Aerius

nuhanenä25

Minulla on ollut nuhaa, tukkoisuutta, nenän kutinaa, aivastelua ja silmien kirvelyä oikeastaan kesästä asti. Erityisesti aamuisin, siivotessa tai muutenkin touhutessa jotain kotona tai töissä..
Lääkäri epäili kesäisen siitepölyallergian ikään kuin"jääneen päälle", koska en hakenut siihen kunnollia lääkkeitä.
Lääkäri määräsi minulle aueriusta. Lääkkeen otettuani puolen tunnin päästä sydän alkoi hakkaamaan kovasti ja tuli todella huono olo. Hetken päästä huono olo meni ohi, mutta tuli taas pian uudelleen. Reilu kolme tuntia tätä kesti jonka jälkeen ei ole ollut mitään sen kummempia tuntemuksia. Varmaanki johtui tästä lääkkeestä jonka otin. Mietin nyt vain että uskallanko syödä taas huomenna uuden aerius tabletin? Olo tuntuu nyt paljon paremmalta, nenää ei kutita enkä ole aivastanut kertaakaan!

Olen menossa allergiatesteihin, jossa testataan kaikki mahdolliset allergiat. Luultavammin on jotain pöly allergiaa, koska eläinten kanssa en ole tekemisissä eikä minulla ole kasvejakaan jotka voisivat vaikuttaa. Lisäksi olen ainoa perheessäni, jolla tällaisia allergisia oireita on.

10

16462

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ottaa ja

      kannattaakin ottaa! Itsellä kanssa aeriusta, sain samoihin vaivoihin kun jatkuvat allergiat päällä. On helpottanut hirveästi oireita ja elämä on nyt elämisen arvoista kun ei jatkuvasti jokin paikka oireile. Itseasiassa lääkäri tarjosi ensin duactia mutta kun on kolmiolääke en ottanut sitä koska joudun ajamaan autolla päivittäin. Sitten tarjosi tuota aeriusta ja on hyvä. Oireita voi tulla jos on tullakseen vain ensi päivinä, minulla vain eka päivä ehkä toinenkin mutta sitten ohi sivuvaikutukset. Itsellä ei sydän reistaillut vaan jotenkin tuli valoherkäksi silmät alussa ja päänsärkyä. Meni ohi tosiaan muutamassa päivässä, mutta välillä en ole jaksanut ottaa joka päivä ja kun taas olen aloittanut uudestaan, sivuvaikutukset tulevat eka päivänä. Siksi kannattaa ottaa säännöllisesti. Hyvä lääke ja auttaa oireisiisi, joten jatka ihmeessä! Minä olen muuten kaikelle mahdolliselle allerginen...

      • nuhanenä25

        ..ajattelinkin että onko noi sivuvaikutukset vain ensimmäisinä päivinä.. en vaan tiedä uskallanko kuitenkaan ottaa ihan tuosta noin vaan, kun sydämen tykytys oli melkoinen ja huimaus siinä samalla, koska minulla on vielä diabetes..
        Lääkäri määräsi minulle kolmen kuukauden satsin, josta otin nyt vain ensimmäisen, kun ajattelin että koetan päästä niihin allergiatesteihin ensin..


      • ...

        Duact ei ole kolmio lääke missään muodossa!! Se on allergialääke, joka lievittää myös limakalvojen turvotusta. Ensimmäistä kertaa kokeileville suositellaan etteivät ajaisi autoa, mutta jos sopii niin siihen ei ole mitään estettä. Minulla Duact on ainut allergia lääkkeistä joka auttaa! Kaikki muut lääkkeet niin käsikauppa kuin lääkärin määräämät ovat minua väsyttäneet niin ettei työnteostakaan ole tullut mitään. Duact:a ei tosin saa käyttää 10 päivää pitempään yhtäjaksoisesti, mutta oireiden ollessa päällä lääke auttaa paljon!


