Eksyin tänne

Ihan muuten vain

Eksyin palstalle (uusimmat viestit). Oikeastaan minulla ei ole mitään, en viitsi edes lukea viestejä. Se vain, että jos minulla on joku hyvä puoli, niin se on että en ole kateellinen. Jostain syystä ajattelin, että kerronpa sen.

Kun mielestäni ei tarvitse olla kateellinen kenellekään. Me itse luomme omat juttumme ja ajattelemme mikä on tärkeää meille itselle ja mitä itse arvostamme. Olen itse täysin onnellinen niine elinehtoineen, joita minulla on.

Ja että se on vaan kehitystä. Just nyt on näin, mutta minä itse voin vaikuttaa siihen miten on sitten. Itse olen kotoisin erittäin köyhistä olosuhteista, mutta olenpa pärjäillyt niin, että on talot ja olen itse tyytyväinen elämääni. Kiitos, että sain käyttää puheenvuoron!

5

591

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • en..

   ole koskaan ollut kateellinen kenellekkään. Tuntuu niin hölmöltä kun monet sitä ovat, jopa minulle.

   Mitä näiden rääväsuiden mielessä oikein liikkuu. No kun ei ole tyytyväinen omaan elämäänsä, jostakin lapsellisesta, mulle kans syystä. Haluttais näyttää paremmilta, varakkaimilta mitä oikeasti on ja sitten kun ei näytetä, yritetään leimata kateuden kohde, keinolla millä hyvänsä.

   MULLE KANS!!!! ET MÄ VOIN NÄYTTÄÄ OLEVANI PAREMPI KUIN TUO!!! ET MÄ SAISINKIN TON KATEELLISEKS MULLE!!! JA SIT MÄ VOISIN OLLA, NOKKA PYSTYSSÄ!!!

   Se on heidän sairas mottonsa, jota eivät osaa edes peitellä...

   Kateellinen on joko kateellinen, tai sitten helvetin leuhka, mikäli kateellinen rikastuu. Kumpi siis parempi. Helvetin leuhka, vaiko kateellinen.

  • Kakkiainen

   Olen kanssasi täysin samaa mieltä. Kateellisia ihmisiä silti aina vain löytyy. Eräs ystäväni kuuluu näihin, ja olen viime aikoina alkanut pohtia sitä, onko hän edes ystävä. Ystävänhän ei pitäisi olla vahingoniloinen vastoinkäymisistä, mutta tämä ihminen ei riemuaan pysty peittelemään, jos kuulee että minulle on tapahtunut jotain ikävää.
   Vaikka yrittää olla välittämättä, aina se pahalta tuntuu..

   • ettei ole

    koskaan ollut kateellinen, VALEHTELEE! Ja minun mielestäni se kertoo vain siitä, kuinka herkkä ja vaikea asia juuri kyseiselle henkilölle kateus on.

    Eräs viisas on sanonut, että kaiken viisauden alku on tosiasioiden tunnustaminen:)


   • useimmiten
    ettei ole kirjoitti:

    koskaan ollut kateellinen, VALEHTELEE! Ja minun mielestäni se kertoo vain siitä, kuinka herkkä ja vaikea asia juuri kyseiselle henkilölle kateus on.

    Eräs viisas on sanonut, että kaiken viisauden alku on tosiasioiden tunnustaminen:)

    Oot ihan oikeessa, ilmeisesti ne, jotka eivät tunnusta kadehtivansa, ovat todella ylpeitä ihmisiä. Olen tavannut tällaisia, jotka eivät missään tapauksessa myönnä kadehtivansa, mutta käytännössä esim. työpaikoilla osoittavat niin monella tapaa, että ovat varsinaisia kateuden pesiä.Tällaiset ihmiset esim. tekevät kaikkensa, ettei toinen vaan millään tavoin menesty tai saa kiitosta tms., koska he kokevat itsensä täysiksi nolliksi, jos toista kehutaan vähänkään.


   • ystäväsi?

    mulla oli aikoinaan saman tyyppinen ns. ystävä...mutta vaikka oltiin vuosia todella kavereita huomasin juuri noita piirteitä ja sit meikä laihdutti 18 kg...niin sillon repesi tää ns. kaveri ihan siitä tuli niin kamala ja alko sitten ittekki ja minä paljon sitä jelpinkin siinä hommassa ja neuvoin mutta kyllähän se sit laihtukin todella paljon mutta liho takas ja sit alko ns. meikäläisen piinaaminen.. ja kaikenlainen ns. mikään ei ollu niiku ennen ja sitten se alko mennä jatkuvaksi tappelemik´seksi ja päätös tuli että SE YSTÄVYYS LOPPU ja oikeestaa on ollu paljon parempi näin ...pääsee vähemmällä mutta varoitan sinua ...jotain se sulta KADEHTII jos sun vastoinkäymiset on sen ilon aihe...ei oikea ystävä toisen vastoinkäymisistä riemuitse...ei todellakaan.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   4561
  2. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   595
   3682
  3. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   2779
  4. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   4
   2562
  5. Mikä hän on ammatiltaan?

   Mitäs sun ikävän kohde tekee työkseen?
   Ikävä
   145
   2249
  6. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   108
   1906
  7. Kun mennään...

   yhdessä petiin... Otathan mut peiton alle? Hyvää yötä toivottaa sun nalle. Oot mun oma hehkulamppu, Kauniimpi kuin nätein kukkakimppu. https://you
   Ikävä
   196
   1019
  8. Taitaa olla viimeinen talvi.

   Jos sähkön hinta talvella on 4-5 kertaa suurempi, kuin edellisenä talvena, niin mulla ei ole varaa lääkkeisiin, ei ruokaan, muita laskuja en voi maksa
   Pori
   89
   985
  9. Ohhoh! Michele Murphy-Kaulanen hämmentää vauvauutisella - Totuus on hieman toisenlainen!

   No nyt on aikamoinen "vauva"! Michele Minttu Murphy-Kaulanen on jakanut Instassa "iloisen perhetapahtuman". Lue juttu ja katso kuvat: https://www.su
   Kotimaiset julkkisjuorut
   7
   857
  10. Selvitetään syyt kalliiseen sähköön!

   Sähkön hinta pysyy hirmukalliina riippumatta kulutuksesta. Nytkin keskellä kesää sunnuntaina yli 30 snt/kWh. Mitä onkaan tulossa talvella? https://ww
   Maailman menoa
   243
   806
  Aihe