ei toiminut areenalla eilen

ei hyvä ei

Olin eilen katsomassa Lauri Tähkää Seinäjoki Areenalla ja hieman petyin. Tilanne, että isossa salissa on 6000 pohjalaista hyvissä fiilingeissä ja sitten ei kuitenkaa syttynyt? Aika ihmeellinen kokemus.

4

1182

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tavastialle menossa

      Oliko soitto vai fiilis hakusassa, vai eikö yleisö jaksanut syttyä? Joskus jokaisella bändillä tulee keikkoja, jolloin ei irtoa totuttuun malliin. Tai sitten yleisön odotukset ovat kohtuuttomat. Vai tuntuiko sinusta vaan siltä, miten muu porukka tuntui suhtautuvan?

      • areenalla

        Ei syttynyt oikein kumpikaan, ei bändi eikä yleisö. Jälkimmäisestä suurin osa oli niin kännissä että ei ihmekään... Keikka meni viimeisen biisin aikana vielä poikki kun joku känniörveltäjä huitoi yleisössä. Bändillä oli ainakin ongelmia monitorien kanssa ja varmasti tämä yleisön meno vaikutti myös esiintymiseen. Vaikka väkeä oli kuin pipoa niin ei se varmasti fiilistä kovin luo jos suurin osa 6500 ihmisestä on kännissä. Keikka oli vaisu, mutta ei sitä kukaan aina jaksa täysillä takoa. Ehkä yleisö on vain oppinut että LTEK:n keikat on aina mieletön elämys, niin se oli nytkin mutta hieman erilaisella tavalla. Bändi on opettanut yleisönsä liian hyvälle ;)

        Lauri ja kumppanit ansaitsee kiitokset vielä yleisöstä huolehtimisesta, se on jotain ainutlaatuista vaikka ei siitä bändin fiilis ainakaan nouse kun tappeluja syntyy.


    • kajuuttakonkari

      Vähän monipuolisuutta tekisi tälle yhtyeelle hyvää. Nyt kaikki lauulut on samanlaisia: kauhiata renkutusta alusta loppuun. Ja vähän vois pudota matalammalle muutenkii. halveeraavat itäsuomlaisia. Minkäs ihminen synnyinkunnalleen voi. Liekö ollut bändin jäsen(?) kun sanoi radiohaastattelussa, että itäsuomalaiset ei oo edes ihmisiä,ne osaa edes puhua! Jospa vähän katsoisivat pojat sinne peiliin - vois auttaa aika paljon! Tällaisilla puheilla voi löytää itsensä aika pian divarista!

      • taidat olla väärässä?

        Monipuolisuutta? Mitähän nuo biisit esim. Reikäinen taivas/Hävitä ei koskaan, Kimpale Kultaa/Isontalon Antti tai vaikka Ainoaas/Pappi Vainaa..... Ei todellakaan ole samanlaisia. Kannattaa ehk käydä keikalla ja todeta meno lavalla.

        Vai että itäsuomalaisia halveerattu? Salli mun nauraa! Lauri ainakin joka lähes aina hoitaa bändin haastattelut kehuu lähes jokaisessa haastattelussa savolaisia, joten siinä sinun teoriasi!

        Ehkä sinun kannattaisi katsoa peiliin ja miettiä vähän tätä bändin ironiaa itseään kohtaan. Pilke silmäkulmassa niitä hommia tehdään ja uho on pohojalaista uhoa vain ja ainoastaan lavalla. Lavallahan tehdään showta, ei sinne mennä nöyristelemään! Samalla tavallahan näyttelijät näyttelevät lavalla, eivät he siellä omia itseään ole. Jos asioita ei ymmärrä, on viisaampaa olla hiljaa!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      153
      10980
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3083
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      210
      2922
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2157
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1918
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1729
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1716
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. 84
      1603
    10. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      49
      1584
    Aihe