Minä, kaurisnainen...

Tammikuun puoliväli

Päteekö teksti muihin kaurisnaisiin...?

Rakkaudessa olen luotettava (petän, jos minua petetään), vähän mustasukkainen (vain jos annetaan aihetta), rakastava ja näytän sen (suutelen paljon, silittelen yms) ja haluan sitä myös toiselta. Sängyssä olen vaihtelunhaluinen ja olen enemmän antava osapuoli kuin vaativa. Saatan myös esittää orgasmia, kunhan toinen on tyytyväinen...

Jos riitelen mieheni kanssa, olen yleensä se, joka sanoo viimeisen sanan. Saan käännettyä riidat edukseni vaikka sitten kaivamalla vanhat asiat esiin (siis siinä vaiheessa jos en muuten enää pärjää, muuten pyrin välttämään tätä..). En ole hyvä tappelukumppani tämän piirteen takia ja usein mies mököttääkin sitten minulle päiväkausia, kun joutui alakynteen asiasta, joka alunperin oli minun syyni. Ja minä olen loppujen lopuksi se, joka kuitenkin pyytää anteeksi (kun tulee se katumusvaihe ja tajuan, että syy oli minussa enkä olisi saanut vetää vanhoja asioita mukaan juttuun)..

Itse en osaa mököttää, vaan jos joku asia vaivaa,se on saatava sanottua. Ja jos epäilen toista jostain, niin en voi seurailla tilannetta päivä/viikkotolkulla, vaan asiaan on saatava heti selvyys (vaikka sitten puhelinta tutkimalla).

Ystävyydessä olen kaiken antava. Jos parhailla ystävilläni on ongelmia, niin menetän yöuneni pohtimalla miten saisin ratkaistua heidän asioitaan, ja yleensä ne kääntyvätkin puoleeni, koska tietävät, että teen kaikkeni, jotta he saavat asiansa kuntoon. Jos heillä on rahahuolia, niin lainaan vaikka viimeiset rahani. Jos heillä olisi ruoasta pula, niin annan vaikka viimeisen leipäpalasen. Voisin väittää, että minunlaisia ystäviä on vaikea löytää. Olen myös 100-% luotettava ystäviäni kohtaan, enkä varmasti ikinä menisi levittämään heidän kertomiaan asioita eteenpäin.

Ihmisten keskellä olen tyyppi, joka puhuu, kun on jotain sanottavaa. En ole ns. small talk -tyyppi, jonka on vain pakko puhua. Puhun jos minulle puhutaan, mutta en yritä väkisin kaikkien kanssa keksiä jotain rupateltavaa. Tykkään kyllä hauskuttaa ihmisiä, mutta en pyri olemaan huomion keskipisteenä. En ole myöskään mikään sanavalmis ihminen, joten joskus jään hämilleni, kun joku heittää jotain huumoria itsestäni, enkä keksi äkkisiltään mitään hauskaa takaisinpäin.

En suutu helposti vaan olen erittäin pitkäpinnainen. Mutta jos suutun kunnolla johonkin kaveriin, niin kaveruus on entinen. En yleensä sano pahasti, mutta lakkaan pitämästä yhteyttä. Jos toinen pyytää anteeksi, todennäköisesti annan, mutta pitää olla tosi hyvä kaveri, että pysyy välit entisellään.

Työssäni pyrin tekemään parhaani, mutta en kestä sitä että minua määräillään. Aiemmin, kun toimin alaisena, pärjäsin työssä niin kauan, kun minun annettiin itsenäisesti hoitaa työni ja luotettiin siihen, että se tulee hoidettua. Jossain vaiheessa alkoivat uudet tuulet puhaltaa ja tilalle tuli pomo, joka kuvitteli, että sen pitää kertoa minulle, mitä pitää tehdä, vaikka olin ollut työpaikalla häntä kauemmin ja osasin kyllä hommani. Meni hermot ja irtisanoin itseni.
Nyt olen yrittäjä ja itseni pomo ja viihdyn hyvin, vaikka vapaapäivät menevät yleensä töitä hoidellen.

Lastenkasvatuksessa olen määrätietoinen. Rakastan lapsiani määräämällä heille rajat, joista en luista. Lapset eivät ruinaa kaupassa karkkeja (saatan ostaa kun käyn yksin kaupassa, mutta en silloin kun ovat mukana), he pesevät hampaat käskemättä ja jos sanon "ei", he tietävät että se tarkoittaa ei. En voi sietää sitä, että lapsille uhkaillaan yhtä ja toteutetaan toista. En myöskään jaksa jakaa sympatiaa lapselle, joka itkee/kiukuttelee jonninjoutavia asioita, vaan itkemiseen/kiukutteluun pitää olla syy. Kuulostaa varmaan julmalta, mutta lapset osaavat myös tekoitkua, jonka kuulee äänensävystä ja näkee ilmeistä, ja tämä vain saa minut pahalle tuulelle.

Perhe on minulle kaikki kaikessa ja sen puolesta annan vaikka henkeni ja varmasti voisin riistää myös sellaiselta hengen, joka uhkaa perhettäni (tämä varmaan pätee kaikkiin horoskooppeihin..).

Sairauksien suhteen olen sellainen, että pyrin vain siirtämään kaiken sivuun, jos olen kipeänä. Poden kuumetta siinä vaiheessa jos tuntuu että taju lähtee. Jos olen flunssassa tai vähäisessä kuumeessa, niin minulla ei ole tarvetta kertoa siitä kenellekään ja vihaan sitä, jos mieheni kertoo kaikille olevansa flunssainen tai olevansa kipeä. Kyllähän sen kuulee äänestä jos nuha vaivaa, ei sitä tarvitse kailottaa koko maailmalle. Muutenkin inhoan sitä, kun joku mainitsee, että on varmaan tulossa kipeäksi, kun nenästä valuu 2 tippaa räkää. Tämä juontaa varmaan lapsuudestani, kun äitini tykkäsi hoivata minua ja inhosin sitä. Olisin mennyt kouluunkin kuumeisena, jos ei äiti olisi vahtinut mittaria vieressä (hölskytin elohopean aina alas, jos äiti ei ollut näkemässä).

Koulussa olin keskitason oppilas. Lempiaineeni olivat matiikka, biologia, oikeusoppi ja käsityöt. Kaikki nämä kiinnostavat edelleen, vaikka työskentelen ravintola-alalla.

Raha-asiossa olen säästäväinen. Minulla on aina säästötilillä kunnon summa jemmassa, jot olen vuosikausia säästänyt. Voin tehdä suurempiakin hankintoja välillä, mutta sitten on taas elettävä säästäväisesti, jotta saan alkuperäisen summan äkkiä takaisin kasaan. Tulee turvaton olo, jos ei ole hätävaroja jemmassa pahan päivän varalta.

Talvisin/keväisin poden väsymystä ja vaivun helposti masennukseen koska inhoan näitä vuodenaikoja. Inhoan kylmyyttä. Rakastan kesää ja syksyä (joulunalusaika).

Kiinnostaisi tietää, onko horoskoopeissa mitään perää ja löytyykö toista kaurisnaista, johon sopisi edes suurin osa tuosta luonnekuvasta.

8

1157

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaurisWoman

      kaurisnaisesta hyvinkin paikkansa pitäviä juttuja. Kyllä me taidetaan aika samanlaisia olla:)

    • kaurisnauris

      tästä kirjoituksesta diplomin, oli niin piiitkä. Jotain oli jopa samaakin kuin minussa. Tsemppiä kauriit! Kauriissa on sitä jotain;)

    • KAURISNAINEN

      Heippa! Tosi hyvin kirjoitettu ja piiiiitkästi, itse en osaa noin hyvin kirjoittaa, mutta täytyy myöntää että samanlainen olen, lukuunottamatta muutamaa kappaletta;

      Osaan mäköttää vaikka kuukauden jos tunnen että minua on kohdeltu väärin, en hevillä anna anteeksi vaan manaan ihmisen helposti "helvettiin"..

      Ystävilleni en välttämättä antaisi rahaa, ellen olisi tosi rikas, olen sitä mieltä että pitää tulla itse toimeen, olen itsekkin tullut ja olen sitä mieltä että jokainen pärjää jos haluaa. Toki annan henkistä tukea.

      Orgasmia en ole koskaan teeskennellyt, saan sen tosi helposti ja minusta ei ole oikein teeskennellä, olen rehellinen ihminen enkä halua valehdella vain siksi että toisella olisi parempi mieli, totuus tulee aina julki.

      Että näin..

    • Ihan kuin

      olisin itse tämän kirjottanut! Parissa kohtaa ajattelen vähän erilailla, mutta muuten natsaa kymppi-miinukselle. Olen muuten KaurisN vm -68.

    • nainen.....

      Minä olen myös tammikuun puolivälissä syntynyt.
      Oli niinkuin minusta kirjoitettu. Aivan samanlainen. Täytyy sanoa että uskomatonta.

    • kauris -76

      jotain samaa, mutta ei hirveesti. Muttta hyvin monissa tuntemissani kaurisnaisissa on jotain samaa.Hillittyä käytöstä, tyylikkyyttä, mustaa tai kuivaa huumoria, diplomaattisuutta, kovaa ulkokuorta, oman kunnian tärkeyttä, syvällisyyttä.

      Itse koin joskus nuorempana olevan aivan jotain muuta kuin kauris.Lukasin sitten tarkemmin horoskooppeja ja kun sain tietää nousevan merkkini(ja myös kuumerkin) selkeni paljon luonteesta jne. En lue ollenkaan horoskooppeja, mutta luonnehoroskooppeihin uskon jonkin verran. On vaan ne tietyt merkit jotka tuppaa olevan kavereit ja tietyt merkit joihin olen ollut ihastunut

      • kauris tammikuun puolestavä...

        Tuosta edellisestä kirjoituksesta tulikin vielä mieleen, että en maininnut mitä merkkejä lähimmät ystäväni edustavat, sekä ne miehet, joiden kanssa olen pärjännyt hyvin.

        Parhaat ja pitkäaikaisimmat ystäväni ovat härkä, skorpioni ja kaksonen, mutta pärjään hyvin myös muiden kaurisnaisten, rapujen sekä vaakojen kanssa.

        Jousimiehet karkkoitavat minut yleensä jo ensitapaamisella (olen usein 10 minuutin keskustelun perusteella pystynyt sanomaan, jos joku on jousimies-nainen), vesimies-naisten kanssa en oikein pärjää, kaloja, oinaita, leijonia ja neitsyitä en pahemmin tunne (eli ilmeisesti meillä ei jutut kohtaa).

        Miehissä en tule toimeen kauriiden kanssa. Kalat ja oinaat menevät kaverina mutta ei muuten.

        Mieheni on vesimies ja muutenkin pärjään hyvin vesimiesten kanssa ja lisäksi härät, skorpionit ja kaksosmiehet ovat sellaisia, että niiden kanssa viihdyn. Myös pisimpään ystävinä olleet lukeutuvat tähän viimeiseen kategoriaan.

        Neitsyitä, rapuja, leijonia ja jousimiehiä en miehissä pahemmin tunne, että ei ehkä kemiat kohtaa.


      • kaurisnainen
        kauris tammikuun puolestavä... kirjoitti:

        Tuosta edellisestä kirjoituksesta tulikin vielä mieleen, että en maininnut mitä merkkejä lähimmät ystäväni edustavat, sekä ne miehet, joiden kanssa olen pärjännyt hyvin.

        Parhaat ja pitkäaikaisimmat ystäväni ovat härkä, skorpioni ja kaksonen, mutta pärjään hyvin myös muiden kaurisnaisten, rapujen sekä vaakojen kanssa.

        Jousimiehet karkkoitavat minut yleensä jo ensitapaamisella (olen usein 10 minuutin keskustelun perusteella pystynyt sanomaan, jos joku on jousimies-nainen), vesimies-naisten kanssa en oikein pärjää, kaloja, oinaita, leijonia ja neitsyitä en pahemmin tunne (eli ilmeisesti meillä ei jutut kohtaa).

        Miehissä en tule toimeen kauriiden kanssa. Kalat ja oinaat menevät kaverina mutta ei muuten.

        Mieheni on vesimies ja muutenkin pärjään hyvin vesimiesten kanssa ja lisäksi härät, skorpionit ja kaksosmiehet ovat sellaisia, että niiden kanssa viihdyn. Myös pisimpään ystävinä olleet lukeutuvat tähän viimeiseen kategoriaan.

        Neitsyitä, rapuja, leijonia ja jousimiehiä en miehissä pahemmin tunne, että ei ehkä kemiat kohtaa.

        Siinä näkee että aurinkomerkin lisäks muilla on tosi paljon väliä, koska mulla aik erilaiset jutut. Eli kavereistani parhaat ovat oinaita tai rapuja. Entisiä ihastuksia ovat olleet pääasiassa neitsyitä, joku kauris, joku rapu. Mieheni kun sain tietää olevan rapu, ihmettelin, koska hän sopi ensivaikutelmalt neitsyeksi...Se oliki hänen nouseva merkki....


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      5913
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3605
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1925
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1913
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1738
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1586
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1512
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1406
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1398
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1327
    Aihe