Hyva haamatkakohde

Bali!

Monet on kyselly vinkkeja hyvista haamatkakohteista ja ma suosittelen lampimasti Balin Four Seasons hotelleja. Me oltiin yhteensa viikko Balilla ja yovyttiin puoliks Four Seasons Jimbaran Baylla joka on rannalla ja puoliks Four Seasons Sayanissa joka on viidakossa.

Hotelli on tosi kallis mutta on se sen arvoinen paikka. En ollu koskaan ollu missaan niin ihanassa paikassa. Molemmissa Yksityismokit, jossa privaatti parveke ja oma uima-allas. Tuoreita eksoottisia hedelmia joka paiva omaan huoneeseen.. Sayanissa oli ihana romanttinen tunnelma iltaisin kun kuunteli viidakon aania pimeassa. Maksuun ei kuulu ruoat ja se oli vahan huono homma koska kaikki hotellin ravintolat on melko kalliita ja hotellilta on hankala lahtea pois, ymparilla ei oo oikeastaan mitaan ja kaupunkiin on jonkun verran matkaa. Mutta itsessaan hotellialue molemmissa paikoissa on tosi viihtyisa ja rauhallinen. Paa-asiassa haamatkamatkustajia. Ihmiset on tosi ystavallisia hotellialueella ja ylipaataankin. Nahtavyyksina on joitain hindutemppeleita kaupungissa.

Suosittelen lampimasti noita kohteita. En oo sen jalkeen ollu missaan niin ihanassa hotellissa. Suunnilleen yksi yo maksaa noin 400 dollaria mutta en ole varma koska meidan haamatka ostettiin pakettina lentoineen ja lensimme muuallekin. Kuitenkin hyva sijoituskohde vaikka onkin kallis.

Katsokaa hotellin omia sivuja:
http://www.fourseasons.com/jimbaranbay/
http://www.fourseasons.com/sayan/

2

1027

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • missapplepai

      Hei! Oli mielenkiintoista lukea juttusi Balin -matkastanne. Me menemme naimisiin ensi heinäkuussa ja olemme lähdössä häämatkalle heti häiden jälkeen. Suhaamme nyt kahden vaihtoehdon välillä: NEW YORK ARUBA tai BALI KUALA LUMPUR. Balilla olisi juuri tällainen viidakkohotelli (kupukupubarong -spa) varattuna osa-ajaksi ja osaksi ollaan mietitty juuri tuota Jimbaraa. Tosi vaikea valinta. Koitteko, että ruokailu oli kallista?? Entä tekemiset? Kävittekö retkillä?? Muilla saarilla?? Kuulisin todella mieluusti lisää kokemuksistanne, jos jaksaisit sanailla :)!!

      Ystävällisin terveisin Missapplepai

    • kuulla!

      Olen kerran käynyt Balilla ja rakastuin saareen niin, että päätin jo silloin haluavani sinne häämatkalle. Monessa paikassa olen reissannut, mutta Bali kyllä voittaa mennen tullen häämatkaa mietittäessä.

      Katselin noita hotelleja netistä pari kuukautta sitten ja löysin itsekseni tuon Four Season -hotellin netistä. Olinkin sitä jo pyöritellyt mielessäni, joten tosi kiva kuulla että jollakulla on omakohtaista kerrottavaa! Hinta taitaa olla kyllä hieman enemmän, noin 500 euroa/yö. Emme asu Suomessa, joten ei voida edes ottaa tuollaista pakettimatkaa -enkä ole täältä sellaista Four Seasons -hotellin käsittävää pakettimatkaa löytänytkään. Mutta eipä sitten lopulta väliksi! Toiveissa on viisi päivää Four Seasonissa ja sitten jossakin kulttuurillisemmassa kohteessa viikko (ei jaksa makailla vaan :). Meno- tai tulomatkalla pistäydymme muutaman päivän myös jossakin Aasian kaupungeista, ehkä lempparissani Bangkokissa, riippuen mihin pääsisi kätevästi pysähtymään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5424
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2406
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1937
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      47
      1638
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1581
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1378
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1287
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1259
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1219
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe