4 tähteä vs 3 tähteä

sugar or no sugar

Mielenkiintoista katsoa Finnmatkojen hinnoittelua ja hotelleja siellä. Flic rannalla 4 tähden hotelli puolihoidolla, sugar beach vaikuttaa hyvältä hotellilta mutta niin myös coco beach ja tuo palmar itä rannalla.......hinta eroa vaan on reilusti, onko sugar rahansa väärti näihin 3 tähden hotelleihin verraten..kantsiiko maksaa kys.hotellista ja flic rannasta vai tyytyäkkö vaan suosiolla itä rantaan ?

6

2056

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sugar, please

      Hei,
      Olemme lähdössä Mauritiukselle jouluksi ja päädyimme Sugar Beachiin käytyämme lukemassa arvosteluja Tripadvisorista ja tutustumassa hotellin omilla sivuilla (Sugar Beach ja Coco Beach ovat samassa ketjussa, Sun Resorts, joten molemmista saa sieltä tietoa).
      Meillä on 7-vuotias poika, joten halusimme perheystävälliseen hotelliin, ja Sugar Beach vaikutti noista kahdesta kyllä korkeamman hintansa arvoiselta. Hotellihan on juuri nyt remontissa, joten laatua tulee vielä lisää. Ehkäpä tämän remontin ansiosta Finnmatkat luokitteleekin Sugar Beachin ensi talveksi jo 4 .

      • vaikuttaa

        alue, missä majoitus on, sisämaassa ja itärannalla on huomattavasti suurempi riski sateelle, parhaat paikat ovat länsirannalla, mm flick en flack ja pohjoisemmassa gran baie , samoin itärannalla tuule koko ajan, koska yli 90% tuulista tulee siltä suunnalta, its ejättäisin kaikki sisämaan majoituspaikat väliin, muista asioista riippumnatta


    • ain´t no suger when..

      thanks vastauksista

      tripadvisor oli hyvä linkki ja myös nuo jälkimmäiset sää jutut vaikuttaa etten sanoisi mielenkiintoiselta. Paljon on ollut säästäkin puhetta näillä palstoilla, mutta miten on tammikuun "sateissa" onkohan niitä ylipuolet kuusta ja jos on, niin onko länsiranta silloinkin sateelta suojassa ? Tammikuun sää vielä askarruttaa. Hotelli tuli jo päätettyä.

    • sugar or

      Thanks vastauksista !
      Tripadvisorin sivut oli hyödyllisiä ja oli kans hyvä kuulla miten sää ja sääilmiöt vaihtelee saarella. Paljon on ollut palstalla juttuja tammi-helmikuun sateista, mutta minkälaisia ne sateet sitten on; pikkukuuroja vai jatkuvaa sadetta ja onko todellakin niin että itäpuolella sataa paljon enemmän kuin lännessä ? Jos näin on, niin johan sekin puoltaa sugarin valinnassa
      t: Myö

      • päästäinen

        Tammi-helmi-maaliskuukin vielä ovat Mauritiuksella pahinta sykloniaikaa. Harvoin itse sykloni (trooppinen hirmumyrsky) iskee saarelle, mutta ohitse pyyhältäessään se tuo sateita. Olimme siis saaren itä(kaakkois- oikeistaan)rannikolla maaliskuussa. Etukäteen stressasin todella säitä, pelkäsin, että sataa koko 2 vko. Itärannikon tuuletkin huolettivat. Mutta: saavuttaemme alkoi upea 4 pv aurinkojakso (yöllä saattoi sataakin, päivällä ei, välillä puolipilvistä, pääosin aurinkoista), tätä ennen oli satanut pari pv, kun sykloni oli mennyt ohitse. Sitten tuli taas sykloni lähelle ja satoi 3 pv ja satoi todella kuin suihkusta, mutta sade oli lämmintä ja ulkona oli tosi lämmintä. Sitten loppuloma 6 pv oli tosi upeat ilmat taas. Resortin rannalla, joka oli itään valtamerelle, tuuli jonkin verran ja aallot olivat huikeat, uimme lahden puoleisilla rannoilla eikä tuulta huomannut, ennemänkin olisi vilvoituksen vuoksi kaivannut (vaikka puolivarjossa aina oltiinkin, ei valkoihoisen nahka kestä sitä aurinkoa).

        Itärannan hotellit ovat yleensä korkeatasoisempia kuin pohjoisen. Itse en menisi Grand Baieen (liikaa ihmisiä, makuasia tietysti), mutta länsirannikon joku luksushotelli kävisi. Mutta ennemmin 5* idässä kuin 4* pohjoisessa.

        Se vielä pitää mainita, että korkeatasoisessa resortissa on kaikenlaista puuhasteltavaa ja ajanvietettä myös sadepäiville. Itse olimme noista 3 sadepäivästä 2 reissussa (toinen reissu Port Louisiin, jossa ei sada ilmeisesti juuri koskaan, ei silloinkaan, ja toinen sisämaahan mm. Curepipeen, jossa oli kyllä synkkä ja sateinen ilma).

        Eli: ei kannata säikähtää noita sateita etukäteen, aikamoinen kokemus tuollainen trooppinen sadekin. Tietysti voi käydä aina huono tuuri ja tulla sykloni ja sitten on jumissa hotellissa ja saarella vaikka monta päivää.


    • no sugar drinks anymore (rum)

      He, näytti edellinenkin kysymys tulleen, vaikka kone jumitti aamusta, joten nyt sitten tupla kiitokset ja kyssärit : ) tää on näitä amatöörien puuhasteluja

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      243
      2233
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      161
      1458
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1310
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1075
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1029
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      950
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      845
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      669
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      660
    Aihe