      • ottaa....
        ... kirjoitti:

        Duact ei ole kolmio lääke missään muodossa!! Se on allergialääke, joka lievittää myös limakalvojen turvotusta. Ensimmäistä kertaa kokeileville suositellaan etteivät ajaisi autoa, mutta jos sopii niin siihen ei ole mitään estettä. Minulla Duact on ainut allergia lääkkeistä joka auttaa! Kaikki muut lääkkeet niin käsikauppa kuin lääkärin määräämät ovat minua väsyttäneet niin ettei työnteostakaan ole tullut mitään. Duact:a ei tosin saa käyttää 10 päivää pitempään yhtäjaksoisesti, mutta oireiden ollessa päällä lääke auttaa paljon!

        että ei sovi ensimmäistä kertaa kun pitää auton rattiin mennä! Olipa vaan niin kiire kirjoitutksen kanssa etten alkanut rautalangasta vääntää ja siksi lyhensin "kolmiolääkkeenä" Sorry vaan, kun kyse ei ollut siitä lääkkeestä niin käytin ei-rautalankaa........
        Alkuperäisellä diabetes, no sitten ei kannata ottaa aeriusta, mulla ei ole muita perussairauksia joten sivuvaikutukset ei haittaa---Korjatkaa taas jos tuli jotain epäsopivaaa---.-kiiiireeeee---palaillaan......


    • ettet ota..

      Aerius-lääkkeen haittavaikutuksiin kuuluu myös nuo sinun oireesi, eli sydänmen tykystä sekä pahoinvointia. Sinuna en ottaisi enenpää tuota lääkettä! Varaa aika lääkäriin ja kerro oireesi ja pyydä uusi resepti johonkin muuhun lääkkeeseen. Mutta muistathan ettet ota allergia lääkeitä ainakaan kahteen viikkoon ennen allergiatestiin menoa. :) Hyvää jatkoa sinulle ja toivottavasti lyödät lääkkeen joka sinua auttaa.
      t.lähes kaikki allergia lääkket läpi käynyt.

      • Kentia

        Minulla on toinen Aerius-päivä meneillään, enkä ole huomannut minkäänlaisia sivuoireita. Käytin pitkään Kestineä, mutta se ei enää oikein tehonnut. Tänä aamuna en pitkästä aikaa aivastellut ja muutenkin on aika mainio olo. Uudet silmätipatkin sain, Zaditen kerta-annospipetit. Tuntuvat tehoavan nekin ja tänä aamuna voin kävellä jo kirkkaassa auringonpaisteessa ilman aurinkolaseja. Olen allerginen koivulle ja tervalepälle, koti- ja laitospölypunkeille sekä koiralle ja kissalle. (Hevoset ja lehmät menettelisivät, mutta niitä ei oikein kerrostalossa...)


    • lääkitys

      Mulla sama lääkitys mutta en oo koskaan huomannut sivuoireita ja joskus otan jopa kaksi tablettia samalla kertaa, lääkärin ohjeistamana..En nyt tiedä auttaako nääkään mulla periaatteessa...mulla allergia ilmenee kurkun tukkoisuutena vaikka testit ei näytä mitään. Verikoe taas sen sijaan näytti...että älä luota niihin testeihin 100%. se prick-testi on lähinnä vaan suuntaa-antava, mulla nä ytti ettei ois ollu mitään allergioita, ei edes pölyille tai siitepölyille vaikka tiedän niille olevani.

      • nuhanenä25

        Otimpahan kuitenkin toisen tabletin ja vielä kolmannenkin tänään. Ei tullut nimittäin mitään sivuvaikutuksia toisella kerralla enää. En tiedä, liekö kuolemaksi nyt.. koetan saada lääkärin huomenna kiinni, jotta saisin varmuuden saanko oikeasti lääkettä syödä..


    • punanenä

      Aerius on köyhän miehen viagra..kokkeilkaapa.............

    • Anonyymi

      Itse olen käyttänyt aeriusta kissa- ja siitepölyalergioiden hillitsemiseksi. Esimerkiksi jos olen mennyt talouteen jossa on kissoja olen ennen lähtöä ottanut yhden tabletin ja olo on ollut lähestulkoon normaali koko vierailun ajan. Itsellä ei ole tullut mitään sivuoireita tableteista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2830
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      104
      2065
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      993
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe