Espoon Lasipojat kokemuksia

Onko kokemuksia kyseisen pajan tekeleistä? Itse törmäsin täysin uskomattomaan toimintaan, joka vaikuttaa enemmän puuhastelulta kuin oikealta liiketoiminnalta. Viisi kuukautta odottamista, kaksi sovittua asennusaikaa, jotka vedettiin pystyyn ilman, minkäänlaista ilmoitusta. Sisustussuunnittelijamme sanoi, että monille tullut samoja kokemuksia.
Ilmoita


Onnetonta toimintaa!!! Älkää tilatko täältä yhtään mitään.
1 VASTAUS:
En voi myöskään suositella:
1) Tilasin seinäpeilin tammikuun puolivälissä. Peili toimitettiin minulle eilen ilman minkäänlaista ilmoitusta toimituksen viivästymisestä.
2) Uuteen keittiööni tilasin jälleenmyyjän kautta kivitasot. Remontti alkoi lokakuussa ja valmistui vasta tammikuussa (ei silloinkaan kokonaan) kivitasojen toimitusongelmien takia. Myöhemmin kävi ilmi, että jälleenmyyjä oli tilannut tasot Lasipojilta. Kun tasot viimein tulivat, alta-asennettava tiskiallas oli survaistu tason päälle aivan miten sattuu, joten sanomattakin oli selvää, että allastaso meni vaihtoon. Uusi taso tuli viime viikolla, mutta se oli sävyltään aivan erilainen kuin aikaisemmat tasot. Odottelen siis edelleen keittiöremppani valmistumista...
+Lisää kommentti
Espoon lasipojat ei ainakaan asiakaspalvelusta ymmärrä mitään. Työnjälkikin mitä sattuu..liimat pitkin ikkunaa..puhelimeen ei osata vastata...eivät ymmärrä sovituista ajoista mitään.. EN SIIS suosittele..!!!!!
Ilmoita
Pakko sanoa, että aivan käsittämätöntä, että kyseinen firma on pystyssä. Asiakaspalvelu suorastaan naurettavan huonoa ja aikataulut taitavat olla täysin vieras käsite näille lasipojille.

Itse tilasin tuotteen keväällä 2008 ja sain sen puoli vuotta myöhemmin kymmenien soittojen ja tiedustelujen jälkeen. Annoin yhteystietoni lähes joka kerta, mutta olivat kuulemma hukanneet ne ja sen takia eivät pystyneet olemaan yhteydessä.

En suosittele ja vannon, että en itse edes harkitse ostavani kyseisestä paikasta koskaan enää mitään.
Ilmoita
Hain Googlella Espoon lasipojista tietoa ja törmäsin tähän ketjuun. Kannan oman korteni kekoon tulevien surffareiden varalle.

Espoon lasipoikien palveluksessa on joku, joka tahallaan hivottelee jalankulkijoita. Koin tämän itsekin vastikään kun olin kaikessa rauhassa ylittämässä katua. Lasipoikien auto tuli kovalla vauhdilla kymmenen sentin päästä ohi. Kriminaalin näköinen tyyppi mulkoili ikkunasta.

Asia ei liity mitenkään kylpyhuoneisiin, mutta itse en tuollaisia tyyppejä kotiini päästäisi.
Ilmoita
Tekivät muutama vuosi sitten ihan hyvää jälkeä kylppäriin ja vielä on lasiseinä pystyssä. No tässä myöhemmin tuli tarve uusia lasiruutu ja niin otin heihin taas rohkeasti yhteyttä. Kaverit kävivät paikalla ja ilmoittivat väsyneesti että eivät voi tehdä mitään kun ei ole värimallistoa paikalla. just. eipä oltu tilaajalta mitään tällaista etukäteen tiedusteltu. No, sovittiin että tulevat seuraavana päivänä hoitamaan keikan pois. Odottelin, ja sitten kun ketään ei kuulunut sain kaverin kiertoteitse langanpäähän. Jannu kertoi että eivät nyt tulekaan, koska edellinen keikka peruttiin. Just just. Tiedustelin hetken nieleskeltyäni että mikä mahtaa olla kustis tälle operaatiolle. "Ei mitään hajua" oli vastaus. "Soitellaan joskus ensi viikolla" on tämän hetken projektiaikataulu. Ei taideta soitella. Mutta mitä pienistä, hyvää juhannusta kaikille!
Ilmoita
Minulla on täysin erilainen kuva ko yrityksen asiakaspalvelusta. Olen asioinut Lasipojilla useamman vuoden käymällä liikkeessä ostamassa erilaisia laseja pieniä määriä. Erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Ottavat selvää, jos ei jotain ole ja kertovat mistä sitä voisi saada. Kotoinen fiilis heillä on työmaalla :)
1 VASTAUS:
"Minulla on täysin erilainen kuva ko yrityksen asiakaspalvelusta."

Ongelma on siinä, että taso vaihtelee päivän mukaan. Välillä ovat hinnat pilvissä ja palvelu tökkii, toisinaan sitten toisin päin. Taso ei ole mitään tasolasia, vaan heilahtelee puolelta toiselle. .

