Kuinka te

kehtaatte..

ajaa Euroopan huonoiden valmistetulla autolla. Julkaistiin äskettäin katsatustilastoja niin Renu oli kaikilla malleilla oikein emähuono. Etten sanoisi täyspaska. Noo.. samoja romuja ne muutkin Ranskalaiset. Vuodesta toiseen aina siellä rupusakissa. Ettekö te seuraa yhtään alan julkaisuja, niin silmänne aukeaisi näkemään mikä se Rellun laatutaso on muihin verrattuna. Ettekö ihmettele Renussanne esintyviä jatkuvia vikoja?
Tiedoksi puupäille, markkinoilla on hyvin valmistettuja vika vapaita laatutuotteita kuten esim. Toyota.

9

1003

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Myös Toyotakuski

      Edelleen varmistuu se että Toyota on hoitoon ohjausta vailla olevien ajokki. Tämä Toyotan "hoitoon ohjattava kuski" imago on nykyisin niin vahva, että nuoriso ei mielellään Toyotalla aja. Mikä muu merkki tahansa antaa kuskista paremman imagon kuin toyotalla ajaminen. Näyttää olevan jo imagosyistä pakko vaihtaa toi viimeinenkin Toyota pois. Nuorisolle kun se ei enää ajokiksi kelpaa.

      Aika helposti Toyotasta on muodostunut negatiivinen imago, vaikka se muuten hyvä paikasta toiseen siirtymisväline onkin. Älkää ihmeessä pilatko Toyotalla ajavien imagoa lopullisesti, autossa kun ei mitään vikaa ole.

    • fiatjeps

      Ota silmä käteen

      ja lue tilastosta:

      Ero on huikeat 0.5% japanilaisen ruosteen eduksi

      Jos et ehkä vielä ole oppinut prosenttilaskuja:

      kaksi Toyota Corollaa tuhannesta jättää tielle vian vuoksi
      seitsemän Renault Kangoota tuhannesta jättää tielle vian vuoksi

      Tässä olikin sitten paras ja huonoin kippo, muut Toyotat ovat tätä huonompia ja muut Renaultit puolestaan tätä parempia

      Lopputulos: yhtä paskoja kumpikin m.o.t

    • salmiakkilogo

      Onko Volvo V70 mielestäsi onneton p***a vai Premium-merkki? Se löytyy siitä katsastustilastosta samalta sijaluvulta kuin Mégane, ja kukaan ei kuitenkaan vingu sen laadun heikkoutta...

      En kiistä sitä ollenkaan, että monet Renaultin mallit ovat häntäpäässä, ja Toyota on jatkuvasti keulilla. Tämä ei VOI olla vuodesta toiseen pelkkää sattumaa, MUTTA en silti ostaisi Toyotaa. Arvostan sitä että Renault ei ruostu, se on tyylikäs, sillä on hyvä ajaa ja Renaultilla oli puolentusinaa viiden tähden autoa ennenkuin Toyotalla oli ensimmäistäkään.

      Ranskalaisten vioista hoetaan jatkuvasti, mutta kokemusteni mukaan ne eivät TODELLAKAAN ole yhtään sen huonompia kuin saksalaiset. Meillä on / on ollut nyt kolme Renaultia ja yksi Peugeot, ja myös seuraava automme on jompaa kumpaa merkkiä - joko Meksu II tai 407 SW.

      Nuo lukuisat kirjoitusvirheesi muuten paljastivat henkisen tasosi. En ikimaailmassa voisi kuvitella kirjoittavani Toyotapalstalle vaikkapa siitä että Auto Bildtin autoliikevertailussa Toyota oli vihoviimeinen. Vuosi sitten Renault oli aivan kärkisijoilla, oliko jopa ykkönen ??

      Ja eipä silti, jos vaikka kirjoittaisinkin jotain Toyotaa halveeraavaa, joku pikkusielu kielisi kuitenkin sheriffille ja teksti poistettaisiin välittömästi.

    • Ratkaisee

      Tojo on aina vaan se sama surkea pomppulauta, mikä se on aina ollut. Ja korimallit ovat mitäänsanomattomia hiirulaisia. Rellussa voi olla enemmän pikkuvikoja, mutta toimiessaan, eli lähes aina, se on ehkä paras auto mitä maan päältä löytyy. Siis paras auto siihen hommaan mihin autot on tarkoitettu, ajamiseen. Tojo-kuskit voi ihan vapaasti ajaa niillä romuillaan , mutta kun lähes kaikki ominaisuudet niissä laskettaisiin ranskalaisissa autoissa vioiksi, niin en tulisi tänne kehuskelemaan moisilla paskoilla.

      • salmiakkilogo

        Kävin tällä välin ajelemassa 2007 Vespallani - hui jui, sehän on italaialainen roskatuote tojokuskien mukaan - ja hauskaa oli. Ajellessani mietin tuota tojoporukan käsittämätöntä provoilua, enkä voi sitä käsittää. Rellukuskit ovat keskimääräistä fiksumpaa porukkaa, emmekä me alennu muilla palstoilla provoilemiseen...

        Ajettavuus on minullekin tärkeää. Kaksi ajettavuudeltaan karseinta autoa, joilla olen koskaan ajanut, ovat olleet sisareni Nissan Micra, jolla oli kerran pakko tulla Vaasasta pääkaupunkiseudulle. Ai että kärsin... Ja appivanhemmillani oli kakkosautona paljon ajettu Corollan lintta, jota meille lainasivat siellä käydessämme - voi kiesus mikä kinneri (onneksi he eivät lue tätä palstaa).

        Aivan erityisesti tykkään ekakoppaisen Méganeni ohjauksesta - tuossahan on vielä mekaaninen ohjaustehostin. Missään muussa autossa ei ole ollut noin tarkkaa ja nopeaa ohjausta. Missään ei ole väljää, ja auto kulkee kuin NATO-ohjus juuri sinne kuin pitääkin. Tuulet eivät heittele ja tehoa on riittävästi. Ainut miinus tulee kovasta alustasta ja siitä että ensiasennusrenkaina olleet Michelinit olivat paljon paremmat kuin nuo uudet hivenen alkuperäisiä leveämmät nokialaiset. Nuo ovat äänekkäämmät ja uraherkemmät kuin entiset.

        Noilla tilastoilla voisi muuten pyyhkiä.. mutta kun paperi on niin karheaa. Merkkien ja mallien väliset erot ovat niin pieniä, että en näe paljoakaan eroa sillä meneekö sadasta autosta läpi ensi yrittämällä 78 kpl vaiko 80 kpl. Huono juttu sulle, jos omasi on noiden kahden joukossa, mutta voi voi, elämä on.

        Laguna II on aivan tolkuttoman hyvän näköinen auto. Edelleenkin. Tuolla liikenteessä pyöriessä sellaisen bongaa aina, ja hitto että on muodot kohdallaan. Jos jonkun alustan nivelen joutuu joskus vaihtamaan, entäs sitten? En usko että niitä kuitenkaan ihan kerran vuoteen menisi.


    • kehtaatte...

      Epäilyni onkin totta. Renulla ajavat onkin, ainakin suurin osa, masokisteja. Jokunen autoista tietämätön saattaa olla joukossa, mutta kunhan tietämys kasvaa, Rellu saa kenkää ja välittömästi. Niin, paitsi nämä itsensä kiduttajat.

      • salmiakkilogo

        Teit taas kirjoitusvirheen. Kannattaisi käydä peruskoulu kunnialla loppuun.


    • Laguuna

      viitsit jauhaa tota yhtä ja samaa paskaa täällä. Mun -04 Laguna ei ole normaali huoltojen lisäksi käynyt pajalla kuin 2 kertaa, ja vain sen vuoksi että kaiken maailman Tojopellet kolhii parkkipaikoilla. Ekalla kerralla nirhaistiin maalit takapuskurista ja tokalla kerralla kävi jo niin pahasti että jouduttiin vaihtamaan koko takapuskuri. Voit pyyhkiä hanurisi niillä tilastoillasi.

    • laguna98Dti

      joo, laatutuote, eli traktori ja desipelimittari.. relluissa ehkä vikoja mutta toimiva yksilö (kuten itsellä) niin parhaimpia ajaa... siihen tasoon ei toyota pysty!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2001
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1908
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1495
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1163
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe