Kalat ja kalat yhdessä

mahdotontako...

Yritin seurustella kalan kanssa, mutta tuli sellainen olo, että ihan mahdotontahan tämä on. Jos minä olen herkkätunteinen ja ailahteleva, olen kyllä näissä asioissa täysin aloittelija verrattuna kumppaniini. Luulen, että me molemmat tarvitsisimme vakaamman kumppanin. Minusta oli sietämätöntä, etten lainkaan voinut ennakoida kumppanini käyttäytymistä.

Lisäksi kumppanini haukkui minua saamattomaksi tietyissä asioissa, jotka omasta mielestäni eivät osoittaneet minkäänlaista saamattomuutta. Minä taas pidin kumppaniani saamattomina eräiden muiden asioiden takia, joissa hän itse ei nähnyt mitään moittimista.

Tässä nyt vähän alkua ongelmillemme. Oli meille tietysti myös hyvät hetkemme.

Olisi mukava kuulla, onko muilla kaloilla ollut samanlaisia kokemuksia, vai onko joku kala onnistunut luomaan pitkäaikaisen ja kukoistavan suhteen toiseen saman horoskoopin edustajaan?

2

1073

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Mahdoton ja mahdollinen

   Kalat & Kalat on tuhoontuomittu...
   tai ei välttämättä.

   Jo alusta lähtien molemmat kulkevat omia polkujaan, omissa mietteissään, omissa haavemaailmoissaan. Toisaalta mikäli kaksi kalaa saavat yhteyden toisiinsa, saattaa se tuoda uskomattoman euforisen onnentunteen. Toisaalta molemmilla voi olla vapaudenvietti niin suuri, että seurustelukynnys ei tule ikinä ylittymään. Siinä vaiheessa kun normaalit horoskooppi-fiilistelijät onnistuvat luomaan seurustelusuhteen - siinä viaheessa yleensä kalanainen tai kalamies vetäytyy siimasta niin kauas, että verkot on laskettava uudestaan vesille.

   Siitä johtuu myös kalojen tietynlainen saamattomuuden tunne toisistaan - yhtäkkiä kun kala törmää toiseen kalaan se vaihtaa suuntaansa välittömästi. Eikä toisen käytöstä voi ennakoida, koska et pysty ennakoimaan myöskään omaa käytöstäsi.

   Kalat-horoskooppiset voivat luoda pitkäaikaisen ja toimivan parisuhteen - mikäli heille jättää tarpeeksi siimaa eikä verkot tunnu kiristävän ympärillä. Toisaalta jos toinen kala on herkkätunteinen ja ailahteleva - ja toinen seikkailuhaluisempi, saavuttamattomissa - voi salaperäisyyden verho sulkea molemmat kalat omiin maailmoinhinsa. Tätä kautta kalat voivat uskoa, että toinen olisi hänelle täydellinen - mutta kyse on vain fantasiasta, sillä kalat eivät koskaan saavuta toisiaan.

   Jos saavuttavat niin se tapahtuu siellä fantasiamaailmassa - missä toinen tuntuu täydelliselseltä.

   Mutta horoskooppeihin ei kannata uskoa. Usko ihmiseen ja siihen, että hän näkee sinussa saman kuin itsessään - sielun peilin. Mutta riittäkö se pidemmän päälle - se ei ole varmaa. Sen vain aika näyttää - ei horoskooppi.

   Haukkuminen ei kyllä kuulu kunnon kalan kuvioihin --- joten lienee nouseva merkki miehellä olevan voimakkaasti joku muu.

   • Piscesquinna

    Seurustelen kalamiehen kanssa suloisissa vesissä. On kokemusta pitkästä liitosta, mutta nyt voimakas tunne erittäin syvästä ja toimivasta suhteesta, jossa viestitään kaikilla tasoilla; paljon hellyyttä, tunnetta, mutta myös maanläheistä työskentelyä. Olemme molemmat löytäneet kotiin;-)


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   65
   2000
  2. SINÄ nainen hyvin läheltä

   Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
   Ikävä
   79
   1357
  3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   78
   1284
  4. 50
   1207
  5. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   160
   1002
  6. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   71
   999
  7. Siis ei ole edes mahdollista

   että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
   Ikävä
   44
   920
  8. Minä en luota sinuun yhtään nainen

   ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
   Ikävä
   41
   891
  9. J-miehelle

   haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
   Ikävä
   58
   888
  10. Martina kauniina lehtihaastattelussa

   Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   183
   883
  Aihe