Oikein tai väärin, mutta meillä tehtiin periaatepäätös, ettei ko yritystä enää käytetä.
+Lisää kommentti
Aikataulut eivät ole pitäneet paikkaansa kertaakaan. Jos lupasivat soittaa kahden viikon kuluttua, kun tuote on valmis, ei soittoa kuitenkaan koskaan kuulunut. Myöskään soittopyyntöihin ei ole koskaan vastattu. Yritys ei siis sovi tiukan aikataulun ihmiselle, sillä saat soitella koko ajan perään.
Lisäksi tilaamamme tuotteet toimitettiin huonosti suojattuina, joten ne olivat saapuessaan valmiiksi naarmuisia. Kun otimme yhteyttä asiasta, annettiin ymmärtää, että naarmut ovat varmasti itse aiheutettuja. Uusia tuotteita odotettiin sitten taas pari kuukautta. Soittelin silloin useamman kerran ovien perään ja kerran osui yrmeämpi yrittäjäveljeksistä puhelimeen. Laittoi puhelimen ilmeisesti pöydälle ja huikkasi veljelleen, että: "Täällä on taas se hullu akka niistä liukuovista."
3 VASTAUSTA:
Palvelu ko liikkeessä. Tilattu ruutu tuli sovitusti ja vaihto samana päivänä.
tyytyväinenxyz kirjoitti:
Palvelu ko liikkeessä. Tilattu ruutu tuli sovitusti ja vaihto samana päivänä.
Vieläkö nää pellet jaksaa.EI KANNATA ottaa edes yhteyttä. Ei koskaa ole muutakuin ollu harmia kokemusta jo 80 luvulta
JOHTAJA12 kirjoitti:
Vieläkö nää pellet jaksaa.EI KANNATA ottaa edes yhteyttä. Ei koskaa ole muutakuin ollu harmia kokemusta jo 80 luvulta
Mustosen veljekset "nutipäät"
+Lisää kommentti
Soitin päivystykseen josta suorastaan vittuiltiin. siinä meni taas yksi huoltoyhtiö voin taata.
Tais kaveri olla hönössä , eli miten keikalle lähtee! Ei soita meidän poijat "lasipoikiin" vaan laajasalon lasiin tai reijoseen niillä toimii! Olemme kuulleet että ongelmia on ollut laipojissa viime puol vuoden aikana. Tj on vähän ei normaali tyyppi! kandee varoo koko virmaa!!!!
Ilmoita
Samoja Kokemuksia Tapiolan suunnalta!
Ilmoita
Lukuisia katteettomia lupauksia yhteydenottoihin, surkea palvelun taso. Tarjouksen sisältö ei toteuttamiskelpoinen, mikä kuvastaa yrityksen ammattitaidottomuutta.
En suosittele.
Ilmoita
Meillä kun kävivät tekemässä kylpyhuoneeseen parannuksia,paljastui karu totuus hieman myöhemmin.Miehiä siis oli yksi,joka teki hommansa,vaikka vaimoni kotiäitinä oli kotona jatkuvasti,hän ei ymmärtänyt katsoa,kuinka mokoma ukko tekee työnsä.

Karu homma pienien rakennusvirheiden jälkeen paljastui,tämän jätkän kalsarit löytyivät makuuhuoneestamme.Vaimoni tunnusti koko homman ja lupasi lopettaa jutun välittömästi.

Kunnes yksi päivä tulin kolmelta kotiin,saatananmoinen ähinä kuului makkarista,siellä huoraava akkani perse
pystyssä otti melaa asentajalta.Kovia panomiehiä tuon lafkan kaverit,kannattaa varoa.Muuten hirvitti itseänikin se melan koko,ainakin 25 cm:nen...huh,hhuh.

No asumme vieläkin vaimoni kanssa yhdessä,koska uskon hänen muuttuneen.

Sanoi mulle,että nuo asentajat ovat todellisia panomiehiä,eikä niitä kukaan pysty vastustamaan,pitäkää siis miehet varanne!!!

Jos vaimonne välttämättä haluavat tuon firman teille,kyseessä on varmasti seksihurjastelut mielessä.

Tuon talon kollit ovat siis todella kuumia ja taitavia rakastajia!!!
1 VASTAUS:
Lasipoikien oma kehu haisee...piilomainontaa haukkujen seassa. :-D
+Lisää kommentti
Hei Kokeile Maakunnan Lasi Ky (maakunnanlasi.com) nimistä yritystä. Tuo itse lasit maahan ja ammattitaitoinen porukka. Tekee töitä aina pääkaupunkiseudulla saakka. Lasituksia terasseista lasioviin ja aina pieneempinkin töihin. Vaikeat työt CNC:llä. Hintoja löydät suoraan jo verkkokaupasta www.sisustalasilla.fi. Ammattitaitoinen henkilökunta ja asiakaspalvelu.
Ilmoita
taisi pelle firma vihdoin mennä konkurssiin EIKÄ voikuin nauraa HA HA HA HAAAAAA, nutipäät
Ilmoita
Toiminta jatkuu eri nimellä, munapää!

HAAHAAHAAA :D
Ilmoita
Mulla on hyviä kavereita verotuksessa laitetaan firma syyniin niin loppu mustosten tarina. Ja Keski Suomeen ei ole mitään asiaa
Ilmoita
Ai. Siellähän jatkuvasti käydään😁. Laita vaikka pressan syyniin jos niintykkäät "aittorinne". Toivot ettei kohdata, koska otin selvää kuka oot 😃
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Espoon Lasipojat kokemuksia

Onko kokemuksia kyseisen pajan tekeleistä? Itse törmäsin täysin uskomattomaan toimintaan, joka vaikuttaa enemmän puuhastelulta kuin oikealta liiketoiminnalta. Viisi kuukautta odottamista, kaksi sovittua asennusaikaa, jotka vedettiin pystyyn ilman, minkäänlaista ilmoitusta. Sisustussuunnittelijamme sanoi, että monille tullut samoja kokemuksia.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta