Kaksi ihanaa neuvostohittiä

kannattaa kuunnella!!!!!!

Alla on kaksi ihanaa ikivihreää neuvostohittiä, esittäjänä 80-luvun suuri estraaditaiteilija, ihanaääninen Alla Pugatseva, joka teki musiikkia paljon latvialaisen säveltäjän ja pianistin Raymond Paulsin kanssa. 80-luvun alkuvuosina Alla oli parhaimmillaan. Hänen äänensä on aivan erikoislaatuinen, siinä on voimaa ja eroottisia sävyjä, ihana vibrato myös. Kaunis nainen, kiehtova, naisellinen. Jäljempänä olevat kaksi kappaletta ovat ehkä Pugatsovan parhaat. Ensimmäinen "Vanhat kellot = Старинные часы" on Paulsin sävellys. Siinä Alla Pugatseva on mielestäni aivan tavattoman lumoava, sekä nainen että hänen äänensä. Toinen kappale on "Maestro", myös Paulsin säveltämä. Siinä mestaria palvova ja rakastava nuori nais-musiikinoppilas laulaa mestarille ja soittaa hänen kanssaan kahdella flyygelillä ihanaa neuvostojazzia. En ole neuvostoihailija, mutta alla olevaa musaa ihailen, se on kuolematonta!!


1. Alla Pugatseva: Старинные часы
http://video.google.com/videoplay?docid=7472445951665826884&q=алла паулс&total=15&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=4

2. Alla Pugatseva ja Raymond Pauls: Maestro
http://video.google.com/videoplay?docid=4014098703499018378&q=алла паулс&total=15&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

20

2168

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • molemmat kappaleet

      erikoista, että 70-80 lukujen neukkulassa tehtiin noin hyvää viihdemusiikkia. Varmasti Alla Pugatseva olisi ollut Madonnan tapainen maailmantähti, jos olisi olut lännessä. Diiva laulaa vieläkin, vaikka on jo 59vee. Kahden flyygelin neuvostojazz on nautittavaa kuultavaa. Näköjään Pugatseva oli myös aika hyvä pianisti.

      • ensimmäinen oli tuttu

        jostakin vuosien takaa, soi joitakin kertoja radiossa 20v sitten. Toisessa kappaleessa kahdella flyygelillä soitto on tosi hienoa, ihanasti Pugatsova sekä laulaa että soittaa.


      • ja harmoonisuus
        ensimmäinen oli tuttu kirjoitti:

        jostakin vuosien takaa, soi joitakin kertoja radiossa 20v sitten. Toisessa kappaleessa kahdella flyygelillä soitto on tosi hienoa, ihanasti Pugatsova sekä laulaa että soittaa.

        ja sävelten tasa-paino luonnehtivat miolempia esityksiä. Ihmeen hyvää viihdemusaa osattiin tuottaa N-liitossa, jossa muu elämä oli ankeaa.


      • aom

        Ja mikähän estäis 59 vuotiasta laulamsta jos on terve ?

        Useimmat laulajet on tuossa iässä parhaimmillaan ja viellä useita vuosia.


    • tyylikkäinä videoesityksinä

      jotka niiden esittämisaikaan 25v sitten olivat todellisia harvinaisuuksia. Alla Pugatsevan ääni on fantastinen ja hän oli kaunis nainen, joka hurmasi neuvostoeliitisnkin. Elettiin Andropovin ja sitten -82...-83 alkaneen alkaneen Gorbatsovin aikaa, jolloin neukkujohdon huolestuneisuus omasta asemasta ja tulevaisuudesta alkoi vähitellen kasvaa. Pugatseva on suosittu edelleenkin, joskin jo pian 6-kymppisenä alkaa ura olla ohi. Mutta parhaina vuosina Alla oli fantastinen taiteilija. En tiedä, kävikö koskaan Suomessa. Muissa maisssa,ainakin Baltian maissa, Unkarissa, DDR'ssä kävi. Tuskin koskaan kuitenkaan L-Saksassa (Saksassa) tai muualla K-Euroopasssa. Hienoa musiiikkia varsinkin hänen Raimond Paulsin kanssa tekemät esitykset.

    • tuo mieleen

      mulla oli Puagtsevan kasetti autossa ja paljon tuli kuunneltua sitä silloin

    • teki hyviä

      biisejä Pugatsovalle. Kyseinen herra on latvialainen säveltäjä ja taitava jazzpianisti. Tuntuu olevan mukana politiikassa Latviassa.

    • venakko

      tosi hjuvan näköinen nainen oli Pugatsova parhaina vuosinaan parikymmentä vuotta sitten. Pehmeästi soi myös venäjän kieli hänen lauluissaan,

      • Suomessa tämä

        Pugatsova, tuskinpa. Nyt alkaa olla ura vähitellen ohi, onhan 6-kymmenissä. Ääni ja ilmiasu olivat aikanaan fantastiset, kaunis nainen.


      • Miljoonaruusu
        Suomessa tämä kirjoitti:

        Pugatsova, tuskinpa. Nyt alkaa olla ura vähitellen ohi, onhan 6-kymmenissä. Ääni ja ilmiasu olivat aikanaan fantastiset, kaunis nainen.

        Kyllä kävi Suomessa. Suomessa ei taidettu oikein huomioida hänen 60-vuotissynttäreitään, mutta ainakin Venäjällä se on tosi iso tapaus. Sentään edes Kino Kauko Ylen Teemalla, joka esitti filmin: Zenzina, katorii pajot. Siis nainen joka laulaa. Siinä Alla on hetken Aleksilla menossa taksiin ja Hesan putiikkeja näkyi taustalla. Uutisissa kerrottiin myös, että Alla lopettaa uransa täyttäessään 60 vuotta. Harmi ettei esiintynyt koskaan Suomessa, mutta eihän täällä mitään Venäläistä osata edes arvostaakaan! Kaikki todellinen kulttuurimme tulee rajan takaa, alkaen vaikka Karjalasta ja idempää. Olisin halunnut mennä johonkin Pugatsovan konserttiinkin joskus, mutta nyt se on myöhäistä ja lippujen hinnatkin olisivat olleet pilvissä!


    • yllätyin

      ensimmäin kappale on tuttu, soi jonkin verran radiossa 80-luvulla. Toisesa Pugatsova soittaa ihmeen hyvin flyygeliä, kivan näköistä ja hyvältä kuulostavaa musiikkia seksin.

      • on suuri taiteilija

        aivan mahtava, ihana ääni hänellä. Kaunis nainen, naisellinen, sensulelli, puoleensavetävä rotunsa parhaimmistoa.


      • on suuri taiteilija kirjoitti:

        aivan mahtava, ihana ääni hänellä. Kaunis nainen, naisellinen, sensulelli, puoleensavetävä rotunsa parhaimmistoa.

        Olen kuunnellut Allan musiikkia nyt parin päivän aikana, kiitos YouTuben tarjonnan. Kaunista musiikkia Miljoonasta ruususta Madam Broshkinaan. Onkohan Suomessa myynnissä yhtään Pugatsevan cd:tä?
        Venäjän kieli on kaunista, vahinko etten osaa sitä.


      • Radio Asia
        temetius kirjoitti:

        Olen kuunnellut Allan musiikkia nyt parin päivän aikana, kiitos YouTuben tarjonnan. Kaunista musiikkia Miljoonasta ruususta Madam Broshkinaan. Onkohan Suomessa myynnissä yhtään Pugatsevan cd:tä?
        Venäjän kieli on kaunista, vahinko etten osaa sitä.

        http://radioasia.fi/ohjelmat#lentava-lada

        tuollainen viikottainen ohjelma olemassa.


    • on tuttu biisi

      kaunista ikivihreää neukkumusaa, soittelin Alla Pugatsevaa 80-luvun lopulla autokasetilta. Kaunis ääni hänellä.

    • yhtä hyvä
      • petaus

      • harlekino

      • Durak
        harlekino kirjoitti:

        jos joskus pääsette kuuntelemaan sellaista laulua kuin Harleqino tai jotakin, niin kuunnelkaa! Hauska omaperäinen kappale! Ehkä väärin kirjoitettu tuo nimi.

        samaan aikaan Allan kansa oli pinnalla myös esim Laima Vaikule ja Sofia Rotary upea äänisiä laulajia molemmat, jäivät vain Allan varjoon silloin. Ymmärtääkseni ovat luoneet ihan hienon uran myöhemmin, kannattaa kuunnella esim Lavanda,Melankolie ym, ym. Musiikin tarjonta tulee nykyään(kin) vain yhdestä ilmansuunnasta. On sääli, että naapurineljänneksen kaltaista ohjelmaa ei tule miltään radiokanavalta nykyään. Mutta ei häätää, nykyään kaakkoisesa suomessa Helsinki ja Savonlinna voi kuulla venäläistä Daroshnoeradio kanavaa, minun korvaani on sieltä tarttunut esim. kappale Ah kakaja senchina. Mikä parasta siellä ei tavii kuunnella tekopirteää paskanjauhantaa( etenkään jos ei osaa hyvin venäjää kuten minä) sieltä tulee vain uutisia, kaupallisiatiedotteita ja musiikkia kaikki venäjäksi, suosittelen.


    • Tersma

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      3986
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      13
      2151
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1654
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1487
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1438
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      21
      1353
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1238
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1154
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1089
    10. 22
      1066
    Aihe