No itsehän valitsin. tyhmä kun olen

Vaaka nainen

Olen juuri muuttanut yhteen neitsyt miehen kanssa. Ei olla tunnettu kun pari kk:ta. Ja nyt pelottaa aivan hirveästi teinkö virheen. Mua ärsyttää hänen itsekkyytensä, tuppisuus, rasistusuus, ja, että hän ei osaa olla sympaattinen tai mukava muita ihmisiä kohtaa. Me ei voida mennä yhdessä viihteelle, koska aina aletaan riitelemään. Hän suuttuu jos en osta juotavaa hänelle ja mua taas ärsyttää kun mulla menee kaikki rahat sen kurkusta alas. Lupaa aina maksaa takaisin mutta aina kun se päivä tulee kun hän saa rahaa niin se menee juomaan ne rahat. Tykkään itse keskustella asioista paljon, mutta hänen kanssa ei voi keskustella kun hän aina vaan murahtelee tai on vaan hiljaa. Hänen perusilmeensä näyttää semmoilselta kun häntä vituttaisi koko ajan. Lisäksi hän on hirveän mustasukkainen, eikä hänellä ole mielipiteitä. ainakaan omia. Joskus pelottaa hänen agressivuus. Kun hän alkaa huutaa ja riehuu.Mä en tiedä yhtään omista tunteistani. välillä tunnen häntä kohtaa paljon, joskus tuntuu etten tuntisi mitään. En tiedä kuinka paljon pelko sekoittuu näihin sekaviin tunteisiin. Kun muutettiin niin nopeasti yhteen.Juodessa hänestä tulee ihan sekopää. Huomenna pitäisi viedä hänet vanhemmilleni näytille. ja kun sielä on sauna ilta niin juodaan kuitenkin. toivon todellakin että hän osaa käyttäytyä siellä.

11

1627

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • puhun kokemuksesta

      vanhemmillesi, jätä hänet. Nimittäin, jos tutustuu vanhempiisi niin voit olla varma, että saat kuulla haukkumista vanhemmistasi aina ja jatkuvasti. Paitsi silloin kun hänellä itsellään on KAIKKI oikein hyvin.
      Suojele vanhempiasi ja jätä tuollainen juova retku.

      • vanhemmistani ja sisaruksis...

        Neitsytmiehellä ei ollut kaksisia suhteita omiin vanhempiinsa eikä siskoihinsa. Liekkö tuosta tai mistä syystä, mutta neitsytmiehen mielestä en minäkään olisi saanut olla tekemisissä omien vanhempieni enkä sisarusteni kanssa. Erityisen paha oli, että kävin jopa toisinaa vierailulla vanhempieni luona! Sairasta!


      • kans
        vanhemmistani ja sisaruksis... kirjoitti:

        Neitsytmiehellä ei ollut kaksisia suhteita omiin vanhempiinsa eikä siskoihinsa. Liekkö tuosta tai mistä syystä, mutta neitsytmiehen mielestä en minäkään olisi saanut olla tekemisissä omien vanhempieni enkä sisarusteni kanssa. Erityisen paha oli, että kävin jopa toisinaa vierailulla vanhempieni luona! Sairasta!

        Minunkin entisellä neitsyt-poikaystävälläni oli todella huonot välit omaan perheeseensä: etenkin naispuoleisten perheenjäsentensä, äitinsä ja siskonsa kanssa hän kävi kovaäänisiä riitoja. Minulle hän sanoi usein että olen häiritsevän "kiinni" lapsuudenperheessäni kun 22-vuotiaana köyhänä opiskelijana käyn silloin tällöin vanhempieni luona syömässä :D. Joten aika samanlaista kokemusta täälläkin.


    • juoksin suhteeseen

      Minäkin juoksin suhteeseen puolitoista vuotta sitten neitsytmiehen kanssa. Kaikki mainitsemasi piirteet sopivat minunkin neitsytmieheeni (itsekkyys, vittuuntuneisuus, MUSTASUKKAISUUS, keskustelemattomuus, huonotuulisuus humalassa), paitsi että alkoholia hän ei käyttänyt mitenkään ihan holtittomasti. Viihteelle ei silti voitu yhdessä mennä koska illat päättyivät hirveisiin riitoihin: olin muka katsonut jotain miestä väärällä tavalla tai puhunut liikaa jollekin seurueessamme olleelle mieshenkilölle. Mustasukkaisuudelle löytyi aina joku tekosyy.

      Mutta nyt olen viimeinkin päässyt pakoon enkä enää ikinä ota neitsytmiestä itselleni ja muutenkin aion harkita kaksi kertaa ennenkuin suhteeseen uskaltaa edes ajatella lähteävänsä kenenkään kanssa. Neitsytmiehestä oli muuten sairaan vaikea päästä eroon: vuosi seurusteltiin ja puolivuotta oli erokamppailua.

    • Codetsu

      eipä kovin maarittelevalta kuulosta
      en suosittelisi jatkamaan
      ellet saa miestä aisoihin ja ajattelemaan sinuakin !!

      Muuten syöksyt samaan kuoppaan miehesikanssa
      Masentuneisuuskin saattaa oireilla noin...
      jos ei kaveri itse oivalla ettei kaikki ole ok
      niin turha sinun on itseäsi kyseisen sällin kanssa väsyttää

      • lkhl

        kuy puö


    • milloin syntynyt

      Yölliset neitsyet ovat kipeitä ja vainoharhaisia ja masentuneita ja vätyksiä. Niin se on! Sama li muillakin merkeillä ja talvella syntyneillä ylipäätään. Näitä on kauris, veskari ja kalat. Ihminen on riippuvainen valosta.

    • n16

      Aivan ihana neitsyt mies. Ei mitään sanomiasi huonoja piirteitä :D 7 kuukautta seurusteltu, eikä loppua näy

    • miksi pilaat

      elämäsi neitsytmiehen kanssa?

    • lkegnarep

      Ei se mistään horoskooppimerkistä se miehen luonnevikaisuus johdu! Oma arvostelukykysi on hukassa. Miksi muuttaa selvästi ongelmallisen ihmisen kanssa yksiin. Et taida tuntea itseäsikään hyvin kun tuommoisen huolit, haet siltä vielä hyväksyntää ja kehtaat viedä vielä kotiin näytille. Arvostelukyvyttömän on helppo hakea apua horoskoopeista, jotka kertovat miten asiat ovat ja miten pitäisi elää.

      Jätä se, ole yksin, hanki elämä, tunne itsesi, unohda horoskoopit ja löydä sen jälkeen terve ihminen viereesi.

    • hienoa.

      vaikutat kyllä erittäin tyhmältä.. oikein valittu otsikko, hyvä että edes sen verran itsekin ymmärrät. onneksi olkoon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe