Oinas ja neitsyt

Tapasin 2 kuukautta sitten oinasmiehen ja hän on aivan ihana,olemme molemmat erittäin seksuaalisia.
Mutta onko hän luotettava? Onko kellään kokemusta oinasmiehestä?

7

1186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neitsyt pettää aina

      Että tämmönen tapaus!

      • neitsyt____minä

        Sinun kannattaa mennä hoitoon, olet vihaa täynnä. Ei syynä ole neitsyt vaan ihminen, joita me kaikki ollaan. Toisaalta vaakana olet sellainen tyypillisimmillään. Loppuun asti mielistelevä edessä päin ja sitten selän takana mariset ja puukotat selkään. Vielä kerran: Olet hoidon tarpeessa.


    • Että näin

      En itse kuulu neitsyt-merkkiin, mutta minkä käsityksen heistä olen saanut, niin he ovat uskollisia niin naiset kuin miehetkin. Mutta oinasmiehistä on kokemusta, ja he ovat tarmokkaita, älykkäitä ja heissä on kipinää. He ovat uskollisia, jos ovat rakastuneita:). Eli teillä on varmasti kaikki mahdollisuudet rakentaa hyvä liitto :)!

      Nauttikaa keväästä yhdessä!

    • Neitsyt minäkin

      Olen itse neitsyt ja rakastuin tulisesti oinasmieheen. Neljän vuoden suhde oli ihana, paljon yhteisä komemuksia ja yhdessä tekemistä. Ihania huomionosoituksia ja kainaloiltoja, mahtavasta makuuhuoneesta puhumattakaan. Luottamus on oinaalle aluksi erittäin tärkeää ja hän osaa sen erittäin hyvin myös puheillaan vakuuttaa. Pohjimmiltaan hän on tyypillinen oinas joka haluaa kokeilla omaa viehätysvoimaansa ja tehdä valloituksia. Se, onko mielestäsi vanhat suhteet (ei ex-puoliso, mutta jo silloiset salarakkaat) ja nettiseksi pettämistä on tietysti oma päätöksesi, mutta oinasmies ei ikinä ole yhden naisen mies. Oinasmies on hyvin seksuaalinen ja haluaa kokea paljon muutakin kuin sinut, vaikka neitsytnaisena oletkin irtipäästyäsi varsin idearikas ja aistillinen petikaveri. Hän haluaa salaista piristystä elämään ja hakee sen aina kun olet tai hän on poissa. Silti tämä oinas oli elämäni rakkaus ja haluan muistaa vain hyvä puolet, sillä niitä oli paljon. Ainoa syy eroomme oli vain se että hän unohti että suhteeseen kuuluu myös molemminpuolinen luottamus.

    • kokeilla..

      Itsellä kohta takana 6 vuotta parisuhdetta oinaan kanssa, itse olen neitsyt. Tässä kuussa ostettiin asunto, kesällä mennään naimisiin. Kihloissa ollaan oltu jo 5 vuotta.

      Tämän parempaa suhdetta ei voi olla olemassa!! Kiihkeyttä, toisen huomioimista, rakkautta, yllätyksiä ja hauskaa yhdessäoloa. Toisaalta oinas on ärhäkkä ja äkkipikainen.. suuttuu helposti ja voi mököttää pitkänkin aikaa. Muista, että mitä enemmän annat oinaalle liikkumatilaa sitä paremmin hän pysyy luonasi. Älä ikinä loukkaa oinaan itsetuntoa.. sitä oinaan on vaikea antaa anteeksi. Luotan 100% mieheeni, vaikka hän työskentelee suurimman osan vuodesta toisella paikkakunnalla ja käy myös reissussa kavereidensa kanssa.

    • minä ja sinä

      Meidän suhde on kestänyt 16 vuotta. Kolme lasta ja kissa ja yhä rakkaus kukoistaa.
      Oinaana vaadin vapautta ja yksityisyyttä, en halua, että tekemisiäni vahditaan ja silloin annan kumppanilleni myös omaa vapautta, mutta olen kuitenkin mustasukkainen, jos koen siihen aihetta. Eli oinaana haluan tietää vähän väliä että olen ykkönen. Ja kun sen tiedän, laitan kaikkeni peliin, että rakkauselämämme on mielenkiintoista ja vältän suhteen muuttumista arkiseksi. Vihaan tasapaksua elämää.
      Neitsyt on sopivan salaperäinen ja haastava kumppani. Oma neitsyeni on myös fiksu, eli Peräkammarin poikia ei oinas naiset katsele ja tuskin oinas miehetkään yksinkertaisista naisista välitä.
      Suhteen suola on seksi, joskin Sekin tarvii vaihtelua ja uusia kokeiluja, ettei ala maistumaan puulle. Neitsyen on vapauduttava estoista, että homma toimii.
      Oinas suuttuu tai sanoo ennen kuin ajattelee. Mieheni ei välitä riidellä ja se on ajankanssa rauhoittanut luonettani kummasti.
      Molemmat voivat olla siivousintoilijoita, mutta eri tavalla. Neitsyt järjestelee laatikoita, oinas vaihtaa jatkuvasti järjestystä.
      Miksei siis oinas ja neitsyt sopisi yhteen? Kaikki taitaa olla kiinni siitä, miten jännittäväksi yhteiselonne teette ja miten välttää tappavan arjen?

      • !!*

        neitsyt mies aviossa oinas naisen kanssa suhde minuun rapuun ollut jo jonkun vuoden.Meidan seksi elama on mahtavaa ja muutenkin olemme kuin luotu toisillemme.Joten oinas nainen ja neitsyt mies ei sovi yhteen!!Rappu on ainoa joka osaa kasitella neitsytta ja antaa hanelle sen mita neitsyt kaipaa.Sisaisesti ja ulkoisesti


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      244
      2150
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      82
      1836
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      75
      1545
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      110
      1260
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1150
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1125
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1054
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      970
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      891
    Aihe