APULA/ MYYDÄÄN KOIRAT

Näkyy apulan myydään koirat palstalla olevan kova käden vääntö, voiko sekarotuisesta koirasta pyytää paperikoiran hinnan tosin kirjoittaavat väärällä palstalla!!!
No,minun mielestäni voi toki pyytää mutta aika outoa että ihmiset lähtevät tuohon touhuun mukaan ja maksavat samoja hintoja! KAIKKI KOIRAT OVAT YHTÄ ARVOKKAITA JA RAKKAITA MUTTA... onhan siinä vissi ero jos koiralla on paperit (sukupuut yms. tiedossa) Kasvattaja on myös velvollinen korvaamaan tai hyvittämään jos koiralla on lonkissa häikkää tai poikakoirien jalkoväli ei ole kunnossa yms. Koirien hinnat on kyllä tänäpäivänä niin huimia että kyllä kovasta hinnasta on hyvä olla jokin takuu. Ihan kuin muussakin kauppatilanteessa (no, ehkä huono vertaus)mutta 2-laadun tavarasta ei tarvitse kaupassakaan täyttä hintaa maksaa ja eikä myyjä myöskään ole vastuussa tuotteen virheellisyydestä. Aidolla ja piraatilla on eroja! Koirat on tietysti eläviä olentoja mutta aivan sama periaate siinäkin. Minulla oli aiemmin sekarotuinen koira josta aikoinani maksoin 50mk. Täysin terve ja aivan ihana koira joka kuoli 13.v.ikäisenä. Vaikka sanotaan että ei kannata sekarotuista myydä halvalla ja se takaa pysyvän ja rakastavan kodin ei asia kuitenkaan ole niin. Jos koira joutuu huonoihin oloihin ei se hinta paljon paina!!! Kasvattajilla varmasti on kokemusta myös tältä alueelta. Hetken mielijohteesta otetaan koiria maksoi se vähän tai paljon. (jos maksoi paljon pyytää siitä kiertoon laitettaessa myös paljon)tai jos koiraa halua lyödä ei siinä eurot varmasti mieleen tule. Sekarotuinen koira voi saada todella rakastavan ja ihanan kodin vaikka olisi ilmaiseksi perheeseen tullut, on olemassa ihmisiä jotka eivät periaatteen vuoksi lähde tähän pentutehtailuun mukaan ja maksa ylihintaa koirasta. Kuluja toki tulee sehän on selvä ja kun ei ole koiran sukupuu ja rotumääritelmä selvä ei myöskään ole yhtään takuita mitkä sairaudet saattavat uhata rakasta lemmikkiä...siitä niitä kuluja vasta tuleekin! Kannattaa tarkoin harkita minkä hinnan on valmis maksamaan koirasta jolla ei ole papereita ja ovat ns. MIX- söpöläisiä! Myyjän kannattaisi itse viedä koira uuteen kotiin ja seurata touhua, kyllä aika usein heti näkee pahimman kaltoinkohtelijan tunnusmerkit. Itse varmistaisin koiran elän aloituksen näin enkä pyytämällä ylihintaa ja antamalla koiruutta mukaan tietämättä mihin rotanloukkuun on menossa.Myyjän oma etu on kova hinta ei koiran!!!
Ilmianna
Jaa

12 Vastausta"No,minun mielestäni voi toki pyytää mutta aika outoa että ihmiset lähtevät tuohon touhuun mukaan ja maksavat samoja hintoja!"

Toisinaan kuulee sanonnan; ei se ole tyhmä joka pyytää vaan joka maksaa.
Mutta mielestäni myyjät voisivat hieman miettiä mitä pyytävät sekarotuisistaan. Huikeimmillaan olen nähnyt myytävän 500e 2-3 eri rotua omaavaa seropia.
Mutta niin kauan kun kuluttaja maksaa pyydetyn (korkeankin) hinnan, niin kauan hinnat pidetään korkealla, jopa korotetaan lisää.
Elikäs kysynnän ja tarjonnan 'laki' jyllää.

Ymmärrän tosin ettei koiria anneta ilman tai 20e mutta mielestäni tuo 500e on ihan liikaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
hintatasoa sekarotuisesta koirasta!!! Omani on sekarotuinen ja maksoin siinä 70 euroa vaikka molemmat vanhemmat ovat oman lajinsa puhdasrotuisi mutta kun ne yhdistetään syntyy ihan oma sekoitus :) Ihana koira mutta ei missään nimessä siitä olisi voinut puhdasrotuisen hintaa pyytääkkään. Onneksi ei ollut rahan ahne myyjä vaan toi pennun minulle kotiin kun olin käynyt katsomassa...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
kohtuullista kirjoitti:
hintatasoa sekarotuisesta koirasta!!! Omani on sekarotuinen ja maksoin siinä 70 euroa vaikka molemmat vanhemmat ovat oman lajinsa puhdasrotuisi mutta kun ne yhdistetään syntyy ihan oma sekoitus :) Ihana koira mutta ei missään nimessä siitä olisi voinut puhdasrotuisen hintaa pyytääkkään. Onneksi ei ollut rahan ahne myyjä vaan toi pennun minulle kotiin kun olin käynyt katsomassa...
Kyllä 500 euroa on ihan sopiva hinta huom!MONIROTUISESTA koiranpennusta! Saahan siinä samalla rahalla takapihojen coctailin, josta voi tulla vaikka mitä ja minkä näköinen!!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Nimetön kirjoitti:
Kyllä 500 euroa on ihan sopiva hinta huom!MONIROTUISESTA koiranpennusta! Saahan siinä samalla rahalla takapihojen coctailin, josta voi tulla vaikka mitä ja minkä näköinen!!!
olisiko tämä 500 euroa tekemesissä koirakauppojen kanssa kun oli niin kärkäs kommentoimaan hintoja
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Koiran kauppahinnanhan saa myyjä, ja ostaja saa koiran.
Sukutaulun hinta kennelliitolla, lienee 50-100e , riippuen jäsenyydestä jne....näyttelyistä ja lonkka tutkimuksista jne..

Koirien rekisteröimisien ympärille on asetettu paljon raskaita ja vaikeasti kannettavia taakkoja, kuten juutalaiset muinoin.

Jos ostaja ei halua näyttelykoiraa, eikä jalostuskoiraa, joiden pennut rekisteröidään, ....niin on kokonaan ostajan ja myyjän välinen asia, kuinka ja miten kauppahinta muodostuu.

Kysyntä ja tarjonta, ja tietenkin koira yksilönä määräävät hinnan.
Se, voi risteytyksestä riippuen olla korkeampi, kuin paperillisen koiran, tai pienempi.

Jos rekisteröitävät koirat maksavat 800-1500 e.
niin aivan sama työ se on hoitaa ja ruokkia, ja valvoa koiranpentuja...jotka eivät täytä kriteereitä rekisteröintiin.

Jos, koira on terve ja miellyttää ostajaa, niin ei muuta kuin hinta neuvottelut käyntiin, ja kauppahan on molempien osapuolten pääseminen yhteiseen sopimukseen--ei sen kummempaa.

Olen samaa mieltä että irtain tavara, tulee olla kunnossa, olipa tavaralla, jos se on uusi--papereita, tai ei!

Ostajan kannattaa tutkia tavara hyvin,...pennun lihaksisto, luusto, liikunta, ja luonne ominaisuudet kertovat jo paljon!

Koira on koira, ja eihän niillä ole mitään määrättyä hintaa, eikä sääntöjä, kumpaisetko ovat kalliimpia risteytykset vai vuosikymmeniä, ja vuosisatoja sitten risteytetyt koirat!

Hevosen, koiran, sian ,lampaan, hiehon jne ostaminen on ainavähän tuuripeliä...mutta asiantuntijaa kannattaa pitää mukana, ...hän näkee sen mitä sinä et näe....eläimen hän varmaan tutkii, mutta hintaan hän tuskin puuttu, sehän on aina ostajan ja myyjän välinen!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
todella asiaa...näinhän se homma tomii
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ei kannata olla noin yksitotinen!
Faktaa; minulla oli yli kymenen vuotta rotukoira, joka oli maksanut ostaessa 6000 mk (aika silloin) ja omistajat oli pitänyt kintuista kiinni ja hakanneet seinään, kun koira ei uskonut ja heille olikin tullut vauva.... Otin koiran itselleni/otti minut lomamatkalla, koska hänet olisi lopetettu sopeutumis vaikeuksien vuoksi.

Nyt on kotona tehtailtu koira ja niitä tulevat tekemään lisää( tämä nettihän se tekee mahdolliseksi), mutta jos en minä ota joka haluan, niin joku kurjempi. Maksoin vähän ja luovun tällä hetkellä ennemmin yhdestä raajasta kuin koirasta.

Pointti: Aina joku tulee ja tekee, miksi se tonnien maksaminen vain lenkkikaverista olisi oikein, kun niilläkään ei välttämättä mene hyvin.

Olisin paljon onnettomampi yksin...
Ilmianna
Jaa
Nimimerkki Anna myy Apulassa ja Koiratuottessa pentuja.
Olimme häneen yhteydessä.
Varasimme yhden pennun,,,hetkenperästä myyjä otti meihin yhteyden jossa kerto että se pentu oli varattu jo aikaisemmin.
Tarjos toista jonka kirsun piirteistä emme olleet kiinnostuneita.
Selasimme ilmoituksia ja totesimme että Anna möi
neljää Chihuahua pesuetta jotka syntyneet joulukuussa ja lisäksi yksi Kiinanharja pesue..
Ilmianna
Jaa
Minä olen sitä mieltä koirien myymisestä/ostamisesta!
Meillä on kauniita rotukoiria maailma pulloollaan, myöskin terveitä ja vähän jalostettuja! mutta myöskin sairaalloisen jalostettuja rotujakin! Rotukoirien jalostuksen ja puhtaiden myyminen hintaan kuin hintaan on enemmän kuin suotavaa! sekarotuisia palleroita syntyy joskus vahingossa ja niiden myyminen hintaan X on hyvä koska näin ollen, ihminen joka jotain maksaa on valmis siitä myös huolehtimaan! Mutta se että Teetetään sekarotuisia koiria on mielestäni järjen köyhyytä! maailma on täynnä jo kodittomia soramontun seisojia ja joku haluaa niitä tehdä lisää, viedään arvo puhtailta koirilta ja niiden harratelijoilta! Se että mitä ihminen pyytää seropistaan tai puhtaastaan on niiden oma asia!
Näin ollen kun teetetään seropi pentuja asetetaan niille hinta kasvaa vuosi vuodelta vielä 10 vuotta sitten seropia sai rotua kuin rotua ilman tai muutamaan sataan markkaan! nyt on seropiilla hintaa 700€ ja puhtailla 1700€ niin missä mättää????

seropit kastroitavaksi ja rahat pois puhtilla pennuilla! Seropia haaveilevat tutustuisivat pelastakaa koirat ryyhyn tms ja auttaisivat niitä huonossa jamassa olevia koiria kuin se että pyytävät naapuria astuttamaan kauniin kultaisensa toisen naapurin karhukoiralla! Niitä tulee n 8 ja kaikilla hintaa 500€ hmmmmmm...

TYHMÄÄÄ!!!! kauniita "samanluontoisia" koiria kuin nämä ihanat halutut seropi,on valtavat määrät!
Tai samaa mieltä olen kyllä että tehdään puhtaita pentuja ilman paperia!!!!! Huh huh...

Jokainen joka koiran haluaa on varmasti miettinyt mitä koiran pito maksaa sen noin 12 vuotta!!!!
niin itkee sitten sitä että mitä koira maksaa!!!! Turhat itkut nyt nurkkaan ja miettimään sitä seropin ostoa, Mistä sen ostaa ja mitä se tulee sen eliniän maksamaan! Koska myös puhdas rot. koira maksaa pidoltaan varmastikin saman verran. Eikä se että ostaa puhdas rot. koiran tarkoita sitä että eikö siitä voisi tehdä pelkkää kaveri koiraa! ei ole pakko käydä näyttelyissa tai muuta vastaavaa. Myöskin hienoja metsästys koiria, harrastuskoiria, isoja, pieniä, karvaisia tai karvattomia koiria varmasti löytyy kaikille ilman että niitä sekarotuisia pikku nalleroita tarviis erikseen teettäää!

Tämä on minun mielipiteeni tai osa siitä mitä mieltä minä olen koirien tehtailusta!
Ja minun mielipidettäni on turha tännekään erikseen haukkua!

minulla on markka aikana ollut 5 tähden koira joka oli minulle todellakin rakas, nyt minulla on 4 rotu koiraa ja rakkaita nekin ovat!

Me kansalaiset itse aiheutamme juurikin nämä pentutehtailut yms sekoilut, ja jätetään se koirien jalostaminen niille joille se kuuluu! Ei itse koiteta että onko parempi luontoisia pentuja jos laitetaan yhteen rotweiler ja sakemanni.... Mitä ihmiset hakee risteyttämällä koiriaan näin???? Koska väärin jalostetut koirat tuottavat "viallisia" pentuja ja niitä viallisia pentuja kun jatketaan jalostamalla niillä mtsästyksen haluisilla naapurin ajokoirilla niin saadaan kiukkuinen, haasteellinen, metsästysviettinen koira niin kuka sellaista haluaa? Kuka sellaista pystyy käsittelmään..... JNE ...

Kiitos että sain jakaa mielipiteeni. Seropit kastroitavaksi ja hinnaksi 0 - muutama satanen ja rotukoirat jalostukseen ja hinnat kohdilleen! 0- 1000€
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Siihen että ihmiset ei puuttuisi niin paljon koirien hintoihin ja mikä tärkeämpää sukutauluihin siitä jo tiedetään mitä siitä seuraa eikö voitaisi keskittyä siihen mikä on koiran alkuperäinen tarkoitus sukutaulua kyttäämällä tai hintoja vahtaamalla ei saada kuin onnettomia koiria miksei voida mennä siihen takasin jolloin koira pystyi elämään ja eläimenä 15.v terveellistä onnellista elämää ilman sukutauluja ilman koetuloksia ja ilman rotu määritelmiä,ilman hintoja nämä asiat ovat pilanneet koirat lopullisesti jopa sekarotuisetkaan ei ole enää sekarotuisia vaan ne ovat kahden tai useamman pilalle jalostetun tuotoksia joiden taakkana voi olla monen rodun perinnölliset sairaudet.minun mielestä eläinrakkaus on sitä että eläin saa terveellisen elämän onnellisen elämän,sitä on eläinrakkaús tätä mieltä minä olen
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
haluisin koiran mahdollisemman havalla on jo 1 mut se on tottunut jo toisiin koiriin se on uros
Ilmianna
Jaa
Mene sinne vääntämään, kyllä täällä on tätä omaa vääntöä jo aivan riittämiin, ei tarvi tuoda tänne yhtään lisää vääntöä enään.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

APULA/ MYYDÄÄN KOIRAT

Näkyy apulan myydään koirat palstalla olevan kova käden vääntö, voiko sekarotuisesta koirasta pyytää paperikoiran hinnan tosin kirjoittaavat väärällä palstalla!!!
No,minun mielestäni voi toki pyytää mutta aika outoa että ihmiset lähtevät tuohon touhuun mukaan ja maksavat samoja hintoja! KAIKKI KOIRAT OVAT YHTÄ ARVOKKAITA JA RAKKAITA MUTTA... onhan siinä vissi ero jos koiralla on paperit (sukupuut yms. tiedossa) Kasvattaja on myös velvollinen korvaamaan tai hyvittämään jos koiralla on lonkissa häikkää tai poikakoirien jalkoväli ei ole kunnossa yms. Koirien hinnat on kyllä tänäpäivänä niin huimia että kyllä kovasta hinnasta on hyvä olla jokin takuu. Ihan kuin muussakin kauppatilanteessa (no, ehkä huono vertaus)mutta 2-laadun tavarasta ei tarvitse kaupassakaan täyttä hintaa maksaa ja eikä myyjä myöskään ole vastuussa tuotteen virheellisyydestä. Aidolla ja piraatilla on eroja! Koirat on tietysti eläviä olentoja mutta aivan sama periaate siinäkin. Minulla oli aiemmin sekarotuinen koira josta aikoinani maksoin 50mk. Täysin terve ja aivan ihana koira joka kuoli 13.v.ikäisenä. Vaikka sanotaan että ei kannata sekarotuista myydä halvalla ja se takaa pysyvän ja rakastavan kodin ei asia kuitenkaan ole niin. Jos koira joutuu huonoihin oloihin ei se hinta paljon paina!!! Kasvattajilla varmasti on kokemusta myös tältä alueelta. Hetken mielijohteesta otetaan koiria maksoi se vähän tai paljon. (jos maksoi paljon pyytää siitä kiertoon laitettaessa myös paljon)tai jos koiraa halua lyödä ei siinä eurot varmasti mieleen tule. Sekarotuinen koira voi saada todella rakastavan ja ihanan kodin vaikka olisi ilmaiseksi perheeseen tullut, on olemassa ihmisiä jotka eivät periaatteen vuoksi lähde tähän pentutehtailuun mukaan ja maksa ylihintaa koirasta. Kuluja toki tulee sehän on selvä ja kun ei ole koiran sukupuu ja rotumääritelmä selvä ei myöskään ole yhtään takuita mitkä sairaudet saattavat uhata rakasta lemmikkiä...siitä niitä kuluja vasta tuleekin! Kannattaa tarkoin harkita minkä hinnan on valmis maksamaan koirasta jolla ei ole papereita ja ovat ns. MIX- söpöläisiä! Myyjän kannattaisi itse viedä koira uuteen kotiin ja seurata touhua, kyllä aika usein heti näkee pahimman kaltoinkohtelijan tunnusmerkit. Itse varmistaisin koiran elän aloituksen näin enkä pyytämällä ylihintaa ja antamalla koiruutta mukaan tietämättä mihin rotanloukkuun on menossa.Myyjän oma etu on kova hinta ei koiran!!!

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta