Terve kaikki..

..psoriaatikot

Nyt on pakko tuottaa teille pettymys. Tällä palstalla kehoitetaan kokeilemaan kaiken maailman mössöjä ja tabletteja psoriasikseen ja niiden kerrotaan auttavan. Ok, on ihan hyvä, että toiset jaksaa antaa neuvoja ja kannustaa toisia, mutta:
kuten edellisissä teksteissä on mainittu, niin jokainen ihminen on yksilöllinen. Joillakin psoriasis lähtee poissa viikossa sinkkitablettikuurilla, joillakin psoriasis lähtee kuukaudessa omega-3 rasvahapoilla. Itse olen henkilökohtaisesti kokeillut omegaa, sinkkiä, helokkia, auringonvaloa, aloe veraa, erilaisia rasvoja ym. psoriasikseen, mutta ei ole auttanut. Tämähän meinaa sitä, että joillakin psoriasis ei lähde iholta minnekkään.
Ei kannata ottaa jokaisesta neuvosta vaaria, sillä puolet niistä ovat turhia. Ja tiedättehän, että psoriasis ei voi parantua, mutta iholta se voi lähteä kyllä. Se voi vielä joskus palata.
Kannattaa nuoret antaa sen psoriasiksen vain olla ja olla välittämättä siitä. Sitten se vasta alkaa masentamaan, jos psoriasis palaa muutaman vuoden päästä iholle.

5

874

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nytte

      vaikka sitä tautia ei kokonaan saakkaan pois voi sen oireita lievittää ,olet varmasti sen takia pettynyt kun ei kokonaan parantunut,mutta jos saa vaikka sen kutinan pois ,se on sellainen asia jonka takia kannattaa käyttää näitä tuotteita (omegat yms)sillä on niistä todella apua,ja varsinkin jos taudin alkuvaiheessa käyttäisi omegoja yms luultavasti tauti ei leviäisi niin laajalti?

    • joopa joo

      niinpä niin. tottakai jokainen on erilainen ja eri aineet vaikuttavat tai eivät vaikuta. täällä sentään, jotkut ihmiset jaksavat olla positiivisia ja kertoa niistä POSITIIVISISTA kokemuksistaan!!

      oletko sinä sitten kokeillut ruokavalion muutosta jos kaikki muutkin mössöt olet jo kokeillut?

      Siitähän on jo tutkimustuloksiakin että stressitön positiivinen elämänasenne auttaa "parantamaan" psoria, ja jos sen stressittömyyden saavuttaakseen tarvitsee helokkiöljykapseleita tai omegakolmosta, onko se sitten paha juttu. hyvin harvat suomalaiset syövät sitä paitsi tarpeeksi hyviä rasvoja tai esim. kalaa. Ne auttavat kuule paljon muuhunkin kuin vain mahdollisesti psoriasikseen.

      Ja vielä lopuksi väität että se on masentavaa JOS psoriasis palaa iholle. Entä se aika jonka psori olisi mahdollisesti poissa, sekö ei vaikuta mielentilaan mitenkään. joten, kärsikäämme vain ihoistamme, koska se voi aina palata.niinkö? uuuu,scary.

    • mitä jos??

      niin, kun oon saanu psorin kokonaan pois iholta niin joka päivä pelkää että koska uusii.. kyttää jokaista näppyä! ressaa enemmän kuin ihottuman kanssa!!!

    • asiaa..

      kirjoitat... Psori kun ei häviä millään luontaismössöillä. Kyllä nää terveyskaupustelijat osaavat vedättää ja antaa toiveita, mutta ei kannata uskoa. Rahat vain menee, ja kaupustelijat voivat paremmin..
      Psoriasis ollut jo 20 vuotta.

      Ps. Ainoa hoito, joka poistaa ihottuman täysin on Psoriasisliiton ilmasthoitomatka..!! Tiedän kokemuksesta..

      • aivoihin

        mahtaa täyttä asiaa, psori-kirjoittajalla ,tauti edennyt aivoihin,otan osaa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5639
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3465
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1875
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1558
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1473
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      17
      1360
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1356
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe