RMJ vai Himos festival?

eltsi87

Onko kukaan käynnyt Himoksella aiempina vuosina? Risuja - ruusuja? Onko siitä RMJ korvaajaksi, kun Sedu on nyt mennyt ryssimään sen. Minkä ikäistä porukka on ollut, tapahtumahan on K-18. Löytyykö leirintäalueelta samaa loistavaa fiilistä kuin Raumalta...?

12

10419

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • :):):)

      Himoksesta ei oo mulla mitään pahaa sanottavaa..kolmatta kertaa menossa tänä vuonna ja muina vuosina on ollut hyvä meno, ja varsinkin turvallisuudesta voi antaa täydet pisteet..järkkäreitä on tarpeeks nii ei hörhöt pääse villiintymään;)ikäjakauma on laaja..riippuu paljolti päivän esiintyjistä..teltta-alueella kuulemma on hyvä meno aina ollut:)

      • Kaikki boikotoimaan Poria!!

        Loistavaa Seppo. Liput 95 e! Onkohan 16v pissiksillä varaa noihin.. Ja esiintyjät tosi välimallia. Ei omia juomia alueelle ja loistava rauman bilealue historiaa.. miksiköhän kukaan tuonne enää haluaisi. Onnelat boikottiin myös.

        Itse en ole Himoksella ollut, mutta nyt lähtee vakavaan harkintaan!


      • Hyvä Seppo!
        Kaikki boikotoimaan Poria!! kirjoitti:

        Loistavaa Seppo. Liput 95 e! Onkohan 16v pissiksillä varaa noihin.. Ja esiintyjät tosi välimallia. Ei omia juomia alueelle ja loistava rauman bilealue historiaa.. miksiköhän kukaan tuonne enää haluaisi. Onnelat boikottiin myös.

        Itse en ole Himoksella ollut, mutta nyt lähtee vakavaan harkintaan!

        Omasta mielestäni on makeeta, että joku uskaltaa kehittää ja investoida hyvien bileiden puolesta. Taidat olla noita SDP:n jäsenkirjan haltioita, joka haluaa boikotoida menestyviä yrittäjiä. Säälittävää, että meistä nuoristakin löytyy vielä noin paljon kateutta (no, onnex se on kumminkin sukupuuttoon kuoleva laji).


    • timbba

      Kolme RMJ:tä takana, mut tästä kesästä en tiiä. Meijänkin poppoolla on vakaassa harkinnassa suuntaaminen jussina Himokselle!

    • hyvä valinta

      Viime kesänä tuli kävästyä Himoksella RMJ:n sijaan...Majoitustilat ja alueet on Himoksella huomattavasti paremmat ja viihtyisemmät ja tunnelmaa löytyy, mutta vastaavasti Festarialue on RMJ:tä heikompi.

      Tosin tänä vuonna Poriin suuntaavien 16 kesäisten ansiosta Himos on varmasti oikea valinta.

      • Mulle helppo valinta tänä vuonna, kun on kämppä ihan RMJ-alueen vieressä. Huonoon suuntaan on kyllä muutokset menny RMJ:n suhteen, mutta kämppä vieressä poistaa joitain ongelmia =)


      • ollenkaan kuulkaa
        Mikko1985 kirjoitti:

        Mulle helppo valinta tänä vuonna, kun on kämppä ihan RMJ-alueen vieressä. Huonoon suuntaan on kyllä muutokset menny RMJ:n suhteen, mutta kämppä vieressä poistaa joitain ongelmia =)

        Sedun vika nää muutokset. Viranomaisten taholta on tullut käskyt alkoholin kiellosta festarialueella (Leirintäalueella saa juoda omia juomia) ja grillit kielti palolaitos. Ihan vaan OMAN TURVALLISUUTENNE TAKIA! Olisitte tyytyväisiä että joku ees koittaa järkätä teille vinkuville kakaroille jotain. Ja tosiaan, RMJ oli viimeinen festari suomessa joka poisti ikärajan, mitä sitten? Ei sitä kukaan ennemminkään oo siellä tarkastanut, joten menkää vähän itteenne. Ei taideta tuollaisia vinkuja poriin ees haluta.


    • 87 syntynyt

      Alue näytti huomattavasti paremmalta kartoissa tänä vuonna. Leirintäalue ja festarialue lähekkäin ja soitettuani SK:lle, niin omia saa edelleen vetää leirintäalueella (eli no problem). Neljä vuotta Raumalla, Pori hyvää vaihtelua. Viime vuonna super hauskaa RMJ:ssä ja homma toimi (Sedunkin alaisuudessa).

      Käsittääkseni RMJ on myös 3 kertaa suurempi kuin Himos. Alueella on lisäksi vain täysi-ikäisille tarkoitettuja alueita.

      p.s. itseltäni ei ole kysytty papereita minnekkään ikinä (siis festareille)

    • Since 2003

      RMJ toiminut aina ja toimii nytkin. Jo viime vuonna RMJ:ssä oli muutoksia, mutta omasta mielestäni positiiviseen suuntaan:
      -kunnon baarit
      -ammattitaitoisemmat järjestyksen valvojat, alueella huomattavasti vähemmän tappeluita (vituttaa kun kaikki idiootit tuppautuvat aina festareille haastamaan riitaa)
      -esiintymispaikkoihin oli panostettu aikaisempaa enemmän
      -aurinkoterassi oli kymmenen kertaa mageempi kuin aikaisemmin
      -happy huorit (niitä ei ollut Raumalaisen pitäjän aikana)

      Mitään negatiivista en viime vuodesta keksinyt aikaisempiin vuosiin verrattuna.

      Tänä vuonna positiivisina asioina näin:
      -festivaalialueen läheisyyden leirintäalueesta (ei tartte tallailla toiselle puollelle kaupunkia)
      -omia viinoja saa vetää edelleen leirintäalueella toisin kuin monilla muilla festareilla
      -lava on kymmennen kertaa paremmassa paikassa kuin Raumalla (ja vit... suurempi)

      RMJ vai sisämaan hiihtokeskus. Itselläni ei ole hankala tehdä päätöstä!

    • himostelija

      himoksella viimeiset kolme jussia vietettyäni en osaa ees kuvitella parempaa paikkaa=) eka ja viime vuos meni leirintäalueella, keskimmäinen mökkeilles ja tänä kesännä taas telttailemaan!! meininki on taattu oli sitte siellä missä tahansa, kaikki ihmiset on ilosia ja aurinkosia ja homma toimii loistavasti,ei moitteen sanaa. niinkun joku jo sanokin tappeluita en oo mäkää nähny, yhteishenki on kaikilla niin hieno=) ei oo liikaa porukkaa,vaan juuri sopivasti eikä mitkään puitteet korvaa himoksen uskomatonta ympäristöä=) tätä voi todella suositella!!

      • totta kai...

        Ei näistä kahdesta voi puhua samana päivänä! Himoksella on hyvä henki, ei liian kännistä porukkaa ja mahtavat mökit, kun telttailu ei enää innosta. Iältään Himoksella festari porukka aikuisempaa ja käytöstavat muistetaan. Raumalla kävin joskus, mutta RMJ ei enää innosta.


      • Sc
        totta kai... kirjoitti:

        Ei näistä kahdesta voi puhua samana päivänä! Himoksella on hyvä henki, ei liian kännistä porukkaa ja mahtavat mökit, kun telttailu ei enää innosta. Iältään Himoksella festari porukka aikuisempaa ja käytöstavat muistetaan. Raumalla kävin joskus, mutta RMJ ei enää innosta.

        RMJ:ssä kävin tasan kerran kun se oli Raumalla. Vaikka oli silloin käytössä VIP lippu koko ajan, niin silti en toista kertaa sinne mene. Liikaa känniääliöitä samassa paikassa. Raumalla oli isona miinuksena ettei ollut muuta kun hotelleja johon voisi majoittua, se ei oikein tunnu enään festari elämältä :I

        Himoksella on sitten käyty monesti ja tänävuonna tulee 5. kerta ja joka kerta ollaan vuokrattu mökki. Himosen alueella on hyvä meininki, enkä muista nähneeni yhtään tappelua tämän neljän vuoden aikana. Miinus himoksella on teltta-kylä, mutta sitävartenhan siellä niitä mökkejä on.

        Eli kyllä se HIMOS vie pitemmän korren juhannus-festareista


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2525
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2203
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1877
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1641
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1606
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1605
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1558
    8. 75
      1459
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      108
      1376
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe