joku muu käyttää tietokonettasi,viesti tuli koneeseeni pitäskö huolestua vai mitä,tämä ilmoitus tuli konetta suljettaessa,apua
kuka käyttää tietsikkaani?
ilateri
1292
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 1
Vanhimmat
Ei tarvitse huolestua koska se tarkoittaa sitä, että jollain muulla käyttäjällä on sovellus käynnissä. Saat ilmoituksen pois menemällä käyttäjälle (joka on sillä hetkellä käytössä) ja painamalla käynnistä, kirjaudu ulos ja sen jälkeen kirjaudu ulos painiketta eli suljet kaikki muut käyttäjät ja sitten sammutat koneen :D