Avaa Messengerisi ja yläreunasta Työkalut -> Asetukset, ja ikkuna aukee eteesi.
http://dryatu.user.fi/upload/uploads/msn.PNG
Asetukset ikkunasta -> Tietosuoja -> Sallittujen käyttäjien luettelo -> Klikkaa oikealla kaverisi nimeä, jos "Poista" on aktiivinen niin kaveri on estäny sut(ehkä ei kuitenkaan estänyt, mutta ainkaan et ole enää hänellä listoilla, mahdollisesti kaverisi tili poistettu tai vastaavaa).
http://dryatu.user.fi/upload/uploads/msn.PNG
Asetukset ikkunasta -> Tietosuoja -> Sallittujen käyttäjien luettelo -> Klikkaa oikealla kaverisi nimeä, jos "Poista" on aktiivinen niin kaveri on estäny sut(ehkä ei kuitenkaan estänyt, mutta ainkaan et ole enää hänellä listoilla, mahdollisesti kaverisi tili poistettu tai vastaavaa).
Vastaukset 10
Vanhimmat
Jos olet jo yrittänyt saada tietoosi nämä asiat esimerkiksi enstaneet.comin kautta. Jonne laitoit Msn-osoitteesi ja salasanasi niin vaihda ihmeessä salasanasi, vaikka itse et huomaisikaan mitään niin kaverisi saavat päivittäin roskapostia sinulta.
Sinua on nimittäin huijattu :( .
Tuo enstaneet.com ei ole ainoa vastaava huijaus, muutamaa muutakin vastaavaa "palvelua" tarjoavaa osoitetta on jonkinaikaa levinnyt. Eli kaikki "tarkista ketkä ovat poistaneet sinut yhteystiedoistaan" palvelut jotka kysyvät tunnustasi ja salasanaasi ovat samaa huijausta. Kun annat tiedot palveluun kyseinen palvelu kirjautuu tunnuksillasi ja lähettää joko roskapostia sen meilin kautta tai sitten messengerin kautta häirikköviestejä yhteysluettelosi ihmisille.
Mihinkään tuollaiseen palveluun EI KOSKAAN pidä antaa käyttäjätunnuksia ja salasanaa. Ainoa paikka johon tunnuksen ja salasanan voi turvallisesti syöttää on se palvelu johon kyseinen tunnus kuuluu, jos niitä kysytään jossain muualla on kyseessä 99% varmuudella huijaus.
Poikkeuksena jokunen palvelu joilla "yhdistetään" useampia palveluita samaan, esim. sähköpostipalvelu joka kerää viestit useammasta postista niin että sen kautta pystyy lukemaan useamman eri postin viestit yhteen paikkaan kirjautumalla. Samoin esim. Nimbuzz/Hier ja vastaavat joiden kautta pystyy käyttämään Skype/Messenger yms. yhteyksiä yhden ohjelman kautta. Noiden palveluiden kanssa kannattaa olla todella varovainen ja varmistaa ensin että ne todella tekevät vain sen minkä lupaavat eikä mitään muuta!
no jos nyt kuiteskin on sortunut tähän hommaan ja testannut,nimimerkillä kokemusta on,nii saako sitä mitenkää pois,esin vaihtamalla salasanaa tai jotain muuta?
Lue asiasta täältä:
http://hpguru.net/2008/03/17/enstaneettecom-kasvattaa-suosionsa-huijaussivustona/
Vai tännekin laitoit linkin !!!
http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=94&conference=4500000000000558&posting=22000000033243532
Tuo olikin hyvä idea ottaa print screen.
Välillä tuntuu ettei itse osaa selittää ummikoille miten se tapahtuu, käytännössä. :D
nii mis se poista luke
e ?
Lue eka viesti ja klikkaa sitä linkkiä, näet itse.
Entä sitten kun poistan henkilön ja hän on poistanut minut? Näyn silti olevan hänen listoillaan ja en voi poistaa häntä kokonaan. Poista kohta ei tule aktiiviseksi. Kokeiltiin kaverin kanssa, kun haluan tietää onko eräs poistanut myös minut. Tarvitseeko siis torjua toinen, että Poista kohta tulee aktiiviseksi?