Sepang F1

kitewind

ensi viikolla. Parina edellisenä vuonna ollut siellä ja polttelee melkoisesti tällä hetkellä. Ois hauska tietää miten monia on menossa kisoihin?. Me mennään lauantaina Bangkokista Kualaan(ensi viikolla) ja käydään katsoo kisapäivänä ajot, tosin mennään radalle jo aamupäivällä???. Lauantaina sekä kisojen jälkeen vois pitää "suomalaisten kannattajien kokoontumisajot" jommassa kummassa Petronas tornien lähellä olevista Ferrari baareista. On myös McLaren , Sauber baarit yms. Löytyy kun kyselee. Jos ei muuten niin kysyy mistä saa olutta. Ei nääs ole ihan joka kuppilassa :(.
Meillä majoitus hotel Brisdale, "2yötä/2henk. 330 RM (68eur)sis aamupalan. Näköala Petronasin torneille, ei parveketta. Torakoita oli jokunen jotka läiskimme seinään tauluksi. Ja Suomenlipuistahan nähdään mikä on Maailman nopein kansa ;).

11

1325

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Wilson

      Minulla olisi kanssa yritys tulla katsomaan formuloita Kuala Lumpuriin! Olen just nyt lähdössä Balille ja yritän sieltä jotenkin päästä Kuala Lumpuriin. Hotellia enkä lentoja ole vielä varannut ja lippukin on ostamatta! Katon kun pääsen Balille miten sieltä lentoja majoitusta saisi! Olen Kuala Lumpurissa kerran aikaisemmin käynnyt mutta formuloita en ole käynnyt kattomassa. Olisi kyllä hyvä nähdä suomalaisia jossain baarissa jos paikan päälle pääsen!? Onko tietoa saakohan liput paikan päältä helposti vai joutuuko ostaan etukäteen? Yritän päästä nettiä lukeen jossain vaiheessa Balilla ja olisi mukavaa tietää enemmän lipuista ja muista jos jollain tietoa on? Onkohan hotellit kuinka täynnä formuloiden aikaan että joutuuko maksaan ylimääräistä ja löytyykö helposti enään?

      • sun täytyy katsoo sieltä mutta kisaliput löytyy radalta. Me mennään katsomoon C3, 11e/sunnuntain kisa (50RM). Hotelli Brisdaleen ei varattu viimevuonna etukäteen ja löytyi tilaa eikä mitään ylimaksuja. Melko varma olen et huone löytyy helposti. Eihän siellä kisoissa ole kuin vaivaiset 180 000 katsojaa ;). Ainut ongelma meillä oli toissa vuonna saada lentoliput Phuketista Kualaan, oli pakko ostaa kultaisen luokan liput jotka maksoi 200e/lärvi, mut siinä pikkuhiivassa päätettiin et nyt mennään. Ja ei ollut hassumpaa olla ensikertaa ylemmän kastin kans. Toro Rosson mekaanikkoja ym. henkilökuntaa seurana. Onnex nyt tasottuu hinta, AirAsialla 2500baht Bangkokista Kualaan. Ps. hattu päähän Balilla ettei napajäätikkö sula ;).


    • tavataan sitte vaa

      Taalla odottelen jo paikalla Kimia ja Heikkia. Pidetaan suomalaiset juhlat kun tietty suomalainen seisoo ylimmalla korokkeella. Pian on Aussi kisat ja joskus kuulin, etta aina/melkein aina mm menee sille, joka voittaa ekan kisan. Niinhan siina kavi viime vuonnakin.

      Jaa tornien juurellako se isoin teltta on?

      • kadun nimi Jalan P. Ramlee jossa on "punainen baari vasemmalla puolen tietä kun kävelee Petronaseilta lounaaseen päin n. 200-400m ja toinen samanlainen oikealla kun menee samanverran eteenpäin? Siellä on myös Jalan Pinang katu. En tiedä "teltasta" mut siellä suunnalla oli pari punaista ulkobaaria johon eivät päästänyt toissavuonna pukeutumisen takia, ei näet ollu ferrarin punaista. Viimevuonna oli lippikset ja paidat ja toivottivat tervetulleeksi. Nähdään?


    • F-katsomoon

      Tuli oltua viime vuonna ja tänä vuonna sama juttu, mutta tällä kertaa käyn päiväseltään katsomassa kisat eli aamulennolla Singaporesta Kuola Lumpuriin ja kisan jälkeen lento Bangkokiin.

      Viime vuonna kovat ja varsinkin äänekkäät formula bileet oli Menara näköalatornin juurella.

      ps. onko tietoa kuinka pitkä matka on Airasian terminaalista radalle ja mitä taksikuskit matkasta huutaa vai onko niin lähellä, että voi vaikka kävellä?

      Viimevuonna taksikuskien hinnat olivat kaikilla mitä sattuu ja järjestelyt olivat asian suhteen aivan perseestä. Kuski väitti, ettei takseja saa kisan jälkeen vaan on ostettava häneltä myös paluu kyyti ja hän odottaa kisan ajan radalla. No eipä sitä kisan jälkeen näkynytkään (kaikki tavaramme oli kuskin takakontissa..tiedän että oli suuri riski asiassa) Oli meillä sen kuskin puhelinnumero, johon sitten soitimme ja kyselimme kuskilta missä sitä ollaan. Saimme kyydin lopulta lentokentän pääterminaaliin, mutta homma aiheutti turhaa stressiä.

      Kaikille tiedoksi, että takseja saa kisan jälkeen aivan helposti vaikka kuskit muuta väittää ja kisan ajaksi voit viedä lentokentän säilykseen matkalaukut.

      • sama homma taksin kans. Mentiin ensimmäistä kertaa kisoihin ja tehtiin diili. Taksi kentältä Kualan keskustaan, kisa aamuna radalle. Kaikki toimi hyvin mutta eipä kuulunut taksia hakemaan... soiteltiin ja paikalliset soitti annettuun numeroon. Kappasvain ei vastaa. Kun mentiin hotelliin ja sanottiin asiasta, niin kuski oli täsmälleen ajoissa aamulla kun lähdettiin kentälle. Ei kannata ottaa diiliä, takseja löytyy kyllä.


    • Tina

      .. myös menossa katsomaan kisat lähdemme ensi viikolla keskiviikkona.Liput ostettu etukäteen kisoihin. Suomenlippua tässä etsiskellään mukaan. Siis nähdäänkö Petronasin tornien alla Ferrari baarissa lauantaina?

      • mihin katsomoon te otitte liput?. Meillä C3, maanläheinen, viltti mukaan jne.Baarit oli Petronasilta about 200-870m lounaaseen (Jalan P. Ramlee)???, joka tapauksessa törmätään, lippiksissä on ainakin Suomen lippu. ps.jos Kimi voittaa niin saattaa olla vähän isompi lippukin mukana :).


    • ja aikamerkki

      Täällä Malesiassa on pilvistä ja sadekuuroja. Useimmiten iltapäivällä lyhyitä kuuroja. Mutta ilma on viileä kun aurinko ei paista. Tiedän että joidenkin mielestä 28 astetta on kuuma, mutta auringonpaisteessa on ihan sauna. Tätä on jatkunut kauan, ainakin 2 viikkoa. Että todennäkoisesti on sopivan viileää mutta kuurot ovat mahdollisia.

      Ja sitten kehuisin tätä maata. Hyvä shoppauspaikka. Hinnat merkitty, paljon helpompaa shopata kuin Thaimaassa. Ja hiukan halvempikin. Esim Mydin tavaratalo on halpa ja kaikki hinnat merkitty. Malesialaiset eivät tuijota yhtään ulkomaalaisia. Ovat tottuneet eri kansallisuuksiin. Puhuvat hyvin englantia. Maan eri kansallisuudetkin puhuvat joskus englantia keskenään. Ei yhtään kiihkoilua. Ei edes huomaa että on perjantai, kun on niin paljon kiinalaisia. Rukoukset eivät kuulu yhtään esim majapaikkaani.

      • anji

        mukana ollaan kisoissa ja iltamenoissa, mutta miten paasee julkisilla parhaiten kisapaikalle kuala lumpurista?


      • anji kirjoitti:

        mukana ollaan kisoissa ja iltamenoissa, mutta miten paasee julkisilla parhaiten kisapaikalle kuala lumpurista?

        tietäis nää julkiset?. Me ollaan menossa taksilla Kualasta Sepangiin. Lähdetään ehkä n. klo 9.30-10 hotellilta. Jos kimppakyyti kiinnostaa, niin pistä pikainen viesti niin vois jakaa kulut. Halpa hinta hyvä kyyti :)Meillä Hotel Brisdale ja lähdetään vantaalta perj. 8.40 bangkokin lennolla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      158
      6527
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3908
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2015
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1969
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1809
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1646
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1563
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1518
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      19
      1499
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      35
      1390
    Aihe