pääsee kunnolla ajattelemaan. Silloin ne demonit saapuvat koloistaan ja pimeys tuntuu painavan päälle.

      En kuitenkaan ole hyvä suremaan pitkän. Kai olen jotenkin ohjelmoinut itseni siihen, että surra ei saa. Pitää oppia löytämään kaikesta ne positiiviset puolet.

      Kuitenkaan toisille huolien jakaminen ei sovi mulle. Jotenkin en halua näyttää omia heikkouksiani muille. Ei ole niiden asia miltä minusta tuntuu! Kai pidän sitä jonkinlaisena haasteena itselleni, että katsotaanpa kuinka pitkään tuo pystyy piilottamaan tunteensa.

      En usko että mulla olis ikinä munaa muiden vahingoittamiseen. Omasta itsestäni en tiedä, sillä joskus ruoskin itseäni mielessäni aika paljon, joten tuskinpa sen muuttaminen fyysiseksi olisi niin hankalaa.

      Olen kai laiska vaipumaan epätoivoon ja rypemään itsesäälissä. Eiköhän yhden päivän ajan sureminen riitä, ja sitten pitää vaan tarttua itseä niskasta kiinni.

      No can do, elämä on rankkaa, ja silleen. :|

    • kalatytteli

      Kun sydämeni särkyy,ryven itsesäälissä kotona itkeskellen monta päivää. Työt ei luista,syömisen halu katoaa ja siitä seuraa parin viikon rankka laihtuminen ja kuihtuminen,kaverit eivät kiinnosta,vaikka kuuntelijaa tarvitsisi juuri silloin eniten. Ehkä tämä johtuu siitä,että luulen aina vian olevan minussa jos suhde menee poikki,vaikka ei välttämättä olisikaan. Välillä olen löytänyt itseni alkoholin seurasta,mikä ei ole hyvä asia ollenkaan. Kaloilla on luultavasti hieman taipumusta peittää surunsa viinaan ja saavat siitä itseluottamusta ja lopulta ovatkin notkumassa kulmakuppiloissa purkamassa turhamaisuuttaan kännissä muille...

      Olen hyvin herkkä,tunteikas ja sosiaalinen persoona. Nautin muiden seurasta. Tempperamenttiakin löytyy vaikka muille jakaa. Sanon suoraan mielipiteeni,ehkä liiankin suoraan ja saatan pahoittaa toisen osapuolen mielen.

      Suuttuessani..hmm.. En ole pitkävihaista sorttia,sillä olen aina valmis selvittämään väärinymmärrykset ja riidat. Välillä kyllä pääsee oikein kunnolla tuli irti ja silloin kenelläkään ei ole enää kivaa,koska tavarat saattavat lennellä ja huudosta ei tule loppua millään.

      Toisaalta, IHANAA OLLA KALAT! :D

      • Kohdalle

        osui paljon samoja piirteitä kuin luettelit. Mutta kuten sanoit, on niin ihanaa olla kalat kaikista puutteista ja vioista huolimatta!

        hyvää kesää kaikille :)


    • tehdä jotain pahaa itselleen.

      Pari päivää tai montakin päivää olla täysin alamaissa. Sen jälkeen tuntuu siltä voi mennä läpi harmaankiven, jos tarvitsee.

    • saanut

      sellaisen käsityksen, että kun kaloilla menee erittäin huonosti, niin he vain rypevät itsesäälissä ja tyhjentävät Alkon kotiinsa. Näin ainakin muutama kala-tuttu tehnyt ja tekee edelleenkin. Ettekä te aina mitään hiljaista sakkia todellakaan ole vaan päinvastoin.

      Mutta, meitähän on joka lähtöön...

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9766
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2857
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      172
      2647
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2059
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1816
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      15
      1647
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1547
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      15
      1505
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      12
      1468
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe