rapujen ihastukset?

rapu, nouseva jousimies...

mites te muut heinäkuun lopun ravut,onko kaavaa minkä merkkisiin ihastutte?itse olen viimeisen vuoden tuntenut vetoa oinaisiin,ja yhden kanssa peuhannut todella tulisesti...mieletön fyysinen vetovoima...onko kokemusta?olin aikanaan naimisissa skorppioonin kanssa ja tähän verrattuna yodella pliisua kamaa...samaa kokeneita?

8

2682

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • redbynature

   Ite kesäkuun rapu, nouseva jouskari ja aina oinasmiehet pörrännyt ympärillä. En tiedä mikä meikäläisessä vetää niitä kuin magneetti puoleensa?? Niin ja tietty tälläkin hetkellä oikkumiehen kans oltu jo pitkään..eikä valittamista. Ilma ja vesimerkit ei miehissä nappaa, kavereina kylläkin.

  • rapunen

   skorpioni- ja härkämiehet tuppaa pyörimään ympärillä, kauriitakin jonkin verran. Eri asia sitten syntyykö mitään kelpoista suhdetta kenenkään kanssa (joko rysäyttävät liian nopeasti päälle tai junnaavat niin kauan harkiten että mielenkiinnon varjokin on jo kadonnut. :I ).

  • täällä

   Totta! Siis valehtelematta, jokainen mies kehen oon vähänkään tuntenut fyysistä vetovoimaa on ollut Oinasmies!! Mut sitten, kun niihin alkaa paremmin tutustumaan, niin ei vois kuvitellakaan mitään muuta! Kummatkin ollaan liian voimakkaita ja johtavia luonteita, et hommasta ei pitemmän päälle tulis yhtään mitään. Mut hei, eihän se aina mee niin. Onnea matkaan siis:o)

  • tämäkin rapu on..

   Kalan kanssa aikoinaan naimisissa, eikä toiminut ollenkaan, vaikka pitäisi olla oikein yhteensopiva. Nykyään Oinaan kanssa, omat vaikeutemme myös meillä, mutta johtuvat lähinnä omista kokemuksista menneisyydessä...Muitakin oinasmiehiä tunnen ja eroottinen vetovoima on huippuluokkaa..

  • heinäkuun alun

   rapu ja ja muakin ovat oinasmiehet piirittäny aina ihan sairaasti, jo neljäs menossa.tää on ehd.paras tapaus.muilla on ollut alkoholiongelmaa ja muuta vastaaavaa.tällä ei, huolehtii itestään hyvin ja on luotettavan tuntunen. myös kaks leijonaa pyörii ympärillä.tää kevät on ihan hullu!

  • tyttttöööö

   itellä skorpiooneihi

  • hohih

   Mulla on kaikki hellut ollu härkiä =) mutta olen ollu kaksi kertaa ihastunu jousimieheen,kerran kaksoseen :D mutta härkien kans on aina seurustelu ja muiden kans vaan ns."juttua"

  • en tieda

   suurin rakkauteni on ollut neitsyt ja on vielakin?Olin pitkassa suhteessa harkaan mutta oli aivan liian julma minulle herkalle ravulle.nyt ollut naimississa jouskarin kanssa 29v.karuselli suhde,ylos alas.kestaa kiukettelujani ja huomaa mita tarvin.lahjoja sataa ja muutenkin pitaa kuin kukkaa kammenella.ei passata yhteen mutta arki opettaa!!!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   148
   6703
  2. KANNATATKO NATOa? Jos olisit saanut äänestää...

   Ihan riittää lyhytkin kyllä tai en.
   Maailman menoa
   703
   2629
  3. Annetaanko jokainen 3 tunnistetta

   omasta kaivatusta? Minä aloitan: N-nainen, punaiset hiukset ja asuu Pirkanmaalla.
   Ikävä
   105
   2624
  4. Mitä teit väärin?

   Että ikäväsi kohde häipyi elämästäsi?
   Ikävä
   177
   1926
  5. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   29
   1771
  6. Sinäkin tiedät sen nainen

   Nainen sinä olit kohtaloni mutta minä en sinun ja niin surullista kuin se onkin niin tuun varmaan silti rakastamaan sua
   Ikävä
   79
   1660
  7. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   24
   1182
  8. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   59
   1157
  9. Jos ihmettelit minun käytöstä

   Niin yritin hieman jarrutella juoruja mitä liikkuu. Sinussa ei vikaa.
   Ikävä
   62
   1126
  10. Kaivonkonekuski hukkui etelärannassa

   Oliko paikkakuntalaisia?
   Rovaniemi
   13
   1124
  Aihe