Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

rapujen ihastukset?

rapu, nouseva jousimies...

mites te muut heinäkuun lopun ravut,onko kaavaa minkä merkkisiin ihastutte?itse olen viimeisen vuoden tuntenut vetoa oinaisiin,ja yhden kanssa peuhannut todella tulisesti...mieletön fyysinen vetovoima...onko kokemusta?olin aikanaan naimisissa skorppioonin kanssa ja tähän verrattuna yodella pliisua kamaa...samaa kokeneita?

8

2677

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • redbynature

      Ite kesäkuun rapu, nouseva jouskari ja aina oinasmiehet pörrännyt ympärillä. En tiedä mikä meikäläisessä vetää niitä kuin magneetti puoleensa?? Niin ja tietty tälläkin hetkellä oikkumiehen kans oltu jo pitkään..eikä valittamista. Ilma ja vesimerkit ei miehissä nappaa, kavereina kylläkin.

    • rapunen

      skorpioni- ja härkämiehet tuppaa pyörimään ympärillä, kauriitakin jonkin verran. Eri asia sitten syntyykö mitään kelpoista suhdetta kenenkään kanssa (joko rysäyttävät liian nopeasti päälle tai junnaavat niin kauan harkiten että mielenkiinnon varjokin on jo kadonnut. :I ).

    • täällä

      Totta! Siis valehtelematta, jokainen mies kehen oon vähänkään tuntenut fyysistä vetovoimaa on ollut Oinasmies!! Mut sitten, kun niihin alkaa paremmin tutustumaan, niin ei vois kuvitellakaan mitään muuta! Kummatkin ollaan liian voimakkaita ja johtavia luonteita, et hommasta ei pitemmän päälle tulis yhtään mitään. Mut hei, eihän se aina mee niin. Onnea matkaan siis:o)

    • tämäkin rapu on..

      Kalan kanssa aikoinaan naimisissa, eikä toiminut ollenkaan, vaikka pitäisi olla oikein yhteensopiva. Nykyään Oinaan kanssa, omat vaikeutemme myös meillä, mutta johtuvat lähinnä omista kokemuksista menneisyydessä...Muitakin oinasmiehiä tunnen ja eroottinen vetovoima on huippuluokkaa..

    • heinäkuun alun

      rapu ja ja muakin ovat oinasmiehet piirittäny aina ihan sairaasti, jo neljäs menossa.tää on ehd.paras tapaus.muilla on ollut alkoholiongelmaa ja muuta vastaaavaa.tällä ei, huolehtii itestään hyvin ja on luotettavan tuntunen. myös kaks leijonaa pyörii ympärillä.tää kevät on ihan hullu!

    • tyttttöööö

      itellä skorpiooneihi

    • hohih

      Mulla on kaikki hellut ollu härkiä =) mutta olen ollu kaksi kertaa ihastunu jousimieheen,kerran kaksoseen :D mutta härkien kans on aina seurustelu ja muiden kans vaan ns."juttua"

    • en tieda

      suurin rakkauteni on ollut neitsyt ja on vielakin?Olin pitkassa suhteessa harkaan mutta oli aivan liian julma minulle herkalle ravulle.nyt ollut naimississa jouskarin kanssa 29v.karuselli suhde,ylos alas.kestaa kiukettelujani ja huomaa mita tarvin.lahjoja sataa ja muutenkin pitaa kuin kukkaa kammenella.ei passata yhteen mutta arki opettaa!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2358
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2133
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      80
      1764
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1567
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1495
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1459
    8. 54
      1325
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      83
      1284
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe