kaksonenN ja kaurisM

ymmälläni

Voi, kun joku viisas kertoisi, mitä tästä suhteesta on odotettavissa. Tähän kauriiseen on vaikea luottaa, tapaamisajat harvoin pitävät. Minusta tuntuu, että mikä tahansa maailmassa on tärkeämpää, kuin minun luokse saapuminen sovitusti. Välillä saan raivarin, ja sen jälkeen menee hetken paremmin. Raha-asiatkin on jotenkin kumman sekaisin, on meidän rahat ja sitten on hänen rahat ja minun rahoja ei sitten olekaan ollenkaan. Onkohan kauristyypissä hyväksikäyttäjiä, välillä tuntuu, että yhdessäolomme perustuu ennemmin hyötynäkökohtiin, kuin rakkauteen ja välittämiseen. Olen niin epätoivoinen, että suunnittelen herran heittämistä yli laidan ja uutta miestä tilalle. Aina kun osoitan tunteita ja välittämistä, hän kohta löytää hintalapun yhteisille hetkille. Ei hän kyllä mihinkään ole lähtenytkään, vaikka joskus kiukuissani yritän tuuppia muualle.

10

1304

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaksokkainen

      Yritin tällaista suhdetta ihan juuri, ja pieleen meni. Koin tilanteen myös sellaiseksi, että minun rahat käytetään minuun ja häneen, hänen rahansa vain häneen.Muutenkin maallinen mammona ja ulkoiset puitteet olivat hänellä ne, mihin piti panostaa. Hienointa minussakin oli se, miltä näytän ja toisaalta virkanimikkeeni.

      Yhteiset sopimukset eivät pitäneet vaan lipsuivat aina alkoholin voimalla.(Siihen rahaa kyllä riitti :( )Ja päissään yritti ottaa komentoa ja määräillä minua miten sattuu. Tunteitaan toi julki, oli hellä ja kertoi höpöjä, mutta niin, että odottamalla odotti vastausta: "Niin mäkin."tms. Jos sitä ei sanonut, niin sitten alkoi kysely: "No, tykkäätkö vai et??" (Perin ahdistavaa)

      Enpähän minä jaksanut moista, erityisesti tuo alkon kanssa pelaaminen ja sitten kyykyttämisen yrittely, niin huhhuh, aivan turha yrittää...

      Jos susta tuntuu, että ukko pihalle, niin tee niin. Ei kannata aikaansa haaskata, jos ei oikealta tunnu, ei se paremmaksi tule muuttumaan, en ainakaan saata uskoa.

      • ymmälläni

        Tälläkin kaurismiehellä on paljastunut riippuvuusongelma, jota hän kovasti kieltää ja peittää. Ja hän syyttää herkästi muita ihmisiä ongelmistaan. Heikkona hetkenä tunnustaa ongelman, siis kun on jäänyt rysänpäältä kiinni, mutta kun asioista pitäisi keskustella ja hakea kuntoutusta niin hänen ongelmansa muuttuvat toisten aiheuttamiksi rahaongelmiksi, jotka niin nätisti voitaisiin hoitaa minun tuloillani. Ja minun tulonihan ovat pienemmät kuin hänen ja minä maksan asuntolainaa ja hän statusautoaan. Minua alkaa aivan selkäpiitä karmia, kun näen nämä asiat tässä kirjoitettuna. Onpa kiva, kun on joku foorumi missä käsitellä hankalia asioita. ja kiitos kommentistasi. Minun kauristani vaivaa siis kypsymättömyys, kehitys on jäänyt teini-ikäisen tasolle. Oispa sekin kiva tietää minkälaisina aspekteina sunmuina tällaiset ongelmat syntymäkartalla näkyy?


    • Kaksoikkonen

      vastaus tohon toiseen viestiisi... :)

      Tuo onkin ihan hyvä keino, kun asioita joko kirjaa ylös tai puhuu ääneen jollekin, niin huomaa oikeat suhteet. Yksin kun asioita pyörittelee, niin monesti toisen oikkuihin tottuu niin, ettei niitä oikeen pidä enää minään, varsinkin jos toinen on metkujensa taitava selittelijä.

      Mä en oikeasti hetken seurustelun jälkeen enää edes tiennyt, että miksi ihmeessä olin tuohon mieheen ihastunut, kun alkoi paljastua niin paljon kaikenlaista moskaa. Ihan nuita samantyyppisiä juttuja kuin sinäkin tuossa kerrot. Liekö osuutta horoskoopilla vai onko muuten vaan kyseessä kypsymättömät ja itsekeskeiset miekkoset, mene ja tiedä.

    • ...

      olen minäkin huomannut, että kaurismiehet ovat hyvinkin itsekeskeisiä henkilöitä, kun sitä aikaa pitäisi jakaa toisen kanssa. Täsmällisyydestä nyt puhumattakaan. Me kaksosnaisethan olemme tarkkoja aikojen ja yms suhteen. Näinhän se on; odotukset eivät aina kohtaa, ja sitten lyödään päätä seinään. Itse olen jo antanut periksi.. :/

      • ....se kyllästynyt...

        Minunkin piti viheltää peli poikki, koska kauris mies ei vain kertakaikkiaan voinut pitää lupauksiaan tapaamisista tai edes puhelinsoitoista.. =(. Ja nyt en puhu minuutti- enkä tuntiaikataulusta, vaan päivistä!! Normaaliin kysymykseenkin vastaaminen kesti päiviä silloin, kun kaurisM vain päätti olla ottamatta yhteyttä.
        Tuntui kuin olisin ollut 100. sijalla hänen elämässään, vaikka hän sitten herkkinä hetkinä muuta väittikin. En minä 30 naisena sellaista jaksanut, vaikka sydän itkee vieläkin hänen peräänsä. Mutta toista kun et voi muuttaa niin minkäs teet...=(( Aika kylmä mies, sanoisin.
        t:kalaN


      • ...olla huithapeli :)
        ....se kyllästynyt... kirjoitti:

        Minunkin piti viheltää peli poikki, koska kauris mies ei vain kertakaikkiaan voinut pitää lupauksiaan tapaamisista tai edes puhelinsoitoista.. =(. Ja nyt en puhu minuutti- enkä tuntiaikataulusta, vaan päivistä!! Normaaliin kysymykseenkin vastaaminen kesti päiviä silloin, kun kaurisM vain päätti olla ottamatta yhteyttä.
        Tuntui kuin olisin ollut 100. sijalla hänen elämässään, vaikka hän sitten herkkinä hetkinä muuta väittikin. En minä 30 naisena sellaista jaksanut, vaikka sydän itkee vieläkin hänen peräänsä. Mutta toista kun et voi muuttaa niin minkäs teet...=(( Aika kylmä mies, sanoisin.
        t:kalaN

        Topikki on jo aika vanha, mutta olen tavannut juuri kaurismiehen ja itse ole kaksonen. Minusta tuntuu, että minä olen se, joka ei osaa pitää aikatauluista tai raha-asioista huolta ja kaurismies on täsmällisempi näissä asioissa... Toisaalta emmehän me vielä hyvin tunne toisiamme :) Muutenkin saattaa olla, että hieman nuoremmilla miehillä usein se menojalka vielä vipattaa ja puhelu saattaa unohtua kaiken kivan ja huikeen seassa. Täytyy varmaan jatkossa yrittää muistaa olla aktiivisempi, sillä jään usein kiinni siitä, että pidän puhelintani äänettömällä....


    • kaurisnauris

      tullut semmonen mahdollisuus ollenkaan, että kauriin elämässä ja päässä pyörisi kenties muitakin asioita ja pohdintoja kuin lemmenleikit kaksosen kanssa..?

      • ymmälläni

        Olen tottunut itsenäiseen elämään ja minulla on muutakin elämää. Kysymys on enemmän toisen ajan varaamisesta omaan käyttöön, jota aikaa ei sitten käytäkään. Ja juuri se, että tuo aika riistetään muusta mukavasta elämästä raivostuttavaan epätietoiseen odotteluun, kuluttaa voimia ja aiheuttaa pahaa mieltä. Sen lisäksi tulee pettymys läheisen ihmisen pettäessä oikeutetut, yhdessä sovitut odotukset yhdessäolosta. En edes pidä takertuvista miehistä ja tarvitsen itselleni paljon omaa tilaa ja aikaa. Elämä ei yksinkertaisesti toimi, jos sovituista asioista ei yritetä pitää kiinni. Mutta ehkä olet oikeassa jossain määrin, minä esim. näen vaivaa tapaamisten takia, jolloin tietysti mies pyörii mielessä siinä kohtaa. Toisaalta kauriini myös odottaa, että olen nähnyt vaivaa. On turhauttavaa kun kaikki vaivannäkö menee hukkaan.
        Toinen puoli asiassa on sitten se tapaamisen ihanuus kynttilänvalossa lemmiskelyineen ja lämmin kainalo. Emme riitele yleensä lainkaan kun olemme yhdessä, mutta erossa ollessamme riitelemme puhelimessa ja tekstiviestein.


    • kaksosnainen

      olen seurustellut kauris miehen kanssa ja samoin olen kokenut kuin aloittaja...mutta kun pitää jostakin niin ilmneisesti sitä antaa anteeksi useammin kuin kerran...

      • ymmälläni

        Kaurismieheni on osoittautunut narsistiksi. Ohjeeksi sain asiantuntijoilta, että eroon ja äkkiä, jos yleensä onnistuu. Sinä aikana, kun aloitin tämän keskustelun, tilanne on edennyt idiootti huora-asteelle. Eli minua haukutaan, koska en ole vähään aikaan ruokkinut herran narsismia, vaan ollut vaatelias omien tarpeideni suhteen. Jokaisen naisen, joka tunnistaa näistä jutuistamme omaa parisuhdettaan, kannattaisi googlettaa sana narsisti, ja tutustua aiheeseen.
        Nythän on niin, että nämä piirteet, mitä minun kumppanillani on, eivät ole kaurispiirteitä, vaan rikkinäisen ja lapsuudessaan kovia kokeneen henkilön reagointia omaan vammautumiseensa. Laskelmointi ja manipulointi ihmissuhteissa on hänen selviytymiskeinojaan, ja kidutusta läheisille. Nyt se ero meille väistämättä tulee. En ole valmis uhraamaan elämääni, vaikken oikein voi syyttääkään toista vammoistaan. Toivon, että tosiaan luette tietoa narsismista, koska se voi pelastaa teidät paljosta. Ja Kiitos kaikille teille ihanille tuntemattomille mukana kulkijoille. t. "ei enää niin ymmällään, surullisena kylläkin".


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      2425
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      86
      2030
    3. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      257
      2016
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1757
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1671
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1639
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1544
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1367
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1331
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1238
    Aihe